Rüyada Kağıt Para Görmek

Rüyada kâğıt para görmek, rüya sahibinin hayatında bazı sorunlar yaşayacağına, ancak bir süre sonra bu sorunları halledeceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda kişinin sıkıntılarını hallettikten sonra çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine de delalettir.

Rüyada kâğıt para almak kişinin etrafındaki insanların küçük sorunlarına yardım edeceği anlamı taşımaktadır. Rüya sahibinin evine bolluk geleceğine ve refah içinde yaşayacağına yorumlanan bu rüya, kişinin karşısına çıkacak olan yeni fırsatları da simgelemektedir. Eğer rüyayı gören kişi bu fırsatları değerlendirirse çok iyi yerlere gelebilir.

Ayrıca rüyada para görmek tabirine de bakınız.

Kağıt Para

“Rüyada Kağıt Para Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Biri 50000 TL zarf içerisinde kâğıt para veriliyor elime ama kimden olduğunu bilmiyorum.

  2. Rüyamda bir deste, çokça kağıt parayı katlayıp ceketinin iç cebine koyuyorum. Etrafımdaki birkaç kişi hayretle ve özenerek bana bakıyor. Ne çok parası var diye.

  3. Hırkamın cepleri bitişikmiş. Sağ cebinden 50 TL koyuyorum, sol cebimden 2 tane 50 TL çıkıyor. Her şeyi ikiye katlıyor. 4 – 5 seferdir bu rüyayı görüyorum. Nedir bunun hikmeti?

  4. Rüyamda, büyük kâğıt paket içinde kâğıt paralarım var ancak bir kısmını benden çalıyorlar ve ben geri alamıyorum.

  5. Tanıdık gibi bir arkadaş ama seçemedim. Olabildiğince çok kâğıt para seçemedim ama döviz birimi gibiydi. Ve bana al bunları sıkıntıları gider dedi çok sevinmiştim gözlerimin içini güldürdü. Rabbime hamd olsun durumuma göre ciddi bir borç sahibiyim bu rüyanın ahibeti nedir selamlar.

    1. Selamlar, Allah yardımcınız olsun, borcunuzu helal yollardan para kazanarak ödemeye devam edin, elinizde olanlardan da zekatınızı yine de vermeyi ihmal etmeyin. Ticari olmayan konularda borca girmeyin. Borcunuzu ödeme gayreti içinde olduğunuz sürece, düne göre daha çok sıkıntılar gelecekse bile bunlar size daha hafif gelecek gibi yorumlanabilir. Hayır olsun inşallah.

  6. Öncelekle merhaba 13.12.2017 çarşamba gecesi gördüğüm rüyadır. Rüyada elimde bi ufak spor çantasıyla birinden kaçıyorum. Sonra kaçtığım kişiyi atlatıyorum bir yerde tanımadığım birileriyle oturuyorum. Sanki arkadaşım hepsi ama ben hiçbirini tanımıyorum. Çantayı açtığımda ise içinde 50 liralık banknotlar halinde bi sürü para var. Çaldığımı görmedim fakat koşarken başladı rüyam. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir