Rüyada Et Kesmek Görmek

Ayrıca bkz: Ekmek Kesmek, Kurban kesmek, Keser Görmek 

Rüyada et kesmek, uzun uğraşlar ve bekleyişler sonucu sonunda elde edilen işten kazanılan paranın eş, dost ya da akrabalarla pay edileceğine ve yeni iş kapıları açmak için kullanılacağına yorulur. Aynı zamanda, sorunlu bir işin tabir-i caizse tereyağından kıl çeker gibi halledileceği, ertelenmiş bir işin tamama erdirileceği ve aksiliklerin ortadan kaldırılacağın anlamına gelir.

Rüyada et kesmek ne anlama gelir, çıkar ilişkisi sağladığı için ikili oynayan ve rakiplere bilgi sızdıran bir çalışanın ifşa edileceği, bu sayede sık sık ortaya çıkar anlaşmazlıkların ortadan kaldırılacağı ve mahkeme kapısında bekleyen bir dosyanın sonunda kapanacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada et kesmek nedir; rüyayı gören kişinin, hem kendisi için hem ailesi için dilediği şeylerin yakın zamanda ve kolay bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada et kesmek ne demek; eşler arasında maddi konular yüzünden çıkan tartışmaların iş hayatının düzelmesi sayesinde sona ereceğine, evlat sahibi olunacağına, sosyal hayata daha fazla ağırlık verileceğine, tatile çıkılacağına ve kısa bir zaman zarfında ev sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada et kesmek tabiri, beklenmedik bir zamanda elde edilecek ve rüya sahibini çektiği sıkıntılardan kurtarıp derin bir oh çekmesini sağlayacak bir paranın geleceğine rivayet edilir.

Rüyada et kesmek İslami rüya tabirleri, kişinin beklediği haberlerin olumsuz gelmesi üzerine istediği işi kendi imkânları ile ortaya koyacağına ve çok büyük bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Et Kesmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir