Rüyada Cadı Görmek

Ayrıca bkz: Büyücü Görmek

Rüyada cadı görmek evhama kapılmaya, korkmaya, hayal kurmaya işarettir. Aynı zamanda entrikacı, yalancı ahbap, tatsız dedikodu, ani aksilikler ve uğursuzluk olarak yorumlanır.

Rüyada cadıdan bir şey aldığını görmek, başkaları tarafından küçük düşürülmeye; cadının süpürgesi üzerinde gezdiğini görmek, havadan para kazanmaya delalet eder.

Rüyada cadıyı öldürdüğünüzü görmek bütün korkularınızdan, evhamlarınızdan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada cadı görmek tabiri, kişinin kendisi ile ilgili olmayan bir soruna karışıp, sıkıntı çekeceğini belirtir.

Rüyada cadı görmek anlamı, kişinin kendi iradesi dışında oluşan bir probleme karışıp, zor durumda kalacağına işarettir. Bir tartışma veya kavgaya karışacağınız anlamına da gelir.

Rüyanızda bir cadı ile arkadaşlık ettiğinizi görmeniz, hayal kurarak bazı olmayacak şeyleri yapmayı düşündüğünüze işarettir.

Rüyada bir cadının sizi süpürgesi üzerine alıp, havalarda gezdirdiğini görmeniz kolay yoldan bir miktar para kazanacağınıza delalet eder.

Bir rivayete göre rüyada cadı görmek kıskançlık ve fitne ile tabir olunur.

Rüyasında kişinin bir cadı ile konuştuğunu görmesi, eşiyle kavga edeceğine; cadının kendisine bir tılsım verdiğini görmek, bir kız çocuğu olacağına; cadının birdenbire ortadan kaybolduğunu görmek, sıkıntı ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder. Sevdiğiniz bir kişinin tavırlarından dolayı üzüleceğiniz anlamına gelir.

Cadı

“Rüyada Cadı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Benim rüyamda cadı, sevdiğim bir insanı çatalla öldürüyordu sonra beni kovalıyor. Ben kaçarken bir anda kan, ter içinde kalkıyorum. Bu rüyalar çok sık devam ediyor. Bir açıklama yapabilirseniz çok sevinirim.

  2. Rüyamda bir cadı gördüm. Bana büyü yapıyordu ve elim kan içinde kalıyordu ama rüyamdaki rüyamda gördüm bunu. Rüyamda uyandığımda anneme bir cadının bana büyü yaptığını ve yaptığı büyünün bir kelimesini hatırladığımı söylüyordum M harfi ile başlıyordu ama unuttum şuan sonra uyandım. Rüyadan anlamını söyleyebilir misiniz? Çok değişik bir rüyaydı merak ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir