Rüyada Kartopu Oynamak Görmek

Ayrıca bkz: Kar Görmek, Kartopu Görmek, Karcı Görmek, Kartopu Görmek

Rüyada kartopu oynamak, güzel zamanlar geçirmeye delalet eder. Uzun zamandan beri kötü giden bir iş konusunda alınacak karar sayesinde ardı ardına birçok çalışma yapılacağına, bu çalışmalar sayesinde elde edilecek kazancın Allah yolunda kullanılacağına ve her daim fakir fukaraya yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kartopu oynamak ne anlama gelir, sosyal hayat içerisinde büyük bir arkadaş çevresine sahip olacağına, uzun zaman önce biten ancak kalpte yarası duran bir ilişkinin tekrar alevleneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, geçip giden zamanın kötü huyları alıp götüreceğine ve daha cesur daha atik ve daha olumlu bir kişilik kazanılacağına ve en önemlisi mutlu olunacağına rivayet edilir.

Rüyada kartopu oynamak nedir; araya duvar örmüş bir kişinin fikirlerinin değişmesi için elinden ne geliyorsa yapılacağına, kendisini sosyal hayata katmak için verilen çabanın olumlu sonuçlar doğuracağına ve herkesi sevindireceğine işaret eder.

Rüyada kartopu oynamak ne demek; aradaki buzların eriyeceği, eş, dost ve akrabaları sevinçten oynatacak bir karar alınacağı, yanlışlıkların düzeltileceği, eski dostların bir araya geleceği, hobi olarak yapılan bir işin büyük kazanç getireceği ve bu kazancın hayata olumlu şekilde değiştireceği anlamına gelir.

Rüyada kartopu oynamak tabiri, neşeli ve eğlenceli bir işe girileceği şeklinde yorumlanır. Monoton geçen hayatın daha renkli bir hal alacağına, kuş cıvıltıları, su sesleri ile uyanılacak bir haneye sahip olunacağına ve gönül ilişkileri yaşama konusunda alınan olumsuz kararın karşılaşılacak bir kişi sayesinde değiştirileceğine işaret eder.

Rüyada kartopu oynamak İslami rüya tabirleri, mutlu olunacağına ve karşılaşılan can sıkıcı olayların bu durumu değiştiremeyeceğine delalet eder.

Kartopu Oynamak 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir