Rüyada Kedi Saldırması Görmek

Ayrıca bkz: Kedi Köpek, Kedi Kovalamak

Rüyada kedi saldırması, iş konusunda hayati bir karar vermek zorunda kalmaya ve uzun vadede bundan büyük parasal zarar görmeye yorumlanır. Aile içinde bir tatsızlık yaşanacağına ve bu tatsızlığa bir vurdumduymazlığın sebep olacağına alamettir. 

Rüyada beyaz kedi saldırması, rüya sahibi ile sevdiği bir kişi arasında yaşanmış kötü bir olayın kısa süre içinde tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların son bulacağına ve düşmanları üzecek bir karar alınacağına yorulur.

Rüyada kedi saldırması ne anlama gelir, bir akrabanın araya girmesiyle elde edilen fırsatların uzun vadede zarar getireceğine, hem hane içindeki hem iş yerindeki huzuru kaçıracağına, yüklü miktarda borç getireceğine ve iş dünyasında adının lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada kedi saldırması nedir; güzel günlerin geride kalacağına ve sağlık sıhhat konusunda çok sıkıntı çekileceğine alamet eder. Eşler arasında bazı tartışmalar ve soğukluklar baş göstereceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada kedi saldırması ne demek; arada husumet bulunan bir kişiyle aynı ortamda bulunmaya ya da geçmişte zarar görülen bir kişiden yeni bir kötülük görmeye işaret eder.

Rüyada kedi saldırması tabiri yanlış yola girileceği, bu yüzden birçok kişi tarafından kınanılacağı, elde avuçta bulunan imkanların kaybedileceği ve kardeşlerin birbirine düşeceği anlamına gelir.

Rüyada kedi saldırması İslami rüya tabirleri, hane halkını üzecek ve düşmanları çok sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve beklenmedik bir anda büyük zararlara uğrayacağına tabir edilir.

Ayrıca rüyada kedi görmek tabirine ve kediler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

Kedi Saldırması 

“Rüyada Kedi Saldırması Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda çok sayıda yeni doğmuş kedi yavruları gördüm yanlarından geçerken anne kedi koruma amaçlı bana saldırmaya başladı her üstüme gelişte tekmeliyerek uzaklaştırıyordum… Yorum yapar mısınız?

  2. Rüyamda beyaz ve gri çizgisi olan kedi evimde odadan bakıyor bana güzeldi kedi uzun uzun baktı renkli gözüyle. Sonrasında saldırdı bana, o korkuyla uyandım.

  3. Rüyamda bir kaç tane kedi saldırıyordu bana ama zarar vermiyorlardı. Biri beni kucağına alıp kaçırıyordu.

  4. Rüyamda iki tane normal yılan bir leğendeydi. Bana saldırır gibi baktılar, ben de ordaki odanın kapısını kapattım, kapanmadı aralık kaldı biraz. Çıkmasına izin vermedim, sonra o odadan ses geldiğini fark edip odaya koştuğumda yılanların kedi yavrusuna saldırdığını gördüm. Ardından iki tane büyük kedi vardı onlar yılanların derisini yüzmüş ve parçalamıştı. Hem o dediğim yer ahır gibi bir yerdi ama dolabın ahırda olması çok tuhafıma gitti.

    1. Merhabalar rüyamda aileme ait olan beyaz dişi kedinin bana sürekli bacaklarıma saldırdığını gördüm. Ayrıca kendinin tüyleri dökülmüştü yaralı gibiydi ve rüyamda içimden benim yüzümden oldu bana saldırmakta haklı diyordum.

  5. Rüyamda bana bususuru yavru kedi saldiriyordu farklı renklerde sonra beni yere düşürdüler saldırmaya devam ediyorlardı kurtulamıyorum hatta bazılarının zarar vermeye çalışıyordum ama olmuyordu sonra sıçrayarak uyandım

  6. Merhabalar rüyamda ben bi yavru kaplan vardı bana saldırmasın diye onu öldürmedim ama kendimi korumak için ona ciddi anlamda zarar vermiştim ölmediydi senden intikam alacağım dedi aynı rüyanın içinde bi yerdeyiz kaplan köpek balığına dönüştü beni öldürmeye çalıştı öldüremedi bi odadaydım su dolu içi bende yatağın üzerindeyim sonra tekrar aynı evin odasından başka odadaydım köpek balığı kediye dönüştü ve beni görünce tıslayınca o köpek balığı kedi olduğunu hissettim biz 3 kişiydik Yukarı kata çıkarken bizi normal takip etti arkadaşıma diyemedim kedi bizi öldürmeye çalışıyor bu yüzden takip ediyor diye saçma gelir diye, devamında ise kedi çeşitli tuzaklar veya yönlendirerek 3 kişiden birini öldürüyor beni öldüremiyor ama bu arada yanımdakiler iki bayandı benim de iki tane ablam var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir