ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Büyü Görmek

(Bakınız; Sihir, Sihirbaz) Rüyada büyü yapan bir kimse görmek, birtakım yanlış işler yüzünden başa gelecek maddi ve manevi zararlara delalet eder. Rüyada büyücü görmek, çok hilekar ve kötü bir adamdan gelecek zarar ile tabir olunur. Çünkü büyü, dinen yasak olan bir şeydir. Bu rüya, çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar geleceğine işarettir. Rüyayı gören kişinin içinden yıkanmak gelmiyorsa bu durumu büyü rüyası uyarısı olarak algılamalıdır. Rüyada büyü görmek, yolsuzluğa işarettir. Rüyada kendini birine beğendirmek maksadı ile büyü yaptırdığını gören kişi, bir yolsuzluktan dolayı hükümet tarafından cezalandırılır.

Büyü rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

9
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Cano

Rüyamda bana tavşan büyüsü yapılmış ve yanıma aksakallı dede gelip büyüyü bozmak istemişti. Saçıma ihtiyacı olduğunu söylemiş ve tam saçımı kesecekken kapılar açılıp içeriye simsiyah bir duman doldu ve o dede “Artık çok geç, büyü tuttu” dedi ve sonra hem duman hem de dede kayboldu. Bu ne anlama geliyor?

17.11.2013 01:29:14

Fatih

Selamünaleyküm. Ben rüyamda abimin eşinin bana büyü yaptığını gördüm. Bundan abimin haberi vardı. Rüyamda büyünün bir suyun altında olduğu söyleniyor. Bunu açıklarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

15.12.2013 23:15:02

Derya

  1. Rüyamda kocamın ayrıldığı kadını gördüm, yani eski eşini. Kadın rüyamda saçımdan alıp pis pis sırıtarak kaçtı. Ben de eşime döndüm. Dedim ki “Bak kaçıyor, bana büyü yapacak” dedim. Uyandım.
  2. Bir başka rüyamda, büyü yapılan eşyaları gördüm. Çocuğumun eşyalarına büyü yapılmış ve leğen, priz fişi, battaniye gördüm. Uyandım.
  3. Bir başka rüyamda da büyü yapan kadını gördüm. Arkası dönük ağlıyordu ve yine eşimin eski karısı çıktı. Saçları siyah ve uzundu. Normalde saçları sarıdır.

 

01.01.2014 17:47:30

Ebru S.

Benim demek istediğim yani rüyamda bir kız vardı ve beni sihirli bir güzel kıza çevirdi su prensesi gibi. Arkadaşlarımla hep oynadığım ve hayal ettiğim çizdiğim kızdı o.

01.04.2014 00:08:14

Muhammer

Rüyamda eşimin karnına büyü yazmışlar ama yarısı silik okunmuyordu sonra büyü yapanları görüyorum tartışıyorum onlarla. Anlamı nedir acaba?

16.04.2014 08:35:03

İsimsiz

Ya lütfen yardım edin rüyayı biraz önce gördüm ve uyanır uyanmaz telefonumdan internetteki tabirlere baktım ve hepsi olumsuz çok korkuyorum. Rüyamda annemle yolda gülerek eğlenerek gidiyorduk sonra bir tuhafiye gibi bir yere girip bir şeyler alıp çıkıyorduk daha sonra yolda oldukça fazla yaşlı bir kadın annemin çantasını çalıyordu ne yaptıysak vermedi çantayı. Ve sonra bir kadın aslında biz tanıyormuşuz o kadını ve çok seviyormuşuz halbuki gerçekte ben öyle birini tanımıyorum. Sonra o kadın bize “Bekleyin” diyor bir büyücü getiriyor. Annem, ben, büyücü ve o kadın yaşlı kadının çantayı çalanın önünde oturuyoruz. Büyücü büyü yapıyor ben anneme “Ne oluyor?” diyorum suratı asık bir şekilde yere bakıyor tekrar tekrar soruyorum yine aynı. Sonra kadın büyüyü yapınca yaşlı kadın da çantayı bırakıyor. Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim lütfen. Acil ne olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

14.09.2014 07:04:33

Rüya

Rüyada iş için bir seyahate çıkıyorum. Yurtdışı İtalya sanırım. Bir otelde kalıyorum. Eski erkek arkadaşım ile aynı odada kaldığımızı görüyorum. Yalnız ondan da ayrılmaya çalışıyorum. Sabah oluyor dışarı iş arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Rüya bu ya neredeyse rüyada gördüğüm tüm erkekler çok güzel olduğumu söylüyorlar. Tuhaf bir şekilde bana bakan konuştuğum erkekler bir şekilde “Sen ne kadar güzelmişsin, çok güzelsin” deyip duruyorlar. Şehirde arkadaşlarımla dolaşırken bir ayakkabıcı görüyorum. Mağazadan içeri giriyorum açık kısa topuklu bir ayakkabı giyiyorum ve onu satın alıyorum. Mağaza sahibi adam çok güzel olduğumu söylüyor. Benimle ilişki yaşamak istediğini söylüyor. Ben de yaşının çok büyük olduğunu böyle bir şeyin imkansız olduğunu söylüyorum. Ayakkabıyı alıp dışarı çıkıyorum. Yalnız ayakkabıda bir hata olduğunu zannedip dükkana geri dönüyorum. Bir arkadaşım da benimle geliyor. Ayakkabıyı tekrar gösteriyorum arkadaşım “Normal, bir hata yok ve gidelim hadi” diyor. Bu arada dükkan sahibi tekrar geliyor. Arkadaşım dükkandan çıkıyor ve adam benimle konuşmaya başlıyor. “Paranızın üstünü almamışsınız” diyor. Bir zarf veriyor. İçine bakıyorum bin dolarlarla dolu bir zarf. “Bunu alamam” diyorum ve adama sinirli bir şekilde iade ediyorum. Sonra bir zarf daha veriyor içine bakıyorum kağıt ve ıslak mendil görüyorum. Zararsız diye düşünerek alarak çantama koyuyorum. Dükkandan çıkıp otel odasına dönüyorum. Odanın camından baktığımda Karadeniz’deki gibi yemyeşil ormanlar göz alabildiğince. Ve bir sürü uçak şov yapıyor. Ben onları telefon ile videoya alırken arkamdan ( Rüyamda hala berabermişiz) eski erkek arkadaşım yaklaşıyor. Korkuyorum ve tartışmaya başlıyoruz. “Benden neden ayrılmak istiyorsun” diye bağırmaya başlıyor. “Ayrılıyorsak tüm eşyalarımı geri ver” diyor. Gözlükleri varmış ben de onları veriyorum. Çantamda da gözlüğü varmış onu almak için çantamı açıyorum ve ayakkabıcı adamın verdiği zarf geliyor elime. Zarfın içinden bir diş düşüyor avcuma. Zarfın içini açıp bakıyorum lekeli bir bez, otlar, muskalar dolu. Korkuya kapılıyorum. Bana büyü yaptığını anlıyorum ayakkabıcının. Arkadaşlarımın yanına gidiyorum durumu anlatıyorum. Bir odada oturuyoruz. Sonra üstümüzdeki beton duvarın sadece benim olan bölümü açılıyor ve üzerime yağmur yağmaya başlıyor. Sadece benim üzerime yağıyor. Arkasından kar ve dolu yağıyor başıma. Başımın acısına uyandım… Bu rüyanın ne anlamı olabilir? Korkuyu hala hissediyorum ve çok etkilendim… Teşekkürler.

27.10.2014 12:16:59

Ayşegül

Bana büyü yapıldığını ben biliyorum ama bu büyü nerede nasıl yapıldı bilmiyordum. Bugün rüyamda koltuğun kılıfının içinde bir kağıt parçasına yapılmış büyü buldum.

14.11.2014 18:51:00


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook