ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Canavar Görmek

Kişinin rüyasında yırtıcı bir canavar görmesi, asaleti olmayan biriyle arasının bozulmasına ve hileye işarettir. Bazen de rüyada canavar görmek, mal çokluğu ile kuvvetli ve galip bir insanı görmek ile tabir olunur. Rüyada bir canavarın elini ısırdığını veya öldürdüğünü görmek öldürülen kişiye, büyük bir kişiden zarar erişeceğine delalet eder. Rüyada canavar görmek, iyi haber ve gelişmelerin yaşanacağına işarettir. Bu rüya sonrasında, olaylar karşısında duygusal davranmamalı, içgüdülerinizle hareket etmemelisiniz. Duygularınız ve içgüdülerinizin sizi kontrol etmesine izin vermeyip, daha mantıklı davranmaya çalışmanız gerektiğine dikkat çeker. Rüyada canavar görmek, iyi niyetli ve türlü olanakları olan bir yabancı olarak yorumlanır. Rüyada bir canavarın pençesinde olduğunu görmek, düşmanlarının çok olduğuna ve kendisini her yönüyle sıkıştırdıklarına işarettir. Rüyada bir canavarın kendisini kovaladığını fakat ona yetişemediğini ve kaçıp kurtulduğunu gören düşman şerrinden kurtulur. Bir canavarla arkadaş olduğunu ve kendisine bir zararı dokunmadığını görmek zor bir işinin kolaylıkla başarılacağına delildir. Rüyanızda bir canavarın üzerinize saldırarak sizi parçaladığını görmeniz, çok kuvvetli düşmanlarınız olduğuna ve her fırsatta sizden kurtulmak için dış bilediklerine delalet eder.

Canavar rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

30
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Sedef

Rüyamda siyah bir yaratık gördüm, benim üstüme üstüme koşuyordu. Ben bağırıyordum ama kimse beni duymuyordu…

25.07.2013 03:47:30

İlknur

Sana karabasan gelmiş.

31.08.2013 09:39:00

Star_turkish

Canavar ya da bilinmeyen bilinçaltı yaratıcı gücü ile daha da korkunç yaratıklar yaratman, tamamen karabasan rüyalarıdır. Hiç bir önemi yok, bir daha gördüğünde üstüne üstüne git.

13.01.2014 15:24:21

Chnr2000

Kardeşim rüyasında bir canavar görmüş. Canavar gittikçe büyüyor ve ona doğru yürüyerek geliyormuş.

21.08.2013 17:14:46

Ahmet

Aynen.

15.05.2015 13:54:30

Emir Ç.

Abi ben rüyamda canavar gördüm. Canavar denizi dalgalandırıyordu ve denizde anında batıyordu. Acilen yorumlar mısın? İçim çok sıkılıyor, yardımcı ol. Şimdiden teşekkürler.

22.08.2013 12:25:41

Star_turkish

Önemsiz rüyalar canavar rüyalarını dikkate alma. Üstüne üstüne gidersen göreceksin ki o senden korkacaktır.

13.01.2014 15:27:20

Safiye

Tek gözlü canavar gördüm. Dinimizde söylerler ya kıyamette ortaya çıkacak diye işte onu bana veriyorlardı ama almadım. Hemen arkasından kıyameti gördüm, deniz kalkmıştı, gökyüzü yarılmış ve ateş yağıyordu ve ben çocuk kurtardım olan ve 1kuş kar tanesi gibi bana yardım etti. Ben elimle ittirdim, o geldi ama çocukları kurtardım ateşleri söndürdü ve dedim ki “Allah’ım sana şükür ki ateşi verdin suyu da verdin ateşi söndürdüm” bu kadar. Sizce ne demek bu rüya?

19.10.2013 11:01:50

Beyza Nur K.

Kıyamette güneşin batıdan doğması, Dabbetül Arz’ın görülmesi ve deccalın görülmesi rüyayı gören kişinin kişiliğine bağlıdır. Yani eğer rüyayı gören kişi Allah'a itaat ediyorsa o kişinin müjdelendiğine ama eğer o kişi Allah’a, imana (haşa) asi ise uyarı olarak nitelendirilmiştir.

28.11.2013 10:09:57

Leonaldo

Rüyamda tek gözlü, kızıl gözlü bir canavar gördüm. Annemle banyodaydım. Banyoda birde mavi bir su borusu vardı. Canavar öylece otuyordu. Ben de korktuğum için onu yere serip yumruklamaya başladım. O da su haline gelip borudan gitti ve borudan hafifçe kanlar akmaya başladı. Ondan sonra dev tekrar göründü ve annemi bayılttı. Ben hemen kaçtım ve eski telefonumla beni biri aradı. Adımı söyledi. Ben de yes sir dedim.

08.03.2014 06:52:03

Sabuncu

Yılda en fazla 2 rüya görürüm. Bugün rüyamda pencereyi açıp evi havalandırayım dedim. Pencereye yaklaştığımda evin altında ağaçların arasında bir canavar gölgesi gördüm. O arada canavar kulaklarını öne arkaya oynatıyordu. Hemen yan tarafta 3 çocuk ve bir anne, otobüs durağında bekliyordu. Durağın altında büyük bir su kanalı vardı. Çocukların hareketiyle canavar hızlı bir şekilde kanal boyu kaçtı. Fakat tekrar ileride çocukların bulunduğu yere doğru hızla geri döndüğü anda “Eyvah çocuklara saldıracak” dedim ve hızla ter içinde yataktan kalktım.

13.04.2014 06:07:04

Hikmet

Ben rüyamda solucanımsı bir yaratık gördüm, her şeyi yiyordu ve büyüyordu. Üstüme geldi, ben de khazix oldum. Bunun anlamı ne, film mi gördüm acaba? :D

23.11.2014 11:16:55

Gizli Kişi

Admin eposta Facebook’un. Ben rüyamda bebeklerin canavarlaştığını gördüm birde hoca vardı ona sordum o “Ben burada bekçiyim, bir şey yapamam” dedi. Ondan sonra ben cin suresi ve Ayetel Kürsi okudum 6 tane falan patlattım. Ben hocaya “Hocam bunların dışarı neden çıkmasına izin vermiyorsun?” dedim. Hoca “Sen zaten 6 tane patlattın onlar dışarı çıkarsa insanlara zarar verirler. Önce aklına sonra kalbine girerler, ondan sonra tüm bedenini ele geçirirler” dedi. Ben de kendi kendime “Bunlar ya şeytandır ya da deccaldır” dedim, o an uyandım.

06.12.2014 23:03:08

İbrahim

Abi benim rüyamda bir adam her gece canavara dönüşüyor ve saldırıyor ama burnumuz bile kanamadan geri gidiyor ve sabah olunca adam insana dönüşüyor. Lütfen bir baksana.

30.01.2015 07:24:27

Akli dengesini yitirmiş kişi

Ben ortaokula gidiyorum, son sınıfım. Rüyamda okulumdaydım ve okulumuzda liselilerde ders işliyordu. Ben lise sınıflarından birinde öğretmen masasında oturmuş, test çözüyordum ve dersteydik. Ardından hoca beni tahtanın kenarındaki yere getirdi. Duvarda bir canavar vardı ve hareket ediyordu. Ancak canavar projeksiyondan yansıtılmıştı ve üzerinde oynamalar yapabiliyorduk. Bir çocuk kalktı ve yanıma gelerek canavarda düzeltme yapmaya başladı. Canavar sertçe hareket etti. Ben hocaya “Hocam bu şey tehlikeli ve canlı gibi.” dedim. Hemen ardından canavar duvardan fırladı ve canlı oldu. “Ben demiştim.” diye bağırdım ve herkesle birlikte sınıftan kaçtım. Okulumuzun bahçesine indim ve kendimi yere atıp bayılma numarası yaptım ve ardından kalktım. Herkes gitmişti, geriye çok az kişi kalmıştı. Canavar dilini uzatıyordu ve herkesi içine çekiyordu yani yiyordu. O sırada kenarda okulumdaki arkadaş grubumu gördüm. İçlerinden şu an küs olduğum arkadaşım bana baktı ve o an anladım. Asıl canavar en yakın arkadaşımdı. Beni yemek için bana gelmeye başladı ama ben kaçtım. Ama koşamıyordum ve sürekli yere düşüyordum. Ardından arkadaşım kendine bir kurban seçti ve ona “Yanına 4 kişi al.” dedi. Aralarında seçim yapıp birini yiyecekti. Ama bu sırada da sürekli bana bakıyor ve gözleri “Aslında seni yemek istiyorum ama işim çıktı. Bekle birazdan ki avım sensin.” der gibi bakıyordu. Daha sonra da uyandım. Bu ne demek?

04.02.2015 21:08:48

Furkan

Rüyamda trol veya canavar oluyordum. Bir arkadaşım tarafından beni eski halime getiriyordu.

06.02.2015 08:26:23

Ayşenur

Ya ben rüyamda bir canavar gördüm ama yukarıda anlatılanların hiçbiri olmuyor. Bir arkadaşım var ona saldırıyor. Ben hemen evin ordayım eve fırlıyorum ama canavar da peşimden geliyor ve kapıyı ittiriyor ve ben bu yüzden bir türlü kapıyı kilitleyemiyorum, çeviriyorum kilidi ama olmuyor. Ben orda can çekişiyorum resmen sonra birileri geliyor ve şükür kurtuluyorum. Yani resmen canavarla boğuşuyorum ben. Arkadaşlar ne anlama geliyor olabilir bu rüya? Lütfen yardımcı olun.

11.02.2015 12:01:19

Hazal

Her gün bu rüyayı görüyorum ve hiç uyuyamıyorum artık. Hep bir ormanlığın içindeki villanın karşısında olduğumu görüyorum. Sonra villanın içine giriyorum bir karşıma koridor çıkıyor. Koridorun karşısında merdiven, sol taraftaki odaya giriyorum, çekildiğim fotoğraflar oluyor konuşuyorlar. Sonra karşımdaki odaya geçiyorum. Teker teker arkadaşlarım yanıma gelip gidiyor. Sonra koridora geçiyorum sonra arkamda elinde bıçak canavar çıkıyor ve yukarıya kaçıyorum, üst kata. Sonra bir an canavardan bıçağı alıp bıçaklıyorum. Canavar en yakın arkadaşım çıkıyor ve kanlar içinde “Ne yaptın?” diyor. Ben “bir şey yapmadım” diye bağırıyorum. Sonra bizim ortamdakiler geliyor. “Öldürdün sen onu öldürdün” diyor. Ve ben aşağı kata iniyorum. Birisi “Ben sana inanıyorum” diyor. Kafamı kaldırdığımda o canavar. Çığlık atarak kalkıyorum.

02.03.2015 22:05:23

Bilinmez

Ben dümdüz, kuru bir yerdeydim, çöldü galiba. Çaki beni kovalıyordu sonra bıçağını saplayacaktı ki, uyandım. Anlamı nedir?

19.03.2015 17:45:58

Eyyup

Rüyamda çarşıdan geliyorum ve kapımızın önünde aslanlar görüyorum onlar bana bir şey yapmıyor, içeri giriyorum. Birkaç dakika sonra bazı çocuklar geliyor bunların arasında arkadaşımın kardeşi de var. Bu çocukların bazılarını içeri alıyorum, bazıları kapıdan kaçıyor. Sonra ölümcül deneydeki canavarlar geliyor onlardan kaçıyorum ve eve saklanıyorum. Yanıma abim geliyor ve dışarda zombi oluğunu söylüyorum inanmıyor. Kapının bir kilidini açıyor ve zombiler karşısına çıkıyor, kapıyı kapatıp biraz direniyoruz. Ben mutfağa koşuyorum ve satır alıp aralarına atıyorum ve birazı dağılıyor. Birisi pencerenin oraya geliyor, tam aşağı atacakken arkadaşımın ceketi onun üstünde olduğunu görüyorum ve onu zombilerin üstüne atıyorum... Bundan sonra uyanıyorum.

22.04.2015 06:27:45

Dilek T.

Benim rüyam uzun. Rüyamda öncelikle, iki arkadaşım sonra ben birkaç arkadaşımla uzaya gidiyorduk. Uzayda başka bir gezegene bu gezegendeki insanlar 3 ayaklıydılar. Sonra beni bir canavar kovalıyor, bir oyun gibi labirente giriyoruz. Labirent toprağın içinde yollara ayrılıyor, bazen 6 kere oynuyoruz, 5 ini ben 1 ini o kazanıyor. Sonra çıkıyorum oradan, arkadaşlarımı buluyorum, onlarla beraber şehrin içine giriyoruz. Sonra ilk gelen kız arkadaşımızı buluyoruz, o çubuk yemek istiyor. Sonra gizlice bir odaya giriyoruz. Bizim garip bir özel yeteneğimiz olmuş oluyor. Odaklanınca kayıp mı, yoksa Dünya’ya mı dönüyoruz sonra bunu arkadaşlarımızdan biri yaparken ben ve diğer arkadaşım yapamıyor. Yapan arkadaşım da yapmayı bırakıyor ve bize yardım ediyor. Sonra odaya biri geliyor, biz kaçıyoruz. Sonra dışarıda bir düzlük oluyor. Oraya masalar dizilmiş öğretmenlerimiz ve birkaç arkadaşlarımız var, oturuyoruz. Birde Fatih hocamız “Bu kitapçıkların İngilizcesine dikkat edin İngilizcesiyle …….. (kolejin adını hatırlamıyorum ama yabancı) kolejine gidebilirsiniz” diyor. Sonra biz yaptığımızı hatırlamıyorum bu sefer ben iki arkadaşımla beraber labirente giriyoruz, yine o canavar bizi kovalıyor, en sonda sıkışıyoruz. Girdiğimiz yer büyük, 4 tane kare şeklinde kuyu var. Bu kuyuların içinde bir tanesini hatırlıyorum fasulye yemeği var. Sonra o karelerden birinin kenarlarına öğrenciler oturmuş ve önlerinde bir sandalyede İngilizce hocamız oturuyor. Canavar geliyor, Anıl hoca diyor ki; “Canavara neden kovalıyorsun?” Canavar, “Çünkü onlar (Say'ı) partili yaşam istiyorlar.” Arkadaşım diyor ki; “Yok, bence milletvekili olmamalı” diyor. Hoca da destekliyor arkadaşımı sonra ben diyorum, “Tabi ki milletvekili olmalı 4 partili sonra nasılsa kendimizi az önceki düzlükte buluyoruz.” Bir kız var, bu kız bizi yakalamaya çalışıyor sonra bize bağırıyor, “Hemen şu odaya gidin” biz gitmiyoruz.

08.06.2015 08:36:48

Bahadır

Ben rüyamda outlast oyunundaki o büyük yaratığı gördüm beni görmüştü, sarımtırak gözleri vardı. Beni görünce yönünü değiştirdi, bizim eve doğru geliyordu. Mutfağın camından falan baktım yoktu. Kapıyı kırmaya çalışıyordu sonra korkudan uyandım.

16.06.2015 14:12:59


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook