Rüyada Ölmüş Babaanne Görmek

Rüyada ölmüş babaanneyi görmek, rüya sahibi eğer gülerken görmüşse işlerinin açılacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlıktan kurtulacağına ve sevinçli bir haber alacağına delalet eder. Eğer ağlarken görülürse, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine ve yapılan gereksiz hamleler yüzünden zarara uğrayacağına yorumlanır.

Rüyada ölmüş babaanneyi canlı görmek, zahmetli bir işin altından başarıyla kalkılacağı, haneye nifak sokmak amacında olan birinin planlarının suya düşürüleceği ve kötü geçen bir dönemin ardından iş yerinde dizginlerin ele alınacağı anlamına gelir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada babaanne görmek; murada, rızka, şifaya işaret eder. 

Rüyada ölmüş babaanneyi görmek ne anlama gelir, bozulan iç huzurun tekrar kazanılması için çeşitli yollara girileceğine, yardıma muhtaç durumdaki insanlara yardım eli uzatılacağına, ölmüşlerin ruhuna mevlit okutulacağına ve yapılan her işte Allah rızasının gözetileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babaanneyi görmek nedir; eğitim konusunda alınacak kararlar doğrultusunda yeni bir şehre gidileceğine, bu sayede şansın açılacağına, gelecekle ilgili bazı adımların atılacağına ve feraha çıkılacağına yorumlanır.

Rüyada ölmüş babaanneyi görmek ne demek; hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, akraba ilişkilerinin daha da arttırılacağına, kötü niyetli kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, uzun süreli bir sıkıntıdan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine ve gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada ölmüş anneanne görmek; müjdeye, rahatlığa veyahut kurnaz kişiye yorumlanmaktadır.

Rüyada ölmüş babaanneyi görmek tabiri, nükseden bir hastalığın yakın bir zaman içinde tedavi edileceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve yeni iş girişimlerinde bulunacağına rivayet edilir.

Rüyada ölmüş babaanneyi görmek İslami rüya tabirleri, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale geleceği, sessiz sakin bir hayat sürüleceği ve güzel günler görüleceği anlamına gelir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada dede görmek; uzun ömre, yeni bebeğe, akıl danışmaya delalet eder.

“Rüyada Ölmüş Babaanne Görmek” üzerine 25 yorum

  1. Rüyamda rahmetli babaannem, bembeyaz bir kıyafet içinde yanımıza geldi. Beni ve kardeşlerimi yanaklarımızdan öptükten sonra, "ah yavrum namazlarınızı kılın, ben sizi uyarmak için geldim" dedi ve sonra kayboldu. Rica etsem kısaca rüyamı tabir eder misiniz? Teşekkür ederim.

    1. Babannen kılığında giren bir melek sizi uyarmış. Kötü bir yoldasın namaza başla diye Rabbim tarafından uyarılmışsınız.

    2. Namaz kılmayan insan ahirette namazını sıcak bir nesne üzerinde kılar ve insanın etleri bile o nesneye yapışır. Hatta insan hayatda hiç namaz kılmazsa öldükten sonra cansız bedeni mezarında ters döner.” Ben sadece bildiklerimi anlatdım. Senin rüyan iyi bir rüya ve bu bir işaret. Lütfen babaannenin söylediklerini uygulayın çünkü bu sizin kurtuluşunuz olacaktır. Ayrıca rüyada babaanne görmek rızık, huzur ve şifa ya delalet etmektedir. Yani hayırlı bir rüya demek istiyorum.”

    3. Namaz kılmayan insan ahirette namazını sıcak bir nesne üzerinde kılar ve insanın etleri bile o nesneye yapışır. Hatta insan hayatda hiç namaz kılmazsa öldükten sonra cansız bedeni mezarında ters döner.” Ben sadece bildiklerimi anlatdım. Senin rüyan iyi bir rüya ve bu bir işaret. Lütfen babaannenin söylediklerini uygulayın çünkü bu sizin kurtuluşunuz olacaktır. Ayrıca rüyada babaanne görmek rızık, huzur ve şifa ya delalet etmektedir. Yani hayırlı bir rüya demek istiyorum.”

  2. Ben babaannemi bugün rüyamda gördüm. Dışardaydık ben babam ve babaannem dik. Babaannem bana dedi olum beni evime götür dedi. O dediği yer ise bizim evin yanındaki apartmanı gösterdi. Sonra ben tamam babaanne dedim koluna girdim. O benim elimi tuttu. Ben de onun elini tuttum. Ondan sonra tam giderken uyandım. Biri bir şey söylesin lütfen.

    1. Rahmetli babaannemi yatarken gördüm. Yanında köpeğimiz ve iki köpek daha vardı. Öptük sevdik birbirimizi ve bir şey daha dedi.

  3. Rüyamda ölmüş babaannem yanıma geliyordu. Öptüm onu ancak onu öperken sırtından aşağı bir şey aktığını gördüm. Elbisesini sıyırdım baktım ki toprak akıyor. Sordum bu ne dedim özlem? (benim ablam) in de baktığını söyledi tebessüm ederek. Çok etkisinde kaldım ne anlama geliyor rüyam?

  4. Benim annem ve babam ayrıydı babannem büyüttü bizi bir buçuk yıl önce vefat etti rüyamda görüyorum babannemi farklı farklı sürekli öpüyorum seviyorum mutlu oluyorum ama benimle hiç konuşmuyor sesini duyamıyorum bana çok düşkündü neden benimle konuşmuyor rüyamda ?

  5. BUGÜN BABANNEM ÖLELİ 40.GÜN DÜN GECE RUYAMDA GÖRDÜM. KÖYDE YASIYORDU. O EVDE OTURUYORDUK BABANNEM HİÇ KONUŞMADI SABİT BİR YERE BAKIYORDU. YANINDA BİR KADIN VARDI KADIN AYETEL KURSİ OKUYUN DEDİ. ÜZERİNDE GÜNLÜK KIYAFETLERİ VARDI BASINDA BEYAZ ÇEMBERİ. BEN BABANNEMİ COK SEVDİĞİM İÇİN AKLIMA GELDİĞİNDE SÜREKLİ AĞLIYORUM. VE KADIN BANA BABANNEN DE AKRABALARI VEFAT ETMEDEN 1 GÜN ÖNCE AĞLAMAYA BASLARMIŞ DEDİ. NE DEMEK İSTEDİ BU RÜYA BANA. LÜTFEN SÖYLEYİN.

  6. Babaannem öleli bir kaç yıl oldu, rüyamda onu can çekişirken gördüm, ölüm anındaydı, başındakiler öldü dedi. Sonra o nasıl olduysa, bana ben sadece babanın(ismini söyleyerek) ekmeğini yerim dedi. Ne anlama geliyor yorumlar mısınız?

  7. Bugün rüyamda gerçek hayatta 10 13 yıl önce vefat etmiş olan babannemi gördüm. Onun evinin önünde merdivenleri süpürüyor bende onun verdiği birşeyi kolumun altına koyunca babannem bak kolunun altına koyduğunu unutmamışım dedi ve merdivenleri süpürüyorken uyandım

  8. Rüyamda bir bahçeye girdim için de o kadar güzel laleler var ki, öyle güzellerdi ki kocamanlardı. Ölmüş bahanem vardı o bahçede, koparmak istedim izin vermedi. Bana dedi ki “fidanından al bunları götür”. Dedim “sadece bir tane koparayım”, yok dedi bana fidan verdi ben de uyandım.

  9. Rüyamda rahmetli babaannem bizim köydeki dağa doğru koşuyordu. Ben de onu görünce peşinden koştum “babaanne nerdesin diye bağırıyordum” o da yolun ortasında bir paket bıraktı ve koşmaya devam etti sonra kayboldu.

  10. Rüyada yeni ölmüş babaannemin evimde 2 aylık bebeğimin yanında otururken elini bebeğin ağzına koymuş gördüm. İçimden babaannem öldü buraya nasıl geldi, diye korktum hemen kızımı kucağıma aldım. Sonra biraz konuştu ben evime gitmek istiyorum dedi bizden çıktı evine doğru yürüdü ben de arkasından baktım.

  11. Bugün uykuda ev yandı hami kaçtı babanem yatak hastası olduğu için kaldı. Yangın söndüğünde geri geldik ve çok acı çekerek öldüğünü gördük. Lütfen yorum yazın ne anlamına gelir?

  12. Bugün rüyamda babaannemle birlikte deniz yolculuğu yapıyorduk ve babaannem yerde oturmuş ben de dizlerinin üstüne çıkmıştım denize bakıyordum. 9 yaşındaki kızımın uykusu geliyor, yanda yatak varmış oraya yatırmışım. Sonra denize bakıyordum.

  13. Rüyamda rahmetli babanem bilmediğim bir eve geliyor ve bana yüzünün yandığını söylüyor. Yüzü kıpkırmızı ama bakıyorum hiç yanık izi yok bana kız kardeşinin onu yaktığını söylüyor.

  14. Merhaba ben babaannemi evde oturuyorken gördüm bana gülüyordu beni çok seviyordu çok ilgiliydi ama çok zayıflamıştı kendisi bir köşede hep oturuyordu.

  15. Rüyamda ölmüş babaannemin beni boğduğunu gördüm ve korktum oysa ki babaannem beni çok sever neden böyle bir rüya gördüm yorumlarınız sevinirim

  16. Surekli ruyada babaannemi goruyorum beni cok severdI ve benim yanimda vefat etti ona Ben Baktim acaba benden duami istiyor yorumlarmisiniz

  17. Ablam rüyasında babaannemi görmüş babaannem ablama demiş ki babana söyle elektrik yada suyu ödesin ne anlama geliyor

  18. Merhaba,İyi günler.Bu gece rüyamda,baba annemi canli olaraq,beraber sofrada et yemeyi yeyerken görmüşüm,yemeyi yiyoruz bana diyorku,bu benim bişirdiyim deyil,ama yiyoruz.Öımüş amca eşim var,ona sor diyor benim bişirdiyim nerde,oda ayaqda sofralara bakiyor cokk kalabalikdir.Birde cokk kücük erkek cocuklari var orada.Babam amcalarım var yaşiyorlar onlar.AllAh cemi ölmüşlerimize rahmet eylesin,kalanlarimiza sagliq hüzur versin Amin!

  19. Merhaba ben rahmetli babaannemi gördüm rüyada da ölüm haberini alıyodum herkes diyordu ki kadını yere bahçeye koymuşlar daha gömmemişler eve geliyorum bahçede üstü örtülü beyaz çarşafla yerde kimse yok oluyor bi anda babaannem bir şeyler söylüyor bi anda korkup kaçıyorum ordan siyah bir kapı görüyorum üstünden atlıyorum sonra uyandım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir