Rüyada Ölmüş Anne Görmek

Ayrıca bkz: Ölmüş Anneanne

Rüyada ölmüş anne görmek, zirveye demir atılacağına yorumlanır. Birçok kişinin ulaşmak istediği ancak gerek elindeki imkânların ve bilginin yetersizliği yüzünden gerekse de cesaret eksikliğinden dolayı ulaşamadığı bir noktaya sabır ve azimle gelip birçok saldırıya rağmen orada uzun süre kalacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anne babayı görmek, rüyayı gören kişinin, aile konusunda büyük bir özlem duyduğuna, bir aileye karışıp huzur ve mutluluk içinde bir yaşam sürmek istediğine ve bu hayali gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anne ile ilişkiye girdiğini görmek, kişinin iş hayatında başının sıkışması ile sonuçlanan bir durumdan çıkmak için beklediği yardımın anne tarafından olan birinden geleceğine rivayet edilir.

Rüyada ölmüş anne görmek ne anlama gelir, emek verilerek kazanılan başarıların herkes tarafından takdir edileceği, birçok kişiye örnek olacağı ve yeni insanlara iş konusunda yürüyebilecekleri bir yol açacağı anlamına gelir. Yoğun iş temposu ve maddi sorunlar yüzünden sürekli ertelenen o tatile bu sefer çıkılacaktır.

Rüyada ölmüş anne görmek nedir; geçmişte yüze kapanan kapıların tekrar açılacağına ve büyük fırsatlara kavuşulacağına işaret eder. Ayrıca, ne kadar büyük bir işe girilirse o kadar güvenilir bir ekiple yola çıkılmalıdır.

Rüyada ölmüş anne görmek ne demek; ideal bir işe sahip olmaya, bu işten büyük kazanç elde etmeye, hayal edilen şeylere kavuşmaya, belirsizlik içinde olan bir konuyu ortaya çıkarmaya, güzel ve yeni bir araca sahip olmaya, dertsiz tasasız bir hayata kavuşmaya ve hobi olarak başlanan bir işten para kazanmaya tabir edilir.

Rüyada ölmüş anne görmek tabiri, sevinçli bir haber alınacak demektir. Aradaki mesafelerin kapanacağına, anne baba hayır duası alınacağına, girilen bir projenin tüm aksiliklere rağmen nihayete erdirileceğine, çıkılan yolculuktan hayırlı ve güzel haberlerle dönüleceğine ve alınacak bir telefon sayesinde sevinç gözyaşları akıtılacağına rivayet edilir.

Rüyada ölmüş anne görmek İslami rüya tabirleri, çıkan cırtlak seslere rağmen başarı üstüne başarı kazanılacağına, engel olmak isteyen kişilerin yüz kızartıcı durumlara düşeceklerine ve büyük zarara uğrayacaklarına yorulur.

Ölmüş Anne

“Rüyada Ölmüş Anne Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Ölmüş annemi rüyamda gördüm, bana helva yediriyordu ve eşime kızıyordu neden arayıp sormuyorsun diye.

  2. Rüyamda ölmüş annemi kendi yatağında kapı açık elini uzatıyor bana ismimle çağrıyor kendine çekiyor birden yanına uzanıyorum diyorum seni çok özledim annem sonra babam da görüyor annem seviniyor ablamda görüyor şaşırıyor sonra annem babama diyor bu posette kurtlar var bunları yere atın bende temizlenim diyor bende diyorum olmaz almam o şeyler babam da diyor annenin dediğini yap iyi olsun ,sonra bir masa varmış yatağın baş tarafında annem oraya çıkıyor hareket ediyor yaşarken rahatsızdı birden öyle görünce şaşırıyorum

  3. Sonra ben kabul ediyorum annemin dediği kurtları , bide yatağı normalde düz duruyor Du rüyamda yükluk dolabından pencereye bakiyiordu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir