Rüyada Çiş (Sidik) Görmek

Ayrıca bkz: Çiş Damlaları, Çiş Yapmak

Rüyada çiş yaptığını görmek, helal olmayan bir şeye malını sarf etmesi, yahut haram olan bir kadınla zina etmesi ile tabir edilir. 

Rüyada sidiğinin çokça akmasını görmek, rızkının çok olmasına ve içte olan bir şeyin yok olmasına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında sidiğini tutması ve müşkül duruma düşmesi, bazen işlerinde acele etmesine ve yaptığı işin yanlışlığına delalet eder. Zira, çiş ve büyük abdestini tutan kimse kendisine zulmetmiş olacağından dolayı, bunları defetmediği müddetçe sükun ve rahata kavuşamayacağı tabiidir. Bazen de su kanallarının kapanacağına delalet eder. 

Rüyasında tuvalette sidik gören kişinin zor günler geçireceğine, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp, sağlıklı beslenmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sidik görmek, maddi sıkıntılar çekmesine, borçlanacağına bu borçları ödeyecek durumunun olmamasından dolayı büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin zorlu bir döneme gireceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir

Rüyada çiş görmek, haram mala da delalet eder. Bir kimsenin rüyada kendisinin bilinmeyen bir yere çiş yapması, o yerden bir hanımla evlenmesi ile tabir edilir. 

Rüya sahibinin rüyasında çişini yaptığını görmesi kişinin uzun süreli bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder. Rüyada çişini yapmak, kişinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, ailesinin sözünün mutlaka dinlemesi gerekeceği anlamına gelir. Aynı zamanda rüyada çişini yapmak, kimi rüya sözlüğü yorumcularına göre iş hayatında kazanılacak olan haram paraya da rivayet eder. Bu nedenle rüyasında çişini yaptığını gören kişinin çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına yorulur.

Çocuğun Çiş Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çocuğunun çiş yaptığını görmesi kişinin aile bireyleri ile arasında bazı sorunların var olacağına, bu sorunları atlatmak için eşine yüklenmemesi gerekeceğine delalet eder. 

Rüyada çocuğunun çiş yaptığını görmek, rüya sahibinin sağlıklı beslenmesi, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakması gerekeceğine delalet etmektedir.

Çişini Tutmak Görmek

Rüyasında çişini tuttuğunu gören kişi, bir işten daha fazla kar elde etmek için karşısındakileri oyalayacak demektir. Bu rüya diğer yandan da rüya sahibinin sır tutmayı beceren, güvenilir ve sadık bir dost olduğuna işaret eder.

Rüyada kedinin çiş yaptığını görmek deniz sahillerinden olan bir hanımdan bir kızı olur. Ayakta çiş yaptığını gören, rastgele yere sarf ve infak eder. 

Rüyada gömleğine çiş yaptığını görmek gören kişinin bir çocuğu olur, hanımı yoksa evlenir. Rüyada burnuna çiş yaptığını gören kimse kendisine haram olan şeylere yakınlık duyar. 

Sokak ve çarşılara çiş yaptığını görmek gören kimse o sokak ve çarşının muhasebesini üzerine alır ve yürütür. 

Rüyada küçük kurtlara çiş yaptığını görmek görenin evladı çok olur ve etrafa dağılırlar. 

Rüyada çişinden yılan çıktığını görenin bir çocuğu olur ve bu çocuk babasına düşman olur. 

Sidiğin etrafına bulaştığını ya da çok pis kokulu olduğunu yahut da çiş yaparken halkın kendisine kötü bakışlarla baktığını görürse, rüya sahibinin kötü ve hayırsız bir insan olduğuna delalet eder. 

Rüyada çiş içmek, kazançta ve haram malda şüpheye düşmeye, çetinlik ve şiddete delalet eder. Çünkü çiş ancak şiddet zamanında kullanılır.

Çiş (Sidik)

“Rüyada Çiş (Sidik) Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda banyoya çok çiş yaptığımı bir kısmını oturarak bir kısmını ayakta yaptığımı, çişimin su gibi temiz olduğunu gördüm. Acaba ne anlama gelir?

  2. Ben de rüyamda erkek bir akrabam benim banyomda banyo yapıp daha sonra banyonun her yerine çiş yaptığını gördüm. Ne anlama geliyor, acaba bir fikri olan var mı?

  3. Rüyamda annemlerin evinde idim. Ailemden bazılarını sanki gördüm, tam hatırlamıyorum. Tuvaletten çıkmışım ama sidik aktığını hissedip eteklerimi kaldırmışım ve bacaklarımın arasından hala sidik aktığını gördüm ve oradakiler de bunu gördü, ben şaşırmıştım… Acaba nasıl yorumlarsınız? Şimdiden teşekkürler.

  4. Ben rüyamda üzerime çiş geliyordu ama başkasının üzerinden geliyordu. Nedir bu? Teşekkürler şimdiden.

  5. Rüyamda bir arkadaşım sidiğini içtin mi? diye sordu. Bunu nasıl yorumlarsınız? (Ben anlam veremedim.)

  6. Rüyamda çişimi yaparken çişinim pantolonuma, elime ve yüzüme geldiğini gördüm. Sizce ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir