Rüyada Ölüye Sarılmak Görmek

Rüyada ölüye sarılmak acı, dert ve keder anlamına gelir. Akla hayale gelmeyecek bir sebepten ötürü işlerin rayından çıkacağı, ele geçen kazancın hayır getirmeyeceği ve birbiri ardına patlak verecek olaylar yüzünden iş dünyasına itibar kaybı yaşanacağı anlamına gelir. 

Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak, kötü bir olayın ardından alınacak destekle problemlerin çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların değerlendirileceğine ve uğranılan zararın minimum seviyeye çekileceğine alamettir.

Rüyada ölüye sarılmak ne anlama gelir, kapalı kapılar ardında yapılan bir toplantının ardından rüyayı gören kişinin hayatına müdahale etmek ve onu, istemediği bir şeyi yapmaya zorlamak için yapılacak baskıların sonuç vereceğine ve deyim yerindeyse kişinin başına bin türlü bela açacağına yorumlanır.

Rüyada ölüye sarılmak nedir; hain bir kişinin işleri bozmak için rakiplerden destek alacağına, işlerin bozulmasıyla birlikte aile bireylerinin birbirlerine düşeceklerine ve iki arada bir derede sıkışıp kalınacağına tabir edilir.

Rüyada ölüye sarılmak ne demek; rüya sahibinin vaktini gereksiz uğraşlarla ve boş insanlarla tükettiğine, kısa bir süre içinde toparlanıp kendisine gelmesi gerektiğine ve eğer yakın bir zamanda ayağını yorganına göre uzatmazsa parasal bir dar boğaza gireceğine yorulur.

Rüyada ölüye sarılmak tabiri, eldeki imkânları kullanmak varken başkasından borç alması ve alınan borca rağmen işlerin ilerlememesi yüzünden zor duruma düşüleceğine ve üstüne üstlük borç veren kişinin baskılarına maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada ölüye sarılmak İslami rüya tabirleri, sevilen kişilerden nankörlük ya da ihanet görülecek ve bu yüzden uzun yıllardan beri devam eden bir dostluk sonlandırılacak demektir.

Ayrıca bkz: Boyuna Sarılmak, Ölü, Ölmüş, Ölüm Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri, Kefen Görmek

Ölüye Sarılmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir