Rüyada Sevgilinin Annesi Görmek

Ayrıca bkz: Eski Sevgili, Sevgi, Arkadaşını Görmek, Kaynana/ Kayınvalide Görmek

Rüyada sevgilinin annesini görmek, verilen bir sözün ya da üzerinde anlaşılan bir kararın hayata geçirilmesine, bu sayede kişilerle aradaki bağların gitgide kuvvetleneceğine, aradaki sorunların hızlı ve kesin bir şekilde çözüleceğine ve yeni yeni ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesini görmek, geçmişte bazı kararalar alındığına ve bu kararların sonuçlarının ileride rüyayı gören kişinin karşısına çıkabileceğine yorumlanır.

Rüyada sevgilinin annesini görmek ne anlama gelir, herhangi bir konu üzerinde kararlaştırılan şeylerin teker teker gerçekleştirileceği, vaatlerin tutulacağı, yapılan bir hatadan dönüleceği ve böylece istenen şeylere sahip olunacağı anlamına gelir.

Rüyada sevgilinin annesini görmek nedir; rüya sahibi kendisini huzur içinde hissedecek, uzun zaman önce sevdiği bir kişi için yaptığı bir iyiliğin karşılığını görecek, sıkıntı çeken birine manevi olarak destek olacak ve rahata erecek demektir.

Rüyada sevgilinin annesini görmek ne demek; yapılan bir hatadan dönmeye, doğru kararlar vermeye, işle ilgili sorunlu birisine yardım etmeye, imtihana giren bir kişiye hayır duası etmeye ve herkes için iyi ve güzel şeyler izleme anlamına gelir.

Rüyada sevgilinin annesini görmek tabiri, hayali kurulan bir şeyin gerçekleştirilmesi ile rahat bir nefes alınacağına, eşler arasındaki buzların eriyeceğine ve aile içinde zaman zaman yaşanan sürtüşmelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin annesini görmek İslami rüya tabirleri, yapılan hataların tekrar edilmemek üzere maziye gömüleceğine işaret eder.

Sevgilinin Annesi

“Rüyada Sevgilinin Annesi Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda sevgilimi gözleri kıpkırmızı ağlarken gördüm, sarıldık çok üzgündü annesi ölmüş. Uyandım tekrar yattım.
    Yine aynı rüyanın devamını gördüm. Çok tuhaf.

  2. Rüyamda sevgilimin annesi bana kaç cocuk yapacaksınız ben 2 düşünüyorum sevgilimde 5 dedim sevgilimin annesi de bu devirde en ideal 1 cocuk dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir