Rüyada Sevgiliyi Öpmek Görmek

Rüyada sevgiliyi öpmek, yakın bir akrabaya ya da bir dosta yardım edileceği, içinde bulunduğu sorunun çözümü için maddi ve manevi olarak destek olunacağı ve bu sayede aradaki bağın daha sağlam bir hal alacağı anlamına gelir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek; rüya sahibinin, çok sevdiği bir kişinin iş hayatı ile ilgili problemlerinin çözümü için önayak olunacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek; aile içinde yaşanan tartışmaların, sürtüşmelerin tatlıya bağlanacağına ve güzel haberler alınacağına delalet edilir.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek, geçmişten gelen bir sorunun çözümü için yardım edilecek ve sağlıkla ilgili bir problemin tedavisi için adım atılacak demektir.

Rüyada sevgiliyi öpmek sarılmak; akrabalarla birlikte ortak bir işe girmeye, işi günden güne daha da büyütmeye ve parasal olarak iyi bir noktaya gelmeye işarettir.

Rüyada sevgiliyi öpmek ne anlama gelir, yeni şeyler öğrenmek için verilen çabanın sonunda meyvesini vereceğine ve gerek rüya sahibine gerekse de aile bireylerine yeni iş kapıları açacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi öpmek nedir; güzel bir ilişkiye başlanacağına, rekabet içinde bulunulan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen bir akrabayla başarı kazandıracak bir ortaklık kurulacağı, ağız tadı sağlayacak bir konuda bazı kararlar alınacağına, kötü günlerin geride kalacağına ve tüm aileyi sevindirecek bir karar verileceği anlamına gelir.

Rüyada sevgiliyi öpmek ne demek; rüyayı gören kişinin, mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kazancının göstereceği sabırla artacağına, yurtdışı bağlantılı bir işe adım atacağına ve şan şöhret sahibi biri olacağına yorumlanır.

Rüyada sevgiliyi öpmek tabiri, problemlerin deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, bu iş bitiricilik sayesinde büyük firmaların dikkatinin çekileceğine, ortaklık kurmak ya da birlikte çalışmak konusunda teklif alınacağına ve bu tekliflerden birinin kabulüyle birlikte kazancın epey yükseleceğine işaret eder. Kişi, karar vermeden önce deneyim sahibi ve bu işin hukuki boyutlarına hâkim kişilerle irtibata geçmeli.

Rüyada sevgiliyi öpmek İslami rüya tabirleri, hayır ve uğurlara vesile olmak demektir. Mal mülk ve servet sahibi olmak anlamına gelir.

Bkz: Rüyada Sevgili Görmek, Rüyada Eski Sevgili Görmek

Sevgiliyi Öpmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir