Rüyada Evi Su Basması Görmek

Ayrıca bkz: Su Üstünde Yürümek, Su Dökmek, Suya Düşmek, Akan Su, Bulanık Su

Rüyada evi su basması, rüya sahibine büyük bir miras kalacağına işaret etmektedir. Miras kalacak kişi ise rüya sahibinin çok uzak bir akrabası veya hiç tanımadığı bir yakını olabilir. Kişinin bu sayede rahat ve huzurlu bir hayat süreceği anlamı da çıkarılabilir.  

Rüyada evi kirli su basması da kişinin iş hayatında çok güzel bir yere geleceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir. Kimi zaman yeni bir işe de yorumlanabilen rüyada evi su bastığını görmek olumlu anlamda yorumlanmaktadır.

Rüyada evi su basması ne anlama gelir, rüya sahibinin aile hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına ve bu gelişmelerin kişinin mutlu olmasını sağlayacağına delalettir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin hanesinde bolluk olacağı manasına da gelmektedir.

Evi Su Basması

“Rüyada Evi Su Basması Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Ölü annem bir odada, ben bir odada yatakta yatarken yağmur yağıyordu. Çatının her tarafı delinmiş gibiydi. Sanki çatının deliklerinden yağmur yağıyordu?

  2. Rüyamda halıları ıslanmış gördüm. Anneme söyledim, halının kenarını kaldırdım ve gider borusu akmaya başladı. Sonra su akıp gitti, su ne berraktı ne de çok pis.

  3. Çok berrak temiz yerin altı görünecek şekilde 10 santime yakın evi su basmıştı Allah böyle güzel rüyalarla bizi bilgilendirmek istiyor çok şükür…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir