Rüyada Silah Atmak Görmek

Ayrıca bkz:  Silah Görmek, Kurşun Görmek

Rüyada silah atmak, rüyayı gören kişinin, büyük bir şöhrete sahip olacağına, rakiplerine karşı üstünlük sağlayacağına, birçok ortaklık kurup yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük ve ferah bir haneye taşınacağına ve son zamanlarda yaşadığı tatsız durumları bir çırpıda atlatacağına delalet eder.

Rüyada silah atmak ne anlama gelir, becerikli ve girişimci bir kişi olunması sayesinde hayal edilen şeylerin kısa zamanda edileceği, zararlı ve kötü niyetli kişilerin haneden uzaklaştırılacağı, güzel bir mekânda sevilen dostlarla tabir-i caizse felekten bir gece çalınacağı ve uzun yıllar boyunca rahat ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağı anlamına gelir.

Rüyada silah atmak nedir; kötü niyetli bir kişinin yapmak istediği kötülüğün önüne geçileceğine ve yaptıklarının cezasını çekmesinin sağlanacağına yorumlanır. Yüzüne takındığı iyilik maskesiyle insanların iyi niyetlerini sömüren bir kişinin yakın zamanda pişman olacağına ve yaptıklarını düzeltmek için yardım isteyeceğine alamet eder.

Rüyada silah atmak ne demek; iş dünyası içinde çok sağlam bir makamda olunacağına, dört duvar içinde yaşanan kötü durumların aşılacağına, uğranılan bir haksızlıktan ötürü beklenen özrün geleceğine ve güzel günler geçirileceğine rivayet edilir.

Rüyada silah atmak tabiri, cazibe ve nezaket sahibi olunması sayesinde birçok kişinin odağında olmaya, dikkat çekici işlere imza atmaya ve herkesin imrendiği bir kişi olmaya alamet edilir.

Rüyada silah atmak İslami rüya tabirleri, yaşanan bir sağlık sorununun tedavi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet edilir.

Silah Atmak

“Rüyada Silah Atmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Çok karışık ve neden hep kötü gördüğüm rüyalar oluyor iyi gördüğüm rüyalar olmuyor? 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir