Rüyada Yılandan Kaçmak Görmek

Ayrıca bkz: Yılan Yemek, Su Yılanı Görmek 

Rüyada yılandan kaçmak, insanların zor ve yapmak çaba gerektirir dediği bir işin altına girileceğine, azim, sabır ve kararlılık sayesinde bu işte büyük başarı elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, işlerin daha da arttırıldığına ve yüklü bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak, işlerin yoluna girmesine, sorunların ve rekabetin bir anda bitmesine, malvarlığının artmasına, deyim yerindeyse bir eli yağda bir eli balda bir hayat yaşanmasına ve mutlu olunmasına işaret eder.

Rüyada yılandan kaçmak ne anlama gelir, rüyayı gören kişinin, başını ağrıtan her şeye elveda diyeceği, hayallerini süsleyen şeylere sahip olacağı ve birçok kişiye de hayallerini gerçekleştirme konusunda önayak ve destek olacağı anlamına gelir.

Rüyada yılandan kaçmak nedir; aileden alınacak destekle birlikte içinde bulunulan gafletten kurtulup ayağa kalkılacağına ve daha önce ağırdan alınmış ne kadar sorun varsa üstüne gidileceğine, hızlı bir şekilde bu sorunların çözüleceğine ve takip edilen ve örnek alınan bir kişi olunacağına rivayet edilir.

Rüyada yılandan kaçmak ne demek; rüya sahibinin, dişinden tırnağından damlaya damlaya göl olur mantığıyla arttırdığı birikimini sermaye yaparak girdiği işte istediği noktaya geleceğine alamet eder. Aynı zamanda, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorumlanır.

Rüyada yılandan kaçmak tabiri, kurulmuş doğru ilişkilerin verdiği destekle ve alınan doğru kararlarla ekonomik olarak büyüme yaşanacağına ve yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Ayrıca rüyada yılan görmek rüya tabirine bakınız.

“Rüyada Yılandan Kaçmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ruyamda bi arkadasima sonra bana sonra anneme yılan saldırdi ama ucumuzde kacmadik sadece bağırdık cok korktuk

  2. Rüyamda çok uzun yılanlar görüyordum ve o yılanların üstüme doğru geldiklerini goruyodum ama hepside yanımdan geçip zarar vermediklerini goruyodum yılanların rengide siyahtı hepsi ne anlama grlmektedir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir