ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Cin Görmek

Rüyada cin görmek, hilekar bir kimse ile tabir olunur, cini yakında görmek; hayal kırıklığına işarettir. Rüyada cami ve güzel yerlerde görülen cinler onların Müslüman olanlarının habercisidir. Rüyada cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder. Rüyada cinleri çağıran ve bundan zarar gören o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir adağı olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete işaret eder. Bir kimse rüyada cinlerden birine Kur’ân-ı Kerim öğrettiğini ve cinlerden birinin kendisinden Kur’ân-ı Kerim dinlediğini görse, bu rüya, o kişi için reislik veya başkanlık gibi yüksek makamlara delalet eder.

Rüyada cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder. Rüyada kişinin kendisini cin olarak görmesi, kötü işlere bulaşacağına ve bu işlerden karlı çıkamayacağına işarettir. Rüyada görülen cin alim, doktor, iyilik sahibi ve iyi vasıflı biri ise Müslümana yararı dokunan iyi kimseye delalet eder. Rüyada cinin kapısının yakınında olduğunu görmek, zarara işarettir. Rüyada evine cinlerin girdiğini ve bir şeyler yaptığını görmek, eve hırsız gireceğine ve zarar vereceğine işarettir. Rüyada cinle birlikte yolculuk yapmak görmek, bazen de kara ve deniz yolculuğuna delalet eder. Rüyada kişinin kendisini cinlerin yere düşürdüğünü görmek, cinlerden gelecek zarar ile tabir olunur ve cinler ona bir zarar eriştirir. Bu rüya bazen de tövbe ve istiğfar ederek Hakka dönmeye delalet eder. Rüyada cini yerlerde ve yollarda görmek, yol kesiciye; hayvan tersi ve gübresi dökülen yerde görmek, bekçiye; kuyu ve hamamda görmek, zina eden erkek ve kadınları kandıran adamlara delalet eder.

Rüyada kendisini cinlerin yere düşürdüğünü gören kimseye cin dokunur ve cinlerden ona bir zarar gelir. Rüyada cin ile cinsel ilişkiye girdiğini gören kimse eşiyle çok mutlu olur ve ileride hayırlı evlatlara sahip olur. Rüyasında bir tanıdığını cin olarak görmek o tanıdığı kişiden alacağı bir öğüt ile kazançlarını arttıracağına işaret eder. Rüyasında suretini görmediği halde bir cin tarafından rahatsız edilip korkutulduğunu gören kişi ev sahibi olur. Rüyasında cinlerin başkaları ile uğraştığını görmek, o kişilerin size ihtiyaç duyup sizi özlediklerine delalettir. Rüyada cinlerin bir araya gelerek insanlar gibi sohbet ettiğini gören kişi her türlü fikir ve inanıştan insanların bir araya gelip iyi geçinebildiği güzel bir topluluğun içine girer.

Rüyasında cinlerden yardım istediğini ama niyetini bozmadığını yani kimseye zarar vermeyecek dileklerde bulunduğunu gören kimse kimden yardım isteyeceğini şaşırır, doğru kişileri bulmak için çok çabalaması gerekir. Rüyada cinlerden bir grubun bir yere yürüdüğünü gören kimse büyük bir korku ama coşku duyarak bir şey için savaşan bir grup insanın bir parçası haline gelir. Rüyada bir cini misafir ettiğini, ağırladığını gören ve o cini insanlar arasında gören kimsenin çok yakın bir arkadaşı olur ve onu kendi çevresine sokar. 

Cin rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

220
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Cansu

Rüyada birinin Çin olduğunu görmek ne anlama gelir

01.07.2013 17:58:42

Rüya yorumu

Rüyada tanıdığınız birinin cin olduğunu gördüyseniz o kişinin doğru ve dürüstlüğünden emin olmadığınız anlamına gelir. O kişiye karşı şüphelerinizin artmasına sebebiyet verecek bir olay yaşamanıza delalet eder. Hayır olsun inşallah.

11.07.2013 19:31:11

hamit

Rüyamda sevgilimin hakkında ''O bir cin!''diye konuştuklarını ve herkesin ondan sakındığını gördüm.

03.07.2013 15:53:27

Rüya yorumu

Rüyada sevgilinizin hakkında cin olduğuna yönelik bir yorum yapılması onun dışardan gelecek bir takım kötülüklere karşı savunmasız kalacağının göstergesidir. Bu bir tür iftira ya da fazla iş yükleme ya da onun lafına inanmama ona güvenmeme şeklinde olabilir.

11.07.2013 19:32:43

İrem A.

Ben rüyamda cin gördüm ve onlara karşı dua okuyodum bu ne anlama geliyor bilmiyorum lütfen bunu da açıklayın.

03.07.2013 19:02:51

Rüya yorumu

Rüyada cinlere dua okumak veya onlara Kuran öğretmek bulunduğunuz yerde değerinizin artacağına, etrafınızdaki insanlara sözünüzün geçeceğine veya onların sizin söylediklerinizi artık dikkate almaya başlayıp size güvenecekleri şeklinde yorumlanır.

11.07.2013 19:34:15

Nes

Rüyada yakın tanıdıklarımdan 3 kişiyi cin olduklarını ve üzerime doğru geldiklerini, kaçtığımı gördüm.

06.07.2013 14:11:36

Yusuf

Rüyamda saygı gösteriyorlardı. Bana toprağın altından altın dolu teneke gösteriyordu ve sanki onların patronuymuşum gibi davranıyorlardı. Arkadaş gibi karartı seklinde gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

 

10.07.2013 00:22:16

Desert Rain

Rüyamda cinlerin ablamın peşinde olduğunu gördüm. Bize gitmemizi fakat alamın kalmasını söylüyorlardı. 3 hafta önce ablam hocaya gittiğinde ona bir cinin musallat olduğunu söylemiş hoca efendi ve 3 defa su iç geber demiş ve cin kaybolmuş. Acaba tekrardan musallat mı olacaklar?

17.07.2013 15:04:15

Muslum

Geçenlerde bir rüya gördüm ve halen aklımdan çıkmıyor. biraz araştırdım ne anlama gelebileceğini ama hiç bir bilgiye ulaşamadım. İlk defa böyle bir rüya görüyorum. cin mi karabasan mi bilemedim odamda yatağımın yanında ayakları ve ayakları yerde bana bakıyor o anda öyle korktum ki okuduğum duaları bile şaşırdım ve titreyerek okudum ve bana söyle bir şey dedi; “Okuduğun dualar bana işlemez.” dedi ve rüya orda bitti. yardımcı olabilirseniz ne anlama geldiğini anlatabilirseniz çok sevineceğim teşekkürler /Müslüm

18.07.2013 00:53:13

Tufan

Rüyamda tanıdığım birisinin evinde kalıyorum. Israr etmesi nedeniyle kendisi korkuyordu. Daha sonra lavaboya gitmek istedi ve beraber gittik. Daha sonra o tuvaletteyken ben de elini yüzümü yıkayayım dedim. Yüzümü yıkadım ve aynaya baktığımda arkamdan bana doğru gelen insana benzer değişik bir şey bana geliyordu. Bildiğim duaları okurken uyandım.

18.07.2013 09:15:38

Özgür

1/rüyamda birisi bilgisayarda oturuyordu ve diğer odada gölgeler insan şeklinde hareket ediyordu.

2/rüyamda birisi araba camına bakıyordu, kendisini görüyordu. Birden arkasında duman gibi bir şey çıktı, araba camı kırıldı. Bunlar ne anlama geliyor? Lütfen cevap.

19.07.2013 15:26:59

Cansu E.

Rüyamda en yakın arkadaşımın içine girmişti. Onunla ne kadar konuştuysam tepkisiz kalıyordu. Bana cevap vermedi hiç. Sonunda Felak, Nas süreleri okuyup durdum ona sonra arkadaşım gitti mi, öldü mü onu hatırlamıyorum.

19.07.2013 19:39:43

Mevlut

İçerisine cin girmiş bir kız gördüm zincirle bağlanmıştı. Bana dokundu “Gel.” dedi dokunduğu anda sıçrayarak uyandım, Nedir bunun yorumu?

20.07.2013 21:41:06

Nil

Rüyamda camide içine üç harfli girmiş hocanın ona dua okuduğu bir kapalı kadın gördüm. Hoca ona dua okurken bana baktı ve ben Besmele çektiğimde esrarengiz bir şekilde arkama geçerek, beni yere yatırmayı başaramayarak, sırtıma ellerini yumruk yaparak, vurmaya başladı. Çok korkuyorum, bunun anlamı nedir? :( 

21.07.2013 20:00:08

Burak

Rüyamda evdeydim ve namaz surelerini okuyordum, o an acı acı bir ses geldi ve ben onu gördüm cin olduğu apaçık belliydi. Ben nas suresini okumaya başlayınca o ses hızla benden uzaklaştı. Sonra tekrar geldi ve ben onu yakalayıp boğazını kestim ve cini öldürdüm. Bu ne anlama geliyor sayın hocam?

23.07.2013 09:16:45

Burçin

Merhaba.

Sahurdan sonra namazımı kılıp yattım. Sabah 6 gibi korkutularak uyandım.

Rüyamda uyurken içime uğultulu bir şekilde bir şey girdiğini fark ettim. Rüyamın içinde bağırmak istedim, çabaladım ama gıkımı çıkaramadım. Rüyamın sonuna doğru yüzüm eğiliyor gibi bir şey oldu bağırarak uyandım ve rüyamda sıkça okuduğum bir esirgeme duası var onu da okumuştum ama yine de görmeye devam ettim. Rüyam hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

İyi günler…

23.07.2013 19:01:42

Metin

Bu rüyanız size bir işarettir, gerçek yaşamdan bir kesinti olarak. Sizinle uğraşan kıskanan ve sizi çekemeyenler var. Hatta size kötülük yapacaklarına işarettir bu. Ama duanız ve ibadetiniz sayesinde bunlardan kurtulacaksınız. Yalnız dikkatli ve temkinli olmalısınız. Mide bulantısı, baş dönmesi ve tansiyon sorunlarınız olduğunda dualarınızı arttırın ve Allah’tan yardım dileyin. Allah yardımcınız olsun. Benim kişisel tecrübe edilmiş tabirim bu... Yine de gaybı ve geleceği Allah bilir.

15.12.2013 19:48:56

Gürdal A.

Rüyamda cinler mahallede, etrafımda toplanmışlardı.

24.07.2013 12:36:41

Eylem

Banyodayım fakat üzerimi çıkardıkça kıyafet tekrar üzerimde oluyor ve bir kız var aynı anda yıkanıyor ve o bir cin. Fakat yanıma geliyor ben onu seviyorum o beni seviyor. Bir yandan korkuyorum sonra ben dua ediyorum musluk basında ama tepki vermiyor, gidiyor sadece.

25.07.2013 11:39:13

Tuğba

Rüyamda cin olduğumu gördüm ama mutsuz da değildim. Abimin benim cin olduğumu anlaması için yok olabildiğimi falan gösterdim. O da çok şaşırdı öyle gördüm yorumlarsanız sevinirim.

25.07.2013 18:45:10

Enes

Rüyamda 3-4 yaslarında çok güzel bir erkek çocuğu gördüm hiç konuşmuyordu. Amcam ve çevredeki herkes ondan uzak durmamı soyluyordu yalnız çocuk benden yardım ister gibiydi. Ben de ona yaklaşmaya başladım, yaklaşınca çocuğun gözleri büyüdü ve yeşil rengi aldı ve alnında mor mor damarlar çıkmaya başladı. Onun içine cin girmiş ben de anlayıp ona bildiğim bütün duaları okumaya başladım ama rüyanın sonunda nas ve felak suresi okuyunca çocuk normale döndü ve uyandım rüya değil sanki gerçek gibiydi anlamını söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

26.07.2013 19:42:14

Cursedd.Darknes

Ben rüyamda bir tane kadın gördüm. Kadının içinde cin gibi bir şey var sanki ama yarısı dışarıda ben de ona daha dikkatli bakınca gördüm. “Bana niye bakıyorsun” dedi. Ben de başımı kollayıp ayetel kürsi nas sürelerini okudum. Ne anlama gelir?

27.07.2013 10:23:08

Mehmet T.

Rüyamda cinlerin namaz kılmama engel olduğunu görüyordum, kovuyordum, gitmiyorlardı sonra bir kadın gelmişti onları öldürdüğünü gösterdi bana. Bunun anlamı nedir?

01.08.2013 08:41:47

Deniz

Rüyamda cinin evime girdiğini ve onu evimi yıkıp zarar verdiğini gördüm.

02.08.2013 11:11:25

Kbra

Rüyamda caminin kapısında iki kadın vardı. Kapıdaki bir cinle konuşuyorlardı fakat içerideki hoca cini görmüyordu ve kadınlara kimle konuştuklarını soruyordu. Daha sonra cinin hocanın kılığına girdiğini gördüm. Bunun anlamını söyleyebilir misiniz? Teşekkürler.

07.08.2013 08:07:23

Elif

Rüyada bir insanı cin olarak gördüm ve bana doğru geliyor. Ben de çığlıklar atıp kaçıyordum. Babaannemde cine “Rahat bırak kızımı” deyince kayboldu. Bunun anlamı ne? Çok merak ediyorum, yorumunuzu bekliyorum.

11.08.2013 10:53:30

Dakota

Aylardır rüyamda kendi evimdeyim ama evin içinde bir odadan başka bir odaya geçiyorum ve evin normalden daha büyük olduğunu görüyorum ama evin bu kısmının birçok odadan oluştuğunu ve bir cinin orayı ele geçirdiğini görüyorum ve kaçıyordum ta ki düne kadar. Rüyamda o odaya girdim ve sürekli ayetel kürsi okudum sonunda karşıma bir çarşafı elbise olarak giymiş bir kadın buldum. Yüzü kapalıydı sadece gözleri açıktı. ayetel kürsi okumaya devam ettim ve kadın yok oldu. İçeri odalardan kız ve erkek 10 tane çocuk çıktı ve ev bembeyaz oldu. Çocuklar kurtarıldıkları için seviniyorlardı. Yorumunu yapabilirseniz çok sevinirim.

17.08.2013 16:20:09

KIVIRCIK

Rüyamda cinin ellerini, ayaklarını kırdım. Ne anlama geliyor?

18.08.2013 19:16:25

Aslı

Rüyamda anneannem ve kardeşi kuran-ı kerim okuyordu. Birden bire anneannemin içine girdiler, Anneannem üstümüze saldırdı. Ardından dayımı çarptı sonrasında da uyandım zaten. Hayır olsun inşallah. Bu ne anlama geliyordur?

19.08.2013 12:55:14

Zehra

Rüyamda kadın çinin ve çocuklarının ablamla beni takip ettiğini gördüm. Biz ilerlerken de önümüzden birinin çok hızlı bir şekilde koştuğunu gördüm. Titreyerek uyandım sonra bütün duaları okudum.

23.08.2013 10:04:07

DERYA

Rüyamda sürekli bir cin tanımadığım insanların içine girip beni ele geçirmeye çalışıyor ve sürekli kaçıyorum. Uyku düzenim kalmıyor, çok etkisinde kalıyorum ve gece uyurken zorluk çekiyorum, korkudan uyuyamıyorum. Sizce ne anlama geliyor? Teşekkürler.

26.08.2013 08:48:03

Ahu

Rüyamda cinler evin tavanına yazı yazmıştı. Ne anlama geliyor?

27.08.2013 15:49:23

Atacan

Rüyamda arkadaşımı çağırmaya gidiyordum, birden annesi kapıyı açınca gözleri beyaz oluyordu, birden çığırıyordu ve daha sonra ben bayılıyordum. Beni içeri alıyordu daha sonra da beni dışarı bırakıyordu.

28.08.2013 11:58:20

Gökhan Ş.

İyi günler. Ben 4 aydır evliyim. Eşim son günlerde acayip rüyalar görmeye başladı. Rüyasında bir kadın ve iki adam görüyor, bu adamlar eşimle birlikte olmak istiyorlarmış. O gördüğü kadın beni bırakmasını ve onunla gitmesini söylüyor aksi takdirde beni yok edeceklerini söylüyorlar. Ben Uykudan uyanıyorum ve eşimin durumuna, uyandıramıyorum, uyandığında ise beni duyduğunu ama rüyasına gelenlerin benimle konuşmasını engellediğini söylüyor. Eşime sarılmaya çalışıyormuş ve onu asla bırakmayacağını söylüyormuş. Gelen kadın bizim köyde cinli diye anılan ve cinlerden evli olduğu söylenen Elif adında bir kadın. Ne yapmam gerekiyor? Bana yol göstermenizi temenni ediyorum.

03.09.2013 11:48:57

Deva

Rüyamda namaz kılmadığım için cin tarafından çarpılıyordum. Bacağıma bir şeyler oluyordu sonra tövbe edip Allah’a kılacağım için söz veriyordum. Bunun anlamı nedir, acaba?

04.09.2013 12:01:04

Alyanil

Merhaba ben rüyamda bir evde duvarlarda cinler olduğunu gördüm, sadece siyahtılar ve ayakları yoktu, bir sürü vardı. Yaklaşık 13 sene önce vefat eden büyükbabam vardı. O cinlere bağırıyordu, ben korktuğum için onları kovuyordu sonra büyükbabam bana güldü ve öylece uyandım ve çokça bu tarz rüyalar da görüyorum. Sizce bunun anlamı nedir? Şimdiden teşekkür ederim...

05.09.2013 15:39:57

Fadıme

Rüyamda banyoda bir kovada yeşil saçları dökülmüş, ıslak, ağlayan birisini gördüm ve rüyamda bir adam onu yakmaya çalışıyordu. Ben de onu banyodan alıp çıkarttım ama o an banyoda yangın çıkmıştı. Kucakladım onu sonra bir çantayı boşaltıp içine koydum, dışarı çıktım. Bu kadarını hatırlıyorum. Bu rüya ne anlatıyor? Tırnaklarını falan bile gördüm. Bana teşekkür etti bir de.

06.09.2013 11:33:00

Cansu M.

Rüyada cin benim yanımda ve hiç ayrılmıyordu. Ben göremiyordum. Sadece etrafımda olan 2 kişi görebiliyordu, onu ve rüyamda söylediklerine göre genç, fırlama ve edepsiz bir cinmiş. Bu ne anlama gelir?

08.09.2013 12:16:09

İlayda

Rüyamda bir evde cinlerden saklanıyordum. Bu nasıl açıklanır?

08.09.2013 15:18:28

Fatodilan

Rüyamda ailemden 3 kişiyi ve yakın arkadaşlarımı gördüm. Çok tuhaf mekanlarda üstüme doğru geliyorlardı, ben de onlardan uzak durmaya çalışıyordum. Ne anlama geliyor? Kafama taktım kaç gündür. Açıklar mısınız?

10.09.2013 17:24:10

Murat

Rüyamda kaldırımda duran küçük bir cin görüyorum bu bir büyüyor bir küçülüyor. Ben de bildiğim bütün duaları okumaya başlıyorum. Bunun tabiri nedir, acaba?

13.09.2013 01:07:08

Muhammet

Rüyamda ruhum bedenimden ayrılıyor gibi hissediyorum. Sanki ruhum bedenimden kopuyor, bunu da cinler alıyor. Gözlerimi açamıyorum. Felak ve Nas surelerini okuyorum, sanki beni engelliyorlar. Garip sesler duyuyorum, kapı vurulması gibi. 3 gecedir aynı şey oluyor, cin sanıyorum. Yorumlar mısınız?

20.09.2013 01:35:37

Sena

Rüyamda bir yere gidecektim. 2 akrabamı çağırmak için odama giriyorum. Balkonumda dikilmiş tepkisiz bir şeye bakıyorlar. “Ne oluyor” diyorum. “Ağaca bak” diyorlar. Balkonumun hemen 2metre yanında ağaç var, onun dalında güya cin buzdolabı koymuş. Ben de bakıyorum, birden oyuncak bebek oluyor, şaşırıyorum. Annem geliyor. “Ne yapıyorsunuz burada” diyor. Aa! Bebek düşmüş buraya deyip sopayla vurup düşürüyor, yere. Öyle uyandım. Cinlerin olduğunu biliyordum ama annem bilmiyordu.

22.09.2013 14:09:53

Nazlı

Rüyamda arkadaş grubumla evde oturup bir şeyler içiyorduk sonra benimle bir arkadaşım arasında tartışma çıkıyordu. Ben bağırmaya başlıyordum ve bana evin sahibi hemen Kur’an getirip oradaki duaları okuttu, ilk önce okuyamadım ama sonra duayı okumayı başardım ama cinler geldi küçük çocuk kılığındaydı, bir türlü gitmediler.

25.09.2013 09:37:03

Esen

Rüyamda eniştemle define kazarken, cinlerin bizi sıkıştırdığını, basınç uyguladığını gördüm ve enişteme “Bırak kazma, artık gidelim” diyorum sonra cinlerle halay çekmeye başladık ve uyandım. Bu neye delalettir? Hayır olur inşallah.

04.10.2013 08:58:05

Alev

Rüyamda cinlerin sesini duydum. Bunu bana açıklar mısınız? Çok acil, lütfen.

05.10.2013 09:33:40

Fatma

Rüyamda biri bana cinleri görebilmek için okunması gereken bazı kelimeleri öğretiyordu. Ben öğrenmek adına tekrar ederken birden görebilmeye başladım. Ben korkunca da öğreten onları gördüğünü belli etme dedi. Kuytu köşelerdelerdi zaten hep ama ben bir tanesinin yüzüne bakınca anladı ve rüyamda peşimi bırakmadı. Nas, Felak, ihlas, Fatiha tüm sureleri okudum. Sadece Ayetel kürsi okuyarak uzaklaştırabildim. Yanımdaki insanların içine giriyor ve onlara kötü şeyler yaptırıyor ya da söyletiyordu. Ben de onların gırtlaklarına yapışıyor, onları boğmadan çıkartmaya çalışıyordum. Sadece Ayetel kürsi ile çıktıklarını tecrübe etsem de herkese duaları adeta bir sırası varmış gibi başta başlıyor hızlı hızlı Ayetel kürsi’ye gelmeye çalışıyordum. Bu rüyanın anlamı nedir? Bir süredir aralıklarla rüyamda şeytanı ya da cinleri görüyorum hep mücadele halinde ve hep sonuçsuz kalıyor. Bazen taşlıyorum bazen duaya sarılıyorum. Bilinçaltı mı, bunların hepsi?

05.10.2013 09:58:21

Gladyo

Rüyamda evime bir cinin girdiğini gördüm. Hemen peşinden gittim ama benden kaçıyor, uzak duruyordu. “Korkma” diyorum cine ama kaçıyordu. Cevap alabilir miyim?

06.10.2013 07:31:56

Rsn

Merhabalar 2 yıldır cin musallatına uğramış biri olarak dün gece rüyamda cinin gözlerini gördüm. Ne anlama gelir, acaba?

10.10.2013 09:07:59

Elif

Rüyamda cinci biri bana cini çağırırım diyor, beni korkutmaya çalışıyor ama ben korkmuyorum dua okuyorum. Cin gelmiyor ama cinci kişi kazanmış gibi kahkahalarla gülüyor ama Allaha sığındığımdan dolayı hiç korkmuyorum.

17.10.2013 00:28:06

Esra

Rüyada insan görünümünde cin eve giriyordu, mutfakta oturuyordu. Cinlerin ayakları ters olmuyor muydu diye düşünüyordum. Sonra cin ayaklarını çıkarmıştı sonra korkup yüzüne doğru dua okumuştum ve yüzü beyazlamıştı.

22.10.2013 18:25:01

Adem21

Rüyamda bir odanın içindeydim, oda çamurdan yapılmış. Pencereden bir cin bağırıyordu “Bırakın beni” diye. Ben de odada uzanmıştım, kalktığımda yanımda 3 kişi daha yatıyordu, onlarda cindi. (Ben evde tek başıma kalıyorum. Yaşım 26. Yardımcı olursanız çok sevinirim.)

26.10.2013 11:44:25

Name

Rüyamda bir büyüğümün İçine cin girdiğini görüyoruz ve herkes bunun farkında, ne yapacağımızı bilemez haldeyiz. Korku içinde hep ona bakmaktayız o ise bize bakıp hep gülüyor, gözlerinin rengi parlak yemyeşil. Sanki o durum hepimizde sırayla tekrarlanacak korkusu veriyor. Sonra onu evden dışarı atıyoruz, yakarsak onu yok edebiliriz diye düşünüyoruz sonra biri meşale atıyor, onun üstüne ve isabet etmiyor, kurtuluyor. Hep bir şeyler atıyoruz ateşten ama etkilenmiyor ve benim peşimden geliyor. İçime girmek istediğini biliyorum, korkuyla kaçıyorum ondan ama beni yakalıyor. Gözlerim yeşil oluyor rüyamda. Bunu biliyorum ama aynaya baktığımda gözlerimin yine aynı olduğunu görüyorum. Biran herkese kötülük yapmak geliyor içimden, herkese zarar vermek. O korkuyla uyanıyorum.

27.10.2013 10:15:05

Birsen

Rüyamda lavaboya giderken ayaklarımın ters döndüğünü ve yürüyemediğimi gördüm. Daha sonra birden karşıma bir kız çıktı ve bana cin olduğunu söyledi. 13 ya da 14 yaşlarında bir kız olarak göründü ve “Korkma ama ben cinim. Sen korkma diye kız kılığındayım” dedi. Benimle oturup konuştu ve sonra bana başka tarafı gösterip “Oraya bak” deyip kayboldu.

31.10.2013 23:49:37

Dilan

Rüyamda evde yalnızdım. Eski sevgilim hakkında telefonda konuşuyordum. Sonra kapı çaldı. Delikten baktım kapıcıydı sonra kapıyı açtım ve onun kılığına girmiş cindi. Sonra kapıyı kapattım ama kapatmama rağmen kapanmadı, açıldı tekrar. Bana zarar verecekken uyandım. Bu rüyanın yorumu ne, rica etsem açıklar mısınız?

11.11.2013 15:29:21

ABDULCABBAR

Hocam hayırlı günler. Hayır, olur inşallah. Rüyamda: X vs. ışınlarını gösteren bir gözlük varmış. Bu gözlüğü taktığımızda cinleri de görürmüşüz. Ben de bu gözlüğü takıyorum ama eşim takmamı istemiyor. Ben eşimi dinlemeyip gözlüğü takıyorum ve gece vakti dışarı çıkıyorum. Karanlıkta ağaçların üzerinde kenarlarda vs. cin olduğunu bildiğim mahlukatlar görüyor ve korkuyorum. Sürekli olarak euzü besmele çekiyorum. Hayır, olur inşallah. Sizce rüyamın manası nedir acaba?

16.11.2013 21:44:02

Nese

Rüyamda bir odada 5-10 kadar bebek vardı. Onların cin olduğunu düşündüm ve sürekli sure okudum, onların kaybolması için. Onlar güçlü olduklarını söylediler ve ben dua etmeye devam ettim. Sonrasını hatırlamıyorum ama.

17.11.2013 15:52:58

Sema

Rüyamda bir kız yurdundaydım. Dışarıda içeriden on kız almak için bekleyen bir grup cin vardı ve insan görünümündeydiler. Yurt görevlisi de cindi ve yurttan kızları onlara vermek için çabalıyordu. Merdivenlerden hızlı hızlı ilerliyordu, on kişiyi tamamlamak için. Bu süreçte ben olayı dışarıdan izleyen biri gibiydim. İnşallah hayırlara gelir...

22.11.2013 22:37:22

Furkan

Rüyamda kardeşimle ben cin çağırdığımızı ama çağırırken yarıda kesip tövbe ettiğimizi gördüm.

26.11.2013 07:02:39

Buket

Merhaba rüyamda bir bayanın evine misafirliğe gitmiştim. Bir anda o evin içinde iri yapılı, insan görünümlü, cinler belirdi ve ev sahibi onlardan korkup kaçmamamı söyledi. Öyle de yaptım ama içimden korkuyordum tabi ki. Sonra TV izlemek istedikleri söylendi. Onlara TV açtım. Cinlerden çocuk olanı, bir anda sırtıma sarıldı. Sonra ona resimli bir kitap açtım, içinde olanları anlattım. Onlar benimle konuşmuyorlardı. Ne istediklerini bana ev sahibi söylüyordu. Bu onlarla ilgili gördüğüm ilk rüya değil sadece en son gördüğüm. Bunlar ne anlama geliyor? Lütfen yardımcı olun...

03.12.2013 00:13:12

Elsi

Rüyamda çarşamba akşamı kaynar suyu balkona döküyorum. Sabah olduğunda balkonun 2 katı şeylerin oraya sığdığını görüp, şaşırıyorum. Bakmak için kapıyı açıyorum. Uçan birini görüp ürküyorum. Diyor ki “Beni davet edin size para vereyim” falan. Ben inanmıyorum. Kardeşim onu içeriye alıyor. Ben de eüzü besmele okuyorum ama korkmuyorum. Onu alt ediyorum. Diyorum “Bizden uzak dur! Sonra Sübhane, tahiyyat nas surelerini okuyorum.

05.12.2013 12:40:51

Burak

Açık kapı ardında beni izleyen birini gördüm ve hiç umursamaz uyumaya devam ettim. Daha sonra tekrar gözümü açtım, yine kapıdaydı. Çok iyi hatırlıyorum ama gerçekti. Daha sonra kapıyı kapatmak için kalktım, iki adım attım. Kapıya baktığımda kapı kapalıydı. Ne anlama geliyor? Nasıl yorumlayacağımı bilemedim.

07.12.2013 04:25:02

......

Rüyamda dönen bir şeye biniyorum ve hızla dönüyor. Kucağımda ise Kur’an-ı Kerim var ve ona sımsıkı sarılmışım. Göremediğim canlılar tarafından sürekli kulağıma bir şeyler söyleniyor. Çoğu beni aşağılıyor sanki ve ben dua etmeye başlıyorum. Fatiha’yı okuyorum Felakta şaşırıyorum, ardından onu da okuyorum. Sonra biri beni ittiriyor ve düşüyorum. Ağlayarak ayağa kalkıyorum. Annem babam ve kardeşim onlar da ağlıyorlar. Babama sarılıyorum. Ve uyanmamışım, ağlamışım baya. Zaten o sırada kendimi görüyordum, etrafımı görüyordum. Birini daha gördüm, uyanmadım. Uyumaya devam ettim.

18.12.2013 10:46:12

Çetin

Beni bir cin çarptığını gördüm. Yüzünü göremedim ama yatağımda 2 kez kitlendim. Rüyamda besmele çektim ama fayda etmedi. Sonra beni koruması için bir siyah muska takıldığını gördüm ama o da boynumdan kopup yere düştü. Bunun anlamı nedir? Lütfen yardımcı olun!

18.12.2013 17:51:50

Meryem

Ben rüyamda bir sürü cinlerin bir arada olduklarını gördüm. “Anne!” diye bağırıyordum ama kimse duymuyordu, beni. Bu ne anlama gelir acaba?

19.12.2013 14:14:08

Nevin

Rüyamda oğlum (12y) “Anne yılan var” diyor ve tavanı gösteriyor. Ben de baktım, yılan değil ama yılan gibi s şeklinde bir bulut mu yoksa üç harflimi, bir türlü çıkaramadım. Görünce ben de korktum. Ve oğlumu, kızımı da (13y) kollarıma aldım. Hemen felak ve nas surelerini hiç durmadan sürekli okudum ve sonra uyandım. Saygılarımla, Nevin.

23.12.2013 22:40:57

Ecem

Rüyamda yeni aldığımız evin yakınında yaşlı bir adam geliyordu, elinde bebekle. Bebeği salıncağa bırakıp atıyordu ve çocuğu o anda cin çarpıyordu. Tüm akrabalarım yeni aldığımız evin içinden çıkıp yardım etmeye çalışıyorlardı.

28.12.2013 09:48:34

Gül

Evde hep birlikte oturuyorduk ve mutfak ya da koridor gibi bir yerden seslerin geldiğini duyar gibi oluyorduk. Önce korkmuyorduk, sesler arttıkça dualar okuyorduk ve biz dua okudukça sesler daha fazla çıkıyordu. Şu an bile hatırlıyorum okuduğum duaları. Ama rüyadan kurtulmaya çalıştım, kurtulmaya çalıştıkça sanki gerçek gibiydi. Biraz karışık bir anlatım oldu ama aydınlatabilirseniz teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum...

04.01.2014 02:18:20

Derya

Rüyamda kızımın ve kocamın içine cin girmiş ve ben anlayınca bağırarak evin içinde, “Çık ortaya, Allahtan başka ilah yok. Benim rabbim var” diye bağırdım. Salavat çektim eüzü besmeleyle kızıma vurmaya başladım. Kim daha çok asileşti sonra alttan almaya başladım. Bu kez kocamın yüz ifadesi değişti. O sırada uyandım ama çok korktum. Ne hayır bilmem.

09.01.2014 10:39:55

Önemli Değil

Ben rüyamda deli gibi insanların olduğu bir yerdeydim. O deliler ruh çağırıyorlardı, cinlerle falan çağırıyorlardı. Ben onların arasından geçerken, bağıra bağıra besmele çekiyordum. Çok korktum. Lütfen, en yakın zamanda yorumunuzu gönderin.

11.01.2014 08:35:52

Ela

Rüyada cinlerin saldırısına karşı onlara Felak suresini okuyup, onları kahretmek, ne anlama gelir?

11.01.2014 13:18:52

Fatih

Rüyamda cin kaç kare içinde cinleri gördüm. 1.sinde çok güçlü bir cin benim yakamdan tutup, hızlı bir şekilde duvara ittirdi ve duvar kırıldı. 2.sinde ise üst komşumuzun 3-4 yaşında küçük oğlunu gördüm, cin olduğunu hissettim. Gece bağırarak uyandım, korkudan. Bunlar ne anlama geliyor. 2-3 gündür bu tarzda rüyalar görüyorum. Etkisinde kalabileceğim bir film falan da izlemedim.

11.01.2014 16:04:20

Elif A.

Rüyamda cinler ile aynı ortamda bulunmaktaydım. Ama onları göremiyordum, sadece var olduklarını biliyordum. Bir arkadaşım vasıtasıyla konuşmuştuk.

13.01.2014 00:59:55

Yunus

Banyoda etrafta soğan kabuğu vardı. Ben “Burada kim banyo oluyor” Dedim. Bir anda insan şeklinde veya insan emin değilim. Kudretli bir ses tonuyla “Ben yapıyorum” Dedi ve beni itti. Sonra yatakta euzu besmele çektiğimi, kardeşimin ve annemin odamda dua ettiğini gördüm.

17.01.2014 09:06:18

Aylin

Ben cinli bir evin önündeydim. Ev yıkık döküktü ve oradan gelen bir kertenkele sırtıma girdi, beni ısırdı ve çıktı. Bu ne anlama gelebilir? Yalnız değildim, yanımda arkadaşım vardı.

26.01.2014 11:01:29

Saklı S.

Rüyada cinlerin konuşarak size söyledikleri sayılar neyin habercisidir, ne anlama gelir? Birde kapı önünde durarak konuşmak, sadece sayılar söylenildi. Ne anlama geliyor?

27.01.2014 17:41:54

Alpse

Genelde bir tanıdığımın kılığında karşıma çıkıyor. Zarar vermeye çalışıyor ve ben her defasında Ayetel Kürsi okuyorum. Arada bir aklıma Felak, Nas geliyor. Rüya içinde onları da okuyorum. Rahat bırakıyorlar. Nedir bu, ne çeşit bir rüyadır? :S

28.01.2014 14:58:42

Eunkyo

Rüyamda cin oyuncak bir bebeğin içine girmişti. Ben de üzerine dua okudum ve üfledikçe içinden çıktı, cin.

31.01.2014 12:40:45

Audomaro

Rüyamda şehrin dışında bir orman vardı, ormandan cinler çıkıyordu. Ben bu cinleri Ayet-el Kürsi ile ormana geri sokmaya çalışıyordum. Ayet-el Kürsi cinlere etki ediyordu. Cinleri hakimiyeti altına almış bir cadı ya da büyücü de vardı. Okuduğum ayetin bu büyücüye etkisi olmuyordu. (Ben bu rüyayı daha evvel görmüş gibiyim. Sanki daha evvel ormana girmişim ve cinler beni takip etmeye başlamış, tabi cadı da. Ama ben hepsini Ayet-el Kürsi ile geri ormana sokuyorum. Cinlerin ormandan çıkması için ormana bir insan girmesi gerekiyor.) Şehrin bir sınırı var. O sınırdan içeri cadı ya da cin girmemesi gerekiyor. Cinler giremedi ama cadı bir yolunu bulup içeri girdi. Ben eve kaçtım ve cadı peşimden geldi. Tabi sürekli Ayet-el Kürsi okuyorum. Cadı evime girince ona elimdeki cisim ile vurdum ve yere yatırdım. Daha sonra kendi vücudumla onun vücudunu kavradım ve kafasını koparmaya çalıştım. Boyun kemikleri paramparça olmasına rağmen ölmedi. Daha sonra bir cinci hocanın sesini duydum. Bana şunu dedi: “Bu yaptıklarını biz de yaptık ama arkamıza döndüğümüzde beyaz bir ışıkla lanetlendik.” Ben de arkamı döndüm ama lanetlenmedim. Tabi bu sırada cadı elimden kaydı ve karşıma dikildi, sanki boynuna bir şey olmamış gibi. Unutmadan ekleyeyim; cadıyı öldürmeye çalışırken Ayet-el Kürsi'nin büyük bölümünü unutmuştum ve Felak ve Nas Surelerini okumaya gayret ediyordum.

02.02.2014 18:00:06

İsa145

Rüyamda cinler tarafından korkutuldum. Çığlıklar ve evin içinden acayip sesler geliyordu. Rüyadan uyandığımda evdeki garip sesler devam ediyordu.

03.02.2014 23:49:38

Delisin

Rüyamda farklı biçimde cinler gördüm. İki tane, anne ve kızı sanırım… Kız olan yarım açık kapı aralığından bana bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum, söylediğini. İnsan kafalı ahtapot gibiydi şekli. Aynı rüyada yakınlarımın üzgün ve ağlamaklı yüzlerini de gördüm.

05.02.2014 15:37:02

Mehmet

Arkadaşlar ben evimde mutfağa doğru giderken, odadan annem çıktı. Ben de anneme “Sen gitmemiş miydin?” dedim. Sonra birden cine dönüştü ve beni kovalamaya başladı. Odaya girdim, orda da 2 arkadaşım daha vardı. Ben yere yattım, bağırarak ve dilimi yuttum, herhalde. Diğer 2 arkadaşımda bağırıyorlardı. Sonra sıçrayarak uyandım. Bunun anlamı nedir, lütfen söyler misiniz?

06.02.2014 10:30:17

Barbaros Ahmet

Rüyamda içimde cin varmış ve tanımadığım insanlar ellerimden tuttular. Ama bu insanların benim iyiliğim için uğraştıklarını biliyordum. İçimden cini çıkarmak için bir şeyler yapıyorlardı. Ben de o anda ne olduğunu bile anlamadım ve bir anda içimde bir acı ve içimden bir şey çıkmaya başladığını hissettim. Yüzümün şekli değişip, uzun saçlı birisi gibiydim ama normalde kısa saçlıyımdır. Rüyamda suratımı seçemedim ama o kişinin ben olduğumu biliyordum ve hemen uyandım. Zaten gece 11.30 gibi uyumuştum ve saat 01.00 gibi kalktım, hemen. O rüyanın etkisinden sonra gece 3 gibi uyuyabildim ancak. Ne anlama, manaya geliyor, bu rüya? Rica etsem bilgilendirebilir misiniz, beni? Teşekkürler.

06.02.2014 20:25:26

Serdar

Merhaba bugün rüyamda cin gördüm ve o cinin yanından Kur’an-ı Kerim aldım. İlk başta “Gelme, çarparım” dedi bana. Ben de gidip alamadım Kur’an-ı, korkudan. Sonradan “Gel, al tamam çarpmayacağım” dedi. Ben de güvenip, gidip aldım ve gerçekten bir şey yapmadı, bana. Kur’an-ı Kerim’i aldığıma çok sevindim ve üç kere öpüp başıma koydum. Hocam, bu rüya ne anlama geliyor? Açıklık getirirseniz sevinirim.

10.02.2014 14:21:13

Sefa

Rüyamda birden fazla cin içime giriyor. Ben onları içimden çıkarmak için, ezan ve dualar okudum. Annem ve ablamdan yardımda bulundum. Bunun anlama nedir?

11.02.2014 09:15:59

Dilara

Rüyamda köydeki evimizdeyiz. Kapının önünden bir sürü at geçti. Sonra koca bir denize dönüştü, bahçemiz deniz ardından kara dönüştü. Evin içine girdik. Yanımda annem ve kardeşlerim de vardı. Cinleri görmedim ama varlıklarını hissettiriyorlardı. Evin duvarlarına bir isim yazdılar ama tam olarak hatırlayamıyorum. Sadece soy ismi Yusufoğlu’ydu, onu hatırlıyorum. Bizim elimizde de Kur’an vardı, bize zarar vermesinler diye, elimizde tutuyorduk. Dua etmeye başladım. Dua ederek uyandım.

12.02.2014 10:44:37

Ezgi

Rüyamda evime cinlerin girdiğini ve bizi korkuttuklarını görüyordum. Onlardan korunmak için dua okuyordum. Ancak korkudan dilim tutulmuştu ve onlarda duadan etkilenmiyorlardı. Elime bir taş alıp onlara atmaya çalıştığımda ise kolum o kadar ağırlaşmıştı ki, taşı fırlatamıyordum.

17.02.2014 10:46:55

Mükremin

Rüyamda dedemin köydeki evindeydim. Sülalece ordaydık ve bir arkadaşım da benimleydi. Bir gece vakti bir sürü cinler gelip, akrabalarıma saldırmaya başladı. Onları çarpıyorlardı. Çarptıkları kişilerin gözlerinde bembeyaz oluyordu ve ben sinirden çarpılanlardan birinin boğazını sıkmaya başladım içindeki cini öldürmek için. Ama bana da saldırmaya başlayınca cinler, ben de komşumuzun evine kaçtım yanımdaki arkadaşla beraber. Orada gecelerken yine saldırdılar ama kimseye zarar veremediler ve geceyi orda geçirdik. Sabah olduğunda tam yola çıkıyorduk ki, gecelediğimiz evdekilere saldırdılar. Onları da çarpıp evi yıktılar sonra yakındaki tüm evlere saldırdılar. Ve biz de yokuş aşağı kaçmaya başladık arkadaşımla beraber. Tam o anda uyandım ve sabah ezanı okunuyordu. Şimdi bu rüyaya tam yorum yapabilir misiniz?

18.02.2014 20:31:04

Zafer

Rüyamda tam olarak hatırlamıyorum ama akşam veya yatsı ezanında, evin bahçesinin kapısında, babamın sırtında bir cin gördüm. Sonra cin kaçmaya çalışırken, üstüne atladım ve tutmaya çalıştım. Bir ara göz göze geldik sonra kaçtı. Zaten o ara uyandım. Bunun tabiri nedir?

19.02.2014 18:53:10

Cüneyt

Rüyamda bir şey tarafından ele geçirilmiş gördüm kendimi. Konuştuklarımı ve vücudumu kontrol etmekte zorlanıyordum. Yakın akrabalarımdan insanlar vardı yanımda ve onlardan yardım istiyordum. Sanki arka taraftan beni sarmış, bütün vücudumu ve beynimi kontrol ediyordu!

20.02.2014 12:57:30

Palaaa

Ya ben rüyamda cin mi, artık bilmiyorum. Yüzünü görmedim ama korkarak geri çekiliyordum. Ahır gibi bir yerdi bulunduğumuz ortam. Sonra ne oldu bilmiyorum. O beni korkutan mahlukatı kavanoz gibi bir cismin içinde görüyorum ve cismi babam tutuyor. Babam dualar okuyor ama ben duyamıyorum. Sonra ben de bildiğim duaları okuyorum. “Mahlukat öldü” diye bir ses duyuyorum. Sonrası uyanıyorum.

22.02.2014 14:09:25

Funda

Rüyamda bir amca bana, “Cinler seni işaretlemişler” dedi ve arkasından çok kötü şeyler oldu. Acaba nasıl yorumlarsınız?

24.02.2014 08:20:41

Anges

Rüyamda içime cin giriyordu. Kendimi tutamıyordum sürekli bir yere savruluyordum ve ağzımdan kan çıkıyordu. Herkes benden çok korkuyordu. Eski öğretmenim bana bir şarkı dinletiyordu ve ben sakinleşiyordum. Cin içimden çıkıyordu. Bir arkadaşım yukarı ki odada olduğunu söylüyordu. Hissetmiş. Sonra bana muska aramaya başladık ama bulamadık. Çok bitkin görünüyordum. Beni arkadaşlarım kolumdan tutuyorlardı. Baygın gibiydim sanki.

25.02.2014 13:05:41

Adnan

01.03.2014 tarihi akşamını 02.03.2014’e bağlayan gecenin ilk sabahı, aksam 3 sıralarında uykuya daldım. Rüyamda bir aksam üzeri denizin tam yanında bulunan bir futbol sahasındaydım. Kaleye çok yakındım. Kaleye doğru yaklaşan bir futbolcu vardı. Birden bire kalecinin yanında ürkütücü, dişleri siyah olan bir adam belirdi. Bu kişi bir cindi. Ona o kaleciyi öldürmesini fısıldadı. Önünün açılması için. O futbolcu da önce kaleciyi dövdü sonra eliyle denize fırlattı. Sonrasında başka bir sahneye ışınlandım. 5 kişi tek bir tuvalete aynı anda tuvaletimizi yaptığımızı gördüm. Bunu hatırlarken bile kendimi çok tiksinç hissediyorum. Bu 5 kişiden biri yakından tanıdığım bir büyüğüm ama akraba değil. Sonrasında 5 kişiden 3’ü gidiyor. O tanıdığım kişiyle ikimiz kalıyoruz. Sonra o da gidiyor. Ben bir süre daha orda kalıyorum. Sonrasında tuvalet tıkanıyor. Sonra yine başka bir sahneye ışınlanıyorum. Bu sefer metrodayım.  Yanımda bir çanta var. Poşet içinde de eşofman ya da yelek benzeri bir giysi var. Önümde de kel bir adam var. Dikkatlice baktım ama bu adam kesinlikle hırsız tipli bir adam değil. İş adamı gibi yakışıklıca bir adam. Sonrasında çantamı alıyor ve gidiyor. Ben ise hiç tepki vermiyorum. Sanki almasını istiyormuşum gibi. Sonrasında çantanın çalındığını fark ediyorum. Sonra yine başka bir sahneye ışınlanıyorum. Bu sefer Kıbrıs’ta bir sahildeyiz. En yakın arkadaşım İrem’le sahilde yürüyoruz. Annesi biraz daha geriden bizi takip ediyor. Sahilde bir taş var ama betonla örülü bir duvar gibi fazla yüksek değil. O duvarın ustu olduğu gibi çeşit çeşit farklı kızartılmış balıklarla dolu. O balıkların üstüne basa basa gidiyoruz. Sonrasında bir yerde oturuyoruz.  Oturduğum yerden bir kırlangıç balığı alıyorum. Kızartılmış balığı yiyorum ve ne kadar lezzetli olduğunu söylüyorum.  Sonrasında ailemle bir şekilde konuşuyorum. Oranın çok lüks bir yer olduğunu söylüyorum. Sonrasında bu olup bitenlerden önce miydi, sonra mıydı hatırlamıyorum. Kendimi birden kendi odamda buluyorum. Odada abim var. Sözü geçen cin bu sefer abimin içindeydi. Çok sinirliydi. Beni öldürmek istiyordu. Ben de ağlıyordum. Beni öldürmemesi ve affetmemesi için. Biraz gevşer gibi oluyordu. O rüyadan ertesi gün sonra ise bir AVM’de gördüm kendimi. Kaliteli bir eşofman altlığı ve üstlüğü bakıyordum ama tedirgindim param buna yetecek mi diye. Tüm bunlar birbiriyle bağlantılı olabilir mi? Çok merak ediyorum. İşin garip kısmı, ben rüyaların gerçek yaşantımı ve geleceğimi gösterdiğine asla inanmazdım ta ki bundan 4 hafta önce rüyamda bir saksı ve saksı içinde bir çiçek aldığımı görene kadar. Askerlikle ilgili kafama taktığım erteletme işleri vardı ve çok rahat bir şekilde hallettim. Hallettikten 5 gün sonra sitenizden o gördüğüm rüyanın anlamına baktım. “Kafanıza taktığınız işleri çok iyi bir şekilde halledeceksin” diyordu. Birebir aynısı çıkmıştı. Ben adeta şok oldum ve şu anda da inanılmaz bir merak içerisindeyim. Tek umudum sizsiniz.

04.03.2014 00:06:04

Emre G.

Ben dün gece rüyamda, sakalı uzun bir adam gördüm. Yerde yatıyordum ve ayaklarımın oraya geçmiş dualar okuyordu. Duaları okuduktan sonra bir şey geldi ve beni uzandığım yerden kaldırdı. Hareket edip kalkmak istiyorum fakat hareket edemiyorum. Bağırmak istiyorum, bağıramıyorum. Sanki dilim bağlı gibiydi. Bu nedir yardımcı olur musunuz?

06.03.2014 10:41:28

Fizmat01

Rüyamda yatakta uzanır vaziyetteyken, altımda bir şeyin olduğunu ve ellerimi kollarımı tuttuğunu görüyorum. Sonrasında beni bırakmasını istediğimde daha sıkı tutmaya çalışıyor. Ardından diyorum “Elimin birini kurtarıp saçını tutarsam” beni bırakmasını ve sonrasında nasıl bir diyalog geçtiğini tam hatırlamıyorum. Ama bana 3 altın bırakacağını söylüyor. Bırakıyor ama altınları para şeklinde, içi boş telden yapılmış olarak görüyorum ve ardından uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

06.03.2014 11:07:25

Batu2323

Rüyamda, benim eşimin küçük kardeşiyle amcamın evindeydik ve bu arada amcamın evinde kimse yoktu. Sadece ben ve küçük çocuk vardı. Evin içinde 3 tane cin inanılmaz bir şekilde korkuttular. En sonunda nasıl oldu da onları elektrik şoku ile etkisiz hale getirdik. Sonunda tam evden çıkarken hemen oda da cin mi yoksa değişik bir hayvan türü mü tam anlayamadığım iki şey ortaya çıktı ve ayağımda tutunarak gitmememi istediler ama en sondan onlardan kurtulduk. Kapıda o korkudan çıkarken, kapının dört tarafı filelerle örtülüydü. Biraz bağırdık ve biraz da kendimi zorladım ve çıktım. (bu arada benim bu filelerden kurtarmak isteyen iki grup insanı gördüm ama zaten ben kendim çıkmıştım) ve bu iki gruptan birincisi “Bize 2 TL vereceksin. Biz seni kurtardık” diğer grup ise “Seni kim kurtardıysa ona ver” dedi. İkinci grupta kabul etti. Artık nasıl olduğunu anlayamadan bu kişinin eşim olduğu söylendi. “Bu parayı ona vereceksin” dediler ve hemen abimin evine gittik. (eşim abimin evindeydi) ve abim beni görür görmez hemen TV’yi kapatıp herkesin yatmasını söyledikten sonra ben uyandım ve merakta ediyorum...

07.03.2014 01:15:11

Ahmet

Rüyamda tanımadığım bir kız. Çok güzel bir kız ama cin olduğunu söyledi. Belli bir zaman sonra sevgili olduk. Ne anlama geliyor acaba?

08.03.2014 10:26:13

Bayazıt

Rüyamda insan kılığında evime girmiş ve ailemi kandırıp eşyalarımızı çalmak isteyen cinlerin, bizzat boynunu kırdım. Bunun tabiri nedir?

10.03.2014 06:43:26

Elif

Arkadaşım rüyasında, benim cinlerle konuştuğumu, onlara söylediklerimi yaptırdıklarımı, onlarla iletişime geçtiğimi, bazı güçlerim olduğunu görmüş. Bu ne anlama gelir?

11.03.2014 21:34:23

Eda

Rüyamda cinin suretini görmüyordum ama evde olduğunu biliyordum. Ona “Evdeysen kapıyı bir kere çarp” diyordum. O da kapıyı çarpıyordu. Bu şekilde konuşuyordum. Ne anlama geliyor?

12.03.2014 10:14:42

Ahmet

Rüyamda tanımadığım bir kıza cin musallat olmuştu ve ben de o kıza ailesiyle birlikte yardım etmeye çalışıyordum. Ne anlama geliyor?

13.03.2014 07:52:07

Bayram

Rüyada çocuğuyla yolculuk yaparken, bir cin tarafından çocuğu kaçırılıp dövülürse çocuğun başı, cinin elinden çocuk dayak yedikten sonra kurtarırsa bu rüya kişiye neyi ifade eder?

13.03.2014 09:38:15

Toprak

Ben rüyamda cinle öpüştüğümü gördüm. Yakışıklı bir erkekti. Bana “Biraz daha bekle. Çok az kaldı geleceğim” dedi. Ne anlama geliyor acaba?

13.03.2014 11:52:01

DOĞU Ö.

Dün gece rüyamda yatağımdayken bana bir cin geldi. Cin görünmüyordu ama sağ elimle cini tutup yediğimi gördüm. Bu rüyamın anlamı ne olabilir? Bana yardımcı olur musunuz?

13.03.2014 17:55:02

Gizem

Ben de evimde gördüm. Aaaayyy hırsız girecek şimdi evimize.

15.03.2014 08:39:40

İsmim Lazım Değil

Rüyamda bir evdeydim. Yatakta yatan tanımadığım bir hasta vardı. Ardından annem ve bir arkadaşı evden çıktılar. Evin dışı deniz tarzı bir yerdi. Ardından hastanın yanında Kur’an okuyan kişiler ve cinler gördüm. Neye rivayet ediyor acaba?

15.03.2014 12:50:15

Baran

Rüyamı anlatayım size, umarım hayırlı bir şey çıkar. Çünkü o kadar gerçekçiydi ki uyandığımda bile hala titriyordum. Rüyamda küçük kardeşime bir büyü ile cin musallat edilmişti. Ben de cinin evine gidip onunla ilgili eşyaları toplayıp anneme götürdüm. Sonra birden annemin yüzü bembeyaz oldu. Dişlerinin başları döküldü. Bana küfürler yağdırıyordu. Konuşamıyordum rüyamda zorlanıyordum ama boğazımı dilimi tutan bir şey vardı sanki. Sonra biran Kelime-i şahadet getirmeye çalıştım zorlanarak. Bir anda titreyerek uyandım. Bu rüya hayır mı, şer mi, acaba?

18.03.2014 09:21:21

Zeynep

Rüyamda bir cinle arkadaş oluyordum. Sadece ben görebiliyordum ve yüzü çok parlak ve iyi bir cindi.

21.03.2014 06:58:38

Meryem

Rüyada bir cinin tecavüzüne uğramak ne anlama geliyor?

21.03.2014 16:10:45

Tolga

Rüyamda bir gurup, uzun saç sakallı ihtiyar cinler gördüm. Aralarında konuşuyorlardı. “Bu insanları anlamıyoruz. Niye çıkalım ki içeride çok rahatız.” Aralarından beyaz saçlı olanı “Mesela ben çok memnunum, rahatım. Çıkmak istemiyorum arkadaştan” diyerek tam beni gösteriyordu. Ona baktığımı, onu duyduğumu anladı. Bir anda panikledi. Anlamı ne sizce? Cevaplayın lütfen.

24.03.2014 07:08:38

Gamze36426

Rüyamda erkek bebek doğurdum ama kısa anlatacağım. Cin bebek doğurmak ne demek?

29.03.2014 21:47:38

Rüyam

Rüyamda bir odada ben eşim ve bebeğim uyuyoruz. İşe gitmek üzere hazırlanacağımdan yataktan kalkıyorum. Elbiselerin bulunduğu odada 3 adet karartı, duvarlarda çizgiler harf mi, resim mi, ne yapmak istemişler anlamıyorum. Sonra karartılar yüzlere dönüşüyor bana gülümseyen yüzler. Salona çıkıyorum. Salondan da gelen bir karartı kadın saçları siyah, dua okuyorum Ayet-el Kürsi’nin son ayetini okuduğumda kayboluyor. Hepsi için tek tek okumaya başlıyorum. Elbiselerin bulunduğu yatak odam harabe gibi her yer daha fazla çizilmiş duaya rağmen gitmemeye beni susturmaya çalışıyorlar. Eşimi çağırıyorum ama bana yardım etmiyor. Oğluma karışmıyorlar. Aslında belki bana da karışmayacaklar çünkü dibimden geçiyorlar ama dokunmuyorlar bana. Bunların ne demek olduğunu açıklayabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.

07.04.2014 09:47:03

Ayaz0683

Selamlar. Sabah saatleri sırasında uyandım. Uyanmadan önce rüyamda bir cin gördüm bana doğru geliyordu. Ben yatakta yatıyordum nefesim daralmaya başlamıştı hala gelmeye devam ediyordu ve yaklaşmasına yakın bir sırada besmele çektim. Uyandım ama rüyadan uyandığım halde hala nefesim daralıyordu. Derin bir nefes alarak nefesimi düzene soktum ve geri yattım. Bu rüyanın tabiri yok. Cin için ayrı besmele için tabir var ama ikisi bir arada yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

10.04.2014 10:43:04

Ferhat

Rüyamda cinler bana saldırıyordu. Ben de onların yüzünü görmemek için yüzümü kapatmıştım.

12.04.2014 14:11:28

Rana

Rüyamda tanımadığım bir insan gördüm. Seccadenin üstünde korku içinde oturuyordu ve mor bir cin onunla uğraşıyordu. Ve o kişi secde ederken birden ortalık karışmaya başladı. Cin çok kötü şeyler yapmaya başladı, o kişiye. Bu ne anlama gelir?

16.04.2014 11:42:16

Fatma C.

Yaklaşık iki haftadır cin görüyorum hemen hemen her gece. Tanımıyorum tanıdığım bir sıfat değil ama aynı erkek. Cin yüz ifadesi zaten net değil. Bana bir kötülüğü yok ama çevremdeki insanlara var ve hatta bu gece iki kişiyi öldürdü. Bana kaza yaptırdı. Ne oluyor? Artık bunu görmek istemiyorum.

17.04.2014 07:57:21

Bahar T.

Rüyamda bir cinin elimden bir şey aldığını gördüm. Neye dalalet eder?

17.04.2014 15:47:45

Dicle A.

Rüyamda annemi cin olarak gördüm. Üstümüze saldırıyordu.

20.04.2014 18:14:31

Sezer

Rüyamda bir hoca, dua okuyarak ve alnıma tırnağıyla çizerek içime cin girdiğini söyledi.

21.04.2014 10:56:45

Emre34

Rüyamda saldırıya uğruyordum. Biri gelip Arapça bir kelime söyledi sonunda “Cin” dedi ve sorduğumda “Neydi onlar?” diye cin olduğunu söyledi. Ne anlama gelir?

21.04.2014 11:31:45

Soner

Merhaba, her gece üç Ayet-el kürsi üç Felak, nas, ihlas süresini okurum Fatiha’yı da okurum yatarım. Ama rüyamda tam hatırlayamıyorum ama camide herhalde hoca dua okurken ben bir anda cin olmuşum. Cini de gördüm çok korkunçtu. Kırmızı, ufak kafalı, gözleri kırmızı sonra benden çıktığını gördüm ve kaçtım.

24.04.2014 11:41:45

Zera

Merhaba, ben rüyamda sevgilimi gördüm ve onun üç harflisini. Bana zarar vermiyordu. Erkek arkadaşım da onu görüyordu ve beni ondan bir nevi korumaya çalışıyordu hep yanımda duruyordu. Korkuyordum ben de ondan ama sadece bedenen vardı. Hiç konuşmadı ve fazla da yanıma yaklaşamadı. Çok etkisinde kaldım. Acaba yorumu nedir?

05.05.2014 10:27:02

Ebru H.

Oradaki herkesi cin çarpıyordu fakat beni çarpmadı. Bunun açıklaması nedir?

05.05.2014 18:27:24

Esra

Rüyamda çok korkarak evime cinlerin geldiğini görüyorum. Dışarıdan sesler geliyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Buna tepki verince ise eve bir cin geliyor ve çıkmak bilmiyor. Sonra karışık bir şekilde ailemle yolculuk yapıyoruz. Bir kötü ev buldum ve onlara benim burada yaşadığımı anlatıyorum. Ama ev bir kötü bir kötü bir görseniz ama kendim sanki pek farkında değilim bu durumu. Sonra yine evdeyiz. Bizim eşimle ve bebeğimizle oturduğumuz evimiz de. Kapıdan bir cin geçiyor ve eşime zarar veriyor. Ailem de durup bakıyorlar ve ben de çok kızıyorum üzülüyorum. Bir şey yapılmasını istiyorum. Uyandığımda çok korktum evimizde olduklarını hissettim yani o kadar korkmuşum. Kızımıza baktım. Elimde Kur’an-ı Kerim’le uyudum çünkü o kadar korkmuştum. Uzun zaman oldu böyle korkulu bir rüya görmem. Bir ay önce aslında ama o zaman sık sık yılan, kavga, sıkıntı görürdüm... Eşimde bu gece kötü bir rüya görmüş sabaha kadar uyumamış. Bebeğimizin bir adam tarafından kaçırıldığını görmüş... Bunlar ne anlama geliyor?

06.05.2014 12:10:08

Tolga

Rüyamda bir münafık cin gözüme giriyordu ve beni ele geçiriyordu. 2 tane de mümin cin beni ondan kurtarmaya çalışıyordu sonra o münafık cini içimdeyken Müslüman yapmaya çalıştım, baya konuştum. Rüyadan ziyade gerçek gibiydi. 50 ye yakın şehadet getirdim ona söylemeye çalıştım ama hiç cevap vermeden içimden çıkıp gitti ve gözlerimi açtım.

07.05.2014 10:52:40

Sude

Rüyamda ranzanın üstünde oturuyordum. Ablam içeri girip bana bakıyordu sonra uyumaya gidiyordum ve uyuyordum. Sonra bir baskı hissettim uyandım. Ablam oda kapısının yanında namaz kılar vaziyette idi ama eşyalar geriye doğru uçuyordu. Ablama sesleniyordum ama sesim çıkmıyordu daha sonra ablam ayak ucuma oturup saatlerce önüne bakıyordu. Başına kaldırıp bana bakmaya başladı. Ayağımla ittirdim. Ayaklarımı tutup cimciklemeye başladı. Ama bakışları çok korkunçtu.

09.05.2014 10:36:51

Selin

Rüyada oyuncak bebeğin büyü yoluyla içine bir şey girip hareket etmesi sonradan da ablalarımın “Bu evde büyü var. Sende de bir tuhaflık var” demesi ne demek oluyor? Acil yardım eder misiniz?

11.05.2014 01:04:30

Ömer

Rüyamda tam yatacaktım bir cin gördüm ve kalktım. Etrafımda ailem oturuyordu, televizyon izliyordu ama o cinin kız olduğu belliydi ve elinde bir gül vardı. Bana uzattı, kırmızıydı gül. Aldım ben de ve cin yanıma yaklaştıkça nefesim kesiliyordu. Yatağıma girdim o da yatağıma girdi ama nefes almakta zorluk çekiyordum ve konuşamıyordum, hareket edemiyordum.

16.05.2014 11:26:30

Hayri

Rüyamda bir cinin beni boğmaya çalıştığını gördüm. Sürekli “Boğmak boğmak” diye bağırıyordu ve elleriyle boynumu sıkıyordu ama beni öldüremeden uyandım uykudan. Bunun bir manası var mıdır?

18.05.2014 12:29:49

Deniz

Rüyamda cinleri kaçsınlar diye Ayetel kürsü okuyordum. Cinler acı çekiyordu.

18.05.2014 22:16:20

Hamit K.

Yatağımda uyurken bir cinin yanıma geldiğini gördüm insan kılığında sonra kalktım yatağın köşesine sindim sonra uyandım yani rüyamda da aynı şekilde uyuyordum. Rüyada cini görünce uyandım sonra gerçek uyandım. Tam hatırlamıyorum ama genç bir kız kılığındaydı. Ben uyanıp yatağın köşesine çeklince çıktı odadan sonra uyandım.

20.05.2014 12:33:38

Ayşeeeee

Rüyamda bir arkadaşımın içine cin girmiş. Ben de Nas ve Felak surelerini okuyarak cini çıkartıyorum. Anlamı nedir?

21.05.2014 11:17:36

Gizem

Rüyamda eşimi hem mutfakta, hem banyoda aynı anda gördüm. Ona seslenmeye çalıştım ama banyodaki boğazıma kilitlenip beni öldürmeye kalktı. Nefes alamadım, ölecektim nerdeyse. Sonra onun eşim değil üç harfli olduğunu anlayıp Ayetel Kürsi okudum. Okurken de uyandım. Hala zor nefes alıyordum... Acaba neye işarettir bu rüya?

23.05.2014 12:55:16

Gül

Arkadaşım beni rüyasında cinler tarafından bir kuyuya gömüldüğümü ve oraya hapsolduğumu görmüş. Cin'e “Onu neden oraya gömdünüz çıkarın” dediğimde O “Artık burada onu asla çıkarmayacağım” demiş. Ve beni asla o kuyudan çıkaramamış. Bu ne anlama gelir?

29.05.2014 15:26:18

Tuba D.

Rüyamda yaşlı, kadın bir cin gördüm. Ayakları çarpık, kısa boylu et yığını gibi bir şeydi. Ben gece banyoya gusül abdest almak için girmiştim tabi rüyamda. Sonra kapı çalındı, havluya sarılı kapıyı açtım. Karşımda gördüğüm cindi ve yanında insan, bir erkek vardı. Cin bana evimde beşik olup olmadığını sordu. Ben de olmadığını söyleyip hızlıca kapıyı basıp kilitledim. Eşim de bana seslenerek kapıdakinin kim olduğunu soruyordu ki ben uykudan uyandım. Acaba ne demek oluyor?

01.06.2014 16:27:41

Eeeee

Rüyamın içinde rüya gördüm. Aynı şekilde yatıyorum ve balkondan içeri ters ayaklı biri giriyor fakat yüzünü görmüyorum. Sonra üstüme doğru geliyor ve onunla resmen savaşıyorum. Odanın kapısından çıkacağım an kolumdan tutuyor ama ben hızla odadan çıkıyorum. Kaç defa dua ettiğimin, Allah dediğimin haddi hesabı yok. Acil yorumlar mısınız lütfen?

03.06.2014 02:01:07

Hsn

Rüyada cin mi bilmiyorum ama siyah insana benzemeyen bir yaratık gördüm, hiçbir şey yapmadan oturup sadece pis pis gülüyordu.

04.06.2014 11:51:15

Semih

Merhaba; ben rüyamda bir eve zorla götürüldüm ve o evde kör bir adam cin çağırdı ve cinin gelmesiyle herkes kayboldu. Ben tek başıma orada kaldım. Cinin geldiği yer cami gibi bir yere benziyordu ve ben onun sadece sağ elini ve 2 gözünü gördüm. Eli koyu gri ve siyaha dönüktü ve tırnakları uzundu, kirli bir ele benziyordu. Gözleri de kirpikleri uzun ve göz çevresi simsiyahtı. Güzel gözlere sahipti ama bir o kadar da korkutucuydu. Cinden kaçarken hangi kapıyı açarsam açayım aynı noktaya geri dönüyordum ve nas suresini okumaya başladım ama hiçbir tesir etmiyordu. Cine “Git buradan ne olur” diye yalvarıyordum ve cin benim sağ elimden tutup bedenime sarılıp bir yere götürmeye başladı. Tam o sırada nas suresine tekrardan başladım ve cinden kopup sanki gökyüzüne çıkıyormuşum gibi o aşağıda ben yukarıda kaldım ve rüyam bu şekilde son buldu. Rüyamı yorumlayabilir misiniz?

07.06.2014 10:42:43

Ahmet

Rüyamda, kendimin 2 gün ömrümün kaldığını gördüm. Yardım eder misiniz?

07.06.2014 15:56:05

Uğur

Rüyamda bir dükkana gidiyorum. Bir adam sandalyede gözleri kapalı oturuyor. “Kolay gelsin” diyorum. “İsmin ufuk mu?” diyor. “Yok” diyorum. “Uğur geç karşıma otur” diyor. Oturuyorum sonra yaşlı bir adam geliyor, onunla konuşuyorlar ve o esnada ben bulanık görüyorum ve az duyuyorum. Sonra bana ne oluyor diye üç harfli ile iletişim kuran adama doğru yürüyorum ve o bana bakıyor, hemen yanıma koşuyor. “Çabuk 3 defa Fatiha oku” diyor. Okuyorum o anda uyanıyorum. Bu ne anlama geliyor? Çok etkilendim.

08.06.2014 12:49:37

Tuğrulcan Y.

Rüyamda düğün oluyormuş, ailem ve ben düğün akşamı ikindi zamanları direk dibinde oturuyoruz. Yanımızda başka akrabalar ve komşular da oturuyormuş. 45 yaşlarında, örtülü bir kadın, elinde kireç taşından yapılmış, üstünde masonic işareti olan bir yüzük gösteriyor. Diyor “Bak bunu buraya koymuşlar atılması gerek, iyi bir şey değil” diyor. Ben elimde inceliyorum ve onu inşaatın önüne bir atıyorum, kireç taşı parçalanıyor. Neyse akşama düğün oluyor ve ben 5. kata çıkıyorum. Düğün evinin balkonundan izliyorum. O attığım yerde polisler böyle özel adamlar geliyor. Orada 3-4 tane karanlıkta kırmızı kırmızı gözler parlıyor ve hırıldıyorlar. Aşağıdan biri bana bakıyor ve üzerime saldırıyor. Sonra bir uyandım saat 3müş, ter içinde kalmışım. İnsanlara saldırıyorlardı ama bana zarar vermemişti. Saldırmaya çalışıyor ama ben içeriye kaçıyordum. :( :( :( Çok korkmuştum ve bu rüyayı 2. kez görüyorum ben. :( :(

09.06.2014 02:57:24

Aleyna

Rüyamda bir cin bana aşık olmuştu ve çocuk sahibi olmuştuk. Anlamını söyler misiniz? Zaten sabah tuhaf şeyler yaşamıştım. Korktum.

09.06.2014 19:37:58

Lordi Metal Rock

Selamünaleyküm. Rüyamda hafif karanlık bir evde gece beni ve kardeşimi korkutmaya çalışan bir cin gördüm. Sonrasında ben cini tuttum, köz kömürlü sobanın içine koydum. Cini sobaya biraz zorla koydum ve sobanın üstünü çaydanlıkla kapattım. Cini sobaya koyar koymaz soba alev aldı ve cin bir bez gibi yandı. Cin yandıkça alev daha çok yükseliyordu ve sobanın etrafındaki eşyalara da zarar verir oldu. Ben de sobanın etrafındaki alevleri su ile söndürmeye çalışıyordum. Bunun tabiri nedir? Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

11.06.2014 05:47:02

Oğuz

Ben rüyamda üç harfliler tarafından duvardan duvara vuruluyordum. Bir bilginiz varsa cevap verin.

12.06.2014 20:52:50

Srkn

Rüyamda bir evde cin çıkarmak için dua ediyorduk kadının birisiyle ve annemle. Duadan sonra hızlı bir şekilde gökyüzüne bir şey yükseldi kaçarmış gibi. Bu rüya ne anlama geliyor?

13.06.2014 08:04:43

Filiz

Rüyamda cinin bana doğru yükselerek arkadaşlarımdan birinin ismini söyleyerek “O yapıyor bunları sana” dediğini gördüm ve iki arkadaşım ellerimden tutuyordu, korkuyordum.

13.06.2014 20:38:58

İbrahim

Rüyamda eskiden oturduğum evde uyanıyorum babamla aynı yatakta. Babamın ayakları benim başucumda benimkiler de onun. Hiç kımıldamıyor ben onun yüzünü hiç görmüyorum ama onun olduğuna inanıyorum. Kalkıp mutfağa yöneliyorum eşimin varlığından haberdar olarak. Mutfağa girdiğimde babamı eşimin sağ üst çaprazında düz duvarda tavana yakın oturduğunu fark ediyorum. Eşimi yokluyorum “Bir gariplik falan var mı?” diye gayet normal konuşuyoruz. Eşim onu görmüyor. Eşimi bir bahaneyle içeriye yollayıp babamla konuşmaya başlıyorum. “Ne oldu, ne yapıyorsun orda?” gibi sorular soruyorum hafif bir tebessümle. Fakat hiç cevap vermiyor ben sordukça suratı garipleşmeye başlıyor, göz kapakları bozuluyor, gözleri kızarıyor. Ben korkmaya başlıyorum o da uçarak üstüme gelmeye. Yüzümü ondan çevirmeden geri adımlarla kaçmaya başlıyorum fakat 3-4 adım sonra bağırmaya çalışıyorum, bağırıyorum da sanırım. Uyanıyorum, eşim son birkaç çığlığımı duymuş. Tam beni uyandırmak üzereymiş. Ben evleneli 1 sene oldu o evden ayrılalı 6 sene oldu. Rüyamda evde değişen en ufak bir şey yoktu. Kimseye anlatamadım babamın başına bir şey gelecek diye çok tedirginim. 3-4 saattir rüyamın yorumunu aramakla uğraşıyorum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

13.06.2014 22:33:58

Büşra

Rüyamda cin görüyordum benimle uğraşıyordu, korkutuyordu ve kanımı içiyordu. Sanki beynimin içinde konuşuyorlardı. Kuran-ı Kerimi yaktığımı gördüm ne demek?

17.06.2014 14:50:35

Dilara

Rüyamda tuvalete girecekmişim sonra tuvaletten sesler geliyor. Bir bakıyorum, bir komşumuzun oğlu birde tanımadığım küçük bir kız, abi kardeşlermiş. Diyorlar ki “Ben burayı çok seviyorum” sonra erkek olan kaçmaya başlıyor yere düşüyor. Onu yerde boğazından yakalıyorum, küçük olanı da saçından. Anneme bağıramıyorum, ses gelmiyor benim sesim yani. Sonra annem geldiğinde “Sakın bunlara dokunma bir kötülük yapma” diyorum. Bize sürekli büyü yapan birisi var gerçekte “Sizi filanca kişi bizi korkutun diye mi gönderdi?” diyorum. Ses yok ama biliyordum ki bir bıraksam kaçacaklar ama annem küçük olana çok dikkat etti yani zarar vermemi en çok ona istemedi.

27.06.2014 08:47:08

Nur

Rüyamda annem gelmiş, sarılıp öpüşüyoruz, çok seviniyoruz. Annem genç ve dinç, mutlu bir şekilde konuşuyoruz. O anda küs olduğum biri de geliyor. Ben annemle ilgileniyorum. Biraz sonra annemin değişik birine dönüştüğünü görüyorum ve “Sen cinsin” deyip yakalayıp Felak, Nas surelerini okuyorum kayboluyor. Annem şu an yaşamıyor.

30.06.2014 12:44:41

Zeynep

Ben gerçekte cinlerden çok korkarım. Bugün rüyamda Peygamber efendimiz “Bana cinlerden korkmana gerek yok” falan diyordu. Beni bir cinle tanıştırmıştı görünümü çok korkunçtu ama çok iyi biriydi.

30.06.2014 15:42:57

Tugba

Rüyamda 3 kişi ama cin olduğunu hissettiğim kişiler bir kıza “ALLAH yok” diyerek kendilerine çektiler. Ben bildiğim duaları “YA ALLAH” diye diye kızı yanıma çektim. Bana da kabul ettirmek için çok uğraştılar. Uyuduğumun farkındaydım ama uyanamıyordum. Bir an cesaret geldi eşime seslendim ışığı yakmasını istedim ve hala “ALLAH BİR YA ALLAH” diyerek tekrarlayarak uyandım. Sizce bu yaşadığım nedir?

01.07.2014 04:12:25

Merve

Rüyamda bir arkadaşımın ailesine cin bulaşmıştı, o cinler bütün aile fertlerini ayakta uçuruyordu. Ne anlama geliyor?

01.07.2014 09:40:52

Gökhan

Ben rüyamda dolapta kirli bir yüklüğü boşaltınca küçük bir kapı gördüm, dolabın içinde. Sonra bütün bir duvar kocaman bir kapı olup içinden korkunç dev gibi kötü bir cin gelip pide ıspatulası gibi bir şeyle yüzüme bütün gücüyle vurdu. Kabus gibiydi, uyandım. Anlamı nedir?

02.07.2014 03:08:03

Lamior

Rüyamda tanımadığım birinin içine cin girmişti gayet normaldi ve ben Ayetel Kürsi’yi ezbere bildiğim halde bir anda başına başlarken ezan okumaya başladım hem de iki elimin arasına başını alıp içine cin girmiş kişiye, sizce nedir?

05.07.2014 10:20:41

Sipaniler

Selamünaleyküm. Ben rüyamda sürekli farklı şekillerde cinlerle korkutuluyorum ve kalbimin üstünde Kur’an-ı Kerim duruyor, ilk baslarda dilim tutuluyor daha sonra sürekli besmele ve Fatiha’yı okuyorum.

08.07.2014 17:45:46

Sevda

Rüyamda sevgilimle dua okuyup cinleri kovuyorduk zarar vermesin diye anlamı nedir? O da yardımcı oluyordu cinleri kovmak için bana rüyamda. Duayı da beraber ediyorduk Elham’ı rüyada.

09.07.2014 12:13:34

Hatice

Rüyamda tek katlı bahçeli bir evdeyiz. (beyaz) Orta yaşlı bir erkeği ziyarete gitmişiz. Yanımda bir erkek, kucağımda çocuk var.(Bu arada bekarım) Evden çıkarken uzun boylu, şişman, uzun siyah saçlı, bıyıklı, kırmızılı bir erkek geliyor. Onun 3 harfli olduğunu biliyoruz sonra o beni telden arıyor. Ekranda güneş 2 yazıyor. (böyle bir tanıdığım yok) Kucağımda çocuk olduğu için açamıyorum ve korkuyla uyanıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.

10.07.2014 11:50:48

Halil

Peki, rüyada iki cinin oturduğunu görmek ne demek? Merak ettim araştırırsanız sevinirim veya bilgisi olan söyleyebilir mi?

10.07.2014 16:40:13

Sedef

Rüyamda kuzenim kucağımda oturuyordu bir anda ayağa kalkıp bana acayip bir şekilde güldü sonra bir köşeye geçti. Cin çıkmıştı dayım onu alıp götürdü. Kuzenim de bu arada ağlıyordu. Lütfen açıklar mısınız?

10.07.2014 17:59:35

Hakan25

Rüyamda evimden farklı başka bir yerde tanımadığım insan kılığına girmiş cinleri gördüm. Sürekli korkutmaya çalıştılar, aileme zarar vermeye başladılar. İki tanesi iki kolumdan girerek sıkmaya başladılar. Ben felak süresini okudum ve en sonunda bağıra bağıra salavat getirdiğimde uzaklaştılar. Ama bunun öncesinde biri bana ismini söyledi bayandı ve konuşmak istiyordu. İsmi de İlberta saçma ama rüya bu.

18.09.2014 23:36:10

Toprak67

Rüyada muskadan cin çıktığını görmek ne anlama gelir?

20.09.2014 10:53:49

Edımm

Rüyamda eski bir ahırda cinlerin kutlama yaptığı bir yer gördüm, bisikletimi almışlardı. Ben de vermelerini istedim o sırada bana “Yarın kaz burayı.” Ahırın köşe tarafını göstererek “Kaz burayı” dedi ama ne anlama geliyor efendim?

21.09.2014 10:38:31

Güneş

Rüyamda ellerimin üstüne beyaz toz döktüğüm an eriyordu ve tanıdığım insanlar “Sana da cinler musallat oldu” diyorlardı. Ne anlama geliyor?

24.09.2014 12:41:33

Berkant

Selam. Ben uykuya dalacağım sırada cin bana vurdu ben de kalktım yattığım yerden karşımda oturuyordu, çığlık attım boğazım yırtıldı korkudan. Bu 4 ay öncede olmuştu aynısı. Neden oluyor, ne yapmam lazım kurtulmak için? Gördüğüm kişi de uzun saçlı bir bayandı. Normalde kedi veya köpek gibi görünürler bende insan kılığında görünüyorlar. Çıldıracağım yoksa psikolojim bozulacak.

25.09.2014 20:43:52

Betul

Cin gibi sadece kafasını görüyorum benim ön organımda ilişkiye hazırlıyor beni. Ben de o an Ayetel kürsi okuyorum anında kafa parçalanmış yok oluyor.

28.09.2014 10:41:14

Busra

Rüyamda beni cinler dinimden vazgeçirmeye çalışıyorlardı. Sonra Felak ve Nas sürelerini okuduğumu gördüm ama yine bana sıkıntı veriyorlardı.

28.09.2014 13:59:54

Mustafa

Rüyamda cinlerin benden kaçtıklarını gördüm. Bunun anlamı nedir? Teşekkürler, saygılarımla.

30.09.2014 00:32:15


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook