Rüyada Ekmek Pişirmek Görmek

Ayrıca bkz: Ekmek Yemek, Ekmekçi

Rüyada ekmek pişirmek, rüya sahibinin çok azimli bir kişiliğe sahip olduğu manasına gelmektedir. Aynı zamanda kişinin istediğini gerçekleştirmek için hiçbir zorluktan kaçmadığı şeklinde de yorumlanabilmektedir. Kimi zaman bu rüya, rüya sahibinin istediği bir olayla alakalı sarf ettiği çabaya delalettir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin kısa zaman içinde isteklerinin yerine geleceğine de işaret etmektedir. 

Bazen de rüyada birinin ekmek pişirdiğini görmek rüya sahibinin kudretli bir kimse ile dostluk kuracağı manasına gelmektedir. Aynı zamanda bu kişinin rüyayı gören kişiye de yardımı dokunacağı anlamı çıkarılabilir.

Rüyada ekmek pişirmek ne anlama gelir, kişinin hedeflerini gerçekleştireceği, ancak bunu yaparken bazı zorlukların üstesinden gelmesi gerektiği anlamına gelmektedir. Kimi zaman rüyayı gören kişinin bazı arzuları olduğu, ancak bunları kimseyle paylaşmak istemediği şeklinde de yorumlanabilir.

Ekmek Pişirmek

“Rüyada Ekmek Pişirmek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyada eşimin ekmek pişirdiğini gördüm. Sadece 3 yaşındaki oğlum vardi yanında. Ne anlama gelir?

  2. Rüyamda ailem zeytin topluyor. Bana da teyzem ekmek pişirmem için ısrar ediyor. Ben de yağ da kızartarak ekmek yapıyorum.

  3. Rüyamda ekmek pişirmek için önce ateş yaktım sonra ekmek pişirmeye başladım. Ununun icinde toz vardı onu ayırdım. Sonra bir tane ekmeğin etrafı yandı onu ayıkladım. Çok az hamur kalmıştı bir kadın üzerine su ekledi ve hamurun altında pişmiş ekmek çıkmaya başladı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir