Rüyada Siyah Köpek Görmek

Ayrıca bkz: Köpek Olmak, Köpek Yalcısı, Köpek Kovalamak Görmek, Köpek Saldırısı 

Rüyada siyah köpek görmek, sinsi bir düşman ile yorumlanır. Rüyayı gören kişinin etrafında bulunan ailesi kadar yakın bir kişinin kötülüğü ya da akrabalarından gelecek olan bir zararın habercisidir.

Rüyada siyah köpek görmek ne anlama gelir, saldırgan bir siyah köpek görmek maddi kayıpların doğacağını gösterir. İyi huylu siyah köpek ise düşman gibi görünen ancak içinde iyi niyet taşıyan biri olarak da yorumlanır.

Rüyada siyah köpek kovalaması, düşmanının yakında kendisini sözlerle açık edeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada siyah köpek görmek nedir; huzurun kaçması, maddi kayıpların yaşanması, dedikodu ve fesat kişilikli birinin varlığına işaret eder. Art niyet duyguların ortaya çıkması, nazarın doğabileceği, dedikodu ve gıybet gibi sıkıntı getiren durumların yaşanması durumunu anlatır.

Rüyada siyah köpek görmek ne demek; Rüyayı gören kişinin yakın olarak gördüğü birinin düşmanca gazabına uğrayacağına, ticaret ile uğraşıyorsa bereketininin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulur.

Rüyada siyah köpek görmek tabiri, rüya gören kişinin hanesinde yaşanacak sorunları veya maddi kayıpların yaşanmasını anlamlarına gelir.

Rüyada siyah köpek görmek neye işarettir, rüya sahibine kötülük yapmak isteyen, onu çekemeyen, sürekli gözü üzerinde ve düşmanca duygular besleyen bir kişinin varlığına delalettir.

Rüyada siyah köpek görmek İslami rüya tabirleri açısından bazı yorumcular rüyayı gören kişinin nefret dolu, içi karanlık bir düşmanla karşı karşıya geleceğini anlattığını ifade eder. Çoğunlukla düşman olarak yorulsa da bu rüya, cahil bir erkeğin varlığına da işaret eder.

Ayrıca rüyada köpek görmek tabirine ve köpekler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

Siyah Köpek

“Rüyada Siyah Köpek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Normalde köpeklerden korkan biriyim ama rüyada kara bir köpeği seviyordum. Ve sonra bir kız vardı, bana kara köpek hakkında; normalde kimseye kendini sevdiren bir köpek değil, diyor. Kadının elindeki köpek beyaz köpek ama kara köpekten korkmuyorum beyazdan korkuyorum, bu kadar nedir?

  2. Siyah bir köpek bana doğru geldi, ilk önce ısırıcak sandım elimi ağzına aldı sonra ısırmadan geri bıraktı ben de elimle onun başını sevdim sonrasında eve gidip bilgisayar ile video izliyordum ardından uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir