ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Cin Görmek

Rüyada cin görmek, hilekar bir kimse ile tabir olunur, cini yakında görmek; hayal kırıklığına işarettir. Rüyada cami ve güzel yerlerde görülen cinler onların Müslüman olanlarının habercisidir. Rüyada cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder. Rüyada cinleri çağıran ve bundan zarar gören o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir adağı olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete işaret eder. Bir kimse rüyada cinlerden birine Kur’ân-ı Kerim öğrettiğini ve cinlerden birinin kendisinden Kur’ân-ı Kerim dinlediğini görse, bu rüya, o kişi için reislik veya başkanlık gibi yüksek makamlara delalet eder.

Rüyada cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder. Rüyada kişinin kendisini cin olarak görmesi, kötü işlere bulaşacağına ve bu işlerden karlı çıkamayacağına işarettir. Rüyada görülen cin alim, doktor, iyilik sahibi ve iyi vasıflı biri ise Müslümana yararı dokunan iyi kimseye delalet eder. Rüyada cinin kapısının yakınında olduğunu görmek, zarara işarettir. Rüyada evine cinlerin girdiğini ve bir şeyler yaptığını görmek, eve hırsız gireceğine ve zarar vereceğine işarettir. Rüyada cinle birlikte yolculuk yapmak görmek, bazen de kara ve deniz yolculuğuna delalet eder. Rüyada kişinin kendisini cinlerin yere düşürdüğünü görmek, cinlerden gelecek zarar ile tabir olunur ve cinler ona bir zarar eriştirir. Bu rüya bazen de tövbe ve istiğfar ederek Hakka dönmeye delalet eder. Rüyada cini yerlerde ve yollarda görmek, yol kesiciye; hayvan tersi ve gübresi dökülen yerde görmek, bekçiye; kuyu ve hamamda görmek, zina eden erkek ve kadınları kandıran adamlara delalet eder.

Rüyada kendisini cinlerin yere düşürdüğünü gören kimseye cin dokunur ve cinlerden ona bir zarar gelir. Rüyada cin ile cinsel ilişkiye girdiğini gören kimse eşiyle çok mutlu olur ve ileride hayırlı evlatlara sahip olur. Rüyasında bir tanıdığını cin olarak görmek o tanıdığı kişiden alacağı bir öğüt ile kazançlarını arttıracağına işaret eder. Rüyasında suretini görmediği halde bir cin tarafından rahatsız edilip korkutulduğunu gören kişi ev sahibi olur. Rüyasında cinlerin başkaları ile uğraştığını görmek, o kişilerin size ihtiyaç duyup sizi özlediklerine delalettir. Rüyada cinlerin bir araya gelerek insanlar gibi sohbet ettiğini gören kişi her türlü fikir ve inanıştan insanların bir araya gelip iyi geçinebildiği güzel bir topluluğun içine girer.

Rüyasında cinlerden yardım istediğini ama niyetini bozmadığını yani kimseye zarar vermeyecek dileklerde bulunduğunu gören kimse kimden yardım isteyeceğini şaşırır, doğru kişileri bulmak için çok çabalaması gerekir. Rüyada cinlerden bir grubun bir yere yürüdüğünü gören kimse büyük bir korku ama coşku duyarak bir şey için savaşan bir grup insanın bir parçası haline gelir. Rüyada bir cini misafir ettiğini, ağırladığını gören ve o cini insanlar arasında gören kimsenin çok yakın bir arkadaşı olur ve onu kendi çevresine sokar. 

Cin rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

389
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Cansu

Rüyada birinin Çin olduğunu görmek ne anlama gelir

01.07.2013 17:58:42

Rüya yorumu

Rüyada tanıdığınız birinin cin olduğunu gördüyseniz o kişinin doğru ve dürüstlüğünden emin olmadığınız anlamına gelir. O kişiye karşı şüphelerinizin artmasına sebebiyet verecek bir olay yaşamanıza delalet eder. Hayır olsun inşallah.

11.07.2013 19:31:11

Ercan A.

Ben rüyamda cini kesiyordum ve cinle kavga ediyordum.

05.12.2014 10:21:48

hamit

Rüyamda sevgilimin hakkında ''O bir cin!''diye konuştuklarını ve herkesin ondan sakındığını gördüm.

03.07.2013 15:53:27

Rüya yorumu

Rüyada sevgilinizin hakkında cin olduğuna yönelik bir yorum yapılması onun dışardan gelecek bir takım kötülüklere karşı savunmasız kalacağının göstergesidir. Bu bir tür iftira ya da fazla iş yükleme ya da onun lafına inanmama ona güvenmeme şeklinde olabilir.

11.07.2013 19:32:43

İrem A.

Ben rüyamda cin gördüm ve onlara karşı dua okuyodum bu ne anlama geliyor bilmiyorum lütfen bunu da açıklayın.

03.07.2013 19:02:51

Rüya yorumu

Rüyada cinlere dua okumak veya onlara Kuran öğretmek bulunduğunuz yerde değerinizin artacağına, etrafınızdaki insanlara sözünüzün geçeceğine veya onların sizin söylediklerinizi artık dikkate almaya başlayıp size güvenecekleri şeklinde yorumlanır.

11.07.2013 19:34:15

Nes

Rüyada yakın tanıdıklarımdan 3 kişiyi cin olduklarını ve üzerime doğru geldiklerini, kaçtığımı gördüm.

06.07.2013 14:11:36

Yusuf

Rüyamda saygı gösteriyorlardı. Bana toprağın altından altın dolu teneke gösteriyordu ve sanki onların patronuymuşum gibi davranıyorlardı. Arkadaş gibi karartı seklinde gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

 

10.07.2013 00:22:16

Desert Rain

Rüyamda cinlerin ablamın peşinde olduğunu gördüm. Bize gitmemizi fakat alamın kalmasını söylüyorlardı. 3 hafta önce ablam hocaya gittiğinde ona bir cinin musallat olduğunu söylemiş hoca efendi ve 3 defa su iç geber demiş ve cin kaybolmuş. Acaba tekrardan musallat mı olacaklar?

17.07.2013 15:04:15

Muslum

Geçenlerde bir rüya gördüm ve halen aklımdan çıkmıyor. biraz araştırdım ne anlama gelebileceğini ama hiç bir bilgiye ulaşamadım. İlk defa böyle bir rüya görüyorum. cin mi karabasan mi bilemedim odamda yatağımın yanında ayakları ve ayakları yerde bana bakıyor o anda öyle korktum ki okuduğum duaları bile şaşırdım ve titreyerek okudum ve bana söyle bir şey dedi; “Okuduğun dualar bana işlemez.” dedi ve rüya orda bitti. yardımcı olabilirseniz ne anlama geldiğini anlatabilirseniz çok sevineceğim teşekkürler /Müslüm

18.07.2013 00:53:13

Tufan

Rüyamda tanıdığım birisinin evinde kalıyorum. Israr etmesi nedeniyle kendisi korkuyordu. Daha sonra lavaboya gitmek istedi ve beraber gittik. Daha sonra o tuvaletteyken ben de elini yüzümü yıkayayım dedim. Yüzümü yıkadım ve aynaya baktığımda arkamdan bana doğru gelen insana benzer değişik bir şey bana geliyordu. Bildiğim duaları okurken uyandım.

18.07.2013 09:15:38

Özgür

1/rüyamda birisi bilgisayarda oturuyordu ve diğer odada gölgeler insan şeklinde hareket ediyordu.

2/rüyamda birisi araba camına bakıyordu, kendisini görüyordu. Birden arkasında duman gibi bir şey çıktı, araba camı kırıldı. Bunlar ne anlama geliyor? Lütfen cevap.

19.07.2013 15:26:59

Cansu E.

Rüyamda en yakın arkadaşımın içine girmişti. Onunla ne kadar konuştuysam tepkisiz kalıyordu. Bana cevap vermedi hiç. Sonunda Felak, Nas süreleri okuyup durdum ona sonra arkadaşım gitti mi, öldü mü onu hatırlamıyorum.

19.07.2013 19:39:43

Mevlut

İçerisine cin girmiş bir kız gördüm zincirle bağlanmıştı. Bana dokundu “Gel.” dedi dokunduğu anda sıçrayarak uyandım, Nedir bunun yorumu?

20.07.2013 21:41:06

Nil

Rüyamda camide içine üç harfli girmiş hocanın ona dua okuduğu bir kapalı kadın gördüm. Hoca ona dua okurken bana baktı ve ben Besmele çektiğimde esrarengiz bir şekilde arkama geçerek, beni yere yatırmayı başaramayarak, sırtıma ellerini yumruk yaparak, vurmaya başladı. Çok korkuyorum, bunun anlamı nedir? :( 

21.07.2013 20:00:08

Burak

Rüyamda evdeydim ve namaz surelerini okuyordum, o an acı acı bir ses geldi ve ben onu gördüm cin olduğu apaçık belliydi. Ben nas suresini okumaya başlayınca o ses hızla benden uzaklaştı. Sonra tekrar geldi ve ben onu yakalayıp boğazını kestim ve cini öldürdüm. Bu ne anlama geliyor sayın hocam?

23.07.2013 09:16:45

Burçin

Merhaba.

Sahurdan sonra namazımı kılıp yattım. Sabah 6 gibi korkutularak uyandım.

Rüyamda uyurken içime uğultulu bir şekilde bir şey girdiğini fark ettim. Rüyamın içinde bağırmak istedim, çabaladım ama gıkımı çıkaramadım. Rüyamın sonuna doğru yüzüm eğiliyor gibi bir şey oldu bağırarak uyandım ve rüyamda sıkça okuduğum bir esirgeme duası var onu da okumuştum ama yine de görmeye devam ettim. Rüyam hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

İyi günler…

23.07.2013 19:01:42

Metin

Bu rüyanız size bir işarettir, gerçek yaşamdan bir kesinti olarak. Sizinle uğraşan kıskanan ve sizi çekemeyenler var. Hatta size kötülük yapacaklarına işarettir bu. Ama duanız ve ibadetiniz sayesinde bunlardan kurtulacaksınız. Yalnız dikkatli ve temkinli olmalısınız. Mide bulantısı, baş dönmesi ve tansiyon sorunlarınız olduğunda dualarınızı arttırın ve Allah’tan yardım dileyin. Allah yardımcınız olsun. Benim kişisel tecrübe edilmiş tabirim bu... Yine de gaybı ve geleceği Allah bilir.

15.12.2013 19:48:56

Gürdal A.

Rüyamda cinler mahallede, etrafımda toplanmışlardı.

24.07.2013 12:36:41

Eylem

Banyodayım fakat üzerimi çıkardıkça kıyafet tekrar üzerimde oluyor ve bir kız var aynı anda yıkanıyor ve o bir cin. Fakat yanıma geliyor ben onu seviyorum o beni seviyor. Bir yandan korkuyorum sonra ben dua ediyorum musluk basında ama tepki vermiyor, gidiyor sadece.

25.07.2013 11:39:13

Tuğba

Rüyamda cin olduğumu gördüm ama mutsuz da değildim. Abimin benim cin olduğumu anlaması için yok olabildiğimi falan gösterdim. O da çok şaşırdı öyle gördüm yorumlarsanız sevinirim.

25.07.2013 18:45:10

Enes

Rüyamda 3-4 yaslarında çok güzel bir erkek çocuğu gördüm hiç konuşmuyordu. Amcam ve çevredeki herkes ondan uzak durmamı soyluyordu yalnız çocuk benden yardım ister gibiydi. Ben de ona yaklaşmaya başladım, yaklaşınca çocuğun gözleri büyüdü ve yeşil rengi aldı ve alnında mor mor damarlar çıkmaya başladı. Onun içine cin girmiş ben de anlayıp ona bildiğim bütün duaları okumaya başladım ama rüyanın sonunda nas ve felak suresi okuyunca çocuk normale döndü ve uyandım rüya değil sanki gerçek gibiydi anlamını söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

26.07.2013 19:42:14

Cursedd.Darknes

Ben rüyamda bir tane kadın gördüm. Kadının içinde cin gibi bir şey var sanki ama yarısı dışarıda ben de ona daha dikkatli bakınca gördüm. “Bana niye bakıyorsun” dedi. Ben de başımı kollayıp ayetel kürsi nas sürelerini okudum. Ne anlama gelir?

27.07.2013 10:23:08

Mehmet T.

Rüyamda cinlerin namaz kılmama engel olduğunu görüyordum, kovuyordum, gitmiyorlardı sonra bir kadın gelmişti onları öldürdüğünü gösterdi bana. Bunun anlamı nedir?

01.08.2013 08:41:47

Deniz

Rüyamda cinin evime girdiğini ve onu evimi yıkıp zarar verdiğini gördüm.

02.08.2013 11:11:25

Kbra

Rüyamda caminin kapısında iki kadın vardı. Kapıdaki bir cinle konuşuyorlardı fakat içerideki hoca cini görmüyordu ve kadınlara kimle konuştuklarını soruyordu. Daha sonra cinin hocanın kılığına girdiğini gördüm. Bunun anlamını söyleyebilir misiniz? Teşekkürler.

07.08.2013 08:07:23

Elif

Rüyada bir insanı cin olarak gördüm ve bana doğru geliyor. Ben de çığlıklar atıp kaçıyordum. Babaannemde cine “Rahat bırak kızımı” deyince kayboldu. Bunun anlamı ne? Çok merak ediyorum, yorumunuzu bekliyorum.

11.08.2013 10:53:30

Dakota

Aylardır rüyamda kendi evimdeyim ama evin içinde bir odadan başka bir odaya geçiyorum ve evin normalden daha büyük olduğunu görüyorum ama evin bu kısmının birçok odadan oluştuğunu ve bir cinin orayı ele geçirdiğini görüyorum ve kaçıyordum ta ki düne kadar. Rüyamda o odaya girdim ve sürekli ayetel kürsi okudum sonunda karşıma bir çarşafı elbise olarak giymiş bir kadın buldum. Yüzü kapalıydı sadece gözleri açıktı. ayetel kürsi okumaya devam ettim ve kadın yok oldu. İçeri odalardan kız ve erkek 10 tane çocuk çıktı ve ev bembeyaz oldu. Çocuklar kurtarıldıkları için seviniyorlardı. Yorumunu yapabilirseniz çok sevinirim.

17.08.2013 16:20:09

KIVIRCIK

Rüyamda cinin ellerini, ayaklarını kırdım. Ne anlama geliyor?

18.08.2013 19:16:25

Aslı

Rüyamda anneannem ve kardeşi kuran-ı kerim okuyordu. Birden bire anneannemin içine girdiler, Anneannem üstümüze saldırdı. Ardından dayımı çarptı sonrasında da uyandım zaten. Hayır olsun inşallah. Bu ne anlama geliyordur?

19.08.2013 12:55:14

Zehra

Rüyamda kadın çinin ve çocuklarının ablamla beni takip ettiğini gördüm. Biz ilerlerken de önümüzden birinin çok hızlı bir şekilde koştuğunu gördüm. Titreyerek uyandım sonra bütün duaları okudum.

23.08.2013 10:04:07

DERYA

Rüyamda sürekli bir cin tanımadığım insanların içine girip beni ele geçirmeye çalışıyor ve sürekli kaçıyorum. Uyku düzenim kalmıyor, çok etkisinde kalıyorum ve gece uyurken zorluk çekiyorum, korkudan uyuyamıyorum. Sizce ne anlama geliyor? Teşekkürler.

26.08.2013 08:48:03

Ahu

Rüyamda cinler evin tavanına yazı yazmıştı. Ne anlama geliyor?

27.08.2013 15:49:23

Atacan

Rüyamda arkadaşımı çağırmaya gidiyordum, birden annesi kapıyı açınca gözleri beyaz oluyordu, birden çığırıyordu ve daha sonra ben bayılıyordum. Beni içeri alıyordu daha sonra da beni dışarı bırakıyordu.

28.08.2013 11:58:20

Gökhan Ş.

İyi günler. Ben 4 aydır evliyim. Eşim son günlerde acayip rüyalar görmeye başladı. Rüyasında bir kadın ve iki adam görüyor, bu adamlar eşimle birlikte olmak istiyorlarmış. O gördüğü kadın beni bırakmasını ve onunla gitmesini söylüyor aksi takdirde beni yok edeceklerini söylüyorlar. Ben Uykudan uyanıyorum ve eşimin durumuna, uyandıramıyorum, uyandığında ise beni duyduğunu ama rüyasına gelenlerin benimle konuşmasını engellediğini söylüyor. Eşime sarılmaya çalışıyormuş ve onu asla bırakmayacağını söylüyormuş. Gelen kadın bizim köyde cinli diye anılan ve cinlerden evli olduğu söylenen Elif adında bir kadın. Ne yapmam gerekiyor? Bana yol göstermenizi temenni ediyorum.

03.09.2013 11:48:57

Deva

Rüyamda namaz kılmadığım için cin tarafından çarpılıyordum. Bacağıma bir şeyler oluyordu sonra tövbe edip Allah’a kılacağım için söz veriyordum. Bunun anlamı nedir, acaba?

04.09.2013 12:01:04

Alyanil

Merhaba ben rüyamda bir evde duvarlarda cinler olduğunu gördüm, sadece siyahtılar ve ayakları yoktu, bir sürü vardı. Yaklaşık 13 sene önce vefat eden büyükbabam vardı. O cinlere bağırıyordu, ben korktuğum için onları kovuyordu sonra büyükbabam bana güldü ve öylece uyandım ve çokça bu tarz rüyalar da görüyorum. Sizce bunun anlamı nedir? Şimdiden teşekkür ederim...

05.09.2013 15:39:57

Fadıme

Rüyamda banyoda bir kovada yeşil saçları dökülmüş, ıslak, ağlayan birisini gördüm ve rüyamda bir adam onu yakmaya çalışıyordu. Ben de onu banyodan alıp çıkarttım ama o an banyoda yangın çıkmıştı. Kucakladım onu sonra bir çantayı boşaltıp içine koydum, dışarı çıktım. Bu kadarını hatırlıyorum. Bu rüya ne anlatıyor? Tırnaklarını falan bile gördüm. Bana teşekkür etti bir de.

06.09.2013 11:33:00

Cansu M.

Rüyada cin benim yanımda ve hiç ayrılmıyordu. Ben göremiyordum. Sadece etrafımda olan 2 kişi görebiliyordu, onu ve rüyamda söylediklerine göre genç, fırlama ve edepsiz bir cinmiş. Bu ne anlama gelir?

08.09.2013 12:16:09

İlayda

Rüyamda bir evde cinlerden saklanıyordum. Bu nasıl açıklanır?

08.09.2013 15:18:28

Fatodilan

Rüyamda ailemden 3 kişiyi ve yakın arkadaşlarımı gördüm. Çok tuhaf mekanlarda üstüme doğru geliyorlardı, ben de onlardan uzak durmaya çalışıyordum. Ne anlama geliyor? Kafama taktım kaç gündür. Açıklar mısınız?

10.09.2013 17:24:10

Murat

Rüyamda kaldırımda duran küçük bir cin görüyorum bu bir büyüyor bir küçülüyor. Ben de bildiğim bütün duaları okumaya başlıyorum. Bunun tabiri nedir, acaba?

13.09.2013 01:07:08

Muhammet

Rüyamda ruhum bedenimden ayrılıyor gibi hissediyorum. Sanki ruhum bedenimden kopuyor, bunu da cinler alıyor. Gözlerimi açamıyorum. Felak ve Nas surelerini okuyorum, sanki beni engelliyorlar. Garip sesler duyuyorum, kapı vurulması gibi. 3 gecedir aynı şey oluyor, cin sanıyorum. Yorumlar mısınız?

20.09.2013 01:35:37

Sena

Rüyamda bir yere gidecektim. 2 akrabamı çağırmak için odama giriyorum. Balkonumda dikilmiş tepkisiz bir şeye bakıyorlar. “Ne oluyor” diyorum. “Ağaca bak” diyorlar. Balkonumun hemen 2metre yanında ağaç var, onun dalında güya cin buzdolabı koymuş. Ben de bakıyorum, birden oyuncak bebek oluyor, şaşırıyorum. Annem geliyor. “Ne yapıyorsunuz burada” diyor. Aa! Bebek düşmüş buraya deyip sopayla vurup düşürüyor, yere. Öyle uyandım. Cinlerin olduğunu biliyordum ama annem bilmiyordu.

22.09.2013 14:09:53

Nazlı

Rüyamda arkadaş grubumla evde oturup bir şeyler içiyorduk sonra benimle bir arkadaşım arasında tartışma çıkıyordu. Ben bağırmaya başlıyordum ve bana evin sahibi hemen Kur’an getirip oradaki duaları okuttu, ilk önce okuyamadım ama sonra duayı okumayı başardım ama cinler geldi küçük çocuk kılığındaydı, bir türlü gitmediler.

25.09.2013 09:37:03

Esen

Rüyamda eniştemle define kazarken, cinlerin bizi sıkıştırdığını, basınç uyguladığını gördüm ve enişteme “Bırak kazma, artık gidelim” diyorum sonra cinlerle halay çekmeye başladık ve uyandım. Bu neye delalettir? Hayır olur inşallah.

04.10.2013 08:58:05

Alev

Rüyamda cinlerin sesini duydum. Bunu bana açıklar mısınız? Çok acil, lütfen.

05.10.2013 09:33:40

Fatma

Rüyamda biri bana cinleri görebilmek için okunması gereken bazı kelimeleri öğretiyordu. Ben öğrenmek adına tekrar ederken birden görebilmeye başladım. Ben korkunca da öğreten onları gördüğünü belli etme dedi. Kuytu köşelerdelerdi zaten hep ama ben bir tanesinin yüzüne bakınca anladı ve rüyamda peşimi bırakmadı. Nas, Felak, ihlas, Fatiha tüm sureleri okudum. Sadece Ayetel kürsi okuyarak uzaklaştırabildim. Yanımdaki insanların içine giriyor ve onlara kötü şeyler yaptırıyor ya da söyletiyordu. Ben de onların gırtlaklarına yapışıyor, onları boğmadan çıkartmaya çalışıyordum. Sadece Ayetel kürsi ile çıktıklarını tecrübe etsem de herkese duaları adeta bir sırası varmış gibi başta başlıyor hızlı hızlı Ayetel kürsi’ye gelmeye çalışıyordum. Bu rüyanın anlamı nedir? Bir süredir aralıklarla rüyamda şeytanı ya da cinleri görüyorum hep mücadele halinde ve hep sonuçsuz kalıyor. Bazen taşlıyorum bazen duaya sarılıyorum. Bilinçaltı mı, bunların hepsi?

05.10.2013 09:58:21

Gladyo

Rüyamda evime bir cinin girdiğini gördüm. Hemen peşinden gittim ama benden kaçıyor, uzak duruyordu. “Korkma” diyorum cine ama kaçıyordu. Cevap alabilir miyim?

06.10.2013 07:31:56

Rsn

Merhabalar 2 yıldır cin musallatına uğramış biri olarak dün gece rüyamda cinin gözlerini gördüm. Ne anlama gelir, acaba?

10.10.2013 09:07:59

Elif

Rüyamda cinci biri bana cini çağırırım diyor, beni korkutmaya çalışıyor ama ben korkmuyorum dua okuyorum. Cin gelmiyor ama cinci kişi kazanmış gibi kahkahalarla gülüyor ama Allaha sığındığımdan dolayı hiç korkmuyorum.

17.10.2013 00:28:06

Esra

Rüyada insan görünümünde cin eve giriyordu, mutfakta oturuyordu. Cinlerin ayakları ters olmuyor muydu diye düşünüyordum. Sonra cin ayaklarını çıkarmıştı sonra korkup yüzüne doğru dua okumuştum ve yüzü beyazlamıştı.

22.10.2013 18:25:01

Adem21

Rüyamda bir odanın içindeydim, oda çamurdan yapılmış. Pencereden bir cin bağırıyordu “Bırakın beni” diye. Ben de odada uzanmıştım, kalktığımda yanımda 3 kişi daha yatıyordu, onlarda cindi. (Ben evde tek başıma kalıyorum. Yaşım 26. Yardımcı olursanız çok sevinirim.)

26.10.2013 11:44:25

Name

Rüyamda bir büyüğümün İçine cin girdiğini görüyoruz ve herkes bunun farkında, ne yapacağımızı bilemez haldeyiz. Korku içinde hep ona bakmaktayız o ise bize bakıp hep gülüyor, gözlerinin rengi parlak yemyeşil. Sanki o durum hepimizde sırayla tekrarlanacak korkusu veriyor. Sonra onu evden dışarı atıyoruz, yakarsak onu yok edebiliriz diye düşünüyoruz sonra biri meşale atıyor, onun üstüne ve isabet etmiyor, kurtuluyor. Hep bir şeyler atıyoruz ateşten ama etkilenmiyor ve benim peşimden geliyor. İçime girmek istediğini biliyorum, korkuyla kaçıyorum ondan ama beni yakalıyor. Gözlerim yeşil oluyor rüyamda. Bunu biliyorum ama aynaya baktığımda gözlerimin yine aynı olduğunu görüyorum. Biran herkese kötülük yapmak geliyor içimden, herkese zarar vermek. O korkuyla uyanıyorum.

27.10.2013 10:15:05

Birsen

Rüyamda lavaboya giderken ayaklarımın ters döndüğünü ve yürüyemediğimi gördüm. Daha sonra birden karşıma bir kız çıktı ve bana cin olduğunu söyledi. 13 ya da 14 yaşlarında bir kız olarak göründü ve “Korkma ama ben cinim. Sen korkma diye kız kılığındayım” dedi. Benimle oturup konuştu ve sonra bana başka tarafı gösterip “Oraya bak” deyip kayboldu.

31.10.2013 23:49:37

Dilan

Rüyamda evde yalnızdım. Eski sevgilim hakkında telefonda konuşuyordum. Sonra kapı çaldı. Delikten baktım kapıcıydı sonra kapıyı açtım ve onun kılığına girmiş cindi. Sonra kapıyı kapattım ama kapatmama rağmen kapanmadı, açıldı tekrar. Bana zarar verecekken uyandım. Bu rüyanın yorumu ne, rica etsem açıklar mısınız?

11.11.2013 15:29:21

ABDULCABBAR

Hocam hayırlı günler. Hayır, olur inşallah. Rüyamda: X vs. ışınlarını gösteren bir gözlük varmış. Bu gözlüğü taktığımızda cinleri de görürmüşüz. Ben de bu gözlüğü takıyorum ama eşim takmamı istemiyor. Ben eşimi dinlemeyip gözlüğü takıyorum ve gece vakti dışarı çıkıyorum. Karanlıkta ağaçların üzerinde kenarlarda vs. cin olduğunu bildiğim mahlukatlar görüyor ve korkuyorum. Sürekli olarak euzü besmele çekiyorum. Hayır, olur inşallah. Sizce rüyamın manası nedir acaba?

16.11.2013 21:44:02

Nese

Rüyamda bir odada 5-10 kadar bebek vardı. Onların cin olduğunu düşündüm ve sürekli sure okudum, onların kaybolması için. Onlar güçlü olduklarını söylediler ve ben dua etmeye devam ettim. Sonrasını hatırlamıyorum ama.

17.11.2013 15:52:58

Sema

Rüyamda bir kız yurdundaydım. Dışarıda içeriden on kız almak için bekleyen bir grup cin vardı ve insan görünümündeydiler. Yurt görevlisi de cindi ve yurttan kızları onlara vermek için çabalıyordu. Merdivenlerden hızlı hızlı ilerliyordu, on kişiyi tamamlamak için. Bu süreçte ben olayı dışarıdan izleyen biri gibiydim. İnşallah hayırlara gelir...

22.11.2013 22:37:22

Furkan

Rüyamda kardeşimle ben cin çağırdığımızı ama çağırırken yarıda kesip tövbe ettiğimizi gördüm.

26.11.2013 07:02:39

Buket

Merhaba rüyamda bir bayanın evine misafirliğe gitmiştim. Bir anda o evin içinde iri yapılı, insan görünümlü, cinler belirdi ve ev sahibi onlardan korkup kaçmamamı söyledi. Öyle de yaptım ama içimden korkuyordum tabi ki. Sonra TV izlemek istedikleri söylendi. Onlara TV açtım. Cinlerden çocuk olanı, bir anda sırtıma sarıldı. Sonra ona resimli bir kitap açtım, içinde olanları anlattım. Onlar benimle konuşmuyorlardı. Ne istediklerini bana ev sahibi söylüyordu. Bu onlarla ilgili gördüğüm ilk rüya değil sadece en son gördüğüm. Bunlar ne anlama geliyor? Lütfen yardımcı olun...

03.12.2013 00:13:12

Elsi

Rüyamda çarşamba akşamı kaynar suyu balkona döküyorum. Sabah olduğunda balkonun 2 katı şeylerin oraya sığdığını görüp, şaşırıyorum. Bakmak için kapıyı açıyorum. Uçan birini görüp ürküyorum. Diyor ki “Beni davet edin size para vereyim” falan. Ben inanmıyorum. Kardeşim onu içeriye alıyor. Ben de eüzü besmele okuyorum ama korkmuyorum. Onu alt ediyorum. Diyorum “Bizden uzak dur! Sonra Sübhane, tahiyyat nas surelerini okuyorum.

05.12.2013 12:40:51

Burak

Açık kapı ardında beni izleyen birini gördüm ve hiç umursamaz uyumaya devam ettim. Daha sonra tekrar gözümü açtım, yine kapıdaydı. Çok iyi hatırlıyorum ama gerçekti. Daha sonra kapıyı kapatmak için kalktım, iki adım attım. Kapıya baktığımda kapı kapalıydı. Ne anlama geliyor? Nasıl yorumlayacağımı bilemedim.

07.12.2013 04:25:02

......

Rüyamda dönen bir şeye biniyorum ve hızla dönüyor. Kucağımda ise Kur’an-ı Kerim var ve ona sımsıkı sarılmışım. Göremediğim canlılar tarafından sürekli kulağıma bir şeyler söyleniyor. Çoğu beni aşağılıyor sanki ve ben dua etmeye başlıyorum. Fatiha’yı okuyorum Felakta şaşırıyorum, ardından onu da okuyorum. Sonra biri beni ittiriyor ve düşüyorum. Ağlayarak ayağa kalkıyorum. Annem babam ve kardeşim onlar da ağlıyorlar. Babama sarılıyorum. Ve uyanmamışım, ağlamışım baya. Zaten o sırada kendimi görüyordum, etrafımı görüyordum. Birini daha gördüm, uyanmadım. Uyumaya devam ettim.

18.12.2013 10:46:12

Çetin

Beni bir cin çarptığını gördüm. Yüzünü göremedim ama yatağımda 2 kez kitlendim. Rüyamda besmele çektim ama fayda etmedi. Sonra beni koruması için bir siyah muska takıldığını gördüm ama o da boynumdan kopup yere düştü. Bunun anlamı nedir? Lütfen yardımcı olun!

18.12.2013 17:51:50

Meryem

Ben rüyamda bir sürü cinlerin bir arada olduklarını gördüm. “Anne!” diye bağırıyordum ama kimse duymuyordu, beni. Bu ne anlama gelir acaba?

19.12.2013 14:14:08

Nevin

Rüyamda oğlum (12y) “Anne yılan var” diyor ve tavanı gösteriyor. Ben de baktım, yılan değil ama yılan gibi s şeklinde bir bulut mu yoksa üç harflimi, bir türlü çıkaramadım. Görünce ben de korktum. Ve oğlumu, kızımı da (13y) kollarıma aldım. Hemen felak ve nas surelerini hiç durmadan sürekli okudum ve sonra uyandım. Saygılarımla, Nevin.

23.12.2013 22:40:57

Ecem

Rüyamda yeni aldığımız evin yakınında yaşlı bir adam geliyordu, elinde bebekle. Bebeği salıncağa bırakıp atıyordu ve çocuğu o anda cin çarpıyordu. Tüm akrabalarım yeni aldığımız evin içinden çıkıp yardım etmeye çalışıyorlardı.

28.12.2013 09:48:34

Gül

Evde hep birlikte oturuyorduk ve mutfak ya da koridor gibi bir yerden seslerin geldiğini duyar gibi oluyorduk. Önce korkmuyorduk, sesler arttıkça dualar okuyorduk ve biz dua okudukça sesler daha fazla çıkıyordu. Şu an bile hatırlıyorum okuduğum duaları. Ama rüyadan kurtulmaya çalıştım, kurtulmaya çalıştıkça sanki gerçek gibiydi. Biraz karışık bir anlatım oldu ama aydınlatabilirseniz teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum...

04.01.2014 02:18:20

Derya

Rüyamda kızımın ve kocamın içine cin girmiş ve ben anlayınca bağırarak evin içinde, “Çık ortaya, Allahtan başka ilah yok. Benim rabbim var” diye bağırdım. Salavat çektim eüzü besmeleyle kızıma vurmaya başladım. Kim daha çok asileşti sonra alttan almaya başladım. Bu kez kocamın yüz ifadesi değişti. O sırada uyandım ama çok korktum. Ne hayır bilmem.

09.01.2014 10:39:55

Önemli Değil

Ben rüyamda deli gibi insanların olduğu bir yerdeydim. O deliler ruh çağırıyorlardı, cinlerle falan çağırıyorlardı. Ben onların arasından geçerken, bağıra bağıra besmele çekiyordum. Çok korktum. Lütfen, en yakın zamanda yorumunuzu gönderin.

11.01.2014 08:35:52

Ela

Rüyada cinlerin saldırısına karşı onlara Felak suresini okuyup, onları kahretmek, ne anlama gelir?

11.01.2014 13:18:52

Fatih

Rüyamda cin kaç kare içinde cinleri gördüm. 1.sinde çok güçlü bir cin benim yakamdan tutup, hızlı bir şekilde duvara ittirdi ve duvar kırıldı. 2.sinde ise üst komşumuzun 3-4 yaşında küçük oğlunu gördüm, cin olduğunu hissettim. Gece bağırarak uyandım, korkudan. Bunlar ne anlama geliyor. 2-3 gündür bu tarzda rüyalar görüyorum. Etkisinde kalabileceğim bir film falan da izlemedim.

11.01.2014 16:04:20

Elif A.

Rüyamda cinler ile aynı ortamda bulunmaktaydım. Ama onları göremiyordum, sadece var olduklarını biliyordum. Bir arkadaşım vasıtasıyla konuşmuştuk.

13.01.2014 00:59:55

Yunus

Banyoda etrafta soğan kabuğu vardı. Ben “Burada kim banyo oluyor” Dedim. Bir anda insan şeklinde veya insan emin değilim. Kudretli bir ses tonuyla “Ben yapıyorum” Dedi ve beni itti. Sonra yatakta euzu besmele çektiğimi, kardeşimin ve annemin odamda dua ettiğini gördüm.

17.01.2014 09:06:18

Aylin

Ben cinli bir evin önündeydim. Ev yıkık döküktü ve oradan gelen bir kertenkele sırtıma girdi, beni ısırdı ve çıktı. Bu ne anlama gelebilir? Yalnız değildim, yanımda arkadaşım vardı.

26.01.2014 11:01:29

Saklı S.

Rüyada cinlerin konuşarak size söyledikleri sayılar neyin habercisidir, ne anlama gelir? Birde kapı önünde durarak konuşmak, sadece sayılar söylenildi. Ne anlama geliyor?

27.01.2014 17:41:54

Alpse

Genelde bir tanıdığımın kılığında karşıma çıkıyor. Zarar vermeye çalışıyor ve ben her defasında Ayetel Kürsi okuyorum. Arada bir aklıma Felak, Nas geliyor. Rüya içinde onları da okuyorum. Rahat bırakıyorlar. Nedir bu, ne çeşit bir rüyadır? :S

28.01.2014 14:58:42

Eunkyo

Rüyamda cin oyuncak bir bebeğin içine girmişti. Ben de üzerine dua okudum ve üfledikçe içinden çıktı, cin.

31.01.2014 12:40:45

Audomaro

Rüyamda şehrin dışında bir orman vardı, ormandan cinler çıkıyordu. Ben bu cinleri Ayet-el Kürsi ile ormana geri sokmaya çalışıyordum. Ayet-el Kürsi cinlere etki ediyordu. Cinleri hakimiyeti altına almış bir cadı ya da büyücü de vardı. Okuduğum ayetin bu büyücüye etkisi olmuyordu. (Ben bu rüyayı daha evvel görmüş gibiyim. Sanki daha evvel ormana girmişim ve cinler beni takip etmeye başlamış, tabi cadı da. Ama ben hepsini Ayet-el Kürsi ile geri ormana sokuyorum. Cinlerin ormandan çıkması için ormana bir insan girmesi gerekiyor.) Şehrin bir sınırı var. O sınırdan içeri cadı ya da cin girmemesi gerekiyor. Cinler giremedi ama cadı bir yolunu bulup içeri girdi. Ben eve kaçtım ve cadı peşimden geldi. Tabi sürekli Ayet-el Kürsi okuyorum. Cadı evime girince ona elimdeki cisim ile vurdum ve yere yatırdım. Daha sonra kendi vücudumla onun vücudunu kavradım ve kafasını koparmaya çalıştım. Boyun kemikleri paramparça olmasına rağmen ölmedi. Daha sonra bir cinci hocanın sesini duydum. Bana şunu dedi: “Bu yaptıklarını biz de yaptık ama arkamıza döndüğümüzde beyaz bir ışıkla lanetlendik.” Ben de arkamı döndüm ama lanetlenmedim. Tabi bu sırada cadı elimden kaydı ve karşıma dikildi, sanki boynuna bir şey olmamış gibi. Unutmadan ekleyeyim; cadıyı öldürmeye çalışırken Ayet-el Kürsi'nin büyük bölümünü unutmuştum ve Felak ve Nas Surelerini okumaya gayret ediyordum.

02.02.2014 18:00:06

İsa145

Rüyamda cinler tarafından korkutuldum. Çığlıklar ve evin içinden acayip sesler geliyordu. Rüyadan uyandığımda evdeki garip sesler devam ediyordu.

03.02.2014 23:49:38

Delisin

Rüyamda farklı biçimde cinler gördüm. İki tane, anne ve kızı sanırım… Kız olan yarım açık kapı aralığından bana bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum, söylediğini. İnsan kafalı ahtapot gibiydi şekli. Aynı rüyada yakınlarımın üzgün ve ağlamaklı yüzlerini de gördüm.

05.02.2014 15:37:02

Mehmet

Arkadaşlar ben evimde mutfağa doğru giderken, odadan annem çıktı. Ben de anneme “Sen gitmemiş miydin?” dedim. Sonra birden cine dönüştü ve beni kovalamaya başladı. Odaya girdim, orda da 2 arkadaşım daha vardı. Ben yere yattım, bağırarak ve dilimi yuttum, herhalde. Diğer 2 arkadaşımda bağırıyorlardı. Sonra sıçrayarak uyandım. Bunun anlamı nedir, lütfen söyler misiniz?

06.02.2014 10:30:17

Barbaros Ahmet

Rüyamda içimde cin varmış ve tanımadığım insanlar ellerimden tuttular. Ama bu insanların benim iyiliğim için uğraştıklarını biliyordum. İçimden cini çıkarmak için bir şeyler yapıyorlardı. Ben de o anda ne olduğunu bile anlamadım ve bir anda içimde bir acı ve içimden bir şey çıkmaya başladığını hissettim. Yüzümün şekli değişip, uzun saçlı birisi gibiydim ama normalde kısa saçlıyımdır. Rüyamda suratımı seçemedim ama o kişinin ben olduğumu biliyordum ve hemen uyandım. Zaten gece 11.30 gibi uyumuştum ve saat 01.00 gibi kalktım, hemen. O rüyanın etkisinden sonra gece 3 gibi uyuyabildim ancak. Ne anlama, manaya geliyor, bu rüya? Rica etsem bilgilendirebilir misiniz, beni? Teşekkürler.

06.02.2014 20:25:26

Serdar

Merhaba bugün rüyamda cin gördüm ve o cinin yanından Kur’an-ı Kerim aldım. İlk başta “Gelme, çarparım” dedi bana. Ben de gidip alamadım Kur’an-ı, korkudan. Sonradan “Gel, al tamam çarpmayacağım” dedi. Ben de güvenip, gidip aldım ve gerçekten bir şey yapmadı, bana. Kur’an-ı Kerim’i aldığıma çok sevindim ve üç kere öpüp başıma koydum. Hocam, bu rüya ne anlama geliyor? Açıklık getirirseniz sevinirim.

10.02.2014 14:21:13

Sefa

Rüyamda birden fazla cin içime giriyor. Ben onları içimden çıkarmak için, ezan ve dualar okudum. Annem ve ablamdan yardımda bulundum. Bunun anlama nedir?

11.02.2014 09:15:59

Dilara

Rüyamda köydeki evimizdeyiz. Kapının önünden bir sürü at geçti. Sonra koca bir denize dönüştü, bahçemiz deniz ardından kara dönüştü. Evin içine girdik. Yanımda annem ve kardeşlerim de vardı. Cinleri görmedim ama varlıklarını hissettiriyorlardı. Evin duvarlarına bir isim yazdılar ama tam olarak hatırlayamıyorum. Sadece soy ismi Yusufoğlu’ydu, onu hatırlıyorum. Bizim elimizde de Kur’an vardı, bize zarar vermesinler diye, elimizde tutuyorduk. Dua etmeye başladım. Dua ederek uyandım.

12.02.2014 10:44:37

Ezgi

Rüyamda evime cinlerin girdiğini ve bizi korkuttuklarını görüyordum. Onlardan korunmak için dua okuyordum. Ancak korkudan dilim tutulmuştu ve onlarda duadan etkilenmiyorlardı. Elime bir taş alıp onlara atmaya çalıştığımda ise kolum o kadar ağırlaşmıştı ki, taşı fırlatamıyordum.

17.02.2014 10:46:55

Mükremin

Rüyamda dedemin köydeki evindeydim. Sülalece ordaydık ve bir arkadaşım da benimleydi. Bir gece vakti bir sürü cinler gelip, akrabalarıma saldırmaya başladı. Onları çarpıyorlardı. Çarptıkları kişilerin gözlerinde bembeyaz oluyordu ve ben sinirden çarpılanlardan birinin boğazını sıkmaya başladım içindeki cini öldürmek için. Ama bana da saldırmaya başlayınca cinler, ben de komşumuzun evine kaçtım yanımdaki arkadaşla beraber. Orada gecelerken yine saldırdılar ama kimseye zarar veremediler ve geceyi orda geçirdik. Sabah olduğunda tam yola çıkıyorduk ki, gecelediğimiz evdekilere saldırdılar. Onları da çarpıp evi yıktılar sonra yakındaki tüm evlere saldırdılar. Ve biz de yokuş aşağı kaçmaya başladık arkadaşımla beraber. Tam o anda uyandım ve sabah ezanı okunuyordu. Şimdi bu rüyaya tam yorum yapabilir misiniz?

18.02.2014 20:31:04

Zafer

Rüyamda tam olarak hatırlamıyorum ama akşam veya yatsı ezanında, evin bahçesinin kapısında, babamın sırtında bir cin gördüm. Sonra cin kaçmaya çalışırken, üstüne atladım ve tutmaya çalıştım. Bir ara göz göze geldik sonra kaçtı. Zaten o ara uyandım. Bunun tabiri nedir?

19.02.2014 18:53:10

Cüneyt

Rüyamda bir şey tarafından ele geçirilmiş gördüm kendimi. Konuştuklarımı ve vücudumu kontrol etmekte zorlanıyordum. Yakın akrabalarımdan insanlar vardı yanımda ve onlardan yardım istiyordum. Sanki arka taraftan beni sarmış, bütün vücudumu ve beynimi kontrol ediyordu!

20.02.2014 12:57:30

Palaaa

Ya ben rüyamda cin mi, artık bilmiyorum. Yüzünü görmedim ama korkarak geri çekiliyordum. Ahır gibi bir yerdi bulunduğumuz ortam. Sonra ne oldu bilmiyorum. O beni korkutan mahlukatı kavanoz gibi bir cismin içinde görüyorum ve cismi babam tutuyor. Babam dualar okuyor ama ben duyamıyorum. Sonra ben de bildiğim duaları okuyorum. “Mahlukat öldü” diye bir ses duyuyorum. Sonrası uyanıyorum.

22.02.2014 14:09:25

Funda

Rüyamda bir amca bana, “Cinler seni işaretlemişler” dedi ve arkasından çok kötü şeyler oldu. Acaba nasıl yorumlarsınız?

24.02.2014 08:20:41

Anges

Rüyamda içime cin giriyordu. Kendimi tutamıyordum sürekli bir yere savruluyordum ve ağzımdan kan çıkıyordu. Herkes benden çok korkuyordu. Eski öğretmenim bana bir şarkı dinletiyordu ve ben sakinleşiyordum. Cin içimden çıkıyordu. Bir arkadaşım yukarı ki odada olduğunu söylüyordu. Hissetmiş. Sonra bana muska aramaya başladık ama bulamadık. Çok bitkin görünüyordum. Beni arkadaşlarım kolumdan tutuyorlardı. Baygın gibiydim sanki.

25.02.2014 13:05:41

Adnan

01.03.2014 tarihi akşamını 02.03.2014’e bağlayan gecenin ilk sabahı, aksam 3 sıralarında uykuya daldım. Rüyamda bir aksam üzeri denizin tam yanında bulunan bir futbol sahasındaydım. Kaleye çok yakındım. Kaleye doğru yaklaşan bir futbolcu vardı. Birden bire kalecinin yanında ürkütücü, dişleri siyah olan bir adam belirdi. Bu kişi bir cindi. Ona o kaleciyi öldürmesini fısıldadı. Önünün açılması için. O futbolcu da önce kaleciyi dövdü sonra eliyle denize fırlattı. Sonrasında başka bir sahneye ışınlandım. 5 kişi tek bir tuvalete aynı anda tuvaletimizi yaptığımızı gördüm. Bunu hatırlarken bile kendimi çok tiksinç hissediyorum. Bu 5 kişiden biri yakından tanıdığım bir büyüğüm ama akraba değil. Sonrasında 5 kişiden 3’ü gidiyor. O tanıdığım kişiyle ikimiz kalıyoruz. Sonra o da gidiyor. Ben bir süre daha orda kalıyorum. Sonrasında tuvalet tıkanıyor. Sonra yine başka bir sahneye ışınlanıyorum. Bu sefer metrodayım.  Yanımda bir çanta var. Poşet içinde de eşofman ya da yelek benzeri bir giysi var. Önümde de kel bir adam var. Dikkatlice baktım ama bu adam kesinlikle hırsız tipli bir adam değil. İş adamı gibi yakışıklıca bir adam. Sonrasında çantamı alıyor ve gidiyor. Ben ise hiç tepki vermiyorum. Sanki almasını istiyormuşum gibi. Sonrasında çantanın çalındığını fark ediyorum. Sonra yine başka bir sahneye ışınlanıyorum. Bu sefer Kıbrıs’ta bir sahildeyiz. En yakın arkadaşım İrem’le sahilde yürüyoruz. Annesi biraz daha geriden bizi takip ediyor. Sahilde bir taş var ama betonla örülü bir duvar gibi fazla yüksek değil. O duvarın ustu olduğu gibi çeşit çeşit farklı kızartılmış balıklarla dolu. O balıkların üstüne basa basa gidiyoruz. Sonrasında bir yerde oturuyoruz.  Oturduğum yerden bir kırlangıç balığı alıyorum. Kızartılmış balığı yiyorum ve ne kadar lezzetli olduğunu söylüyorum.  Sonrasında ailemle bir şekilde konuşuyorum. Oranın çok lüks bir yer olduğunu söylüyorum. Sonrasında bu olup bitenlerden önce miydi, sonra mıydı hatırlamıyorum. Kendimi birden kendi odamda buluyorum. Odada abim var. Sözü geçen cin bu sefer abimin içindeydi. Çok sinirliydi. Beni öldürmek istiyordu. Ben de ağlıyordum. Beni öldürmemesi ve affetmemesi için. Biraz gevşer gibi oluyordu. O rüyadan ertesi gün sonra ise bir AVM’de gördüm kendimi. Kaliteli bir eşofman altlığı ve üstlüğü bakıyordum ama tedirgindim param buna yetecek mi diye. Tüm bunlar birbiriyle bağlantılı olabilir mi? Çok merak ediyorum. İşin garip kısmı, ben rüyaların gerçek yaşantımı ve geleceğimi gösterdiğine asla inanmazdım ta ki bundan 4 hafta önce rüyamda bir saksı ve saksı içinde bir çiçek aldığımı görene kadar. Askerlikle ilgili kafama taktığım erteletme işleri vardı ve çok rahat bir şekilde hallettim. Hallettikten 5 gün sonra sitenizden o gördüğüm rüyanın anlamına baktım. “Kafanıza taktığınız işleri çok iyi bir şekilde halledeceksin” diyordu. Birebir aynısı çıkmıştı. Ben adeta şok oldum ve şu anda da inanılmaz bir merak içerisindeyim. Tek umudum sizsiniz.

04.03.2014 00:06:04

Emre G.

Ben dün gece rüyamda, sakalı uzun bir adam gördüm. Yerde yatıyordum ve ayaklarımın oraya geçmiş dualar okuyordu. Duaları okuduktan sonra bir şey geldi ve beni uzandığım yerden kaldırdı. Hareket edip kalkmak istiyorum fakat hareket edemiyorum. Bağırmak istiyorum, bağıramıyorum. Sanki dilim bağlı gibiydi. Bu nedir yardımcı olur musunuz?

06.03.2014 10:41:28

Fizmat01

Rüyamda yatakta uzanır vaziyetteyken, altımda bir şeyin olduğunu ve ellerimi kollarımı tuttuğunu görüyorum. Sonrasında beni bırakmasını istediğimde daha sıkı tutmaya çalışıyor. Ardından diyorum “Elimin birini kurtarıp saçını tutarsam” beni bırakmasını ve sonrasında nasıl bir diyalog geçtiğini tam hatırlamıyorum. Ama bana 3 altın bırakacağını söylüyor. Bırakıyor ama altınları para şeklinde, içi boş telden yapılmış olarak görüyorum ve ardından uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

06.03.2014 11:07:25

Batu2323

Rüyamda, benim eşimin küçük kardeşiyle amcamın evindeydik ve bu arada amcamın evinde kimse yoktu. Sadece ben ve küçük çocuk vardı. Evin içinde 3 tane cin inanılmaz bir şekilde korkuttular. En sonunda nasıl oldu da onları elektrik şoku ile etkisiz hale getirdik. Sonunda tam evden çıkarken hemen oda da cin mi yoksa değişik bir hayvan türü mü tam anlayamadığım iki şey ortaya çıktı ve ayağımda tutunarak gitmememi istediler ama en sondan onlardan kurtulduk. Kapıda o korkudan çıkarken, kapının dört tarafı filelerle örtülüydü. Biraz bağırdık ve biraz da kendimi zorladım ve çıktım. (bu arada benim bu filelerden kurtarmak isteyen iki grup insanı gördüm ama zaten ben kendim çıkmıştım) ve bu iki gruptan birincisi “Bize 2 TL vereceksin. Biz seni kurtardık” diğer grup ise “Seni kim kurtardıysa ona ver” dedi. İkinci grupta kabul etti. Artık nasıl olduğunu anlayamadan bu kişinin eşim olduğu söylendi. “Bu parayı ona vereceksin” dediler ve hemen abimin evine gittik. (eşim abimin evindeydi) ve abim beni görür görmez hemen TV’yi kapatıp herkesin yatmasını söyledikten sonra ben uyandım ve merakta ediyorum...

07.03.2014 01:15:11

Ahmet

Rüyamda tanımadığım bir kız. Çok güzel bir kız ama cin olduğunu söyledi. Belli bir zaman sonra sevgili olduk. Ne anlama geliyor acaba?

08.03.2014 10:26:13

Bayazıt

Rüyamda insan kılığında evime girmiş ve ailemi kandırıp eşyalarımızı çalmak isteyen cinlerin, bizzat boynunu kırdım. Bunun tabiri nedir?

10.03.2014 06:43:26

Elif

Arkadaşım rüyasında, benim cinlerle konuştuğumu, onlara söylediklerimi yaptırdıklarımı, onlarla iletişime geçtiğimi, bazı güçlerim olduğunu görmüş. Bu ne anlama gelir?

11.03.2014 21:34:23

Eda

Rüyamda cinin suretini görmüyordum ama evde olduğunu biliyordum. Ona “Evdeysen kapıyı bir kere çarp” diyordum. O da kapıyı çarpıyordu. Bu şekilde konuşuyordum. Ne anlama geliyor?

12.03.2014 10:14:42

Ahmet

Rüyamda tanımadığım bir kıza cin musallat olmuştu ve ben de o kıza ailesiyle birlikte yardım etmeye çalışıyordum. Ne anlama geliyor?

13.03.2014 07:52:07

Bayram

Rüyada çocuğuyla yolculuk yaparken, bir cin tarafından çocuğu kaçırılıp dövülürse çocuğun başı, cinin elinden çocuk dayak yedikten sonra kurtarırsa bu rüya kişiye neyi ifade eder?

13.03.2014 09:38:15

Toprak

Ben rüyamda cinle öpüştüğümü gördüm. Yakışıklı bir erkekti. Bana “Biraz daha bekle. Çok az kaldı geleceğim” dedi. Ne anlama geliyor acaba?

13.03.2014 11:52:01

DOĞU Ö.

Dün gece rüyamda yatağımdayken bana bir cin geldi. Cin görünmüyordu ama sağ elimle cini tutup yediğimi gördüm. Bu rüyamın anlamı ne olabilir? Bana yardımcı olur musunuz?

13.03.2014 17:55:02

Gizem

Ben de evimde gördüm. Aaaayyy hırsız girecek şimdi evimize.

15.03.2014 08:39:40

İsmim Lazım Değil

Rüyamda bir evdeydim. Yatakta yatan tanımadığım bir hasta vardı. Ardından annem ve bir arkadaşı evden çıktılar. Evin dışı deniz tarzı bir yerdi. Ardından hastanın yanında Kur’an okuyan kişiler ve cinler gördüm. Neye rivayet ediyor acaba?

15.03.2014 12:50:15

Baran

Rüyamı anlatayım size, umarım hayırlı bir şey çıkar. Çünkü o kadar gerçekçiydi ki uyandığımda bile hala titriyordum. Rüyamda küçük kardeşime bir büyü ile cin musallat edilmişti. Ben de cinin evine gidip onunla ilgili eşyaları toplayıp anneme götürdüm. Sonra birden annemin yüzü bembeyaz oldu. Dişlerinin başları döküldü. Bana küfürler yağdırıyordu. Konuşamıyordum rüyamda zorlanıyordum ama boğazımı dilimi tutan bir şey vardı sanki. Sonra biran Kelime-i şahadet getirmeye çalıştım zorlanarak. Bir anda titreyerek uyandım. Bu rüya hayır mı, şer mi, acaba?

18.03.2014 09:21:21

Zeynep

Rüyamda bir cinle arkadaş oluyordum. Sadece ben görebiliyordum ve yüzü çok parlak ve iyi bir cindi.

21.03.2014 06:58:38

Meryem

Rüyada bir cinin tecavüzüne uğramak ne anlama geliyor?

21.03.2014 16:10:45

Tolga

Rüyamda bir gurup, uzun saç sakallı ihtiyar cinler gördüm. Aralarında konuşuyorlardı. “Bu insanları anlamıyoruz. Niye çıkalım ki içeride çok rahatız.” Aralarından beyaz saçlı olanı “Mesela ben çok memnunum, rahatım. Çıkmak istemiyorum arkadaştan” diyerek tam beni gösteriyordu. Ona baktığımı, onu duyduğumu anladı. Bir anda panikledi. Anlamı ne sizce? Cevaplayın lütfen.

24.03.2014 07:08:38

Gamze36426

Rüyamda erkek bebek doğurdum ama kısa anlatacağım. Cin bebek doğurmak ne demek?

29.03.2014 21:47:38

Rüyam

Rüyamda bir odada ben eşim ve bebeğim uyuyoruz. İşe gitmek üzere hazırlanacağımdan yataktan kalkıyorum. Elbiselerin bulunduğu odada 3 adet karartı, duvarlarda çizgiler harf mi, resim mi, ne yapmak istemişler anlamıyorum. Sonra karartılar yüzlere dönüşüyor bana gülümseyen yüzler. Salona çıkıyorum. Salondan da gelen bir karartı kadın saçları siyah, dua okuyorum Ayet-el Kürsi’nin son ayetini okuduğumda kayboluyor. Hepsi için tek tek okumaya başlıyorum. Elbiselerin bulunduğu yatak odam harabe gibi her yer daha fazla çizilmiş duaya rağmen gitmemeye beni susturmaya çalışıyorlar. Eşimi çağırıyorum ama bana yardım etmiyor. Oğluma karışmıyorlar. Aslında belki bana da karışmayacaklar çünkü dibimden geçiyorlar ama dokunmuyorlar bana. Bunların ne demek olduğunu açıklayabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.

07.04.2014 09:47:03

Ayaz0683

Selamlar. Sabah saatleri sırasında uyandım. Uyanmadan önce rüyamda bir cin gördüm bana doğru geliyordu. Ben yatakta yatıyordum nefesim daralmaya başlamıştı hala gelmeye devam ediyordu ve yaklaşmasına yakın bir sırada besmele çektim. Uyandım ama rüyadan uyandığım halde hala nefesim daralıyordu. Derin bir nefes alarak nefesimi düzene soktum ve geri yattım. Bu rüyanın tabiri yok. Cin için ayrı besmele için tabir var ama ikisi bir arada yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

10.04.2014 10:43:04

Ferhat

Rüyamda cinler bana saldırıyordu. Ben de onların yüzünü görmemek için yüzümü kapatmıştım.

12.04.2014 14:11:28

Rana

Rüyamda tanımadığım bir insan gördüm. Seccadenin üstünde korku içinde oturuyordu ve mor bir cin onunla uğraşıyordu. Ve o kişi secde ederken birden ortalık karışmaya başladı. Cin çok kötü şeyler yapmaya başladı, o kişiye. Bu ne anlama gelir?

16.04.2014 11:42:16

Fatma C.

Yaklaşık iki haftadır cin görüyorum hemen hemen her gece. Tanımıyorum tanıdığım bir sıfat değil ama aynı erkek. Cin yüz ifadesi zaten net değil. Bana bir kötülüğü yok ama çevremdeki insanlara var ve hatta bu gece iki kişiyi öldürdü. Bana kaza yaptırdı. Ne oluyor? Artık bunu görmek istemiyorum.

17.04.2014 07:57:21

Bahar T.

Rüyamda bir cinin elimden bir şey aldığını gördüm. Neye dalalet eder?

17.04.2014 15:47:45

Dicle A.

Rüyamda annemi cin olarak gördüm. Üstümüze saldırıyordu.

20.04.2014 18:14:31

Sezer

Rüyamda bir hoca, dua okuyarak ve alnıma tırnağıyla çizerek içime cin girdiğini söyledi.

21.04.2014 10:56:45

Emre34

Rüyamda saldırıya uğruyordum. Biri gelip Arapça bir kelime söyledi sonunda “Cin” dedi ve sorduğumda “Neydi onlar?” diye cin olduğunu söyledi. Ne anlama gelir?

21.04.2014 11:31:45

Soner

Merhaba, her gece üç Ayet-el kürsi üç Felak, nas, ihlas süresini okurum Fatiha’yı da okurum yatarım. Ama rüyamda tam hatırlayamıyorum ama camide herhalde hoca dua okurken ben bir anda cin olmuşum. Cini de gördüm çok korkunçtu. Kırmızı, ufak kafalı, gözleri kırmızı sonra benden çıktığını gördüm ve kaçtım.

24.04.2014 11:41:45

Zera

Merhaba, ben rüyamda sevgilimi gördüm ve onun üç harflisini. Bana zarar vermiyordu. Erkek arkadaşım da onu görüyordu ve beni ondan bir nevi korumaya çalışıyordu hep yanımda duruyordu. Korkuyordum ben de ondan ama sadece bedenen vardı. Hiç konuşmadı ve fazla da yanıma yaklaşamadı. Çok etkisinde kaldım. Acaba yorumu nedir?

05.05.2014 10:27:02

Ebru H.

Oradaki herkesi cin çarpıyordu fakat beni çarpmadı. Bunun açıklaması nedir?

05.05.2014 18:27:24

Esra

Rüyamda çok korkarak evime cinlerin geldiğini görüyorum. Dışarıdan sesler geliyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Buna tepki verince ise eve bir cin geliyor ve çıkmak bilmiyor. Sonra karışık bir şekilde ailemle yolculuk yapıyoruz. Bir kötü ev buldum ve onlara benim burada yaşadığımı anlatıyorum. Ama ev bir kötü bir kötü bir görseniz ama kendim sanki pek farkında değilim bu durumu. Sonra yine evdeyiz. Bizim eşimle ve bebeğimizle oturduğumuz evimiz de. Kapıdan bir cin geçiyor ve eşime zarar veriyor. Ailem de durup bakıyorlar ve ben de çok kızıyorum üzülüyorum. Bir şey yapılmasını istiyorum. Uyandığımda çok korktum evimizde olduklarını hissettim yani o kadar korkmuşum. Kızımıza baktım. Elimde Kur’an-ı Kerim’le uyudum çünkü o kadar korkmuştum. Uzun zaman oldu böyle korkulu bir rüya görmem. Bir ay önce aslında ama o zaman sık sık yılan, kavga, sıkıntı görürdüm... Eşimde bu gece kötü bir rüya görmüş sabaha kadar uyumamış. Bebeğimizin bir adam tarafından kaçırıldığını görmüş... Bunlar ne anlama geliyor?

06.05.2014 12:10:08

Tolga

Rüyamda bir münafık cin gözüme giriyordu ve beni ele geçiriyordu. 2 tane de mümin cin beni ondan kurtarmaya çalışıyordu sonra o münafık cini içimdeyken Müslüman yapmaya çalıştım, baya konuştum. Rüyadan ziyade gerçek gibiydi. 50 ye yakın şehadet getirdim ona söylemeye çalıştım ama hiç cevap vermeden içimden çıkıp gitti ve gözlerimi açtım.

07.05.2014 10:52:40

Sude

Rüyamda ranzanın üstünde oturuyordum. Ablam içeri girip bana bakıyordu sonra uyumaya gidiyordum ve uyuyordum. Sonra bir baskı hissettim uyandım. Ablam oda kapısının yanında namaz kılar vaziyette idi ama eşyalar geriye doğru uçuyordu. Ablama sesleniyordum ama sesim çıkmıyordu daha sonra ablam ayak ucuma oturup saatlerce önüne bakıyordu. Başına kaldırıp bana bakmaya başladı. Ayağımla ittirdim. Ayaklarımı tutup cimciklemeye başladı. Ama bakışları çok korkunçtu.

09.05.2014 10:36:51

Selin

Rüyada oyuncak bebeğin büyü yoluyla içine bir şey girip hareket etmesi sonradan da ablalarımın “Bu evde büyü var. Sende de bir tuhaflık var” demesi ne demek oluyor? Acil yardım eder misiniz?

11.05.2014 01:04:30

Ömer

Rüyamda tam yatacaktım bir cin gördüm ve kalktım. Etrafımda ailem oturuyordu, televizyon izliyordu ama o cinin kız olduğu belliydi ve elinde bir gül vardı. Bana uzattı, kırmızıydı gül. Aldım ben de ve cin yanıma yaklaştıkça nefesim kesiliyordu. Yatağıma girdim o da yatağıma girdi ama nefes almakta zorluk çekiyordum ve konuşamıyordum, hareket edemiyordum.

16.05.2014 11:26:30

Hayri

Rüyamda bir cinin beni boğmaya çalıştığını gördüm. Sürekli “Boğmak boğmak” diye bağırıyordu ve elleriyle boynumu sıkıyordu ama beni öldüremeden uyandım uykudan. Bunun bir manası var mıdır?

18.05.2014 12:29:49

Deniz

Rüyamda cinleri kaçsınlar diye Ayetel kürsü okuyordum. Cinler acı çekiyordu.

18.05.2014 22:16:20

Hamit K.

Yatağımda uyurken bir cinin yanıma geldiğini gördüm insan kılığında sonra kalktım yatağın köşesine sindim sonra uyandım yani rüyamda da aynı şekilde uyuyordum. Rüyada cini görünce uyandım sonra gerçek uyandım. Tam hatırlamıyorum ama genç bir kız kılığındaydı. Ben uyanıp yatağın köşesine çeklince çıktı odadan sonra uyandım.

20.05.2014 12:33:38

Ayşeeeee

Rüyamda bir arkadaşımın içine cin girmiş. Ben de Nas ve Felak surelerini okuyarak cini çıkartıyorum. Anlamı nedir?

21.05.2014 11:17:36

Gizem

Rüyamda eşimi hem mutfakta, hem banyoda aynı anda gördüm. Ona seslenmeye çalıştım ama banyodaki boğazıma kilitlenip beni öldürmeye kalktı. Nefes alamadım, ölecektim nerdeyse. Sonra onun eşim değil üç harfli olduğunu anlayıp Ayetel Kürsi okudum. Okurken de uyandım. Hala zor nefes alıyordum... Acaba neye işarettir bu rüya?

23.05.2014 12:55:16

Gül

Arkadaşım beni rüyasında cinler tarafından bir kuyuya gömüldüğümü ve oraya hapsolduğumu görmüş. Cin'e “Onu neden oraya gömdünüz çıkarın” dediğimde O “Artık burada onu asla çıkarmayacağım” demiş. Ve beni asla o kuyudan çıkaramamış. Bu ne anlama gelir?

29.05.2014 15:26:18

Tuba D.

Rüyamda yaşlı, kadın bir cin gördüm. Ayakları çarpık, kısa boylu et yığını gibi bir şeydi. Ben gece banyoya gusül abdest almak için girmiştim tabi rüyamda. Sonra kapı çalındı, havluya sarılı kapıyı açtım. Karşımda gördüğüm cindi ve yanında insan, bir erkek vardı. Cin bana evimde beşik olup olmadığını sordu. Ben de olmadığını söyleyip hızlıca kapıyı basıp kilitledim. Eşim de bana seslenerek kapıdakinin kim olduğunu soruyordu ki ben uykudan uyandım. Acaba ne demek oluyor?

01.06.2014 16:27:41

Eeeee

Rüyamın içinde rüya gördüm. Aynı şekilde yatıyorum ve balkondan içeri ters ayaklı biri giriyor fakat yüzünü görmüyorum. Sonra üstüme doğru geliyor ve onunla resmen savaşıyorum. Odanın kapısından çıkacağım an kolumdan tutuyor ama ben hızla odadan çıkıyorum. Kaç defa dua ettiğimin, Allah dediğimin haddi hesabı yok. Acil yorumlar mısınız lütfen?

03.06.2014 02:01:07

Hsn

Rüyada cin mi bilmiyorum ama siyah insana benzemeyen bir yaratık gördüm, hiçbir şey yapmadan oturup sadece pis pis gülüyordu.

04.06.2014 11:51:15

Semih

Merhaba; ben rüyamda bir eve zorla götürüldüm ve o evde kör bir adam cin çağırdı ve cinin gelmesiyle herkes kayboldu. Ben tek başıma orada kaldım. Cinin geldiği yer cami gibi bir yere benziyordu ve ben onun sadece sağ elini ve 2 gözünü gördüm. Eli koyu gri ve siyaha dönüktü ve tırnakları uzundu, kirli bir ele benziyordu. Gözleri de kirpikleri uzun ve göz çevresi simsiyahtı. Güzel gözlere sahipti ama bir o kadar da korkutucuydu. Cinden kaçarken hangi kapıyı açarsam açayım aynı noktaya geri dönüyordum ve nas suresini okumaya başladım ama hiçbir tesir etmiyordu. Cine “Git buradan ne olur” diye yalvarıyordum ve cin benim sağ elimden tutup bedenime sarılıp bir yere götürmeye başladı. Tam o sırada nas suresine tekrardan başladım ve cinden kopup sanki gökyüzüne çıkıyormuşum gibi o aşağıda ben yukarıda kaldım ve rüyam bu şekilde son buldu. Rüyamı yorumlayabilir misiniz?

07.06.2014 10:42:43

Ahmet

Rüyamda, kendimin 2 gün ömrümün kaldığını gördüm. Yardım eder misiniz?

07.06.2014 15:56:05

Uğur

Rüyamda bir dükkana gidiyorum. Bir adam sandalyede gözleri kapalı oturuyor. “Kolay gelsin” diyorum. “İsmin ufuk mu?” diyor. “Yok” diyorum. “Uğur geç karşıma otur” diyor. Oturuyorum sonra yaşlı bir adam geliyor, onunla konuşuyorlar ve o esnada ben bulanık görüyorum ve az duyuyorum. Sonra bana ne oluyor diye üç harfli ile iletişim kuran adama doğru yürüyorum ve o bana bakıyor, hemen yanıma koşuyor. “Çabuk 3 defa Fatiha oku” diyor. Okuyorum o anda uyanıyorum. Bu ne anlama geliyor? Çok etkilendim.

08.06.2014 12:49:37

Tuğrulcan Y.

Rüyamda düğün oluyormuş, ailem ve ben düğün akşamı ikindi zamanları direk dibinde oturuyoruz. Yanımızda başka akrabalar ve komşular da oturuyormuş. 45 yaşlarında, örtülü bir kadın, elinde kireç taşından yapılmış, üstünde masonic işareti olan bir yüzük gösteriyor. Diyor “Bak bunu buraya koymuşlar atılması gerek, iyi bir şey değil” diyor. Ben elimde inceliyorum ve onu inşaatın önüne bir atıyorum, kireç taşı parçalanıyor. Neyse akşama düğün oluyor ve ben 5. kata çıkıyorum. Düğün evinin balkonundan izliyorum. O attığım yerde polisler böyle özel adamlar geliyor. Orada 3-4 tane karanlıkta kırmızı kırmızı gözler parlıyor ve hırıldıyorlar. Aşağıdan biri bana bakıyor ve üzerime saldırıyor. Sonra bir uyandım saat 3müş, ter içinde kalmışım. İnsanlara saldırıyorlardı ama bana zarar vermemişti. Saldırmaya çalışıyor ama ben içeriye kaçıyordum. :( :( :( Çok korkmuştum ve bu rüyayı 2. kez görüyorum ben. :( :(

09.06.2014 02:57:24

Aleyna

Rüyamda bir cin bana aşık olmuştu ve çocuk sahibi olmuştuk. Anlamını söyler misiniz? Zaten sabah tuhaf şeyler yaşamıştım. Korktum.

09.06.2014 19:37:58

Lordi Metal Rock

Selamünaleyküm. Rüyamda hafif karanlık bir evde gece beni ve kardeşimi korkutmaya çalışan bir cin gördüm. Sonrasında ben cini tuttum, köz kömürlü sobanın içine koydum. Cini sobaya biraz zorla koydum ve sobanın üstünü çaydanlıkla kapattım. Cini sobaya koyar koymaz soba alev aldı ve cin bir bez gibi yandı. Cin yandıkça alev daha çok yükseliyordu ve sobanın etrafındaki eşyalara da zarar verir oldu. Ben de sobanın etrafındaki alevleri su ile söndürmeye çalışıyordum. Bunun tabiri nedir? Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

11.06.2014 05:47:02

Oğuz

Ben rüyamda üç harfliler tarafından duvardan duvara vuruluyordum. Bir bilginiz varsa cevap verin.

12.06.2014 20:52:50

Srkn

Rüyamda bir evde cin çıkarmak için dua ediyorduk kadının birisiyle ve annemle. Duadan sonra hızlı bir şekilde gökyüzüne bir şey yükseldi kaçarmış gibi. Bu rüya ne anlama geliyor?

13.06.2014 08:04:43

Filiz

Rüyamda cinin bana doğru yükselerek arkadaşlarımdan birinin ismini söyleyerek “O yapıyor bunları sana” dediğini gördüm ve iki arkadaşım ellerimden tutuyordu, korkuyordum.

13.06.2014 20:38:58

İbrahim

Rüyamda eskiden oturduğum evde uyanıyorum babamla aynı yatakta. Babamın ayakları benim başucumda benimkiler de onun. Hiç kımıldamıyor ben onun yüzünü hiç görmüyorum ama onun olduğuna inanıyorum. Kalkıp mutfağa yöneliyorum eşimin varlığından haberdar olarak. Mutfağa girdiğimde babamı eşimin sağ üst çaprazında düz duvarda tavana yakın oturduğunu fark ediyorum. Eşimi yokluyorum “Bir gariplik falan var mı?” diye gayet normal konuşuyoruz. Eşim onu görmüyor. Eşimi bir bahaneyle içeriye yollayıp babamla konuşmaya başlıyorum. “Ne oldu, ne yapıyorsun orda?” gibi sorular soruyorum hafif bir tebessümle. Fakat hiç cevap vermiyor ben sordukça suratı garipleşmeye başlıyor, göz kapakları bozuluyor, gözleri kızarıyor. Ben korkmaya başlıyorum o da uçarak üstüme gelmeye. Yüzümü ondan çevirmeden geri adımlarla kaçmaya başlıyorum fakat 3-4 adım sonra bağırmaya çalışıyorum, bağırıyorum da sanırım. Uyanıyorum, eşim son birkaç çığlığımı duymuş. Tam beni uyandırmak üzereymiş. Ben evleneli 1 sene oldu o evden ayrılalı 6 sene oldu. Rüyamda evde değişen en ufak bir şey yoktu. Kimseye anlatamadım babamın başına bir şey gelecek diye çok tedirginim. 3-4 saattir rüyamın yorumunu aramakla uğraşıyorum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

13.06.2014 22:33:58

Büşra

Rüyamda cin görüyordum benimle uğraşıyordu, korkutuyordu ve kanımı içiyordu. Sanki beynimin içinde konuşuyorlardı. Kuran-ı Kerimi yaktığımı gördüm ne demek?

17.06.2014 14:50:35

Dilara

Rüyamda tuvalete girecekmişim sonra tuvaletten sesler geliyor. Bir bakıyorum, bir komşumuzun oğlu birde tanımadığım küçük bir kız, abi kardeşlermiş. Diyorlar ki “Ben burayı çok seviyorum” sonra erkek olan kaçmaya başlıyor yere düşüyor. Onu yerde boğazından yakalıyorum, küçük olanı da saçından. Anneme bağıramıyorum, ses gelmiyor benim sesim yani. Sonra annem geldiğinde “Sakın bunlara dokunma bir kötülük yapma” diyorum. Bize sürekli büyü yapan birisi var gerçekte “Sizi filanca kişi bizi korkutun diye mi gönderdi?” diyorum. Ses yok ama biliyordum ki bir bıraksam kaçacaklar ama annem küçük olana çok dikkat etti yani zarar vermemi en çok ona istemedi.

27.06.2014 08:47:08

Nur

Rüyamda annem gelmiş, sarılıp öpüşüyoruz, çok seviniyoruz. Annem genç ve dinç, mutlu bir şekilde konuşuyoruz. O anda küs olduğum biri de geliyor. Ben annemle ilgileniyorum. Biraz sonra annemin değişik birine dönüştüğünü görüyorum ve “Sen cinsin” deyip yakalayıp Felak, Nas surelerini okuyorum kayboluyor. Annem şu an yaşamıyor.

30.06.2014 12:44:41

Zeynep

Ben gerçekte cinlerden çok korkarım. Bugün rüyamda Peygamber efendimiz “Bana cinlerden korkmana gerek yok” falan diyordu. Beni bir cinle tanıştırmıştı görünümü çok korkunçtu ama çok iyi biriydi.

30.06.2014 15:42:57

Tugba

Rüyamda 3 kişi ama cin olduğunu hissettiğim kişiler bir kıza “ALLAH yok” diyerek kendilerine çektiler. Ben bildiğim duaları “YA ALLAH” diye diye kızı yanıma çektim. Bana da kabul ettirmek için çok uğraştılar. Uyuduğumun farkındaydım ama uyanamıyordum. Bir an cesaret geldi eşime seslendim ışığı yakmasını istedim ve hala “ALLAH BİR YA ALLAH” diyerek tekrarlayarak uyandım. Sizce bu yaşadığım nedir?

01.07.2014 04:12:25

Merve

Rüyamda bir arkadaşımın ailesine cin bulaşmıştı, o cinler bütün aile fertlerini ayakta uçuruyordu. Ne anlama geliyor?

01.07.2014 09:40:52

Gökhan

Ben rüyamda dolapta kirli bir yüklüğü boşaltınca küçük bir kapı gördüm, dolabın içinde. Sonra bütün bir duvar kocaman bir kapı olup içinden korkunç dev gibi kötü bir cin gelip pide ıspatulası gibi bir şeyle yüzüme bütün gücüyle vurdu. Kabus gibiydi, uyandım. Anlamı nedir?

02.07.2014 03:08:03

Lamior

Rüyamda tanımadığım birinin içine cin girmişti gayet normaldi ve ben Ayetel Kürsi’yi ezbere bildiğim halde bir anda başına başlarken ezan okumaya başladım hem de iki elimin arasına başını alıp içine cin girmiş kişiye, sizce nedir?

05.07.2014 10:20:41

Sipaniler

Selamünaleyküm. Ben rüyamda sürekli farklı şekillerde cinlerle korkutuluyorum ve kalbimin üstünde Kur’an-ı Kerim duruyor, ilk baslarda dilim tutuluyor daha sonra sürekli besmele ve Fatiha’yı okuyorum.

08.07.2014 17:45:46

Sevda

Rüyamda sevgilimle dua okuyup cinleri kovuyorduk zarar vermesin diye anlamı nedir? O da yardımcı oluyordu cinleri kovmak için bana rüyamda. Duayı da beraber ediyorduk Elham’ı rüyada.

09.07.2014 12:13:34

Hatice

Rüyamda tek katlı bahçeli bir evdeyiz. (beyaz) Orta yaşlı bir erkeği ziyarete gitmişiz. Yanımda bir erkek, kucağımda çocuk var.(Bu arada bekarım) Evden çıkarken uzun boylu, şişman, uzun siyah saçlı, bıyıklı, kırmızılı bir erkek geliyor. Onun 3 harfli olduğunu biliyoruz sonra o beni telden arıyor. Ekranda güneş 2 yazıyor. (böyle bir tanıdığım yok) Kucağımda çocuk olduğu için açamıyorum ve korkuyla uyanıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.

10.07.2014 11:50:48

Halil

Peki, rüyada iki cinin oturduğunu görmek ne demek? Merak ettim araştırırsanız sevinirim veya bilgisi olan söyleyebilir mi?

10.07.2014 16:40:13

Sedef

Rüyamda kuzenim kucağımda oturuyordu bir anda ayağa kalkıp bana acayip bir şekilde güldü sonra bir köşeye geçti. Cin çıkmıştı dayım onu alıp götürdü. Kuzenim de bu arada ağlıyordu. Lütfen açıklar mısınız?

10.07.2014 17:59:35

Hakan25

Rüyamda evimden farklı başka bir yerde tanımadığım insan kılığına girmiş cinleri gördüm. Sürekli korkutmaya çalıştılar, aileme zarar vermeye başladılar. İki tanesi iki kolumdan girerek sıkmaya başladılar. Ben felak süresini okudum ve en sonunda bağıra bağıra salavat getirdiğimde uzaklaştılar. Ama bunun öncesinde biri bana ismini söyledi bayandı ve konuşmak istiyordu. İsmi de İlberta saçma ama rüya bu.

18.09.2014 23:36:10

Toprak67

Rüyada muskadan cin çıktığını görmek ne anlama gelir?

20.09.2014 10:53:49

Edımm

Rüyamda eski bir ahırda cinlerin kutlama yaptığı bir yer gördüm, bisikletimi almışlardı. Ben de vermelerini istedim o sırada bana “Yarın kaz burayı.” Ahırın köşe tarafını göstererek “Kaz burayı” dedi ama ne anlama geliyor efendim?

21.09.2014 10:38:31

Güneş

Rüyamda ellerimin üstüne beyaz toz döktüğüm an eriyordu ve tanıdığım insanlar “Sana da cinler musallat oldu” diyorlardı. Ne anlama geliyor?

24.09.2014 12:41:33

Berkant

Selam. Ben uykuya dalacağım sırada cin bana vurdu ben de kalktım yattığım yerden karşımda oturuyordu, çığlık attım boğazım yırtıldı korkudan. Bu 4 ay öncede olmuştu aynısı. Neden oluyor, ne yapmam lazım kurtulmak için? Gördüğüm kişi de uzun saçlı bir bayandı. Normalde kedi veya köpek gibi görünürler bende insan kılığında görünüyorlar. Çıldıracağım yoksa psikolojim bozulacak.

25.09.2014 20:43:52

Betul

Cin gibi sadece kafasını görüyorum benim ön organımda ilişkiye hazırlıyor beni. Ben de o an Ayetel kürsi okuyorum anında kafa parçalanmış yok oluyor.

28.09.2014 10:41:14

Busra

Rüyamda beni cinler dinimden vazgeçirmeye çalışıyorlardı. Sonra Felak ve Nas sürelerini okuduğumu gördüm ama yine bana sıkıntı veriyorlardı.

28.09.2014 13:59:54

Mustafa

Rüyamda cinlerin benden kaçtıklarını gördüm. Bunun anlamı nedir? Teşekkürler, saygılarımla.

30.09.2014 00:32:15

Burcu B.

Rüyada cinin seni sevmesi ne demek?

04.10.2014 07:57:32

Elif

Rüyamda 3 küçük çocuğun içine girmiş ve annem beni zorla onların yanına götürüp onları okuyup içlerinden çıkarmamı istedi. Bu ne anlama gelir?

05.10.2014 12:05:58

Hakan

Selam. Rüyamda evin içinde oyuncak arabalar hareket ediyordu, çok korktum. Ne anlama geliyor?

06.10.2014 01:58:33

Gaye

Ben rüyamda cin gördüm ve yolculuk yapıyorduk ama görünmüyordu, varlığını hissediyorduk. Ne anlama gelir?

06.10.2014 16:33:24

Nazlı

Rüyamda bizim bahçedeki eski eve gidiyordum birden bir ışık geldi. Orda durmuşlardı bana bakıyorlardı. Lütfen bunu da açıklayın.

09.10.2014 09:36:58

Hope

Rüyamda insan kılığında cinler bana telefon ediyordu.3 kişi arıyordu ve bir tanesi benim de aralarına katılacağımı söylüyordu. Bir tanesi de “Ben aslında senim” dedi. Sonra evime gelip beni almaya çalışıyorlardı. Ben de kaçıyordum. Bir tanesi de “Benimle evleneceksin” diye bağırıyordu.

10.10.2014 15:11:26

Piri

Rüyamda cin gördüm ve cinleri yönettiğim oldu. Ve beni liderleri olarak gördüler. Arada birde Kur’an’dan bazı ayetler okuduğumu çoğunlukla Fatiha suresini okudum ve kötü insanlar ve kötü cinlerle savaştım. En sonunda da içimde bir cin vardı uzun boylu, zayıf. İçimden çıkınca ben yaşlı biri oldum ve rüyamda hep siyah sarıklı siyah bir elbise ile geziyordum. En sonunda topluluk kurmuş bir cin kabilesi gördüm. Bu kadar.

11.10.2014 17:40:19

Bilal Ö.

Rüyada cinin kendisini belinden sarıp sıktığını görmek nedir acaba?

14.10.2014 19:24:26

Muhammed

Ben 17 yaşındayım ve bir küçük bebeğim olduğunu gördüm. Camideyiz, hoca namaz kıldırıyor ve ben bebeğimle arkadayım ama namaz kılmıyorum. Çünkü bebeğime tam üç kere arka arkaya cin giriyordu ve ben her defasında bebeğime çok yaklaşarak besmele okuyordum ve her defasında da cin çıkıyordu ama cin bebeğime girdiğinde bebeğimin gözleri siyahtan böyle bir altın veya sarı rengine değişirdi ve göz bebeğinde şekli değişirdi. Sonra ben kalktım ve safta duranlara seslendim: "yardım edin “Bebeğimde cin var.” diyerek yere yığıldım. O gece kalktığımda arka arkaya hep “Ya rabbi, beni şeytanın şerrinden koru.” Fatiha, Felak, nas, ayetel kürsi okudum ve bunları okuduğum halde birkaç sefer uyuya kaldım ve her kalktığımda tekrar ettim ama yine de devamlı uyuya kalıyordum, ayetin ortasında... Ben bebekleri çok severim ve onlarda beni çok sever ve Allah’ıma hep dua ederim “İnşallah benim de bir bebeğim olur” diye. O rüyayı gördüğümde ilk çok sevinmiştim. Benim bir bebeğimin olduğunu ama sonra cin girdiğinde hayal kırıklığına uğradım. Bebeğime sıkıca sarılarak besmele çektim ve cin çıktığını, bebeğimin gözlerinden anlardım. Bana bu olayda lütfen yardım edebilir misiniz?

15.10.2014 19:25:13

Muhammed

Ben bugün rüyamda bir cinin benden kaçtığını gördüm. Ben cini yakalamak istiyordum ama yakalayamadım. Evimde iken alt kata kadar koştum onu yakalamak için ama çok hızlıydı yakalayamadım. Sonrasında uyandım. Bu rüyanın tabiri nedir acaba, mailime yollar mısınız?

17.10.2014 23:30:53

Fatma

Rüyada cinleri kovmak için bir gurup arkadaşla Felak Nas ve taban diye bir sure okuduk. Bu ne anlama gelir?

21.10.2014 06:58:57

Adem Y.

Merhaba, rüyamı anlatayım. Göçük harabe bir evdeyiz yalnız ev yerin altında ve bir tane odanın içine aydınlık var. Bizi cinler kovalıyor. O aydınlık odaya girdiğimizde bir tane iskelet var üstünde yırtık çürümüş elbise var. Kırmızı elbise, kot pantolondu sanırım sonra o konuştu. “Ben bir cinim. Kaçın, sizi yakalarlarsa öldürecekler” dedi ve o anda uyandım. Gecenin 3 ü idi. 2 gün uyuyamadım.

23.10.2014 22:09:31

Beyza

Ben rüyamda bir odanın içinde cinleri gördüm. Kanlar vardı sanırım ben de ordaydım ve korkuyordum. Bir anda ezan okunmaya başladı ve Allahu Ekber denmesiyle odanın içi bomboş oldu.

27.10.2014 11:03:55

Arya

Çok sık onları rüyamda görüyorum çok fazla rahatsız ediyorum duaları okuduğum halde uzaklaşmıyorlar. Ya insan olarak görüyorum ya da peçeli. Oturduğum evdeler hep. Dünkü rüyam ise eşimin cin olarak gördüm. İnsan görünümlü 5-6 yaşlarında erkek çocuğum vardı ve etrafımda hep onlar vardı. Çocuğumu korumaya çalışıyordum eşimde cin olduğundan o da onları uyarmaya gidiyordu. Gerçek hayatta ise evli değilim ve 21 yaşındayım. Uyurken ise duamı edip normal uyuyorum ama hep rüyamdalar. Bu arada rüyalarımın içinde rüya olduğunu biliyorum ama dünyayı da yaşıyorum. Yani istediğim zaman rüyadan uyana biliyorum. Anlamlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

27.10.2014 19:18:05

Sıla

Ya ben aslında cin mi gördüm anlamadım. Aslında sandalyede uyuyorum rüyamda. Arkamdan birisi üflüyor. Bazı şeyler beni korkutuyor ben korkmamaya çalışıyorum. Ama ne anlama geldiğini anlayamadım.

02.11.2014 21:01:15

Fatma

Rüyamda sabah kalkıp işe gitmek için tuvalete yöneliyordum. Tuvaletin ışıkları kapanıp sönüyordu. Annemin yanında koşarak gidiyordum ve yanında erkek yeğenimle daha hiç görmediğim ve bilmediğim bir kız çocuğu yeğenimin yanında yatıyordu. Daha yeğenimden küçük en fazla bir yaşında vardı kız çocuğu ama o kız çocuğu sanki hep bildiğim biriymiş gibi geliyordu bana. Daha sonra tuvaletten sesler gelmeye başladı. Annemi uyandırıyordum “Anne kalk, tuvaletin ışıkları kapanıp açılıyor” diye. Annem hiç ses çıkarmıyordu ve ben tuvaletin kapısının önüne gittim. İçerden beni çağırıyorlardı. Korktum ve o kız çocuğunu kucağıma alıp (bebekler melek olur düşüncesiyle kız çocuğunu kucağıma almıştım) “Hadi gel, gelebiliyorsan” diye bağırıyordum ve birden sesler, ışıkların yanıp sönmesi durmuştu. Korkudan yataktan fırladım işe gitmek için kendi odamın kapısını açtım ve sonra odamdaki kutunun bir tanesi kapağı kendi kendine örtüldü ve çok korkuyorum. Rüyamda da kalktıktan sonra sürekli Nas okuyordum. Sizce bunun yorumu nedir? Lütfen bana yardımcı olun. :(

04.11.2014 10:52:37

Yusuf16

Rüyada bir anda birileri geldi karşıma, hırsızlardı ses çıkmıyordum, bağıramıyordum. Neden?

08.11.2014 07:52:34

Eren D.

Rüyamda yengemi ve eski komşumuzu cin olarak gördüm ve bana “Sana da gelecekler” dedi. Bu neye işarettir?

08.11.2014 10:29:48

ÖNDER A.

Rüyamda cinler benle uğraşıyordu. Başka bir evdeyiz. Ders çalıştığım masayı yıkıp balkona atıyorlar. Kağıda “Allah” yazmışım onu siliyorlar ama rüyamda onlardan korkmadığımı söylüyorum ve bildiğim duaları okuyorum. Acaba bunun anlamı nedir? Cevap verirseniz sevinirim.

13.11.2014 13:46:10

Drejj

İki tane gördüm. Onlarla baş edebileceğimi sandım üzerlerine yürüdüm. Dualar okudum, bir tanesini yakaladım ve bana “Sen kimsin ki bizimle baş etmeye çalışıyorsun? Biz istersek sana neler yaptırırız” dediler ve yaptıra bileceklerini gösterdiler. Sanki vücudumu ele gecirmişlerdi ve onların her istediğini yapıyordum. Yanımda yatan o da arkadaşıma yöneldim ve çıplak ellerimle göğsünden kalbini söktüm. “İşte biz istersek bunları yaptırırız” dediler ve o korkuyla uyanmam gerektiğini anladım. Çok zor da olsa uyanmayı başardım. Şimdi bu nedir, tabiri neye işarettir?

14.11.2014 04:30:21

DUYGU

Gece teheccüd namazı kılıp yattıktan ve 7 Felak, 7 nas, 7 Fatiha, 7 ihlas okuduktan sonra rüyamda bir cin tarafından bacağımın ısırıldığını, ondan kurtulmak için çabaladığımı ve Felak, Nas okuduğumu sonra eşimden yardım istediğimi sonrasında “Rüyaymış” diyerek uyandığımı, eşime rüyamı anlattığımı gördüm. Aslında rüyadan uyanmamıştım. Rüya içinde rüya gibi. Rüyamda Çok korkmuştum ve sürekli dua ettim. “Niye geldiler?” diyordum. Rüyamda cinin suratını görmedim. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

19.11.2014 10:37:25

Özge B.

Rüyamda evdeydim uyumak için ışığı kapattım ve o anda üç harfliler vücuduma girdiler ve nefesim kesildi. Vücuduma kramplar girdi sonra elim ışığa gitti, ışık yandığında hepsi yok oldu. Ne anlama geliyor acaba? Yardımlarınızı rica ederim.

20.11.2014 13:56:58

Duygu

Merhaba, rüyamda annem ile ev bakıyoruz. Bu eve geçmek için denizden sandal kullanmamız gerekiyor. Bir kere gidiyoruz, bakıp dönüyoruz sonra akşamüstü tekrar gitmemiz gerekiyor. Bu sırada bir adam bize “Dikkatli olun, buralarda cinler var” diyor. Sandala kayalıklardan ulaşılıyor o sırada 3 tane karartı şeklinde cin kayalıklardan iniyor, görüyorum. Anneme “Bir şey olmaz gel gidelim sandala” diyorum. Sandala gittiğimizde cinler bebek siluetine girmiş, sandala binmiş oluyorlar. “Biz de gelmek istiyoruz” diyorum. Bizi almıyorlar ve gözden kayboluyorlar. Yorumlayabilir misiniz acaba rüyamı? Teşekkür ederim.

21.11.2014 14:04:27

İsmail

Rüyamda cinlerin şehrimizi yıktıklarını gördüm. Bunu bilen Allah’ını seviyorsa söylesin.

22.11.2014 08:01:55

Zehracik

Harika yorumlar 💯 💯 💯.

22.11.2014 19:23:29

Deniz

Rüyamda cin geldi ve yakınımda hissettim, yanındaki insanlar sanki ondandı. Bu ne anlama gelir?

23.11.2014 08:57:39

Zeynep T.

Ben evimizin bahçesinde yan komşumdaydım yani. Okuldan bir arkadaşım boyu kısalmış bir şekilde bana gülüyordu. Ben de “Sen cin misin?” dedim. “Evet“ dedi. Sonrasında arkadaşım geldi, ondan iki tane var gibiydi. “Bu cüce olan kim?” dedim arkadaşıma. “O benim cinim, peşimi bırakmıyor” dedi. Daha sonra ben o cüce cinden kaçınca o cin kuş olup üstüme doğru gelmeye çalıştı ama ben her seferinde onu itiyordum. Anlamı nedir söyler misiniz?

30.11.2014 09:57:10

Yeliz

Rüyamda evimizi gezdiriyorum ve evin bir odası cinli, içeri giremiyorum, kapıyı açamıyorum yakınlaşınca sanki onları rahatsız etmişim gibi diğer odaların ışıklarını açmakta zorlanıyorum. İçimi korku kaplıyor ve bu rüyayı 2-3 defa gördüm.

02.12.2014 08:56:10

HATİCE

Rüyamda cinin varlığından ben ve herkes haberdardı, yalnız cin görmedim. Sadece şu şekilde oluyordu; rüyamdaki kişilere cin giriyormuş ben de dua ederek cinden kurtarmaya çalışıyordum ki uyandım... Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (NOT: Bilinçaltımda bir korku yahut o gün ya da kısa bir süre önce hayatımda geçen konuşma vs. olmadı.)

02.12.2014 15:01:53

Emre A.

Rüyamda sol bacağımla ağızımın felç geçirdiğini gördüm. Yerlerde sürünüp derdimi anlatmaya çalışıyordum ama olmadı. Daha sonra dışarıda süründüğümü görürken, görünmeyen bir gücün beni sol bacağımdan kaldırıp kaldırıp yere vurduğunu gördüm. O esnada iş yerinden bir abim kendi oturduğu semti söyleyerek “Ben sizi kovmadım mı, gidin, defolun buradan” dediğini duydum ve besmele çektiğini duydum. Sonrasında rahatladım, düzeldim ayağa kalktım ve koyun boynuzu olan bir köpek bana yaklaştı, tanımadığım biri taş attı ve taş köpeğin içinden geçti o ara anladım bu cindi. Ve çok korktum beni kovalamaya başladı. Ağlıyordum Allah’a yalvarıyordum ve besmele çekiyordum, hemen arkamdaydı küçük bir pencereden atlamak istedim sıkıştım. O esnada uyandım. Kendime geldiğimde nefesim daralmış hızlı hızlı nefes alıyor ve bağıra bağıra “Allah’ım yardım et” diyordum ve yine besmele çekiyordum. Çok korktum. Bu rüya ne anlama gelir?

03.12.2014 23:11:01

Sevim

Rüyamda gördüğüm esmer bir adam, hafiften uzun saçlı, yerde yatan başka bir esmer adamın ağzını elleriyle kapatmış ve kollarını tutuyor. Yerde yatan adama rüyamda cin çarptığını görüyorum.

04.12.2014 12:54:44

Sabriye

Rüyamda üç defa farklı tasvirlerde cin gördüm. İkisi daha önce, üçüncüsü dün gece oldu. Bir kadın vardı, baya konuştuk, cine dönüşeceğini biliyordum, rüyada olduğumu da biliyordum ama uyanamıyordum. Sonra o kadın yere düştü, “Kemiklerim ağrıyor” falan dedi. Ben ona korktuğum için çok iyi davranıyordum. O yerde dönüşürken ben aşağıya hızlı inmek için kendimi merdivenlerden attım. Aşağıda annemle babam vardı onlara gidiyordum ama merdivenin yarısını bitirmeden bana yetişti. Beni savururken bir anda uyandım ama zıplamadım. Yüzünü azıcık görmüştüm ama az biraz hatırlıyorum. İkinci de, otobüsteydim. Çok kötü bir koku vardı. Kokunun nerden geldiğine bakmak için kafamı çevirdiğimde yeşil bir cinin bana el salladığını görüp kaçtım. İlk gördüğümde uykuyla uyanıklık arasında gülerek ses çıkartıp beni korkuttu ve uyandım. Daha önce de rüyalarımda küçük çocukları camdan atardım, tokat falan atardım. Tesadüfen rüyada küçük çocukların cinler olduğunu okudum. Lütfen yardımcı olun. Bunların anlamı ne?

06.12.2014 13:45:22

.korkak

Rüyada birinin bana “Sana cinler musallat olmuş ama sen onları hapsetmişsin. Saçlarını onların dişlerine geçirmişsin” dedi. Bunun anlamı nedir?

07.12.2014 12:21:38

Emine

Ben rüyamda cin gördüm ama gölgeden oluşup sonra insana dönüşüyor ve beni peşliyor. Rüyamda babama anlatıyorum sonra yine aynı şekilde ilk gölgeden kollar oluşuyor sonra vücudu sonrada insan gibi çıkıyor. Babam onun üzerine doğru gidiyor bir şeyler söylüyor. O anda bir ışık çıkıyor ve o şey bir kaza dönüşüyor eve girmeye çalışıyor. Ben ona vurdukça o hala direniyordu sonra kaz görünümü yok oluyor, yine eski haline geliyor. Felak suresini okuyorum ilk başta kıvranmaya başlıyor sonra bana bağırıp peşlemeye başlıyor... Çok karışık bir rüya. Bunu bana iyi olarak anlatırsanız sevinirim çünkü ben onlardan korkuyorum. Lütfen acil yanıt verirseniz sevinirim.

09.12.2014 09:56:00

Dilan

Rüyamda bir arkadaşım vardı ve ben ona “Cin çağırma duasını biliyor musun?” dedim ama oku demedim. O da lambayı söndürdü, okuyacağını bilmiyordum. Sonra bana sarıldı, tuttu kulağıma duayı okumaya başladı gülerek. “Suusss” diyordum, yalvarıyordum ama susmuyordu. Sonra sus derken dilim tutuldu sanki konuşamamaya başladım, zorlandım, boğazım kilitlendi. Ve o kişi sevmediğim bir arkadaşımdı. Bu yorumun yorumu nedir? Lütfen cevaplayın arkadaşlar, lütfen. :(

09.12.2014 19:18:11

Ekrem

Rüyamda bir şeytan beni bir odaya soktu bar tipi bir masa vardı oraya ayakta dayanmış iki eşofmanlı adam vardı. “Bunlar kim?” diye sorduğumda şeytana “Ef ya da evf cini” gibi bir şey dedi, tam anlamadım. Belleri ileri doğru gidip geliyordu, gözleri korkunç bakıyordu. Ne anlama geliyor?

11.12.2014 12:56:46

Hüseyin

Rüyamda 3 arkadaş define arıyorduk ve kazı yaparken bir cin sadece beni öldürmeye çalışıyordu. Ben de kaçmaya başladım ama kaçarken Nas ve Felak surelerini okuyordum. Bu ne anlama geliyor acaba?

11.12.2014 14:49:08

Zühre

Rüyamızda bize dayanmış olan cini evden kovmak için dua okuduğumuzu görmek neye işarettir?

13.12.2014 13:26:19

Aslan

Rüyamda eşim ile bir cin bayanın bahçesinde giriyoruz. Orada sancaklar görüyorum ve onlar normal sallanmıyor yüz derece dönüyor. Eşim hipnoz olmuş gibi cin yaklaşıyor bize. Ben eşime “Hadi çıkalım buradan” diyorum kolundan tutup. O arada arkamda beyaz bir siluet belirliyor ve “Oku” diyor ve ben Fatiha suresini okuyorum ve cin kadın korkuyor ve ben bir haz duyuyorum bundan daha sıkı okuyorum sonra o siluet tekrar omzumun üzerinden “Yeter” diyor ve ben okurken uyanıyorum. Bana bunun ne anama geldiğini yorumlayabilir misiniz?

13.12.2014 21:51:24

Meral

Rüyamda içime cin girmişti ve babam beni kurtarmak için şah damarımın üstüne masaj yaparak dua ediyordu. Bu ne anlama geliyor?

15.12.2014 18:44:24

Ayse

Ben rüyamda cin gördüm ama birinin suretinde idi. Belli olmuyordu ve devamlı Felak Nas suresini okuyordum rüyamda. Ne anlama geliyor?

17.12.2014 08:30:10

Orhan

Rüyamda evde tanımadığım 4 veya 5 erkek yetişkin vardı. Bunlar bir odadan balkona ellerinde bir şeyler taşıyordu. Şaşırdım, daha önce görmediğim tanımadığın insanlar. Bir anda ayaklarına baktım ayaklarının biri ters biri düzdü. Korkup evden dışarı çıktım. Komşu zillerine basıp evlerine girmeye çalıştım tam o esnada uyandım.

17.12.2014 11:51:09

Ferhat

Selamünaleyküm. Bir bayan arkadaşım şöyle bir rüya gördü hayırlara vesile olması dileğiyle inşallah. Bunu yorumlarsanız ve mail olarak atarsanız çok müteşekkir olurum. Şimdiden ALLAH razı olsun. Bir akşam gördüğü rüyada rüyanın içinde yatağından uyandığında 2 farklı kişiyle olgun bir kadın ve bir erkek ile karşılaşmış ve bu kişilere kim olduklarını sorduğunda ailesi olduklarını söylemişler. Bu cevaba şaşırıp yataktan inmiş ve onlara gerçek ailesinin onlar olmadığını söylemiş ama bu kişiler tekrar aynı cevabı vermişler. O anda karnında bir ağrı hissetmiş. Bunun üzerine orada duran kadın yaklaşıp karnına dokunup karnı şiş olmadığı halde hamile olduğunu ve doğum yapacağını söylemiş. Gören kişi, karnım şişmeden nasıl hamile olabilirim diye sorunca buna karşılık aynı kadın “Bizim ailemizde böyle oluyor” diye cevap vermiş. Hemen sonrasında rüyayı görene bir erkeği gösterip kocasının bu kişi olduğunu söylemiş. Dönüp baktığında bir karartı görmüş ve üzerine ilerlemeye başlamış ve kaçmaya çalışırken sadece gelen karartının gülümsemesini görebilmiş. Bundan birkaç gün sonra başka bir rüyada rüyadayken arkasında birinin yattığını fark etmiş ve dönüp baktığında aynı karartının olduğunu görmüş ama bu kez de sadece gözlerini görebilmiş. Bir süre uyanmaya çalışmış zorlanmış ve uyanmış. Bunlar 2 hafta içerisinde gördüğü rüyaların bir kısmı. Bu rüyayı gören arkadaşım geceleri uyuyamaz oldu, odasında yalnız kalamıyor ve özellikle odasının penceresine yaklaşamıyor, bir gücün onu tuttuğunu söylüyor.

18.12.2014 23:43:12

Feyzanur

Rüyamda insan kılığında cinler yanımdan geçiyordu. Bu ne anlama gelir?

20.12.2014 04:29:31

Emine

Dün akşam bir rüya gördüm. Ben dünden yani bugüne plan hazırlamıştım, arkadaşlarımla çarşıya çıkacaktık. Akşam uyudum. Rüyamda biz bir mağazanın çatı katındayız, hepimiz dinlenmek için bir koltuğa oturmuşuz ve bir büyücü kadın bize bir şeyler söyledi. Sonra biz inanmadık ben evime gittim büyücü yaşlı kadın tül gibi bir şeyin altına girdi ve içinden korkunç bir şey olarak çıktı. Biz kaçıştık, ben evime gittim. Büyücü yaşlı kadın, hem de benim odamda. Benim odamda da PC var tabi şalterler de salonda. Ben kaçtım karşıda ananemin evi var tabi. Kardeşlerime söyledim “Kaçın hemen” diye. Sonra biz kapının önünde dururken o kadın kapıyı açtı, herkes sokağa kaçtı ben de annemin evine sonra ben hemen kapıları kilitledim. Onların kapısı da pencereli birkaç dakika sonra bir baktım o kadının suratını benim kardeşim almış bembeyaz suratlı, kapının önünde, elinde de kitap var benim hikaye kitabım! Ben hemen onların tuvaletine kaçtım, kapıyı kilitledim, bir baktım tuvaletin yanında bir delik var böyle aşağı doğru bir delik içine atlayıp kurtulmayı düşündüm ama sonra uyandım. Bunlar ne anlama geliyor?

20.12.2014 11:38:18

Tarık F.

Rüyamda cinler bir aileye musallat oluyordu, ben de onları cinlerden kurtarmaya çalışıyordum.

23.12.2014 10:48:55

Şule

Yaklaşık iki senedir cinler tarafından rahatsız ediliyorum. Sürekli rüyama giriyorlar. Bu sefer bir cini karanlık bir odada üstüme atlarken gördüm. Bu ne anlama geliyor açıklar mısınız?

25.12.2014 10:28:17

Kadir

Rüyamda bir kadının bir evde fal bakması o evde topluluk halinde her odada cinlerin bulunması. Ben o eve girdim, kapıdan girmemle her yerde cinler doluydu. Fal bakan kadının yanına girdim ama ona fal baktırmadım ve oradan çıkmak istedim. Tam kapıdan çıkarken bütün cinlerim bir araya toplanıp ve hepsi de tanıdığım kişilerin yüzlerin şeklindeydi ve bana “Bizi kurtar” diyordu. Ben çok korktum ve evden çıktım ama orda uzaklaşana kadar eve baktım. İşte böyle bir rüya.

27.12.2014 12:12:07

Sude C.

Ben rüyamda cin gördüm fakat biri “Ben iyiyim” diyor. İyi olan da “Yanındaki de kötü” diyor. Bana cevap yazar mısınız?

28.12.2014 13:10:57

Tuğçe

Rüyamda sabah daha güneş doğmadan kalkıp tuvalete gitmiştim, burnumdan kan geldi bir damla. Sonra annemle babamın dışarı çıktığını gördüm. Tekrar sağ baktığımda annemin içine cin girmişti ve üstüme doğru koşuyordu, beni yatağa düşürmüştü. Açıklar mısınız lütfen ne anlama geliyor?

29.12.2014 15:26:02

Cennet

Rüyada cinlerin hepsini tutup tutup bağlamak ne demek? Bir cini de tutup bağlayacakken bana gülümsemesi, insana benzer kambur kemikleri gözüküyor, gözleri yemyeşil, dişleri büyük ve çok çirkin. Ne anlama geliyor? Lütfen açıklayın.

02.01.2015 08:34:08

Korkmuş

Rahat bir sandalyede oturarak kızımın eşyalarını dürüyordum ve cinler de beni sandalyede sağa sola götürüp duruyorlardı. Ne anlama gelir lütfen söyleyin...

02.01.2015 16:45:54

Ozge

Rüya içinde bir rüya gördüm ve uyandığımda üstüme giydiğim elbiselerim değişmişti, ıslanmıştım, elbise üzerime dikilmişti, cinler yapmıştı. Durmadan Nas suresini okudum rüyamda. Bu ne anlama geliyor?

03.01.2015 10:08:35

Dilara

Rüyamda arkadaşımın evindeydik. Bir başkan seçmiştik, o başkan hepimize numara vermişti 20 den 30 a kadar. Sonra birimizi seçmişti. O seçilen kişi bendim. Sonra benden onları (arkadaşlarımızı) korkutmamı istemişti. Ben de “27 numaralı kişiyi öldüreceğim” diye bağırmıştım. Sonra kimsede 27 numara yoktu, kendi numaramın 27 olduğunu öğrenene kadar. Sonra birden “Cin var! Cin var!” dediler. Bir abi bizi bir dolaba götürdü. Orada güvenli olduğumuzu sanıyorduk ama dolabın üzerinde bir cam vardı dikdörtgen. Orada onları görebiliyorduk. Gerçekten çok korktum. Sonra rüyada mıyım diye kendimi cimcikledim ve uyandım. Bir baktım, üstüm açık yatmışım. Ne anlama gelir?

03.01.2015 11:42:30

Zeynep

Rüyamda cinlerin saldırısına uğradığımızı gördüm.

06.01.2015 10:11:31

Güzin

Rüyamda cinin benim yanağımdan öptüğünü gördüm. Bu ne anlama gelir?

06.01.2015 13:16:11

Lotter

Ben rüyamda çok yakın bir arkadaşımın kılığına girmiş cin gördüm. Bir teknedeydik, beni bağlamıştı ellerimi falan hareket edemiyordum. Cinin önünde 2 kedi ölüsü vardı. Bana “Satanist ol, seni serbest bırakacağım” diyordu. Ben ağlıyordum “Olmam” diye bağırıyordum. O da hep kahkaha atıyordu. Birde gözüm açıkken de dolabımın üstündeymiş. Sözde o anda rüyanın içindeydim. Bana “Ben kaç gösteriyorum?” dedi. Ben de önce “30” dedim sonra “20” dedim oda “Salak, yüzüme bak da konuş” dedi kahkaha attı. Acaba bunlar neye işaret?

06.01.2015 16:05:08

BAHAR

Rüyada cinlerin ellerime ay ve yıldız çizdiği görmek ne demektir?

08.01.2015 17:34:30

Batukan Ö.

Rüyamda babamın cin gördüm çığlığı ile uyandım. Gece boyunca karma karışık birçok rüya görmüştüm.

09.01.2015 23:51:47

Seyfi

Rüyada cinle konuşmak ne anlama gelir?

11.01.2015 10:02:56

Serdar

Rüyamda cin bana “Gel bakalım yakışıklı” diyordu.

11.01.2015 10:44:16

Nurel

Merhaba, ben bugün rüyamda bir kadını gördüm, kendisini tanımıyorum. Bana gülerek dedi ki “Bak şimdi nasıl cin çağıracağım” dedi. Geçti gardırobun önündeki aynasına ve çağırmış. Bir oğlan gelmiş, sarılmış. İçine girdiğini gördüm sonra da çıkmış bir şey söylemiş ama o söylediğini hatırlamıyorum. Bunun yorumunu bana yapar mısınız? Çok memnun olurum.

12.01.2015 11:07:34

Murats.

Rüyamda cin olduğunu düşündüğüm siyah, yavru kedi gördüm. Beni korkutuyor, üstüme atlamaya çalışıyordu. Çok korkmuştum. Anlamını tam öğrenemedim. Acaba anlamı hakkında yardımcı olur musunuz?

12.01.2015 12:55:27

Asdf

Rüyada cin arkamda bir şeyler söylüyordu, ne olabilir?

12.01.2015 14:57:17

İlhan

Rüyada karanlıklar içinde başını kaldırıp kırmızı azazil diye bir yazı okumak ne anlama gelir?

12.01.2015 17:09:36

Eyyyyyyyyyyyyy

Rüyamda cine karşı besmele çekiyordum ve ondan korunuyordum. Bu ne demek?

12.01.2015 19:37:38

Mahmut S.

Ne rüya gördüğümü hatırlamıyorum ama kalktığımda içimden cin cin cin diye söylüyordum. Bu neye işarettir?

14.01.2015 03:46:50

Ebru

Ben rüyamda bir ev gördüm. İlk gördüğümde boştu ama cinli bir ev olduğunu biliyordum. Sonra başka bir zaman kuzenim beni o eve götürdü ama ben o evin cinli olduğunu bildiğimden korkuyordum. Ertesi gün yine rüyamda o evi gördüm. Bu sefer ben annemi oraya götürüyordum annem ve ben korkup çıkıyorduk o evden. Başka bir zamanda yine o evi gördüm, ev terkedilmiş olmasına rağmen birileri evin ışıklarını yakmıştı ve ben yaklaşık 2 haftadır sürekli rüyamda o evi görüyorum. Bu ne demek oluyor?

14.01.2015 18:07:27

Esra

Rüyamda evdeydim ve evin her yerinde garip garip insan yani ben onları cin olarak algıladım, her yerde onlar vardı. Nereye gitsem farklı bir tane çıkıyordu. Hatta rüyamda yatıyordum, birden uyandım ranzadan indim. Elimde bebek var. Karşıma yine onlardan bir tane çıktı ve bana bir yere gelmemi söyledi. Ben gitmedim.

17.01.2015 15:40:55

Denizci

Merhaba, ben rüyamda en yakın dostumu ve yanında hiç tanımadığım iki kişinin cin olduğunu görüyordum. Ben onların cin olduğunu anlayıp üzerlerine iki tane bardak fırlatıyordum, kaçmıyorlardı. Gülerek bana bakıyorlardı. Sonra gerçek arkadaşlarım odaya girdiğinde kaçıyorlardı. Ama daha sonra onların melek olduğunu hissetim rüyamda. Ama yine de onlardan korkuyordum ve aniden kar yağmaya başlıyordu. Acaba yorumlar mısınız bu rüyayı? Teşekkürler.

17.01.2015 20:54:59

Dark

Rüyamda bir restoranda masada oturuyoruz. Karşımdakiler insan, hemen yanımda pembe bir ayakkabı ucu, çiçekli. Yalnız bu ayakkabı neden burada kimin diye baktım. Az bir şey masada yana kaydım. Yanımda birinin olduğunu hissettim. İçimden “Bu bir cin” dedim. Hissedersiniz ya. O sırada yan masadan biri kalktı, 25 veya 30 yaşlarda yakışıklı bir genç. O da bana bir tebessümle baktı. Kapıdan çıkarken onunda cin olduğunu hissettim. Birden kendimi bir olimpik havuzda kaydırak tepesinde buldum. Önümde bir bayan vardı, arkası dönük ve çırılçıplak. Evet, bu masada yanımda oturan bayan cindi, yüzünü görmedim ama buğday tenli ve siyah saçlıydı. Kafamı sağa çevirdim havuza baktım. Orda da 2 tane bayan cin vardı. Bana bakmıyorlardı, yalnız yüzüyorlardı ama simsiyah saçları kuruydu. Havuza girdiğimi gördüm. Kaydıraktan kaymadan birden kendimi kalabalık bir yerde buldum. Bir kavga bir dövüş olmuştu ve aniden hastanede kendimi buldum. Ben de hiç bir şey yoktu, sağlamdım. Yalnız karşımda bir yatakta bir babayiğit bir genç yatıyordu. Yanında ailesi vardı. Onun karşı tarafında da bir genç vardı ve yanında ailesi vardı. Birden yanımda o bayan cini hissettim. Kendini bana göstermedi. Birden yatakta yatan gence saldırdı ve onu tuttu. Ben de aniden gence 4 yumruk attım yüzüne, morardı. Karşıdaki yatan gence de cin saldırdı ve tuttu. Ona da 4 yumruk attım, yüzü morardı. Daha sonra bayan cin bana döndü, kendisini görmüyordum ama hissedip sesini duyuyordum. Bana dedi ki “Her ne zaman nerde olursa olsun şu kelimeyi söyle; “Biz seni gelir bulur. Sana yardım ederiz” dedi. Uyandım kelimeyi düşündüm hatırlayamadım.

17.01.2015 21:02:57

Azra

Rüyamda bir bayanın da cinleri olduğunu ve bana görünmeden konuştuğunu gördüm. Ve aynı zamanda bir şeffaf bir erkeğin saçı (beyaz hissettim) ama rüyada kalbimden geçirdiğim şey iyi biri olduğunu, bir anda gelip kolumu tuttu ve ben bayıldım. O an rüyadan uyandım. Yorumlayabilir misiniz? Teşekkür ederim.

19.01.2015 12:58:22

İbrahim

Rüyamda gördüğüm cinin alnında 99 yazıyordu. Üstelik sırtımdaydı.

19.01.2015 23:48:57

Aleyna

Rüyamda cinden kaçtığımı gördüm. Nereye kaçsam gitsem önüme çıkıyordu. Saklanıyordum yine beni buluyordu. Rüyam hakkında hatırladıklarım bu. Bu rüya ne anlama gelmektedir?

22.01.2015 11:41:39

Ali D.

Rüyamda sevgilim cindi ve onunla deniz kıyısındaydık. Ve ben birini öldürmüştüm o da bana neden öldürdün neden yaptın diye sürekli soruyordu, cevap veremiyordum. Sonra bir anda uyuduğum odada çığlık atarak yürümeye başladım. Sonra kardeşimi cin olarak gördüm. Çok korkunç hareketler yapıyordu. Sonra Besmele çektim ve yataktan kalktığımda burnum kanıyordu. Sizce ne olabilir?

23.01.2015 07:41:48

DİDEM

Ben bir süredir rüyamda hep cin görüyorum ve bu beni korkutmaya başladı. Ne anlama geliyordur?

23.01.2015 09:45:09

Tuğba

Rüyamda ailecek annemi, babam, ben ve kız kardeşim oturuyorduk. Ve salona doğru ters ayaklı ve aynı annemin şekline bürünmüş kıyafeti falan da aynı biri içeri girdi. Daha sonra ilerleyen zamanlarda aynı şekilde babamın da kopyasını gördüm gene ters ayaklıydı. Daha sonra benim aynım geldi ve kardeşimin de. Daha sonra biraz vakit geçirdiler. Ben korkuyorum ama aileden kimse korkmuyordu. Bana hiç yaklaşmadılar ama ailemin yanında duruyorlardı, onları seyrediyorlardı yani. Daha sonrasında salonun kapısından gittiler. Ben de uyandım.

24.01.2015 09:02:54

Cem

El ve ayakları olmayan fakat büyük 2 adet gözleri olan ve uçarak yanımdaki bayanı yok eden mavi-beyaz renkli cin ne anlama gelir?

25.01.2015 14:58:58

Ebru

Rüyada arkadaşımın evindeyim ve sobanın yanında oturuyorum. 2 kişi de tanıdık ve namaz kılıyorlar. Sonra sobanın başında biri var arkası dönük ama cindi, namaz kılıyordu. O namaz kılarken ben ona bakıyordum sonra o bana bakmaya başladı, deliriyordu. Sobanın yanındaydım oda sobanın yanındaydı. Karşı karşıyaydık, deliriyordu. Acayip acayip şeyler yapıyordu. Sonra ben “ALLAH ALLAH” diyordum deliriyordu. Bu rüya bana ne işaret veriyor? Lütfen, çok merak ediyorum. Bana bir işaret mi bu?

26.01.2015 17:55:54

Merve

Rüyamda tanıdığım birkaç kişi toplanmış şeytanı çağırmak için ayin yapıyordu. “Oluyor, geldi” diyorlar. Ben ise sadece bir siyah duman gördüm. İnanmıyordum ve korkmuyordum.

27.01.2015 10:06:33

Merve

Ya ben rüyamda cinlerin seslerini duydum. Tam hatırlayamıyorum ama cin bir bebek sesi duydum ama cinler yoktu görünmüyordular. Acaba bu neye işarettir?

27.01.2015 18:04:46

Erdoğan

Cinler tarafından esir alındığımı gördüm ve bana “Ateist olmalısın Müslüman değil” dedi ve bir tane de beyaz kedi görmüştüm lanet okuyordu bana cin. Anlamı nedir acaba?

27.01.2015 20:17:36

Pelin

Merhabalar, ben rüyamda yeşil gözlüydüm. Ben bunu internetten araştırıp ne demek olduğunu buluyordum ve yeşil gözlünün anlamı 3 harflinin bana bulaşacağıymış ben bunu öğrendikten sonra çok korkuyordum. Bunu anne ve babama söylüyordum. Babam da “Evet, ben internetten görmüştüm” diyor. Ben anneme “Beni hocaya götürün” diyordum. Annem de “Yarın” diyordu. Lütfen hemen cevabını gönderin ne olur.

28.01.2015 13:07:23

Eylül

Ben Eskişehir’de öğrenciyim ve yalnız yaşıyorum. 2-3 saat önce bir rüya gördüm. Ben Eskişehir’de kalmadığım sürece teyzemlerin yanında yaşıyorum. Rüyamda teyzemlerin yanından teyzeme haber vermeden Eskişehir’deki evime gittim. Evde teyzemin sesini duydum benle konuştu. Ben de orada olduğuna şaşırdım ama sadece sesini duyuyordum. Daha sonra gölge şeklinde teyzemi gördüm ve 3 harfli gördüğümü anladım. Çok korktum benim korktuğumu görünce 3 harfli kendi şekline büründü ve 4-5 yaşlarında, sarışın, açık tenli, çok güzel bir kız oldu. Bana “Benden korkma sana zarar vermeyeceğim. Bak ben çok güzelim değil mi” dedi. Gerçekten çok güzeldi ve bana yakın davrandı. Ben de bu kızı yanağını saçlarını okşadım sevdim. Ben onu severken odanın içinde kızın 3 harfli annesi belirdi. Kıza zarar verdiğimi düşündü ama kız ona arkadaş olduğumuzu söyledi. Annesi de sarışın, kıvırcık saçlı, açık tenli, çok güzel bir kadındı arada uçarak eve girip çıkıyordu. Ben annesine “Ben giderken evi Allah'a emanet ettim. Nasıl girebildiniz?” dedim. O da “Biz girebiliriz. Bak suyu açık bırakmışsın oradan girip çıkıyoruz” dedi. Aslında ev benim evimden biraz farklıydı ama banyoya baktığımda gerçekten de musluktan su akıyordu. Anne ve kız beni gezdirdiler, bana çok iyi davrandılar. Bende teyzemlerin yanına dönerken onlara “Evimde kalabilirsiniz ama zarar vermeyin evime” dedim. “Tamam” dediler. Arkadaş olduk ve ben uyandım. Çok merak ettim lütfen tabirini bilen varsa bana ulaşabilir mi?

29.01.2015 19:05:22

Samed

Rüyamda sadece birkaç küçük çocuk gördüm (onlar ama şüpheli olmayın) tam bir şeyler yapacaklardı ki uyandım. Bu ne demek? Rüyamı tam olarak anlatmayacağım onlardı çünkü havaya fırlatıldım sonra yere düştüğümde 4-5 tane küçük çocuk ve 7-8 yaşlarındalar, kravatları (takım elbise) vardı. Ne olur yardımcı olun.

30.01.2015 09:52:39

Aydınlı

Rüyamda evime küçük bir kız çocuğu olarak giren cin gördüm. Kimseye zarar vermiyordu, bazen görünür oluyor bazen görünmez. Rüyamda dualar okuyup onu evden uzaklaştırmak istedim, o çıkmak istemedi. Hoca çağırıp onu evden çıkarmak istedim. Tanıdığım biri ile karşılaştım o bana yardımcı olabileceğini söyledi. Beraber eve gittik, kapıyı açtığımızda benim çocuğum ile aynı yatakta uzanıyorlardı. Arkadaş olduklarını ve kimseye zarar vermeyeceğini söylüyordu. Ben onun varlığından rahatsız olduğumu evden çıkarılması gerektiğini düşünüyordum. Tanıdığımız kişi dualar okumaya başladı, ısrarla evden dışarı çıkmak istemiyordu. Sonunda kolundan tutup dışarı çıkarmak için hamle yaptım, bana güldü. Güldüğünde küçük ve yeni doğan köpeğin dişlerine benzeyen dişlerini gördüm, ağzı kocamandı. “Ben iyi bir cinim, her evde bizden mutlaka bir tane olur. Lütfen beni dışarı çıkarmayın” diyordu. Kapının dışına çıkardım ve eve girdim fakat evde gene onlardan vardı tavanda, perdelerin üzerlerinde dolaşıyordu. Birini yakaladım bacağından kapıdan dışarı fırlattım. O arada da uyandım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

26.02.2015 09:40:54

Aybüke

Rüyamda cin çarptığını gördümmm...

25.03.2015 09:43:20

Furkan

Rüyamda sokaktayım, karşıdan geçen kızlara bakıyorum. Kadın cin geçiyor. "Git" diyorum beni çağırıyor.

01.04.2015 11:53:20


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook