Rüyada Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada kedi yavrusu görmek, rüya sahibinin ihmalkârlığını göstermektedir. Kişinin sevdiği insanları ihmal ettiği ve onlara yeteri kadar ilgi göstermediği anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin yardıma muhtaç olan birine yardım eli uzatarak, o kişinin mutlu olmasını sağlayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Kedi Yavrusu Sevmek

Rüyada kedi yavrusu sevmek ise rüya sahibinin çocuk özlemini ortaya çıkarmaktadır. Bazen de rüyayı gören kişinin maddi anlamda kayıp yaşayacağına, ancak kısa sürede bu kaybı telafi edeceğine yorumlanmaktadır.

Kedi Yavrusu

“Rüyada Kedi Yavrusu Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyada iki kedi yavrularını yatırarak seçmemi beklemedi, bir sakallı dedenin de bana " istersen seç bir tanesini" dedi bende hangisi daha güzel diye kaldım, ne yorumdadır?

  2. Rüyada yavru kedi gördüm, önce benden kaçıyor idi, sonra ona elime ciğer yedirdim. Tabirini yaparsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

  3. Rüyamda anne kedinin yavrularını emzirdiğini gördüm ve iki yavrusuyla gezdim. Bir tanesi lokantada kayboldu orada eski sevgilimin başka genc kızlara hizmet ettigini görüp sinirlendim ve iş yerini az öz karıştırdım. O ara yavrular nerede diye aradım ve buldum. Gömleğimin cebine koydum birini, diğerini elimde tutup ablama doğru gittim… Yorumlanırsa çok sevinirim. Tşk ederim.

  4. Ruyamda konusmadigim.bir arkadasim evime geldi. Bana evini gezdir hadi dedi. Sinra kaneoe altından bir kopek cikti ben sevemedim. Emin olamadim. Sonrasında yavru kediler ciktilar. Ben sevdim onlari. Sonrasinda yerde baliklar gördüm yüzüyorlardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir