Rüyada Köpek Isırması Görmek

Ayrıca bkz: Köpek Olmak, Köpek Yalcısı, Siyah Köpek, Köpek Kovalamak Görmek, Köpek Saldırısı 

Rüyada köpek ısırması, dert, sıkıntı ve hastalık olarak yorumlanır. Köpek ısırması genellikle tehlikeli bir düşmanın varlığına da işaret eder. Değer verdiği insanlar tarafından yanlış değerlendirilme ya da hor görülme anlamını da taşır. Ayrıca kısa zaman içinde aile içi veya arkadaş çevresinde yaşanacak olan sürtüşmelerin de habercisidir.

Rüyada elini köpek ısırması ise çok yakın zamanda yakınlarından beklediği yardımı alamaması ve kendisinin zor duruma düşmesi şeklinde yorumlanır.

Rüyada köpek ısırması ne anlama gelir, rüyayı gören kişinin daha öncesinde yapılmış olan hataların vicdan azabı yaşaması anlamını da taşıyan bu rüya sıkıntıların habercisidir. Ailesinden ya da arkadaşlarından bir zarar görmesi olasıdır.

Rüyada köpek ısırması ve kanaması, sıkıntı ve maddi olarak yaşanacak bazı sorunlara delalettir. Kurulacak dostlukların da çıkar dostlukları şeklinde kendini göstermesi ve bu sebepten rüyayı gören kişinin sıkıntıya düşeceği anlamlarına gelir.

Rüyada köpek ısırması nedir; açgözlü ve sadık olmayan bir arkadaşa ya da tanıdığa işaret eder. Bu rüyayı gören kişilerin şüphelendikleri durumlardan uzak durması yararlarına olacaktır. Köpeğin sadece havlaması veya ısırmaya yeltenmesi yakın bir düşmana; bu düşmanın yayacağı dedikoduya ve kötü söylentiye yorulur.

Rüyada köpek kovalaması art niyet sahibi bir kişinin varlığına delalettir. Rüya sahibi hakkında kötü söz edileceğini ve bundan üzüntü duyacağına işaret eder. Ayrıca kişinin maddi kayıp yaşayacağına, ihanet göreceğine, yanlış kararlar vereceğine yorumlanır.

Ayrıca rüyada köpek görmek tabirine ve köpekler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

Köpek Isırması

“Rüyada Köpek Isırması Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Rüyamda eşimi sokaktaki köpek ısırdı. Ben köpekten kaçacaktım, o da beni korumak için köpeğe tekme attı. Köpekte bu kez eşime saldırdı ve yüzünden ısırdı. Hiç kan akmadı. Kanadığını görmedim. Beni eve gönderdi kendisi başka bir eve girdi, yüzünü orda tedavi edeceklermiş. Ben bir türlü yanına gidemedim. Lütfen yorumlar mısınız? Okuduğum yorumlara göre pek olumlu değil ama Allah hayırlara çıkarır inşallah.

  2. İyi çalışmalar. Rüyamda bir yerden geçmem gerekiyor ve beyaz renkli bir köpek var. Bu köpek havlamıyor elimi tutuyor ama kan yok acı da yok ben köpeğin üzerine çıkıyorum bir battaniye ile köpeğe baskı yapıyorum ve köpek elimi bırakıyor ama havlamıyor.

  3. Rüyamda beni bir köpek kovalıyordu ben koşuyordum ve sonra beni parmağımdan ısırıyordu ve sonra birden morarıyordu.

  4. Köpek sürekli kolumu ısırıyo ama parçalanmıyo, kanamiyo elimi değil ve genelde akrabalarımın evinin onun de oluyor hatırlayamıyorum ama hep tanıdık kişiler ama artık kabusum oldu sürekli ayni rüya.

  5. Rüyamda annemi ağzından küçük beyaz köpek ısırdı ve kaçtı. Başka hayvanlara da saldırdı beyaz köpek.

  6. İyi çalışmalar. Rüyamda tuvaletteydim ve birden bir köpek içeriye girdi. Sarı bir köpek ama beni görmedi. Sonra nerede olduğunu göremedim. Sonra içeriye bir köpek daha girdi siyah ve beyaz renkli bir köpek. O sırada da ben nedense köpeği görür görmez birden kapıyı açtım. Köpek beni ayağımdan ve bacağımdan ısırmaya başladı, kanadı baya. Bu arada bu olay okulda yaşandı ve okulda kimse yoktu.

  7. Rüyamda ablam kuzenim ben oturuyorduk. Sonra arkamızdan kurda benzeyen ama daha çok pitbul gibi tipi olan büyük beyaz bir köpek havlayarak bizi kovalıyordu. Sonra beni bacağımdan ısırıyordu ve yere düşüyordum. Sonra beni orada öldürüyordu, gidip yatıyordu köpek. Ablamgil de bana bakmaya geliyorlardı öldüğümü görünce gidiyorlardı. Orada uyandım ve çok gerçekçiydi, ter içinde kalktım. Şimdi korkudan uyuyamıyorum.

  8. Rüyada bir arkadaşımı insan suretinde bir köpeğin ısırdığını görüyor ve kalktığımda kolunda diş izlerini görüyor lütfen yorum yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir