Rüyada Yılan Yemek Görmek

Ayrıca bkz: Yılan Yemek, Ölü Yılan, Yılandan Kaçmak, Su Yılanı

Rüyada yılan yemek, rüyayı gören kişinin hayatının olum bir şekilde değişeceğine ve arzu ettiği ne varsa çok büyük zahmetler çekmeden elde edeceğine rivayet edilir.

Rüyada yılan yemek ve kusmak, iyi giden işlerin bozulacağı, ortaklar ya da dostlar arasında çatışmalar yaşanacağı ve sinirlerin bozulacağı anlamına gelir.

Rüyada canlı yılan yemek, ortaya konan çalışmanın uzun bir süre boyunca gelir getireceğine ve yeni iş kapıları açacağına yorulur.

Rüyada yılan yemek ne anlama gelir, girilecek bir yarışta galip gelmeye, başarı üstüne başarı elde etmeye, takdir edilen bir kişi olmaya, insanların çocuklarına örnek bir kişi olarak takdim edilmeye ve yeni başlangıçlar yapmaya rivayet edilir.

Rüyada yılan yemek nedir; yaşanan bir tatsızlığın unutulacağına, kararsızlıkların ve uyumsuzlukların aşılacağına ve dürüst bir kişi olunması sayesinde zor zamanların aşılacağına yorulur. Yakın gelecekte, uzun zamandan beri devam eden ve evliliğe doğru giden ilişkinin resmiyete döküleceğine işaret eder.

Rüyada yılan yemek ne demek; makam ve mevki sahibi bir tanıdığın yardımıyla bazı işlerin gerçekleştirileceğine, bu vasıtayla iş sahibi olunacağına, birçok kişiye iş olanağı sunulacağına ve hayır duaları alınacağına tabir edilir.

Rüyada yılan yemek tabiri, rütbe atlayacağına ve rakiplerinin ve düşmanlarının engel olmalarına rağmen sorunlarının sabır göstermesi sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada yılan yemek aksa sahibinin, kendisini yeni ufuklara taşıyacak bir yola gireceğine, kıt kanaat geçindiği işten çıkacağına ve yeni bir işe gireceğine, çok iyi bir çalışma hayatına sahip olunacağı, zor bela kurulan işin kısa sürede kara geçirileceği, eşleri çok mutlu edecek ve evliliklerine yeni bir boyut kazandıracak bir gelişme yaşanacağı şeklinde yorulur.

Yılan Yemek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir