Rüyada Ceviz Görmek

Ayrıca bkz: Ceviz Ağacı

Bir kimsenin rüyasında ceviz görmesi, hazine edilmiş mal ile tabir olunur.

Rüyada görülen ceviz; salih kimseler, reisler ve kardeşlerle, bedenin sıhhati ve uzun bir sefere delalet eder.

Rüyada cevizi gören kimse kadın ise, çok uzun ömürlü olmaya işarettir.

Rüyada cevizlerin birbirine sürtünmesinden dolayı işitilen ses, düşmanlık ve şiddet ile tabir olunur.

Rüyada kırılmış ceviz görmek, zahmetsiz ve meşakkatsiz elde edilen mala delalet eder.

Rüyada Hint cevizi görmek, kahin ve falcıların sözü ile tabir olunur. Hint ceviz ağacından ceviz yediğini görmek, insanlar nezdinde sözünün doğrulanmadığına delalet eder.

Bir kimsenin rüyada ceviz toplayıp yediğini görmesi, kendisine bir kadın tarafından gelecek mala delalet eder.

Rüyada ceviz ağacının yapraklarının düştüğünü veya onları topladığını görmek, büyük bir adamdan gelecek hayra ve ele girecek nimete delalet eder.

Rüyada bir bahçede ceviz toplayıp biriktirdiğini görmek, bir kadın tarafından gelecek mala işarettir.

Rüyada cevizin kabuğunu yediğini görmek, cimri bir adamın dedikodusunun yapılacağına işarettir. Rüyada ceviz yemek ise para kazanmak demektir.

Ceviz

“Rüyada Ceviz Görmek” üzerine 22 yorum

  1. Cevizi hem kırdım, hem yedim, hem topladım, ağacından ailemle birlikte ve çikolataya bandırıp bandırıp yedik. Merak ediyorum.

  2. Rüyamda tanıdığım yaşlı bir kadın elleriyle ısrarla ceviz yediriyordu. Ne demektir?

  3. Rüyamda ceviz bir kese kağıdı içinde, birden çok ceviz gördüm. Bunun bir kısmı kırılıp açılmış ve diğer bir kısmı da kırılıp yeniyordu. Diğerlerini de alıp saklıyordum. Ne anlama gelmektedir?

  4. Rüyamda kendi evimde tanımadığım bir hanım görüyorum. Masamın üstünde tabak, içinde temizlenmiş kuru ceviz var. Kadın bana sormadan cevizlerimi yiyor. Ben de görünce ona “Bu cevizleri ben tatlı yapacaktım, daha başka yemeyin” dedim. Sonra o hanım gitmek üzere kapıya yöneliyor ama kapı kilidiyle uğraşırken, kapı elimizde kaldı ve yerinden çıktı. Sonra ben uyandım. Bir de şu anda benden uzakta olan eşimi görüyorum. Kahkahalarla bana bir şey anlatıyordu. Bu rüyamın tabirini de edebilir misiniz? Teşekkürler, iyi günler.

  5. Gökten dolu şeklinde ceviz yağıyordu ve başıma düşüp kırıldı. Ne anlama gelir?

  6. Rüyamda 3 çuval ceviz gördüm ve bu cevizler benim kapımın önündeydi ve ben bu 3 çuval cevizden 2 çuvalını kendim taşıdım ve diğer çuvalı başka biri arkamdan getirdi. Ne anlama gelmektedir?

  7. Kaybettiğim babamın bana avuç dolusu ceviz verdiğini gördüm. Bunun hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

  8. Rüyamda eşimle birlikte ceviz topluyoruz. Bu cevizlerin kimisi kırık içi çıkarılmış, kimisi kabuğu soyulmuş kuru ceviz. Sonra gidiyoruz cevizler elimizde. Hanım bana diyor ki, “Çok az imiş. Sen bana çok var demiştin” diyor. Sonra bir bakıyoruz, bir kenarda daha çok var. Ben diyorum ki, “Ben sana demiştim çok var” diye, onları da topluyor gidiyoruz ama hiç yemiyoruz. Ne anlama geliyor? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür.

  9. Rüyamda dokuz yıl önce ölen babamı gördüm. Nişanlımla arabadayım. Babam bizi görüyor, kapıyı açıyor. Ben kızacak sanıyorum, utanıyorum. Oysa “Ceviz yok” deyip gidip bir kayanın üzerine yaslanıyor. Çok üzgün uyandım. Çok merak ediyorum. Babam bana ne anlatmak istiyor?

  10. Ceviz bahçesinde ceviz ağacında farklı kuru bir meyve topluyorum. Bu ne anlama gelir?

  11. Rüyam avucumun içinde ceviz çıkmıştı fakat kabuğu olmayan bir ceviz ne anlama geliyor merak ediyorum.

  12. Merhaba, rüyamda masanın üzerinde duran ceviz aniden kabukları kırılmaya başlayıp içinden yavru kuşkanadını açarak çıkmaya çalışıyordu uyandım. Ne demektir? Teşekkürler.

  13. Rüyamda yanımda bir kadınla ceviz ağacından öyle gür öyle yeşildi ki yaprakları, cevizler o kadar güzeldi ki yeşil kabuğunu elimizle ayırıp içinden cevizleri bir çuvala doldurduk bir pazar çantasına. Uyandım sabah olmuş kalkıp işe gittim. Hâlâ o rüyanın etkisindeyim. Cevap yazın saygılar.

  14. Merhaba. Ben rüyamda yeşil ceviz gördüm. Büyük ağabeyim toplamış bana getirdi çok güzellerdi bende kabuklarını soymaya başladım. Bununla ilgili nedir? Bu rüyada böyle görünen yeşil ceviz neye işaret? Ayrıca bana cevizi getiren ağabeyim yıllar önce vefat etmişti. Teşekkür ederim şimdiden.

  15. Rüyamda cevizin kabuğunu kırıyorum içinden kabuklu 2. bir ceviz daha çıkıyor, onu da kırıyorum içinden tekrar kabuklu 3. bir ceviz daha çıkıyor. Sanki cevizin 3 tane kabuğu var. Yalnız yedip yemediğimi hatırlamıyorum. Acaba ne olabilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir