ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Ölen Birini Görmek Görmek

Rüyada ölen birini görmek, rüya sahibin için hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Kişinin kısmetinin açılacağı ve sevinçli haberler alacağı manasına da gelmektedir.

Rüyada ölen birini görmek ve ağlamak da rüya sahibinin gerçekleşmesini beklediği bir işin kolayca hallolacağı manasına gelmektedir. Kimi zaman rüyayı gören kişinin huzur ve mutluluğa kavuşacağı, dertlerinden arınacağı ve sıkıntılarını halledeceği şeklinde de tabir edilmektedir. Rüya sahibi yoksulluk içindeyse hanesine bolluk gelecek ve refah içinde yaşayacaktır. Aynı zamanda kişi sevdiği birini rüyasında görmüşse onu özlediği anlamına gelmektedir.

Ölen Birini Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

20
61
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

erkan ünal

en az haftada bir kere ölmüş olan eşimi görüyorum daha önce oturduğumuz evin içinde bazen temizlik yaparken bazen duvarları boyatırken bazende gelen misafirleri agırlarken bu rüyalar 2 yıldan bu yana devam ediyor eşim öleli 2 yıl oldu

31.08.2016 15:13:16

Türkan D.

Geçen hafta ve bu hafta teyzemin ölen oğlunu görüyorum. Konuşmuyoruz zaten rüyada da ölü olarak değil normal yaşantımızda gibi görüyorum.

16.02.2017 16:41:51

Derya S.

Ölmüş kayınpederimi bembeyaz pırıl pırıl dişleri ile gördüm.

27.03.2017 16:48:03

Sunnet

Yakın zamanda ölmüş babaannemi gördüm. Bana bir şeyler okutuyor. Bu ne anlama gelir?

29.03.2017 13:34:07

Necdet A.

Rüyamda ölmüş bir arkadaşımla Kur'an dinledim ve okudum yorumu nedir?

10.04.2017 02:30:33

lara

Merhaba, Ölen akrabamızın (eniştem) küçük oğlunun sırtını sıvazladığını (okşadığını) görüldü.

08.08.2017 20:42:00

Abbas.

İyi günler, ben denizciyim, rüyamda yakın bir kaptan arkadaşımın denizde geminin batıp boğulduğunu ve dalgıçların arkadaşımın geminin içinde cesedini çıkardıklarını bende cenaze törenine katılıp arkadaşımın ölü şekilde yüzünü ve vucudunu gördüğümü veya seyrettiğimi gördüm. Bu rüyamı bana açıklar mısınız?

24.08.2017 09:30:11

Akın.

Selam ben dün akşam rüyamda komşumuzun oğlu ölmüş eve getirdiler orada hoca yüzünü göstereyim diye tam açacakken dirilme başladı. Nedir bunu anlamı?

20.09.2017 09:08:48

Adam1907

Ablam tarafından Annemin düşmesi sonrasında acil olarak hastanede yattığı haberini alıyorum. Hastaneye annemi görmeye gittiğimde acil servis oda kapısında ablamın ve ölmüş olan teyzemin yan yana sandalyede oturduklarını ve teyzemin bana güldüğünü görüyorum. Ben odadan içeri girdiğimde annemin elinin ve yüzünün morluklar içinde olduğunu ve hemşire tarafından anneme kıyafet getirmemi istedikten sonra uyanmış bulunmaktayım. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun

01.11.2017 07:27:41

aşkın

Ölmüş annemi yanmış insanların içinden alıp kenara çıkarıyorum amcamla beraber. Ve annem bana tamam şimdi uyuyabilirim diyor ve uykuya dalıyor.

25.11.2017 10:30:31

Ziya

Merhaba ben rüyamda ölmüş babamı gördüm. Rüyamda ölmüş idi yorumlarınızı bekliyorum.

03.12.2017 14:10:24

yıldız

Ölen annemin tekrar öldüğünü ve gömüldüğü esnada canlandığını gördüm. Bu arada yine ölen babam yanımdaydı.

26.04.2018 09:31:58

Sevgi yildiz

Annemi rüyamda gördüm. Gök yüzünde namaz kıldım. Namazım bitti, elimi yüzüme sürdüm. Annem karşımdaydı sağ tarafa baktım ay, sol tarafa baktım yıldız. Gök yükündeydik. Annem rahmetiydi ben bu rüyayı gördüğümde. Cevaplarsanız sevinirim.

09.05.2018 20:53:06


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2018 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook