Rüyada Bebek Doğurtmak Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Emzirmek, Bebek Karyolası 

Rüyada bebek doğurtmak, kişinin sorunlarından arınacağına ve müjdeli bir haber alacağına delalettir.

Rüyada doğum yaptırmak rüyayı gören kişinin bazı sorunlarla karşılaşacağına ve etrafındaki insanlar tarafından dışlanacağına da işaret etmektedir. Rüyayı gören kişi rüyasında bebek doğurttuğunu gördükten sonra geleceğiyle alakalı güzel bir olay yaşayıp mutlu olabilir. Ancak bazı rüya yorumcularına göre rüyada bebek doğurtmak sıkıntılı bir döneme girileceğine de işaret etmektedir.

Rüyada bebek doğurtmak ne anlama gelir, rüyayı gören kişi evliyse ve rüyasında bebek doğurttuğunu görürse eşiyle beraber mutlu haberler alabileceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda evlilikte yaşanan bir sıkıntının iki tarafı da çok yoracağı anlamına gelmektedir.

Rüyada ebelik yapmak çoğu zaman kişinin etrafındaki insanları teselli edeceğine ve yakınındaki kişilerin ona ihtiyacı olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada bebek doğurtmak nedir; kişinin sıkıntılı bir olaydan alnının akıyla çıkacağına, hedeflerine ulaşacağına ve çok uzak bir yerden müjdeli bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek doğduğunu görmek de rüyayı gören kişinin yakında sevineceği bir olay yaşayacağına delalettir. Eğer rüyayı gören kişi bekârsa yakın bir zamanda evlilik yoluna girebileceği anlamına gelmektedir.

Rüyada bebek doğurtmak ne demek rüyayı gören kişinin iş ve aile hayatındaki tüm sorunların arka arkaya geleceği anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi yeni bir işe girecekse veya bir proje hazırlığı içindeyse kısa bir süre sonra bu girişimlerinin olumsuz sonuçlanacağına delalet etmektedir. Ancak eğer rüyayı gören kişi sabırlı olursa güzel günlerin geleceği ve mutlu olunacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada bebek doğurtmak tabiri, deneyimli kişilere danışılması gerektiği anlamına gelir. Kişinin yanlış bir yola saptığı ve çıkış yolu bulamadığı şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin aklı çok karışıksa ve hayatıyla alakalı olayları düzene sokamıyorsa mutlaka birinden yardım alması gerektiğine işarettir.

Rüyada bebek doğurtmak islami rüya tabirleri, sıkıntıya, eleme, endişeye ve mutsuzluğa delalettir. Aynı zamanda kişinin yolunda gitmeyen olaylar karşısında çaresiz kalacağı şeklinde de yorumlanabilmektedir. Ancak çoğu zaman rüyada bebek doğurtmak islami rüya tabirlerine göre sıkıntının ardından gelen mutluluğa, mutsuzluğun ardındaki güzel geleceğe işaret etmektedir.

Bebek Doğurtmak

“Rüyada Bebek Doğurtmak Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda bir kadının doğumuna yardım ettiğimi görüyordum. Doğuma yardım ederken kadının ağzına bağırmasın diye bir bez koyduğumda kadın bayıldı. Döndüğümde ise bebek doğmuş kadının kucağında bekliyordu. Ben de bebeği aldım göbek bağını kestim. Sonra bana benden çok iyi bir anne olacağından bahsedildi.

    1. Haksızlığa uğramışsın ve buna susanlar olmuş ama kısa sürede senin haklı olduğunu anlamışlar ve bu süredeki sabrın karşılığında günahlarını dökmüşsün.

  2. Siz de ne yaptığınızı bilmiyorsunuz kimi zaman iyiye kimi zaman kötüye.
    Yok bazen iyi bazen kötüye yorumlanır. Falan filan. Otundan çöpünden yiyorsunuz işte laf olsun, torba dolsun.

  3. Rüyamda down sendromlu birini doğum yapmasına yardım ettim, bebek doğdu kilolu bir bebek doğdu ama cinsiyet belli değildi, görmedim. Yabancı bir evdeydim, doğum yapan kişiyi de tanımıyorum. Bebek sağlıklıydı.

  4. Rüyamda bir poliklinikte çalışıyormuşum ve 6 .7 tane bebeği peş peşe doğurttuğumu gördüm bebeklerin göbek bağını kesiyormuştum rüyamda ne anlama geliyor?

  5. Rüyamda 3 4 tane bebek doğarken ayağından çekerek çıkardım sanırım. Çok eğlenceliydi ve hoşuma gitmişti ve bu ne anlama gelir?

  6. Rüyamda yakınımda olan genc bir kızın evlilik dışı hamile kalıyor yatakta yatmış ben de yanındayım doğum sancısı ile acı çekiyordu ve ben de diyorumki bu bebek doğacak ben halledecem diyorum ve genc kızın bebeğini kendi ellerimle çekip çıkardım ve bir kız çocuğu dünyaya geldi ama orada doğan çocuk dışkısını yaptı ve ben de diyorumki çok şükür doğdu ya dışkı kolay temizlerim diyorum diyorum sürekli bu ruyayla uğraştım anlamı nedir açıklarsanız sevinirim..

  7. Rüyada öź ablamı hastane bahçesinde doğum yaptırıyordum erkek bebek dogurtuttum yigenimin ebesi idim yorumlarsaniz sevinirim..

  8. Rüyamda bir kadına doğum yaptırıyorum …son anda yetiştiğim bir doğum…göbeğini kesiyorum.bebek ağlamıyor başta biraz müdahale yapıyorum canlanıyor..çok mutlu oluyorum… böyle bitiyor

  9. Rüyada bir kadına doğum yaptırıyordum
    bebek kızdı ve kendi pisliği içinde dogdu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir