Rüyada Büyü Görmek

(Bakınız; Sihir, Sihirbaz)

Rüyada büyü yapan bir kimse görmek, birtakım yanlış işler yüzünden başa gelecek maddi ve manevi zararlara delalet eder.

Rüyada büyücü görmek, çok hilekar ve kötü bir adamdan gelecek zarar ile tabir olunur. Çünkü büyü, dinen yasak olan bir şeydir. Bu rüya, çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar geleceğine işarettir.

Rüyada büyü görmek ne anlama gelir yakın zaman bir yerden yüklü bir para geleceğine, bu paranın kişiye hayrı dokunmayacağına, kısa zamanda parayı elinden çıkarması gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin harama el uzatacağına, kötülükler yapacağına, günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini birine beğendirmek maksadı ile büyü yaptırdığını gören kişi, bir yolsuzluktan dolayı hükümet tarafından cezalandırılır.

Büyü

“Rüyada Büyü Görmek” üzerine 16 yorum

  1. Rüyamda bana tavşan büyüsü yapılmış ve yanıma aksakallı dede gelip büyüyü bozmak istemişti. Saçıma ihtiyacı olduğunu söylemiş ve tam saçımı kesecekken kapılar açılıp içeriye simsiyah bir duman doldu ve o dede “Artık çok geç, büyü tuttu” dedi ve sonra hem duman hem de dede kayboldu. Bu ne anlama geliyor?

  2. Selamünaleyküm. Ben rüyamda abimin eşinin bana büyü yaptığını gördüm. Bundan abimin haberi vardı. Rüyamda büyünün bir suyun altında olduğu söyleniyor. Bunu açıklarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

    1. Rüyamda kocamın ayrıldığı kadını gördüm, yani eski eşini. Kadın rüyamda saçımdan alıp pis pis sırıtarak kaçtı. Ben de eşime döndüm. Dedim ki “Bak kaçıyor, bana büyü yapacak” dedim. Uyandım.
    2. Bir başka rüyamda, büyü yapılan eşyaları gördüm. Çocuğumun eşyalarına büyü yapılmış ve leğen, priz fişi, battaniye gördüm. Uyandım.
    3. Bir başka rüyamda da büyü yapan kadını gördüm. Arkası dönük ağlıyordu ve yine eşimin eski karısı çıktı. Saçları siyah ve uzundu. Normalde saçları sarıdır.

     

  3. Benim demek istediğim yani rüyamda bir kız vardı ve beni sihirli bir güzel kıza çevirdi su prensesi gibi. Arkadaşlarımla hep oynadığım ve hayal ettiğim çizdiğim kızdı o.

  4. Rüyamda eşimin karnına büyü yazmışlar ama yarısı silik okunmuyordu sonra büyü yapanları görüyorum tartışıyorum onlarla. Anlamı nedir acaba?

  5. Ya lütfen yardım edin rüyayı biraz önce gördüm ve uyanır uyanmaz telefonumdan internetteki tabirlere baktım ve hepsi olumsuz çok korkuyorum. Rüyamda annemle yolda gülerek eğlenerek gidiyorduk sonra bir tuhafiye gibi bir yere girip bir şeyler alıp çıkıyorduk daha sonra yolda oldukça fazla yaşlı bir kadın annemin çantasını çalıyordu ne yaptıysak vermedi çantayı. Ve sonra bir kadın aslında biz tanıyormuşuz o kadını ve çok seviyormuşuz halbuki gerçekte ben öyle birini tanımıyorum. Sonra o kadın bize “Bekleyin” diyor bir büyücü getiriyor. Annem, ben, büyücü ve o kadın yaşlı kadının çantayı çalanın önünde oturuyoruz. Büyücü büyü yapıyor ben anneme “Ne oluyor?” diyorum suratı asık bir şekilde yere bakıyor tekrar tekrar soruyorum yine aynı. Sonra kadın büyüyü yapınca yaşlı kadın da çantayı bırakıyor. Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim lütfen. Acil ne olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

    1. Ben şimdi gördüm. Anlamı kötü. Siz daha önce yazmışsınız. Herhangi bir terslik yaşadınız mı?

  6. Rüyada iş için bir seyahate çıkıyorum. Yurtdışı İtalya sanırım. Bir otelde kalıyorum. Eski erkek arkadaşım ile aynı odada kaldığımızı görüyorum. Yalnız ondan da ayrılmaya çalışıyorum. Sabah oluyor dışarı iş arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Rüya bu ya neredeyse rüyada gördüğüm tüm erkekler çok güzel olduğumu söylüyorlar. Tuhaf bir şekilde bana bakan konuştuğum erkekler bir şekilde “Sen ne kadar güzelmişsin, çok güzelsin” deyip duruyorlar. Şehirde arkadaşlarımla dolaşırken bir ayakkabıcı görüyorum. Mağazadan içeri giriyorum açık kısa topuklu bir ayakkabı giyiyorum ve onu satın alıyorum. Mağaza sahibi adam çok güzel olduğumu söylüyor. Benimle ilişki yaşamak istediğini söylüyor. Ben de yaşının çok büyük olduğunu böyle bir şeyin imkansız olduğunu söylüyorum. Ayakkabıyı alıp dışarı çıkıyorum. Yalnız ayakkabıda bir hata olduğunu zannedip dükkana geri dönüyorum. Bir arkadaşım da benimle geliyor. Ayakkabıyı tekrar gösteriyorum arkadaşım “Normal, bir hata yok ve gidelim hadi” diyor. Bu arada dükkan sahibi tekrar geliyor. Arkadaşım dükkandan çıkıyor ve adam benimle konuşmaya başlıyor. “Paranızın üstünü almamışsınız” diyor. Bir zarf veriyor. İçine bakıyorum bin dolarlarla dolu bir zarf. “Bunu alamam” diyorum ve adama sinirli bir şekilde iade ediyorum. Sonra bir zarf daha veriyor içine bakıyorum kağıt ve ıslak mendil görüyorum. Zararsız diye düşünerek alarak çantama koyuyorum. Dükkandan çıkıp otel odasına dönüyorum. Odanın camından baktığımda Karadeniz’deki gibi yemyeşil ormanlar göz alabildiğince. Ve bir sürü uçak şov yapıyor. Ben onları telefon ile videoya alırken arkamdan ( Rüyamda hala berabermişiz) eski erkek arkadaşım yaklaşıyor. Korkuyorum ve tartışmaya başlıyoruz. “Benden neden ayrılmak istiyorsun” diye bağırmaya başlıyor. “Ayrılıyorsak tüm eşyalarımı geri ver” diyor. Gözlükleri varmış ben de onları veriyorum. Çantamda da gözlüğü varmış onu almak için çantamı açıyorum ve ayakkabıcı adamın verdiği zarf geliyor elime. Zarfın içinden bir diş düşüyor avcuma. Zarfın içini açıp bakıyorum lekeli bir bez, otlar, muskalar dolu. Korkuya kapılıyorum. Bana büyü yaptığını anlıyorum ayakkabıcının. Arkadaşlarımın yanına gidiyorum durumu anlatıyorum. Bir odada oturuyoruz. Sonra üstümüzdeki beton duvarın sadece benim olan bölümü açılıyor ve üzerime yağmur yağmaya başlıyor. Sadece benim üzerime yağıyor. Arkasından kar ve dolu yağıyor başıma. Başımın acısına uyandım… Bu rüyanın ne anlamı olabilir? Korkuyu hala hissediyorum ve çok etkilendim… Teşekkürler.

  7. Bana büyü yapıldığını ben biliyorum ama bu büyü nerede nasıl yapıldı bilmiyordum. Bugün rüyamda koltuğun kılıfının içinde bir kağıt parçasına yapılmış büyü buldum.

    1. Nasıl büyü, gerçek hayatta mı buldunuz, rüyada değil yani. Ne yazıyordu? Hemen üstüne okuyup üfleyerek akan suya atsaydınız.

  8. Merhaba, ben rüyamda bana büyü yapıldığını görüyorum. Tam olarak hatırlamıyorum fakat tişörtümün içine yapıştırılmış, yanmış, küçük odun parçaları birbirine sarılmış olarak gördüm. Açıyorum tişörtümü bir daha çıkıyor, bir açıyorum bir daha yapıştırılmış bir sürü çıkıyor. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  9. Rüyamda Hz. Yusuf’u ve eşini gördüm. Onu gördüğüm için çok ağlıyordum… Sonra annemin yüzünü bir an gördüm ve sonra da ağzımda saç gibi bir şey hissettim. Çektiğimde düğümler atılmış bir ip geldi… Her düğümü dua okuyarak çözdüm… Acaba tabiri ne olabilir? Teşekkürler.

  10. Rüyamda salonumuzda bulunan yastığın içine ekmek koyularak büyü yapıldığını gördüm. Odayı temizlerken şans eseri yastığın içini açıyorum ve içinden kurumuş ekmek ve kağıda yazılmış evimizde mutsuz olmamız için yazılan bir dua gördüm ve hiç tanımadığım isimler yazıyordu. Annem banyoda, ekmekle dua yazan kağıdı annemin yanına götürüyorum. Sonra annemle bakıyoruz kağıda ve kağıttaki ıslanmaya başlıyor elimizde ve yazılar siliniyor, sadece Sahra ismi kalıyor. Anlamını açıklayabilirseniz sevinirim.

  11. Rüyamda bana büyü yapıldığını gördüm üstüme bir şey attılar birde Bebek varmış benim yanımda ayrıca ben hamileymişim rüyamda

  12. Rüyamda bir mekânda kadın ile sohbet ediyordum. Kadının farklı bir mesleği olduğunu illuminati olduğunu iki şimdilik iki üyesi olduğunu söyledi detay vermedi. Daha sonra bayan arkadaşlarım geldi ama yüzlerini hatırlamıyorum. Onlarla konuşurken kadın arkamdan sessizce bir şeyler fısıldayıp enseme siyah bir örümcek yapıştıracakken yakaladım ve kızdım meğer bir tane şeffaf renkte birini yapıştırmış. İkinci siyahı yapıştıracakken yakaladım onuda yapıştırsa beni kendine bağlayacaktı büyü gibi. Arkadaşlarım kızdı kadına yapma onun iki çocuğu var günah dediler oda peki deyip vazgeçti böylece uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir