Rüyada Su Üstünde Yürümek Görmek

Ayrıca bkz: Evi Su Basması, Su Doldurmak, Su Almak, Cam Bardak, Su İstemek, Suya Düşmek

Rüyada su üstünde yürümek, rüya sahibinin çok büyük sözler söylediği anlamına gelmektedir. Söylediği sözleri gerçekleştirmek için rüya sahibinin yanlış adımlar atması şeklinde de yorumlanabilmektedir. Kişinin riskli işlere gireceğine ve sonrasında üzüleceğine işaret etmektedir. Kişinin iş hayatına çok düşkün olduğuna ve söylediklerini gerçekleştirmek için can güvenliğini hiçe sayacağına delalettir.

Rüyada su üstünde yürümek çok olumlu anlamlar taşımamaktadır. Genellikle kişinin hayalini kurduğu bir işte hayal kırıklığına uğraması veya hedeflerine ulaşamaması anlamına da gelmektedir. Kimi zaman rüya sahibinin senelerce biriktirdiği parasını bir çırpıda riske atarak kaybetmesi manası da taşımaktadır.

Su Üstünde Yürümek

“Rüyada Su Üstünde Yürümek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda çok berrak bir suyun üzerinde duruyordum. Dibi görünüyordu. Yanımda da bir kişi falan vardı. Altımızdan balıklar geçiyordu iri iri. En son dayanamayıp bir şekilde balığın birini almaya çalıştım. Sonrasında balık sanki piranaya döndü. Bana saldırmaya çalıştıklarında kaçmaya çalıştım. Normalde hani bana saldırabilirdi ama bir şekilde yakalanmadan çıktım sudan ama yüzerek falan değil. Koşarak çıktığımda o ilk balığı tutmaya çalıştıktan sonra suyun içine kaçtığımı fark ettim. Nerdeyse boynuma kadar ıslanmıştım. Bu su dediğim şeyden kaçışım da dere gibi piknikimsi bir yerde oluyor. Ordan çıktıktan sonra da sevdiğim ünlülerden falan görüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir