Rüyada Çıplak Görmek

Ayrıca bkz: Çıplaklık Görmek, Cinsel İlişki

Rüyasında anadan doğma soyunduğunu gören, cahil ve bilgisiz bir kişidir. Bütün hayatı boyunca bilgiden ve ilimden yoksun kalır. Eğer ahlaki bozuk bir kimse ise, halk tarafından kötü bir gözle görülür. Hiçbir zaman hiçbir işinde başarılı olamaz ve toplum içinde sönük bir şekilde yaşar, bir gölge halinde kalır.

Rüyasında çıplak olup halktan utandığını ve onlara karşı örtünmek için bir şey istediğini gören halk arasında rezil olur ve sırrı anlaşılır.

Rüyada çıplak olduğu halde halktan utanmadığını ve onlardan örtünmek için bir şey istemediğini gören, hacca gider.

Rüyada vücudu çıplak, fakat cinsi organları örtülü olduğunu gören, affa uğrar ve üstünlük kazanır. Din bakımından buna layık değilse, bu rüya hakkında hayırlı değildir.

Cabir’ül-Magribi’ye göre: Anadan doğma çıplak olan kimse, zahmet ve meşakkat çeker, halk önünde rezil olur. Bir kadının cinsi organı açık ve vücudunun çıplak olduğunu görmesi, halk arasında rezil olmasına, zahmete ve kedere delalet eder. Eğer rüya sahibi tanınmış bir kimse ise bu rüyanın kendisine zararı yoktur. Belki aksine kendisine çok hayırlı olacaktır.

Rüyada bir yerde kendini çıplak görmek, rezil olmaktır.

Rüyasında arkasındaki elbiseyi çıkarıp çıplak kaldığını görene sevgi gösterisinde bulunan hilekâr bir düşman musallat olur.

Kirmani’ye göre: Rüyada kendisini çıplak ve bir iş için soyunmuş görmek; eğer bu iş dine ait ise, -gusül gibi- hayra ve ibadete işarettir. Eğer dünyaya ait ise, dünyadan menfaat görmeye, fakat ahirette fenaya delalet eder.

Rüyada çarşıda veya bir takım kimseler arasında çıplak olduğunu ve cinsi organlarının meydanda olduğu için halkın kendisine baktıklarını ve herkesten utandığını görmek, herkesten sakladığı ve öğrenilmesini istemediği bir ayıbının ortaya çıkacağına işarettir. Rüyada bir mescitte soyunduğunu gören, günahlarından soyunur.

Bir rivayete göre de, ibadete ve dini vazifelerine gayret eder. Çıplak olup cinsiyet organlarını ve vücudunun bazı kısımlarını kapatacak bir şeyi olduğunu gören malının büyük bir kısmını kaybeder. Ancak geçinebilecek kadarı ile yetinir. 

Çırılçıplak olup üzerinde hiç bir şey olmadığını ve fakat kendisine bakmadıkları gibi kendisi de cinsiyet organlarının açık bulunduğunu bilmediğini gören, eğer hasta ise iyileşir veya kederli ise kurtulur. Rüyayı gören borçlu ise borcunu öder, zengin ise malını kaybeder veya evini satar veya eşinden ayrılır. 

Bir rivayete göre bu rüya tövbeye ve dünyadan göçerek ahirete yönelmeye işarettir. Bazılarına göre ise, haram mal kazanarak başkalarının hakkındaki dedikodularına sebebiyet vereceğine delalet eder.

Rüyada çıplak bir şekilde koştuğunuzu görmek karşılaştığınız nice zorluklara rağmen yılmadan yolunuza devam edeceğinize, sebat edeceğinize, kararlılığınızı gören insanların sizi takdir edeceklerine ve sizi örnek alacaklarına işaret eder.

Rüyada başka bir kimseyi çıplak olarak görmek, sizinle aynı işi benzer şekilde yapan, hileye ve yalana başvurmadan iş yapmaya çalışan bir rakibe delalet eder.

Çıplak

“Rüyada Çıplak Görmek” üzerine 25 yorum

  1. Rüyamda çıplak bir erkek gördüm. Arkadaşımın eşi fakat cinsel organını görmedim. Yorumlaya bilir misiniz?

  2. Rüyamda abimi çırılçıplak görüyorum ve cinsel organını da görüyorum. Çok borcu var ödeyemiyor, (Gerçek hayatta görüşmüyoruz ve çok borcu var. Oğlunun nafakasını vermemiş borç birikmiş.) Ağlıyor, sarılıyoruz, barışıyoruz.

  3. Bir erkeğin eşini, çarşıda cinsel uzuvları örtülü olacak şekilde görmesi, neyi gösterir?

  4. Gece vakti bilmediğim bir evdeyim ve evde bir bayan var mutfakta bulaşık yıkıyor. Dışarıda yağmur yağıyor. Evdeki bayanla camdan dışarıya baktığımızda anadan doğma çıplak bir adam bize bakıyor, kadın korkudan çığlık attı ve sonra adam eve giriyor muhtemelen de kadının tanıdığı biriydi.

  5. Rüyamda bayan komşumun tamamen giyinik ama pantolonunun üzerinden cinsel organının açık olduğunu gördüm. Bu ne anlama geliyor? Çok merak ettim. Cevaplarsanız çok sevinirim.

  6. Rüyamda kendimi anadan doğma çıplak gördüm ve bir tane köpeğin beni kovaladığını gördüm ama eve kaçabildim. Teşekkür ederim.

  7. Annem beni rüyasında anadan doğma çıplak olarak görmüş. Eşim beni çırılçıplak kucaklayıp yukarı kaldırıyormuş. Dedem de ordaymış, annem de çıplak olarak gördü kızımı ayıp oldu diye düşünmüş. Merak ettim, yorumunuzu bekliyorum.

  8. Rüyamda akrabalarımla geziniyoruz, bir su akıntısı dere gibi bir yerde… Derken bacanağımla birlikte suya düşüyoruz. Bacanağım külotunu çıkartmadan yeni çamaşırlarla üstünü değiştirdi. Ben tamamen soyundum ama avret yerimi elimle kapattım ve insanlar beni görmesin diye saklandım. Kalabalık bir insan topluluğu vardı. Eski bir evin kenarında üstümü değiştirdim… Yorumlarınızı bekliyorum.

  9. Rüyamda ben de eşim de çıplaktık ama ailelerimiz arasında idik. Ben oturuyordum, eşim yatıyordu. Ben utandım, sandalyede arkamı döndüm. Ayaklarımın koktuğunu da söylediler. Annem de o arada tanıdığımız birinin de çok hasta olduğunu söyledi, ben üzüldüm. O ara çıplak halde ama avret yerleri ellerimle örterek içeri gittim. Eşimin ailesinin de morali çok bozuktu. Mutfakta da baldızım bir şeyler hazırlıyordu. Etkilendim rüyamdan. Ne anlama geliyor acaba? Hım.

  10. Ben babamı tüm avret yerleri açık şekilde dışarıya insanlar arasına çıktığını gördüm ve şaşırdım. Yanına gidip onu eve götürüp giyindirmek istemiştim, rüyam bitti. NOT: Babam 8 yıl önce vefat etti. Rüyayı yeni gördüm.

  11. Kızımı çıplak bir şekilde babası otururken onunda yanına uzandığını gördüm ben ayıp diyorum uyandım yorar mısınız?

  12. Rüyamda belden aşığım çıplak gördüm patron geliyor diyerek koşarak giyindim ne anlama geliyor?

  13. Annem rüyasında beni çıplak ve çok zayıf bir halde görmüş. Avret yerim kapalıymış. Nedir bunun yorumu acaba?

  14. Rüyamda eski eşimin arkadaşı bir binadalar ve ben yanlarına çıplak geliyorum duvarın dibine cenin pozisyonunda yatıyorum utanarak, görüyorlar diye eşim bir şeyler söylüyor az sonra bakıyorum üzerim de kıyafet var. Anlamını yazarsanız sevinirim çok etkilendim utanarak tabiki. Teşekkür ederim şimdiden.

  15. Rüyamda nişanlımı çıplak gördüm, sahilde şezlongda uzanmış ve göğüs tarafı açık bir şekilde güneşleniyordu. O esnada biraz uzağında erkekler bulunuyordu bakıyordu ve bende uyandım. Ne anlam ifade ediyor. Saygılarımla.

  16. Rüyada tanımadığım bir erkeği çıplak gördüm münasip yeri buğulu gibiydi hadımdı kalçası ise açıktı yorumlaya bilir misiniz?

  17. Rüyamda yatak odama giriyorum, eşimin belden yukarısı çıplak tuvalet masasının önünde cep telefonu ile uğraşıyor. Ben onu aynadan hem yüzünü hem de  sırtını görüyorum o beni görmüyor. Konuşmadan çıkıyorum. Lütfen yorar mısınız?

  18. Ben oturuyorum ama cıplağım. Hiç bir yerim gözükmüyor, içeriye sevdiğim adam girdi. (Rüyada gördüğüm adam gerçekte sevdiğim adam) ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir