Rüyada Cadde Görmek

Ayrıca bkz: Yol Görmek

Rüyada geniş bir caddede yürüdüğünüzü görmek, hayatta emin adımlarla yürüyeceğinize, önünüze çıkart zorlukları kolaylıkla atlatacağınıza, muradınıza nail olacağınıza işarettir.

Rüyada caddenin iki tarafını yeşil ağaçlarla görmek hatırlı kimseler tarafından yardım göreceğinize, bakımlı düzgün bir caddede yürümek, zorlukları kolayca aşacağınıza delalet eder.

Rüyada onarım yapılan cadde görmek ise işlerinizin kısa zaman da olsa ters gideceğine işarettir. Caddede yürürken sevdiğiniz birisiyle karşılaşırsanız yakın zamanda evleneceğinize, evli iseniz bir çocuğunuzun olacağına yorumlanır.

Rüyada cadde görmek, kişinin hatalı bir iş yapacağına işarettir. Ayrıca size zarar verecek bir iş yapacağınıza da işaret eder.

Rüyada bir caddede yürümek, sorunların üstesinden gelerek mutlu olacağınıza yorumlanır. Caddeden ayrılmak ise bulunduğunuz zor durumları atlatacağınız anlamına gelir.

Rüyada görülen geniş, temiz ve aydınlık bir cadde başarının çok çabuk geleceğine işaret eder.

Rüyada bir cadde üzerinde yürüdüğünüzü görmek, doğru yolda olduğunuza, ve herkesin sizi iyi bir kişi olarak tanıdığına işarettir.

Rüyada cadde üzerinde giderken bir çıkmaz sokağa saptığınızı görmek, bazı dolambaçlı işler yapmayı düşündüğünüze, çıkmaz sokaktan çıkmayıp geri döndüğünüzü görmek, düşüncenizi uygulayamayacağınıza delalet eder.

Bir caddede yürürken bir arkadaşınıza rastlayıp, onunla kol kola birlikte yürüdüğünüzü görmek, bir iş için veya ticaret maksadı ile birileriyle ortak olacağınıza delildir.

Rüyada caddede tanımadığınız birisi ile herhangi bir iş hususunda tartıştığınızı görmek, kısa bir hastalık geçirerek bir müddet için işinize devam edemeyeceğinize yorumlanır.

Cadde

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir