Rüyada Ölmüş Anneanne Görmek

Ayrıca bkz: Ölmüş Anne Görmek

Rüyada ölmüş anneanneyi görmek, uzun zamandan beri beklenen müjdeli haberin geleceğine yorumlanır. İşi ile ön planda olan birinin durumunun kötüye gitmesine neden olan aksiliklerin ortadan kalkacağı şeklinde yorulur. Aynı zamanda, kişinin kendisini varlık içinde yüzerken bulacağına, her işinin rast gideceğine, gam, keder ve üzüntü nedir bilmeyeceğine, düşmanlarının her zaman fersah fersah önünde olacağına, el üstünde tutulup değer göreceğine ve iş dünyasına yön veren biri olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anneanneyi canlı görmek, gönül rahatlığıyla yapılacak ve güzel sonuçlar doğuracak bir işin varlığına ve bu durumun tüm aileye yarayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anneanneyi hasta görmek, kurnazlık peşindeki bir kişinin yapacağı açıkgözlülükten ötürü ailenin huzurunun bozulacağı, vakitsiz bir şekilde alınacak bir haber yüzünden mali kayba uğranacağına ve bu mal kaybının uzun vadede geri dönüşünün olmayacağına yorumlanır.

Rüyada ölmüş anneanneyi görmek ne anlama gelir, kişinin kendi içinde bir vicdan muhasebesi yaptığına, kendisini bazı konularda yeterli görmediğine ve bu yüzden kendisini geliştirme amacıyla bazı girişimlerde bulunacağına rivayet edilir.

Rüyada ölmüş anneanneyi görmek nedir; önünde engel bulunan bir işin tereyağından kıl çeker gibi halledileceğine, bir hayli zamandan beri düşünülen ancak cesaret edilemediği için bir türlü gerçekleştirilemeyen bir isteğin gerçeğe dönüştürüleceğine ve toplumun göz bebeği olunmasını sağlayacak bir proje içinde yer alınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anneanneyi görmek ne demek; iş hayatında kılı kırk yaran bir tavır takınılması sayesinde hep önde gidileceği, yapılan ayak oyunlarına ve saldırılara rağmen bulunulan yerde kalınacağı ve çıkan dedikoduların yalan olduğunun insanlar tarafından öğrenileceği anlamına gelir. Kişi, olmadık bir zamanda gelen tekliflerin güvenilirliğini sorgulamalıdır.

Rüyada ölmüş anneanneyi görmek tabiri, bulunduğu yere nifak tohumları atarak ve insanların üstüne basarak gelmiş bir kişinin ortaklık teklifinin reddedilmesiyle birçok kişinin takdirine mazhar olunacağına, kariyer planında büyük bir değişime gidileceğine ve eğitimi alınan konu dışındaki bir alanda iş yapılacağına rivayet edilir.

Rüyada ölmüş anneanneyi görmek İslami rüya tabirleri, iyi gibi görünen bir kişinin, rüya sahibinin kuyusunu kazmak için çeşitli planlar yaptığına ancak bu planların suya düşeceğine yorulur. Unutulmamalıdır ki, insanın alacası içindedir.

Ölmüş Anneanne

“Rüyada Ölmüş Anneanne Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Ben bekâr biriyim ve ailem ile yaşıyorum. Rüyamda rahmetli anneannemin evin içinde aynı olmayan terliklerle koştuğunu ve kahkahalar attığını gördüm. Ben ona anneanne halılara basıyorsun yapma diye arkasından bağırmama rağmen duymuyor beni. Bu arada evde misafirlerimiz var benim iş yerimden patronlarım, eşleri ve iş arkadaşlarım oturuyor. Annem evin arka tarafındaki bahçede. Sizden ricam yorumlar mısınız?

    1. Selam, rüyanızda bilinçaltı var, bilinçaltınızda annanenizle yaşadığınız evin içinde ki hatıralarınız, farklı terlik belki bazı konularda kafa farkliliginiz vardi ve uyusmuyordunuz onu simgeliyor ama kahkaha atması ve işle ilgili kişiler görmeniz iş alanında güzel gelişmeler yasiyacaginiza yorumlanır, bu sırada annenizin de arka bahçede olması onun da annanenizle kafa olarak farklı olmasına yorumlanır. Islerinize karışmayan bir anneniz olduğuna ya da sizin içten içe daha ilgili bir anneniz olmasını istediğinize yorumlanır. Arkadaşlarınız varken annenizin başka yerde olması sizin de bilinçaltınızda kendinize karisilmasini istemeyen bir yapınız olduğunu ve bunu biraz düzeltmek gerektiginizi gösterebilir çünkü annaneniz ve annenizi aynı ruyada görmüşsünüz.

  2. Ben Anneannemi rüyamda çok görüyorum. Mesala dün gece beni çok üzdü çok ağladım ve ben onun yanında uyuyordum o anda.

  3. Menim anaannemi heyatda yawyanda da mene gozel gunler yawadib rehmete gedenden de her vaxti yuxuma gelendede gozel seyler yawadir ve sanki hasimiz cetinliye dusende menim yuxuma gelb ya meslehet verir yada ehtiyacimiz olanlari alib getrir oda ruzi bereket verir ona qurban olsun men nevesi rebbim onun yerni cennet ruhunu sad elesin amin inwallah

    1. BEN RÜYAMDA NENEMİN EVİNDEYDİM HEPİMİZ MUTLUYDUK VE BİZ ÇOCUKLARI DIŞARIYA ÇIKARDILAR VE TEKRAR EVE ÇAĞIRDILAR VE NENEM KEFEN ICINDE YERDE DURUYORDU

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir