Rüyada Sevgili Olmak Görmek

Rüyada sevgili olmak, rüya sahibinin, güzel zamanlar geçireceği bir yola çıkacağına ve bu yolun sonunda çok daha iyi olacağına tabir edilir. Bir partiye, bir davete ya da bir tatile gidileceği, manevi olarak büyük bir tatmin sağlanacağı, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir işin meyvelerinin alınacağı anlamına gelir.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak, geniş ve maddi açıdan zengin bir aileye sahip olunduğuna, bu sayede birçok sıkıntının kolay bir şekilde çözüleceğine ve iş hayatında sözü geçen biri olunacağına rivayet edilir.     

Rüyada sevgili olmak istediğin birini görmek, engellerin ortadan kalkması sayesinde parasal olarak rahata erilecek demektir.

Rüyada sevgili olmak ne anlama gelir, bir akraba ile ortaklık kurulacağı, beklenenden büyük kazanç elde edileceği, tatsızlıkların aşılacağı, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağı, dertlerin sona ereceği ve kısa süre içinde yeni bir hayat kurmak için adım atılacağı anlamına gelir.

Rüyada sevgili olmak nedir; deyim yerindeyse kedi köpek gibi didişen sevgililerin ya da eşlerin aralarına girecek bir aile büyüğü sayesinde barışacaklarına ve yaptıkları hatalardan ders çıkarmak için oturup konuşacaklarına alamet eder.

Rüyada arkadaşla sevgili olmak, rüyayı gören kişinin, kendisine çok büyük yardımlar dokunacak bir kişi ile dost olacağına, bu kişi ile dostluğu sayesinde birçok sorunu rahatça aşacağına, hayırlı bir iş kurma yolunda adım atacağına ve dertlerin sona ereceğine tabir edilir.

Rüyada sevgili olmak ne demek; birbirinden güzel haberler ile yeni iş kollarına gireceğine delalet eder. Sosyal hayat içerisinde sevilen biri olmaya yorumlanır. Aynı zamanda, bir düğün mutluluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevgili olmak tabiri, büyük başarı ve para anlamına gelir. Aynı zamanda, her sorunun üstesinden elbirliği ile geleceğinize işarettir.

Rüyada sevgili olmak İslami rüya tabirleri, yarıda kalmış bir işin teslim edilmesi sebebiyle kısa süreli bir şaşkınlık yaşanacağı ve ancak şaşkınlığın aşılmasından sonra işin tamamlanması için canla başla çalışıp, başarıya ulaşılacağı şeklinde yorulur. Ayrıca, zor bir işin altından başarıyla kalkılmasına ya da bir kötülüğün bertaraf edilmesine de yorumlanır.

Ayrıca bkz: Aşık Olmak, Sevgiliyi Öpmek, Aşık Görmek, Bakışmak 

Sevgili Olmak

“Rüyada Sevgili Olmak Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda iki kızla bir yerde oturuyorduk. Tanımadığım kişiler(gerçekte).Bunlarla tanıştım. Biriyle daha fazla ilgileniyordum(Bana daha yakın oturana).Kız kendini tanıttı bu Ece ben de Ecem dedi (İsim çok net hafızamda kaldı ne hikmetse).Sonra konuşuyoruz (Normalde ağzım laf yapmaz ama kızla çok iyi konuştum).-Burası kesik, unuttum.-Kız normalde herkes arkadaşımı(veya kardeşi her neyse)beğenir dedi.B en de ben seni istiyorum dedim ve kolundan tuttum (yanlış anlaşılmasın kibarca).Sonra uyandım.(UZUN OLDU AMA İNŞALLAH CEVAP GÖNDERİRSİNİZ. YOLUNUZ GÖNLÜNÜZ AÇIK OLSUN! 😉

  2. Rüyamda hiç tanımadığım pısırık biri ile sevgili olduğumu hatta bu kişinin benim odama kadar geldiğini, film izlediğimi hatırlıyorum. Akabinde dışarı çıktığımızı ve birinin kavga etiğini, ben de sen ne kadar korkaksın, dediğimi ve ardından gidip kavgaya karıştığını anımsıyorum. Ardından gittiğini ve uyandım.

  3. rüyamda okuldaydım hergün okulda oluyoduk eve geç dönüyoduk bennim sevdiğim kişi başka bir okuldaydı hergün onun gelmesini bekliyodum gelseydi onunla sevgili olucaktım sonra bir çocuk çok hoşuma gitti ama onun sevgilisi varmış sonra ondan kavga ederek ayrıldı sonra onla sevgili oldum bunuda kimseyle paylaşmadım 2 gün sonra sevdiğim çocuk sinirli elinde sopayla geliyordu(dövmek için değil beni korumak için) sonra onun bileğinden tutup seni seviyorum dedim ve diğer hoşuma giden çocuktan ayrılıp sevdiğim çocukla sevgili olucaktım hoşuma giden çocuktan ayrıldım ama sevdiğim çocukla sevgili olamadan uyandım

  4. rüyamda sevgili olduğum kişi anasını ******** gördüm kendimi bu normal birşey mi ?

  5. Şu an üniversiteye gidiyorum. Lise sonda daha fazla yakınlaştığım bir arkadaşım vardı ve lise gittiğinden beri sadece bir kere mesajlaştık. Rüyamda onunla sohbet ediyorduk. Daha sonra akşam dolaşmaya çıktık. Bir kafeye gidip yemek yedik, yanımıza babası geldi. Biraz çekingen olduğundan konuşmadı ama telefondan benden hoşlandığına dair bir mesaj attı. Evlere dağıldık. Ertesi gün kaldığı yere gittim uzun zamandır ilişkim olmadığını ve korktuğumu söylemeye. Ama orada bana bir sürpriz hazırlamıştı. Normalde hoşlanmam ama o çok tatlı gelmişti ve kabul etmiştim. Gerisi normal sevgililikti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir