Rüyada Cin Görmek

Ayrıca bkz: Cin Çarpması, Cin Suresi, İlahi Varlıklar

Rüyada cin görmek, hilekar bir kimse ile tabir olunur. Cini yakında görmek; hayal kırıklığına işarettir. Rüyada cami ve güzel yerlerde görülen cinler, onların Müslüman olanlarının habercisidir. 

Rüyada cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder.

Rüyada cinleri çağıran ve bundan zarar gören o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir adağı olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete işaret eder. 

Bir kimse rüyada cinlerden birine Kur’ân-ı Kerim öğrettiğini ve cinlerden birinin kendisinden Kur’ân-ı Kerim dinlediğini görürse bu rüya, o kişi için reislik veya başkanlık gibi yüksek makamlara delalet eder.

Rüyada cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder. Rüyada kişinin kendisini cin olarak görmesi, kötü işlere bulaşacağına ve bu işlerden kârlı çıkamayacağına işarettir. Rüyada görülen cin alim, doktor, iyilik sahibi ve iyi vasıflı biri ise, Müslümana yararı dokunan iyi kimseye delalet eder.

Rüyada cinin kapısının yakınında olduğunu görmek, zarara işarettir. Rüyada evine cinlerin girdiğini ve bir şeyler yaptığını görmek, eve hırsız gireceğine ve zarar vereceğine işarettir. 

Rüyada cinle birlikte yolculuk yapmak görmek, bazen de kara ve deniz yolculuğuna delalet eder.

Rüyada kişinin kendisini cinlerin yere düşürdüğünü görmek, cinlerden gelecek zarar ile tabir olunur ve cinler ona bir zarar eriştirir. Bu rüya bazen de tövbe ve istiğfar ederek Hakka dönmeye delalet eder. 

Rüyada cini yerlerde ve yollarda görmek, yol kesiciye; hayvan tersi ve gübresi dökülen yerde görmek, bekçiye; kuyu ve hamamda görmek, zina eden erkek ve kadınları kandıran adamlara delalet eder.

Rüyada kendisini cinlerin yere düşürdüğünü gören kimseye cin dokunur ve cinlerden ona bir zarar gelir. Rüyada cin ile cinsel ilişkiye girdiğini gören kimse, eşiyle çok mutlu olur ve ileride hayırlı evlatlara sahip olur.

Rüyasında bir tanıdığını cin olarak görmek o tanıdığı kişiden alacağı bir öğüt ile kazançlarını arttıracağına işaret eder. Rüyasında suretini görmediği halde bir cin tarafından rahatsız edilip korkutulduğunu gören kişi ev sahibi olur.

Rüyasında cinlerin başkaları ile uğraştığını görmek, o kişilerin size ihtiyaç duyup sizi özlediklerine delalettir. Rüyada cinlerin bir araya gelerek insanlar gibi sohbet ettiğini gören kişi, her türlü fikir ve inançtan insanların bir araya gelip iyi geçinebildiği güzel bir topluluğun içine girer.

Rüyasında cinlerden yardım istediğini ama niyetini bozmadığını yani kimseye zarar vermeyecek dileklerde bulunduğunu gören kimse kimden yardım isteyeceğini şaşırır, doğru kişileri bulmak için çok çabalaması gerekir. 

Rüyada cinlerden bir grubun bir yere yürüdüğünü gören kimse büyük bir korku ama coşku duyarak bir şey için savaşan bir grup insanın bir parçası haline gelir.

Rüyada bir cini misafir ettiğini, ağırladığını gören ve o cini insanlar arasında gören kimsenin çok yakın bir arkadaşı olur ve onu kendi çevresine sokar.

Rüyada Cinler Görmek

Rüyada fazlaca cin görmek insanları kandıran yalancı bir kişiliğe delalet eder. Bir kişi rüyada kendisinin cin olduğunu görürse bu o kişinin yaptığı işlerde hileye başvurduğuna ve bu sebeple büyük kayıplar yaşayacağına işarettir.

Rüyada hane etrafında cinlerin bulunduğunu görmek rüya sahibinin yapması gereken bir adak ya da verdiği bir sözün bulunduğuna işaret eder. Eğer kişi bu yükümlülükleri yerine getirmezse başına büyük bir felaketin geleceğini haber etmektedir.

Rüyada cinle evlendiğini görmek, hayırsız ve kötü niyetli birisiyle tanışmaya ve sonu mutsuzlukla bitecek bir gönül bağına işaret eder. Rüyada cin tarafından çarpıldığını görmek haram kazanç elde etmeye ya da büyü, fal gibi uğursuzluk getirecek işlerle uğraşmaya delalettir.

Rüyada Ev İçerisinde Cin Görmek

Bir kişi rüyasında evinin içerisinde cin görürse bu rüya hane içerisinde tartışmalar olacağına, kurulu düzenin bozulacağına ve mutsuz günlerin başlayacağına işaret eder. Ayrıca maddi ve manevi yönden büyük kayıplar yaşamaya alamettir.

Bazı yorumculara göre de bu rüya, büyük beklentilerle başlanılan bir işin hüsranla sonuçlanacağı ve bunun sonucunda da büyük üzüntüler yaşanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Cin Tarafından Çarpıldığını Görmek

Rüyada çarpıldığını görmek rüya sahibinin büyük bir günah içinde olduğuna ya da ileride zina yapacağına delalettir. Rüyada cin tarafından çarpılarak delirdiği görülürse, haram para yiyen kişi ya da sihir yapan kötü niyetli birisi şeklinde yorumlanır. Ayrıca maddi ve manevi yönden büyük kayıplar yaşamaya da işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Cinleri Boğduğunu Görmek

Bir kişi rüyasında cinleri boğduğunu görürse bu çok yakın bir zamanda iyi bir haber alacağına delalet eder. Alimlerin çoğu böyle bir rüya görmeyi kişinin günlük hayatında yaşadığı bazı sorunlardan kurtulması ya da başlanılan bir işin hakkıyla yerine getirilmesi şeklinde yorumlamaktadırlar.

Rüyada Cinler Dans Ettiğini Görmek

Rüyada cinlerin birleriyle dans ettiğini görmek, güzel bir olay yaşamaya ve bunun sonucunda da içinde bulunulan ruhsal sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir. Eğer rüyada görülen cinler şarkı söyleyerek dans ediyorlarsa, bu rüya kişinin ummadığı anda yakın bir dostundan büyük faydalar göreceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Cinlerle İlişki Yaşadığını Görmek

Bir kişi rüyasında cinlerle ilişki yaşadığını görürse bu rüya onun büyük bir hata yapacağına ve bunun sonucunda da hem maddi hem de manevi yönden çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder. Ayrıca böyle bir rüya eşini sevmeyen ya da ona beklediği ilgiyi tam olarak göstermeyen birisine de işaret etmektedir.

Bazı rüya yorumcularına göre cinlerle ilişki yaşandığının görülmesi; rüya sahibinin yaptığı bir işten pişmanlık duyması ya da ileride yapacağı bir işten dolayı çevresine zarar vereceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Kendini Cin Olarak Görmek

Rüyada kendini cin olarak görmek zina yapan birisine veya işlenen büyük bir günaha işaret eder. Ayrıca aile içerisinde kavgaların bitmeyeceğine ve eşler arasında çeşitli anlaşmazlıklar çıkmasına delalettir. Bu rüya kişinin eşiyle olan bağlarının kopmasına ve yakın bir zamanda yaşanacak olaylı bir ayrılığa alamet eder. Bazı yorumculara göre de böyle bir rüya eşlerin birbirlerinden gizledikleri büyük bir sır olduğu şeklinde yorumlanmaktadır.

Cin

“Rüyada Cin Görmek” üzerine 474 yorum

    1. Rüyada tanıdığınız birinin cin olduğunu gördüyseniz o kişinin doğru ve dürüstlüğünden emin olmadığınız anlamına gelir. O kişiye karşı şüphelerinizin artmasına sebebiyet verecek bir olay yaşamanıza delalet eder. Hayır olsun inşallah.

      1. Rüyada ateşe elimi uzatıyordum ve o ateş beni yakmıyordu defalarca denedim. Sonra 1 oda içerisindeydim bilmediğim varlıklar benden korkuyordu, cinlerdi galiba. Hepsinin korkmasına rağmen biri beni kovalıyordu, bilmediğim birinin sesini duydum defalarca bana “kaç 1 cin seni kovalıyor sakın durma” diyordu.

    2. Rüyamda bir cinin odamın kapisinj kapatiktan snra ağzımı bni susturup korkutugunu gordum bn annemlere seslendigim halde sesim cikmiyodu bni tehdit ediyolardi sanki ama ne dediklerini anlamadım

  1. Rüyamda sevgilimin hakkında ”O bir cin!”diye konuştuklarını ve herkesin ondan sakındığını gördüm.

    1. Rüyada sevgilinizin hakkında cin olduğuna yönelik bir yorum yapılması onun dışardan gelecek bir takım kötülüklere karşı savunmasız kalacağının göstergesidir. Bu bir tür iftira ya da fazla iş yükleme ya da onun lafına inanmama ona güvenmeme şeklinde olabilir.

    2. Peki sonrasında ne oldu? Hala beraber misiniz mesela? Ya da o rüyadan sonra ayrıldınız mı? Rica etsem anlatır mısın?

  2. Ben rüyamda cin gördüm ve onlara karşı dua okuyodum bu ne anlama geliyor bilmiyorum lütfen bunu da açıklayın.

    1. Rüyada cinlere dua okumak veya onlara Kuran öğretmek bulunduğunuz yerde değerinizin artacağına, etrafınızdaki insanlara sözünüzün geçeceğine veya onların sizin söylediklerinizi artık dikkate almaya başlayıp size güvenecekleri şeklinde yorumlanır.

  3. Rüyada yakın tanıdıklarımdan 3 kişiyi cin olduklarını ve üzerime doğru geldiklerini, kaçtığımı gördüm.

  4. Rüyamda saygı gösteriyorlardı. Bana toprağın altından altın dolu teneke gösteriyordu ve sanki onların patronuymuşum gibi davranıyorlardı. Arkadaş gibi karartı seklinde gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

     

    1. Rüyamda birkaç cin beni kovalıyordu kaçıyordum sevgilimi gördüm sarılmak öpmek istedim ama izin vermediler bana alttan dokunuyorlardı bir sürü el beliriveriyordu ona dokunmak istediğim anda bu nedir acaba ?

  5. Rüyamda cinlerin ablamın peşinde olduğunu gördüm. Bize gitmemizi fakat alamın kalmasını söylüyorlardı. 3 hafta önce ablam hocaya gittiğinde ona bir cinin musallat olduğunu söylemiş hoca efendi ve 3 defa su iç geber demiş ve cin kaybolmuş. Acaba tekrardan musallat mı olacaklar?

  6. Geçenlerde bir rüya gördüm ve halen aklımdan çıkmıyor. biraz araştırdım ne anlama gelebileceğini ama hiç bir bilgiye ulaşamadım. İlk defa böyle bir rüya görüyorum. cin mi karabasan mi bilemedim odamda yatağımın yanında ayakları ve ayakları yerde bana bakıyor o anda öyle korktum ki okuduğum duaları bile şaşırdım ve titreyerek okudum ve bana söyle bir şey dedi; “Okuduğun dualar bana işlemez.” dedi ve rüya orda bitti. yardımcı olabilirseniz ne anlama geldiğini anlatabilirseniz çok sevineceğim teşekkürler /Müslüm

  7. Rüyamda tanıdığım birisinin evinde kalıyorum. Israr etmesi nedeniyle kendisi korkuyordu. Daha sonra lavaboya gitmek istedi ve beraber gittik. Daha sonra o tuvaletteyken ben de elini yüzümü yıkayayım dedim. Yüzümü yıkadım ve aynaya baktığımda arkamdan bana doğru gelen insana benzer değişik bir şey bana geliyordu. Bildiğim duaları okurken uyandım.

  8. 1/rüyamda birisi bilgisayarda oturuyordu ve diğer odada gölgeler insan şeklinde hareket ediyordu.

    2/rüyamda birisi araba camına bakıyordu, kendisini görüyordu. Birden arkasında duman gibi bir şey çıktı, araba camı kırıldı. Bunlar ne anlama geliyor? Lütfen cevap.

  9. Rüyamda en yakın arkadaşımın içine girmişti. Onunla ne kadar konuştuysam tepkisiz kalıyordu. Bana cevap vermedi hiç. Sonunda Felak, Nas süreleri okuyup durdum ona sonra arkadaşım gitti mi, öldü mü onu hatırlamıyorum.

  10. İçerisine cin girmiş bir kız gördüm zincirle bağlanmıştı. Bana dokundu “Gel.” dedi dokunduğu anda sıçrayarak uyandım, Nedir bunun yorumu?

  11. Rüyamda camide içine üç harfli girmiş hocanın ona dua okuduğu bir kapalı kadın gördüm. Hoca ona dua okurken bana baktı ve ben Besmele çektiğimde esrarengiz bir şekilde arkama geçerek, beni yere yatırmayı başaramayarak, sırtıma ellerini yumruk yaparak, vurmaya başladı. Çok korkuyorum, bunun anlamı nedir? 🙁 

  12. Rüyamda evdeydim ve namaz surelerini okuyordum, o an acı acı bir ses geldi ve ben onu gördüm cin olduğu apaçık belliydi. Ben nas suresini okumaya başlayınca o ses hızla benden uzaklaştı. Sonra tekrar geldi ve ben onu yakalayıp boğazını kestim ve cini öldürdüm. Bu ne anlama geliyor sayın hocam?

    1. Rüyamda çocuk kılığında sabah 8 gibi bana sarılmak istedi fakat çok korktum ve başladım dua etmeye gozlerimide açmaya çalışıyorum fakat acamiyordum bı kaç dakika böyle sürdü sonra gözümü açtım ne analama geliyor bu

  13. Merhaba.

    Sahurdan sonra namazımı kılıp yattım. Sabah 6 gibi korkutularak uyandım.

    Rüyamda uyurken içime uğultulu bir şekilde bir şey girdiğini fark ettim. Rüyamın içinde bağırmak istedim, çabaladım ama gıkımı çıkaramadım. Rüyamın sonuna doğru yüzüm eğiliyor gibi bir şey oldu bağırarak uyandım ve rüyamda sıkça okuduğum bir esirgeme duası var onu da okumuştum ama yine de görmeye devam ettim. Rüyam hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

    İyi günler…

    1. Bu rüyanız size bir işarettir, gerçek yaşamdan bir kesinti olarak. Sizinle uğraşan kıskanan ve sizi çekemeyenler var. Hatta size kötülük yapacaklarına işarettir bu. Ama duanız ve ibadetiniz sayesinde bunlardan kurtulacaksınız. Yalnız dikkatli ve temkinli olmalısınız. Mide bulantısı, baş dönmesi ve tansiyon sorunlarınız olduğunda dualarınızı arttırın ve Allah’tan yardım dileyin. Allah yardımcınız olsun. Benim kişisel tecrübe edilmiş tabirim bu… Yine de gaybı ve geleceği Allah bilir.

    2. O cin değil, de karabasan basmış sizi. Ben de aynısı olduğunu üzerimde bir ağırlık, sesim çıkmadı sonra bir anda bağırmıştım. Fakat bu benim ki düşünce, belki başkası bir şeydir ama kendimde böyle söylediler.

  14. Banyodayım fakat üzerimi çıkardıkça kıyafet tekrar üzerimde oluyor ve bir kız var aynı anda yıkanıyor ve o bir cin. Fakat yanıma geliyor ben onu seviyorum o beni seviyor. Bir yandan korkuyorum sonra ben dua ediyorum musluk basında ama tepki vermiyor, gidiyor sadece.

  15. Rüyamda cin olduğumu gördüm ama mutsuz da değildim. Abimin benim cin olduğumu anlaması için yok olabildiğimi falan gösterdim. O da çok şaşırdı öyle gördüm yorumlarsanız sevinirim.

  16. Rüyamda 3-4 yaslarında çok güzel bir erkek çocuğu gördüm hiç konuşmuyordu. Amcam ve çevredeki herkes ondan uzak durmamı soyluyordu yalnız çocuk benden yardım ister gibiydi. Ben de ona yaklaşmaya başladım, yaklaşınca çocuğun gözleri büyüdü ve yeşil rengi aldı ve alnında mor mor damarlar çıkmaya başladı. Onun içine cin girmiş ben de anlayıp ona bildiğim bütün duaları okumaya başladım ama rüyanın sonunda nas ve felak suresi okuyunca çocuk normale döndü ve uyandım rüya değil sanki gerçek gibiydi anlamını söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim…

  17. Ben rüyamda bir tane kadın gördüm. Kadının içinde cin gibi bir şey var sanki ama yarısı dışarıda ben de ona daha dikkatli bakınca gördüm. “Bana niye bakıyorsun” dedi. Ben de başımı kollayıp ayetel kürsi nas sürelerini okudum. Ne anlama gelir?

  18. Rüyamda cinlerin namaz kılmama engel olduğunu görüyordum, kovuyordum, gitmiyorlardı sonra bir kadın gelmişti onları öldürdüğünü gösterdi bana. Bunun anlamı nedir?

  19. Rüyamda caminin kapısında iki kadın vardı. Kapıdaki bir cinle konuşuyorlardı fakat içerideki hoca cini görmüyordu ve kadınlara kimle konuştuklarını soruyordu. Daha sonra cinin hocanın kılığına girdiğini gördüm. Bunun anlamını söyleyebilir misiniz? Teşekkürler.

  20. Rüyada bir insanı cin olarak gördüm ve bana doğru geliyor. Ben de çığlıklar atıp kaçıyordum. Babaannemde cine “Rahat bırak kızımı” deyince kayboldu. Bunun anlamı ne? Çok merak ediyorum, yorumunuzu bekliyorum.

  21. Aylardır rüyamda kendi evimdeyim ama evin içinde bir odadan başka bir odaya geçiyorum ve evin normalden daha büyük olduğunu görüyorum ama evin bu kısmının birçok odadan oluştuğunu ve bir cinin orayı ele geçirdiğini görüyorum ve kaçıyordum ta ki düne kadar. Rüyamda o odaya girdim ve sürekli ayetel kürsi okudum sonunda karşıma bir çarşafı elbise olarak giymiş bir kadın buldum. Yüzü kapalıydı sadece gözleri açıktı. ayetel kürsi okumaya devam ettim ve kadın yok oldu. İçeri odalardan kız ve erkek 10 tane çocuk çıktı ve ev bembeyaz oldu. Çocuklar kurtarıldıkları için seviniyorlardı. Yorumunu yapabilirseniz çok sevinirim.

  22. Rüyamda anneannem ve kardeşi kuran-ı kerim okuyordu. Birden bire anneannemin içine girdiler, Anneannem üstümüze saldırdı. Ardından dayımı çarptı sonrasında da uyandım zaten. Hayır olsun inşallah. Bu ne anlama geliyordur?

  23. Rüyamda kadın çinin ve çocuklarının ablamla beni takip ettiğini gördüm. Biz ilerlerken de önümüzden birinin çok hızlı bir şekilde koştuğunu gördüm. Titreyerek uyandım sonra bütün duaları okudum.

  24. Rüyamda sürekli bir cin tanımadığım insanların içine girip beni ele geçirmeye çalışıyor ve sürekli kaçıyorum. Uyku düzenim kalmıyor, çok etkisinde kalıyorum ve gece uyurken zorluk çekiyorum, korkudan uyuyamıyorum. Sizce ne anlama geliyor? Teşekkürler.

    1. bu sorunun yorumunu bende istiyorum cünki benzerini gördüm. mahallemde babam hariç herkesin icine bi cin giriyordu rüyam boyunca besmele çektim uyandığımda terlemiştim..

  25. Rüyamda arkadaşımı çağırmaya gidiyordum, birden annesi kapıyı açınca gözleri beyaz oluyordu, birden çığırıyordu ve daha sonra ben bayılıyordum. Beni içeri alıyordu daha sonra da beni dışarı bırakıyordu.

  26. İyi günler. Ben 4 aydır evliyim. Eşim son günlerde acayip rüyalar görmeye başladı. Rüyasında bir kadın ve iki adam görüyor, bu adamlar eşimle birlikte olmak istiyorlarmış. O gördüğü kadın beni bırakmasını ve onunla gitmesini söylüyor aksi takdirde beni yok edeceklerini söylüyorlar. Ben Uykudan uyanıyorum ve eşimin durumuna, uyandıramıyorum, uyandığında ise beni duyduğunu ama rüyasına gelenlerin benimle konuşmasını engellediğini söylüyor. Eşime sarılmaya çalışıyormuş ve onu asla bırakmayacağını söylüyormuş. Gelen kadın bizim köyde cinli diye anılan ve cinlerden evli olduğu söylenen Elif adında bir kadın. Ne yapmam gerekiyor? Bana yol göstermenizi temenni ediyorum.

    1. gökhan abi ben 16 yaşındayım aynısı benim annemede gençlik yıllarında oluyomuş ize anlatır bazen o cinler senin eşine aşık olmuşlar yada o elif denen kadın sana aşık ve senin karına büyü yaptırdığı için olabilir. eşiniz banyo tarzı yerlere girerken besmelesiz girmesin kendinize dikkat edin . iyi günler

  27. Rüyamda namaz kılmadığım için cin tarafından çarpılıyordum. Bacağıma bir şeyler oluyordu sonra tövbe edip Allah’a kılacağım için söz veriyordum. Bunun anlamı nedir, acaba?

  28. Merhaba ben rüyamda bir evde duvarlarda cinler olduğunu gördüm, sadece siyahtılar ve ayakları yoktu, bir sürü vardı. Yaklaşık 13 sene önce vefat eden büyükbabam vardı. O cinlere bağırıyordu, ben korktuğum için onları kovuyordu sonra büyükbabam bana güldü ve öylece uyandım ve çokça bu tarz rüyalar da görüyorum. Sizce bunun anlamı nedir? Şimdiden teşekkür ederim…

  29. Rüyamda banyoda bir kovada yeşil saçları dökülmüş, ıslak, ağlayan birisini gördüm ve rüyamda bir adam onu yakmaya çalışıyordu. Ben de onu banyodan alıp çıkarttım ama o an banyoda yangın çıkmıştı. Kucakladım onu sonra bir çantayı boşaltıp içine koydum, dışarı çıktım. Bu kadarını hatırlıyorum. Bu rüya ne anlatıyor? Tırnaklarını falan bile gördüm. Bana teşekkür etti bir de.

  30. Rüyada cin benim yanımda ve hiç ayrılmıyordu. Ben göremiyordum. Sadece etrafımda olan 2 kişi görebiliyordu, onu ve rüyamda söylediklerine göre genç, fırlama ve edepsiz bir cinmiş. Bu ne anlama gelir?

  31. Rüyamda ailemden 3 kişiyi ve yakın arkadaşlarımı gördüm. Çok tuhaf mekanlarda üstüme doğru geliyorlardı, ben de onlardan uzak durmaya çalışıyordum. Ne anlama geliyor? Kafama taktım kaç gündür. Açıklar mısınız?

  32. Rüyamda kaldırımda duran küçük bir cin görüyorum bu bir büyüyor bir küçülüyor. Ben de bildiğim bütün duaları okumaya başlıyorum. Bunun tabiri nedir, acaba?

  33. Rüyamda ruhum bedenimden ayrılıyor gibi hissediyorum. Sanki ruhum bedenimden kopuyor, bunu da cinler alıyor. Gözlerimi açamıyorum. Felak ve Nas surelerini okuyorum, sanki beni engelliyorlar. Garip sesler duyuyorum, kapı vurulması gibi. 3 gecedir aynı şey oluyor, cin sanıyorum. Yorumlar mısınız?

  34. Rüyamda bir yere gidecektim. 2 akrabamı çağırmak için odama giriyorum. Balkonumda dikilmiş tepkisiz bir şeye bakıyorlar. “Ne oluyor” diyorum. “Ağaca bak” diyorlar. Balkonumun hemen 2metre yanında ağaç var, onun dalında güya cin buzdolabı koymuş. Ben de bakıyorum, birden oyuncak bebek oluyor, şaşırıyorum. Annem geliyor. “Ne yapıyorsunuz burada” diyor. Aa! Bebek düşmüş buraya deyip sopayla vurup düşürüyor, yere. Öyle uyandım. Cinlerin olduğunu biliyordum ama annem bilmiyordu.

  35. Rüyamda arkadaş grubumla evde oturup bir şeyler içiyorduk sonra benimle bir arkadaşım arasında tartışma çıkıyordu. Ben bağırmaya başlıyordum ve bana evin sahibi hemen Kur’an getirip oradaki duaları okuttu, ilk önce okuyamadım ama sonra duayı okumayı başardım ama cinler geldi küçük çocuk kılığındaydı, bir türlü gitmediler.

  36. Rüyamda eniştemle define kazarken, cinlerin bizi sıkıştırdığını, basınç uyguladığını gördüm ve enişteme “Bırak kazma, artık gidelim” diyorum sonra cinlerle halay çekmeye başladık ve uyandım. Bu neye delalettir? Hayır olur inşallah.

  37. Rüyamda biri bana cinleri görebilmek için okunması gereken bazı kelimeleri öğretiyordu. Ben öğrenmek adına tekrar ederken birden görebilmeye başladım. Ben korkunca da öğreten onları gördüğünü belli etme dedi. Kuytu köşelerdelerdi zaten hep ama ben bir tanesinin yüzüne bakınca anladı ve rüyamda peşimi bırakmadı. Nas, Felak, ihlas, Fatiha tüm sureleri okudum. Sadece Ayetel kürsi okuyarak uzaklaştırabildim. Yanımdaki insanların içine giriyor ve onlara kötü şeyler yaptırıyor ya da söyletiyordu. Ben de onların gırtlaklarına yapışıyor, onları boğmadan çıkartmaya çalışıyordum. Sadece Ayetel kürsi ile çıktıklarını tecrübe etsem de herkese duaları adeta bir sırası varmış gibi başta başlıyor hızlı hızlı Ayetel kürsi’ye gelmeye çalışıyordum. Bu rüyanın anlamı nedir? Bir süredir aralıklarla rüyamda şeytanı ya da cinleri görüyorum hep mücadele halinde ve hep sonuçsuz kalıyor. Bazen taşlıyorum bazen duaya sarılıyorum. Bilinçaltı mı, bunların hepsi?

  38. Rüyamda evime bir cinin girdiğini gördüm. Hemen peşinden gittim ama benden kaçıyor, uzak duruyordu. “Korkma” diyorum cine ama kaçıyordu. Cevap alabilir miyim?

  39. Merhabalar 2 yıldır cin musallatına uğramış biri olarak dün gece rüyamda cinin gözlerini gördüm. Ne anlama gelir, acaba?

  40. Rüyamda cinci biri bana cini çağırırım diyor, beni korkutmaya çalışıyor ama ben korkmuyorum dua okuyorum. Cin gelmiyor ama cinci kişi kazanmış gibi kahkahalarla gülüyor ama Allaha sığındığımdan dolayı hiç korkmuyorum.

  41. Rüyada insan görünümünde cin eve giriyordu, mutfakta oturuyordu. Cinlerin ayakları ters olmuyor muydu diye düşünüyordum. Sonra cin ayaklarını çıkarmıştı sonra korkup yüzüne doğru dua okumuştum ve yüzü beyazlamıştı.

  42. Rüyamda bir odanın içindeydim, oda çamurdan yapılmış. Pencereden bir cin bağırıyordu “Bırakın beni” diye. Ben de odada uzanmıştım, kalktığımda yanımda 3 kişi daha yatıyordu, onlarda cindi. (Ben evde tek başıma kalıyorum. Yaşım 26. Yardımcı olursanız çok sevinirim.)

  43. Rüyamda bir büyüğümün İçine cin girdiğini görüyoruz ve herkes bunun farkında, ne yapacağımızı bilemez haldeyiz. Korku içinde hep ona bakmaktayız o ise bize bakıp hep gülüyor, gözlerinin rengi parlak yemyeşil. Sanki o durum hepimizde sırayla tekrarlanacak korkusu veriyor. Sonra onu evden dışarı atıyoruz, yakarsak onu yok edebiliriz diye düşünüyoruz sonra biri meşale atıyor, onun üstüne ve isabet etmiyor, kurtuluyor. Hep bir şeyler atıyoruz ateşten ama etkilenmiyor ve benim peşimden geliyor. İçime girmek istediğini biliyorum, korkuyla kaçıyorum ondan ama beni yakalıyor. Gözlerim yeşil oluyor rüyamda. Bunu biliyorum ama aynaya baktığımda gözlerimin yine aynı olduğunu görüyorum. Biran herkese kötülük yapmak geliyor içimden, herkese zarar vermek. O korkuyla uyanıyorum.

  44. Rüyamda lavaboya giderken ayaklarımın ters döndüğünü ve yürüyemediğimi gördüm. Daha sonra birden karşıma bir kız çıktı ve bana cin olduğunu söyledi. 13 ya da 14 yaşlarında bir kız olarak göründü ve “Korkma ama ben cinim. Sen korkma diye kız kılığındayım” dedi. Benimle oturup konuştu ve sonra bana başka tarafı gösterip “Oraya bak” deyip kayboldu.

  45. Rüyamda evde yalnızdım. Eski sevgilim hakkında telefonda konuşuyordum. Sonra kapı çaldı. Delikten baktım kapıcıydı sonra kapıyı açtım ve onun kılığına girmiş cindi. Sonra kapıyı kapattım ama kapatmama rağmen kapanmadı, açıldı tekrar. Bana zarar verecekken uyandım. Bu rüyanın yorumu ne, rica etsem açıklar mısınız?

  46. Hocam hayırlı günler. Hayır, olur inşallah. Rüyamda: X vs. ışınlarını gösteren bir gözlük varmış. Bu gözlüğü taktığımızda cinleri de görürmüşüz. Ben de bu gözlüğü takıyorum ama eşim takmamı istemiyor. Ben eşimi dinlemeyip gözlüğü takıyorum ve gece vakti dışarı çıkıyorum. Karanlıkta ağaçların üzerinde kenarlarda vs. cin olduğunu bildiğim mahlukatlar görüyor ve korkuyorum. Sürekli olarak euzü besmele çekiyorum. Hayır, olur inşallah. Sizce rüyamın manası nedir acaba?

  47. Rüyamda bir odada 5-10 kadar bebek vardı. Onların cin olduğunu düşündüm ve sürekli sure okudum, onların kaybolması için. Onlar güçlü olduklarını söylediler ve ben dua etmeye devam ettim. Sonrasını hatırlamıyorum ama.

  48. Rüyamda bir kız yurdundaydım. Dışarıda içeriden on kız almak için bekleyen bir grup cin vardı ve insan görünümündeydiler. Yurt görevlisi de cindi ve yurttan kızları onlara vermek için çabalıyordu. Merdivenlerden hızlı hızlı ilerliyordu, on kişiyi tamamlamak için. Bu süreçte ben olayı dışarıdan izleyen biri gibiydim. İnşallah hayırlara gelir…

  49. Rüyamda kardeşimle ben cin çağırdığımızı ama çağırırken yarıda kesip tövbe ettiğimizi gördüm.

  50. Merhaba rüyamda bir bayanın evine misafirliğe gitmiştim. Bir anda o evin içinde iri yapılı, insan görünümlü, cinler belirdi ve ev sahibi onlardan korkup kaçmamamı söyledi. Öyle de yaptım ama içimden korkuyordum tabi ki. Sonra TV izlemek istedikleri söylendi. Onlara TV açtım. Cinlerden çocuk olanı, bir anda sırtıma sarıldı. Sonra ona resimli bir kitap açtım, içinde olanları anlattım. Onlar benimle konuşmuyorlardı. Ne istediklerini bana ev sahibi söylüyordu. Bu onlarla ilgili gördüğüm ilk rüya değil sadece en son gördüğüm. Bunlar ne anlama geliyor? Lütfen yardımcı olun…

  51. Rüyamda çarşamba akşamı kaynar suyu balkona döküyorum. Sabah olduğunda balkonun 2 katı şeylerin oraya sığdığını görüp, şaşırıyorum. Bakmak için kapıyı açıyorum. Uçan birini görüp ürküyorum. Diyor ki “Beni davet edin size para vereyim” falan. Ben inanmıyorum. Kardeşim onu içeriye alıyor. Ben de eüzü besmele okuyorum ama korkmuyorum. Onu alt ediyorum. Diyorum “Bizden uzak dur! Sonra Sübhane, tahiyyat nas surelerini okuyorum.

  52. Açık kapı ardında beni izleyen birini gördüm ve hiç umursamaz uyumaya devam ettim. Daha sonra tekrar gözümü açtım, yine kapıdaydı. Çok iyi hatırlıyorum ama gerçekti. Daha sonra kapıyı kapatmak için kalktım, iki adım attım. Kapıya baktığımda kapı kapalıydı. Ne anlama geliyor? Nasıl yorumlayacağımı bilemedim.

  53. Rüyamda dönen bir şeye biniyorum ve hızla dönüyor. Kucağımda ise Kur’an-ı Kerim var ve ona sımsıkı sarılmışım. Göremediğim canlılar tarafından sürekli kulağıma bir şeyler söyleniyor. Çoğu beni aşağılıyor sanki ve ben dua etmeye başlıyorum. Fatiha’yı okuyorum Felakta şaşırıyorum, ardından onu da okuyorum. Sonra biri beni ittiriyor ve düşüyorum. Ağlayarak ayağa kalkıyorum. Annem babam ve kardeşim onlar da ağlıyorlar. Babama sarılıyorum. Ve uyanmamışım, ağlamışım baya. Zaten o sırada kendimi görüyordum, etrafımı görüyordum. Birini daha gördüm, uyanmadım. Uyumaya devam ettim.

  54. Beni bir cin çarptığını gördüm. Yüzünü göremedim ama yatağımda 2 kez kitlendim. Rüyamda besmele çektim ama fayda etmedi. Sonra beni koruması için bir siyah muska takıldığını gördüm ama o da boynumdan kopup yere düştü. Bunun anlamı nedir? Lütfen yardımcı olun!

  55. Ben rüyamda bir sürü cinlerin bir arada olduklarını gördüm. “Anne!” diye bağırıyordum ama kimse duymuyordu, beni. Bu ne anlama gelir acaba?

  56. Rüyamda oğlum (12y) “Anne yılan var” diyor ve tavanı gösteriyor. Ben de baktım, yılan değil ama yılan gibi s şeklinde bir bulut mu yoksa üç harflimi, bir türlü çıkaramadım. Görünce ben de korktum. Ve oğlumu, kızımı da (13y) kollarıma aldım. Hemen felak ve nas surelerini hiç durmadan sürekli okudum ve sonra uyandım. Saygılarımla, Nevin.

    1. Bir gece rüyamda akrabalarım kimin içinde cin var diye bir şey yaptılar o anda da ben düşüp bayıldım bu ne anlama gelir? Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.

  57. Rüyamda yeni aldığımız evin yakınında yaşlı bir adam geliyordu, elinde bebekle. Bebeği salıncağa bırakıp atıyordu ve çocuğu o anda cin çarpıyordu. Tüm akrabalarım yeni aldığımız evin içinden çıkıp yardım etmeye çalışıyorlardı.

  58. Evde hep birlikte oturuyorduk ve mutfak ya da koridor gibi bir yerden seslerin geldiğini duyar gibi oluyorduk. Önce korkmuyorduk, sesler arttıkça dualar okuyorduk ve biz dua okudukça sesler daha fazla çıkıyordu. Şu an bile hatırlıyorum okuduğum duaları. Ama rüyadan kurtulmaya çalıştım, kurtulmaya çalıştıkça sanki gerçek gibiydi. Biraz karışık bir anlatım oldu ama aydınlatabilirseniz teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum…

  59. Rüyamda kızımın ve kocamın içine cin girmiş ve ben anlayınca bağırarak evin içinde, “Çık ortaya, Allahtan başka ilah yok. Benim rabbim var” diye bağırdım. Salavat çektim eüzü besmeleyle kızıma vurmaya başladım. Kim daha çok asileşti sonra alttan almaya başladım. Bu kez kocamın yüz ifadesi değişti. O sırada uyandım ama çok korktum. Ne hayır bilmem.

  60. Ben rüyamda deli gibi insanların olduğu bir yerdeydim. O deliler ruh çağırıyorlardı, cinlerle falan çağırıyorlardı. Ben onların arasından geçerken, bağıra bağıra besmele çekiyordum. Çok korktum. Lütfen, en yakın zamanda yorumunuzu gönderin.

  61. Rüyada cinlerin saldırısına karşı onlara Felak suresini okuyup, onları kahretmek, ne anlama gelir?

  62. Rüyamda cin kaç kare içinde cinleri gördüm. 1.sinde çok güçlü bir cin benim yakamdan tutup, hızlı bir şekilde duvara ittirdi ve duvar kırıldı. 2.sinde ise üst komşumuzun 3-4 yaşında küçük oğlunu gördüm, cin olduğunu hissettim. Gece bağırarak uyandım, korkudan. Bunlar ne anlama geliyor. 2-3 gündür bu tarzda rüyalar görüyorum. Etkisinde kalabileceğim bir film falan da izlemedim.

  63. Rüyamda cinler ile aynı ortamda bulunmaktaydım. Ama onları göremiyordum, sadece var olduklarını biliyordum. Bir arkadaşım vasıtasıyla konuşmuştuk.

  64. Banyoda etrafta soğan kabuğu vardı. Ben “Burada kim banyo oluyor” Dedim. Bir anda insan şeklinde veya insan emin değilim. Kudretli bir ses tonuyla “Ben yapıyorum” Dedi ve beni itti. Sonra yatakta euzu besmele çektiğimi, kardeşimin ve annemin odamda dua ettiğini gördüm.

  65. Ben cinli bir evin önündeydim. Ev yıkık döküktü ve oradan gelen bir kertenkele sırtıma girdi, beni ısırdı ve çıktı. Bu ne anlama gelebilir? Yalnız değildim, yanımda arkadaşım vardı.

  66. Rüyada cinlerin konuşarak size söyledikleri sayılar neyin habercisidir, ne anlama gelir? Birde kapı önünde durarak konuşmak, sadece sayılar söylenildi. Ne anlama geliyor?

  67. Genelde bir tanıdığımın kılığında karşıma çıkıyor. Zarar vermeye çalışıyor ve ben her defasında Ayetel Kürsi okuyorum. Arada bir aklıma Felak, Nas geliyor. Rüya içinde onları da okuyorum. Rahat bırakıyorlar. Nedir bu, ne çeşit bir rüyadır? :S

  68. Rüyamda cin oyuncak bir bebeğin içine girmişti. Ben de üzerine dua okudum ve üfledikçe içinden çıktı, cin.

  69. Rüyamda şehrin dışında bir orman vardı, ormandan cinler çıkıyordu. Ben bu cinleri Ayet-el Kürsi ile ormana geri sokmaya çalışıyordum. Ayet-el Kürsi cinlere etki ediyordu. Cinleri hakimiyeti altına almış bir cadı ya da büyücü de vardı. Okuduğum ayetin bu büyücüye etkisi olmuyordu. (Ben bu rüyayı daha evvel görmüş gibiyim. Sanki daha evvel ormana girmişim ve cinler beni takip etmeye başlamış, tabi cadı da. Ama ben hepsini Ayet-el Kürsi ile geri ormana sokuyorum. Cinlerin ormandan çıkması için ormana bir insan girmesi gerekiyor.) Şehrin bir sınırı var. O sınırdan içeri cadı ya da cin girmemesi gerekiyor. Cinler giremedi ama cadı bir yolunu bulup içeri girdi. Ben eve kaçtım ve cadı peşimden geldi. Tabi sürekli Ayet-el Kürsi okuyorum. Cadı evime girince ona elimdeki cisim ile vurdum ve yere yatırdım. Daha sonra kendi vücudumla onun vücudunu kavradım ve kafasını koparmaya çalıştım. Boyun kemikleri paramparça olmasına rağmen ölmedi. Daha sonra bir cinci hocanın sesini duydum. Bana şunu dedi: “Bu yaptıklarını biz de yaptık ama arkamıza döndüğümüzde beyaz bir ışıkla lanetlendik.” Ben de arkamı döndüm ama lanetlenmedim. Tabi bu sırada cadı elimden kaydı ve karşıma dikildi, sanki boynuna bir şey olmamış gibi. Unutmadan ekleyeyim; cadıyı öldürmeye çalışırken Ayet-el Kürsi'nin büyük bölümünü unutmuştum ve Felak ve Nas Surelerini okumaya gayret ediyordum.

  70. Rüyamda cinler tarafından korkutuldum. Çığlıklar ve evin içinden acayip sesler geliyordu. Rüyadan uyandığımda evdeki garip sesler devam ediyordu.

  71. Rüyamda farklı biçimde cinler gördüm. İki tane, anne ve kızı sanırım… Kız olan yarım açık kapı aralığından bana bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum, söylediğini. İnsan kafalı ahtapot gibiydi şekli. Aynı rüyada yakınlarımın üzgün ve ağlamaklı yüzlerini de gördüm.

  72. Arkadaşlar ben evimde mutfağa doğru giderken, odadan annem çıktı. Ben de anneme “Sen gitmemiş miydin?” dedim. Sonra birden cine dönüştü ve beni kovalamaya başladı. Odaya girdim, orda da 2 arkadaşım daha vardı. Ben yere yattım, bağırarak ve dilimi yuttum, herhalde. Diğer 2 arkadaşımda bağırıyorlardı. Sonra sıçrayarak uyandım. Bunun anlamı nedir, lütfen söyler misiniz?

  73. Rüyamda içimde cin varmış ve tanımadığım insanlar ellerimden tuttular. Ama bu insanların benim iyiliğim için uğraştıklarını biliyordum. İçimden cini çıkarmak için bir şeyler yapıyorlardı. Ben de o anda ne olduğunu bile anlamadım ve bir anda içimde bir acı ve içimden bir şey çıkmaya başladığını hissettim. Yüzümün şekli değişip, uzun saçlı birisi gibiydim ama normalde kısa saçlıyımdır. Rüyamda suratımı seçemedim ama o kişinin ben olduğumu biliyordum ve hemen uyandım. Zaten gece 11.30 gibi uyumuştum ve saat 01.00 gibi kalktım, hemen. O rüyanın etkisinden sonra gece 3 gibi uyuyabildim ancak. Ne anlama, manaya geliyor, bu rüya? Rica etsem bilgilendirebilir misiniz, beni? Teşekkürler.

  74. Merhaba bugün rüyamda cin gördüm ve o cinin yanından Kur’an-ı Kerim aldım. İlk başta “Gelme, çarparım” dedi bana. Ben de gidip alamadım Kur’an-ı, korkudan. Sonradan “Gel, al tamam çarpmayacağım” dedi. Ben de güvenip, gidip aldım ve gerçekten bir şey yapmadı, bana. Kur’an-ı Kerim’i aldığıma çok sevindim ve üç kere öpüp başıma koydum. Hocam, bu rüya ne anlama geliyor? Açıklık getirirseniz sevinirim.

  75. Rüyamda birden fazla cin içime giriyor. Ben onları içimden çıkarmak için, ezan ve dualar okudum. Annem ve ablamdan yardımda bulundum. Bunun anlama nedir?

  76. Rüyamda köydeki evimizdeyiz. Kapının önünden bir sürü at geçti. Sonra koca bir denize dönüştü, bahçemiz deniz ardından kara dönüştü. Evin içine girdik. Yanımda annem ve kardeşlerim de vardı. Cinleri görmedim ama varlıklarını hissettiriyorlardı. Evin duvarlarına bir isim yazdılar ama tam olarak hatırlayamıyorum. Sadece soy ismi Yusufoğlu’ydu, onu hatırlıyorum. Bizim elimizde de Kur’an vardı, bize zarar vermesinler diye, elimizde tutuyorduk. Dua etmeye başladım. Dua ederek uyandım.

  77. Rüyamda evime cinlerin girdiğini ve bizi korkuttuklarını görüyordum. Onlardan korunmak için dua okuyordum. Ancak korkudan dilim tutulmuştu ve onlarda duadan etkilenmiyorlardı. Elime bir taş alıp onlara atmaya çalıştığımda ise kolum o kadar ağırlaşmıştı ki, taşı fırlatamıyordum.

  78. Rüyamda dedemin köydeki evindeydim. Sülalece ordaydık ve bir arkadaşım da benimleydi. Bir gece vakti bir sürü cinler gelip, akrabalarıma saldırmaya başladı. Onları çarpıyorlardı. Çarptıkları kişilerin gözlerinde bembeyaz oluyordu ve ben sinirden çarpılanlardan birinin boğazını sıkmaya başladım içindeki cini öldürmek için. Ama bana da saldırmaya başlayınca cinler, ben de komşumuzun evine kaçtım yanımdaki arkadaşla beraber. Orada gecelerken yine saldırdılar ama kimseye zarar veremediler ve geceyi orda geçirdik. Sabah olduğunda tam yola çıkıyorduk ki, gecelediğimiz evdekilere saldırdılar. Onları da çarpıp evi yıktılar sonra yakındaki tüm evlere saldırdılar. Ve biz de yokuş aşağı kaçmaya başladık arkadaşımla beraber. Tam o anda uyandım ve sabah ezanı okunuyordu. Şimdi bu rüyaya tam yorum yapabilir misiniz?

  79. Rüyamda tam olarak hatırlamıyorum ama akşam veya yatsı ezanında, evin bahçesinin kapısında, babamın sırtında bir cin gördüm. Sonra cin kaçmaya çalışırken, üstüne atladım ve tutmaya çalıştım. Bir ara göz göze geldik sonra kaçtı. Zaten o ara uyandım. Bunun tabiri nedir?

  80. Rüyamda bir şey tarafından ele geçirilmiş gördüm kendimi. Konuştuklarımı ve vücudumu kontrol etmekte zorlanıyordum. Yakın akrabalarımdan insanlar vardı yanımda ve onlardan yardım istiyordum. Sanki arka taraftan beni sarmış, bütün vücudumu ve beynimi kontrol ediyordu!

  81. Ya ben rüyamda cin mi, artık bilmiyorum. Yüzünü görmedim ama korkarak geri çekiliyordum. Ahır gibi bir yerdi bulunduğumuz ortam. Sonra ne oldu bilmiyorum. O beni korkutan mahlukatı kavanoz gibi bir cismin içinde görüyorum ve cismi babam tutuyor. Babam dualar okuyor ama ben duyamıyorum. Sonra ben de bildiğim duaları okuyorum. “Mahlukat öldü” diye bir ses duyuyorum. Sonrası uyanıyorum.

  82. Rüyamda bir amca bana, “Cinler seni işaretlemişler” dedi ve arkasından çok kötü şeyler oldu. Acaba nasıl yorumlarsınız?

  83. Rüyamda içime cin giriyordu. Kendimi tutamıyordum sürekli bir yere savruluyordum ve ağzımdan kan çıkıyordu. Herkes benden çok korkuyordu. Eski öğretmenim bana bir şarkı dinletiyordu ve ben sakinleşiyordum. Cin içimden çıkıyordu. Bir arkadaşım yukarı ki odada olduğunu söylüyordu. Hissetmiş. Sonra bana muska aramaya başladık ama bulamadık. Çok bitkin görünüyordum. Beni arkadaşlarım kolumdan tutuyorlardı. Baygın gibiydim sanki.

  84. 01.03.2014 tarihi akşamını 02.03.2014’e bağlayan gecenin ilk sabahı, aksam 3 sıralarında uykuya daldım. Rüyamda bir aksam üzeri denizin tam yanında bulunan bir futbol sahasındaydım. Kaleye çok yakındım. Kaleye doğru yaklaşan bir futbolcu vardı. Birden bire kalecinin yanında ürkütücü, dişleri siyah olan bir adam belirdi. Bu kişi bir cindi. Ona o kaleciyi öldürmesini fısıldadı. Önünün açılması için. O futbolcu da önce kaleciyi dövdü sonra eliyle denize fırlattı. Sonrasında başka bir sahneye ışınlandım. 5 kişi tek bir tuvalete aynı anda tuvaletimizi yaptığımızı gördüm. Bunu hatırlarken bile kendimi çok tiksinç hissediyorum. Bu 5 kişiden biri yakından tanıdığım bir büyüğüm ama akraba değil. Sonrasında 5 kişiden 3’ü gidiyor. O tanıdığım kişiyle ikimiz kalıyoruz. Sonra o da gidiyor. Ben bir süre daha orda kalıyorum. Sonrasında tuvalet tıkanıyor. Sonra yine başka bir sahneye ışınlanıyorum. Bu sefer metrodayım.  Yanımda bir çanta var. Poşet içinde de eşofman ya da yelek benzeri bir giysi var. Önümde de kel bir adam var. Dikkatlice baktım ama bu adam kesinlikle hırsız tipli bir adam değil. İş adamı gibi yakışıklıca bir adam. Sonrasında çantamı alıyor ve gidiyor. Ben ise hiç tepki vermiyorum. Sanki almasını istiyormuşum gibi. Sonrasında çantanın çalındığını fark ediyorum. Sonra yine başka bir sahneye ışınlanıyorum. Bu sefer Kıbrıs’ta bir sahildeyiz. En yakın arkadaşım İrem’le sahilde yürüyoruz. Annesi biraz daha geriden bizi takip ediyor. Sahilde bir taş var ama betonla örülü bir duvar gibi fazla yüksek değil. O duvarın ustu olduğu gibi çeşit çeşit farklı kızartılmış balıklarla dolu. O balıkların üstüne basa basa gidiyoruz. Sonrasında bir yerde oturuyoruz.  Oturduğum yerden bir kırlangıç balığı alıyorum. Kızartılmış balığı yiyorum ve ne kadar lezzetli olduğunu söylüyorum.  Sonrasında ailemle bir şekilde konuşuyorum. Oranın çok lüks bir yer olduğunu söylüyorum. Sonrasında bu olup bitenlerden önce miydi, sonra mıydı hatırlamıyorum. Kendimi birden kendi odamda buluyorum. Odada abim var. Sözü geçen cin bu sefer abimin içindeydi. Çok sinirliydi. Beni öldürmek istiyordu. Ben de ağlıyordum. Beni öldürmemesi ve affetmemesi için. Biraz gevşer gibi oluyordu. O rüyadan ertesi gün sonra ise bir AVM’de gördüm kendimi. Kaliteli bir eşofman altlığı ve üstlüğü bakıyordum ama tedirgindim param buna yetecek mi diye. Tüm bunlar birbiriyle bağlantılı olabilir mi? Çok merak ediyorum. İşin garip kısmı, ben rüyaların gerçek yaşantımı ve geleceğimi gösterdiğine asla inanmazdım ta ki bundan 4 hafta önce rüyamda bir saksı ve saksı içinde bir çiçek aldığımı görene kadar. Askerlikle ilgili kafama taktığım erteletme işleri vardı ve çok rahat bir şekilde hallettim. Hallettikten 5 gün sonra sitenizden o gördüğüm rüyanın anlamına baktım. “Kafanıza taktığınız işleri çok iyi bir şekilde halledeceksin” diyordu. Birebir aynısı çıkmıştı. Ben adeta şok oldum ve şu anda da inanılmaz bir merak içerisindeyim. Tek umudum sizsiniz.

  85. Ben dün gece rüyamda, sakalı uzun bir adam gördüm. Yerde yatıyordum ve ayaklarımın oraya geçmiş dualar okuyordu. Duaları okuduktan sonra bir şey geldi ve beni uzandığım yerden kaldırdı. Hareket edip kalkmak istiyorum fakat hareket edemiyorum. Bağırmak istiyorum, bağıramıyorum. Sanki dilim bağlı gibiydi. Bu nedir yardımcı olur musunuz?

  86. Rüyamda yatakta uzanır vaziyetteyken, altımda bir şeyin olduğunu ve ellerimi kollarımı tuttuğunu görüyorum. Sonrasında beni bırakmasını istediğimde daha sıkı tutmaya çalışıyor. Ardından diyorum “Elimin birini kurtarıp saçını tutarsam” beni bırakmasını ve sonrasında nasıl bir diyalog geçtiğini tam hatırlamıyorum. Ama bana 3 altın bırakacağını söylüyor. Bırakıyor ama altınları para şeklinde, içi boş telden yapılmış olarak görüyorum ve ardından uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

  87. Rüyamda, benim eşimin küçük kardeşiyle amcamın evindeydik ve bu arada amcamın evinde kimse yoktu. Sadece ben ve küçük çocuk vardı. Evin içinde 3 tane cin inanılmaz bir şekilde korkuttular. En sonunda nasıl oldu da onları elektrik şoku ile etkisiz hale getirdik. Sonunda tam evden çıkarken hemen oda da cin mi yoksa değişik bir hayvan türü mü tam anlayamadığım iki şey ortaya çıktı ve ayağımda tutunarak gitmememi istediler ama en sondan onlardan kurtulduk. Kapıda o korkudan çıkarken, kapının dört tarafı filelerle örtülüydü. Biraz bağırdık ve biraz da kendimi zorladım ve çıktım. (bu arada benim bu filelerden kurtarmak isteyen iki grup insanı gördüm ama zaten ben kendim çıkmıştım) ve bu iki gruptan birincisi “Bize 2 TL vereceksin. Biz seni kurtardık” diğer grup ise “Seni kim kurtardıysa ona ver” dedi. İkinci grupta kabul etti. Artık nasıl olduğunu anlayamadan bu kişinin eşim olduğu söylendi. “Bu parayı ona vereceksin” dediler ve hemen abimin evine gittik. (eşim abimin evindeydi) ve abim beni görür görmez hemen TV’yi kapatıp herkesin yatmasını söyledikten sonra ben uyandım ve merakta ediyorum…

  88. Rüyamda tanımadığım bir kız. Çok güzel bir kız ama cin olduğunu söyledi. Belli bir zaman sonra sevgili olduk. Ne anlama geliyor acaba?

  89. Rüyamda insan kılığında evime girmiş ve ailemi kandırıp eşyalarımızı çalmak isteyen cinlerin, bizzat boynunu kırdım. Bunun tabiri nedir?

  90. Arkadaşım rüyasında, benim cinlerle konuştuğumu, onlara söylediklerimi yaptırdıklarımı, onlarla iletişime geçtiğimi, bazı güçlerim olduğunu görmüş. Bu ne anlama gelir?

  91. Rüyamda cinin suretini görmüyordum ama evde olduğunu biliyordum. Ona “Evdeysen kapıyı bir kere çarp” diyordum. O da kapıyı çarpıyordu. Bu şekilde konuşuyordum. Ne anlama geliyor?

  92. Rüyamda tanımadığım bir kıza cin musallat olmuştu ve ben de o kıza ailesiyle birlikte yardım etmeye çalışıyordum. Ne anlama geliyor?

  93. Rüyada çocuğuyla yolculuk yaparken, bir cin tarafından çocuğu kaçırılıp dövülürse çocuğun başı, cinin elinden çocuk dayak yedikten sonra kurtarırsa bu rüya kişiye neyi ifade eder?

  94. Ben rüyamda cinle öpüştüğümü gördüm. Yakışıklı bir erkekti. Bana “Biraz daha bekle. Çok az kaldı geleceğim” dedi. Ne anlama geliyor acaba?

  95. Dün gece rüyamda yatağımdayken bana bir cin geldi. Cin görünmüyordu ama sağ elimle cini tutup yediğimi gördüm. Bu rüyamın anlamı ne olabilir? Bana yardımcı olur musunuz?

  96. Rüyamda bir evdeydim. Yatakta yatan tanımadığım bir hasta vardı. Ardından annem ve bir arkadaşı evden çıktılar. Evin dışı deniz tarzı bir yerdi. Ardından hastanın yanında Kur’an okuyan kişiler ve cinler gördüm. Neye rivayet ediyor acaba?

  97. Rüyamı anlatayım size, umarım hayırlı bir şey çıkar. Çünkü o kadar gerçekçiydi ki uyandığımda bile hala titriyordum. Rüyamda küçük kardeşime bir büyü ile cin musallat edilmişti. Ben de cinin evine gidip onunla ilgili eşyaları toplayıp anneme götürdüm. Sonra birden annemin yüzü bembeyaz oldu. Dişlerinin başları döküldü. Bana küfürler yağdırıyordu. Konuşamıyordum rüyamda zorlanıyordum ama boğazımı dilimi tutan bir şey vardı sanki. Sonra biran Kelime-i şahadet getirmeye çalıştım zorlanarak. Bir anda titreyerek uyandım. Bu rüya hayır mı, şer mi, acaba?

  98. Rüyamda bir cinle arkadaş oluyordum. Sadece ben görebiliyordum ve yüzü çok parlak ve iyi bir cindi.

  99. Rüyamda bir gurup, uzun saç sakallı ihtiyar cinler gördüm. Aralarında konuşuyorlardı. “Bu insanları anlamıyoruz. Niye çıkalım ki içeride çok rahatız.” Aralarından beyaz saçlı olanı “Mesela ben çok memnunum, rahatım. Çıkmak istemiyorum arkadaştan” diyerek tam beni gösteriyordu. Ona baktığımı, onu duyduğumu anladı. Bir anda panikledi. Anlamı ne sizce? Cevaplayın lütfen.

  100. Rüyamda erkek bebek doğurdum ama kısa anlatacağım. Cin bebek doğurmak ne demek?

  101. Rüyamda bir odada ben eşim ve bebeğim uyuyoruz. İşe gitmek üzere hazırlanacağımdan yataktan kalkıyorum. Elbiselerin bulunduğu odada 3 adet karartı, duvarlarda çizgiler harf mi, resim mi, ne yapmak istemişler anlamıyorum. Sonra karartılar yüzlere dönüşüyor bana gülümseyen yüzler. Salona çıkıyorum. Salondan da gelen bir karartı kadın saçları siyah, dua okuyorum Ayet-el Kürsi’nin son ayetini okuduğumda kayboluyor. Hepsi için tek tek okumaya başlıyorum. Elbiselerin bulunduğu yatak odam harabe gibi her yer daha fazla çizilmiş duaya rağmen gitmemeye beni susturmaya çalışıyorlar. Eşimi çağırıyorum ama bana yardım etmiyor. Oğluma karışmıyorlar. Aslında belki bana da karışmayacaklar çünkü dibimden geçiyorlar ama dokunmuyorlar bana. Bunların ne demek olduğunu açıklayabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.

  102. Selamlar. Sabah saatleri sırasında uyandım. Uyanmadan önce rüyamda bir cin gördüm bana doğru geliyordu. Ben yatakta yatıyordum nefesim daralmaya başlamıştı hala gelmeye devam ediyordu ve yaklaşmasına yakın bir sırada besmele çektim. Uyandım ama rüyadan uyandığım halde hala nefesim daralıyordu. Derin bir nefes alarak nefesimi düzene soktum ve geri yattım. Bu rüyanın tabiri yok. Cin için ayrı besmele için tabir var ama ikisi bir arada yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

  103. Rüyamda cinler bana saldırıyordu. Ben de onların yüzünü görmemek için yüzümü kapatmıştım.

  104. Rüyamda tanımadığım bir insan gördüm. Seccadenin üstünde korku içinde oturuyordu ve mor bir cin onunla uğraşıyordu. Ve o kişi secde ederken birden ortalık karışmaya başladı. Cin çok kötü şeyler yapmaya başladı, o kişiye. Bu ne anlama gelir?

  105. Yaklaşık iki haftadır cin görüyorum hemen hemen her gece. Tanımıyorum tanıdığım bir sıfat değil ama aynı erkek. Cin yüz ifadesi zaten net değil. Bana bir kötülüğü yok ama çevremdeki insanlara var ve hatta bu gece iki kişiyi öldürdü. Bana kaza yaptırdı. Ne oluyor? Artık bunu görmek istemiyorum.

  106. Rüyamda bir hoca, dua okuyarak ve alnıma tırnağıyla çizerek içime cin girdiğini söyledi.

  107. Rüyamda saldırıya uğruyordum. Biri gelip Arapça bir kelime söyledi sonunda “Cin” dedi ve sorduğumda “Neydi onlar?” diye cin olduğunu söyledi. Ne anlama gelir?

  108. Merhaba, her gece üç Ayet-el kürsi üç Felak, nas, ihlas süresini okurum Fatiha’yı da okurum yatarım. Ama rüyamda tam hatırlayamıyorum ama camide herhalde hoca dua okurken ben bir anda cin olmuşum. Cini de gördüm çok korkunçtu. Kırmızı, ufak kafalı, gözleri kırmızı sonra benden çıktığını gördüm ve kaçtım.

  109. Merhaba, ben rüyamda sevgilimi gördüm ve onun üç harflisini. Bana zarar vermiyordu. Erkek arkadaşım da onu görüyordu ve beni ondan bir nevi korumaya çalışıyordu hep yanımda duruyordu. Korkuyordum ben de ondan ama sadece bedenen vardı. Hiç konuşmadı ve fazla da yanıma yaklaşamadı. Çok etkisinde kaldım. Acaba yorumu nedir?

  110. Rüyamda çok korkarak evime cinlerin geldiğini görüyorum. Dışarıdan sesler geliyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Buna tepki verince ise eve bir cin geliyor ve çıkmak bilmiyor. Sonra karışık bir şekilde ailemle yolculuk yapıyoruz. Bir kötü ev buldum ve onlara benim burada yaşadığımı anlatıyorum. Ama ev bir kötü bir kötü bir görseniz ama kendim sanki pek farkında değilim bu durumu. Sonra yine evdeyiz. Bizim eşimle ve bebeğimizle oturduğumuz evimiz de. Kapıdan bir cin geçiyor ve eşime zarar veriyor. Ailem de durup bakıyorlar ve ben de çok kızıyorum üzülüyorum. Bir şey yapılmasını istiyorum. Uyandığımda çok korktum evimizde olduklarını hissettim yani o kadar korkmuşum. Kızımıza baktım. Elimde Kur’an-ı Kerim’le uyudum çünkü o kadar korkmuştum. Uzun zaman oldu böyle korkulu bir rüya görmem. Bir ay önce aslında ama o zaman sık sık yılan, kavga, sıkıntı görürdüm… Eşimde bu gece kötü bir rüya görmüş sabaha kadar uyumamış. Bebeğimizin bir adam tarafından kaçırıldığını görmüş… Bunlar ne anlama geliyor?

  111. Rüyamda bir münafık cin gözüme giriyordu ve beni ele geçiriyordu. 2 tane de mümin cin beni ondan kurtarmaya çalışıyordu sonra o münafık cini içimdeyken Müslüman yapmaya çalıştım, baya konuştum. Rüyadan ziyade gerçek gibiydi. 50 ye yakın şehadet getirdim ona söylemeye çalıştım ama hiç cevap vermeden içimden çıkıp gitti ve gözlerimi açtım.

  112. Rüyamda ranzanın üstünde oturuyordum. Ablam içeri girip bana bakıyordu sonra uyumaya gidiyordum ve uyuyordum. Sonra bir baskı hissettim uyandım. Ablam oda kapısının yanında namaz kılar vaziyette idi ama eşyalar geriye doğru uçuyordu. Ablama sesleniyordum ama sesim çıkmıyordu daha sonra ablam ayak ucuma oturup saatlerce önüne bakıyordu. Başına kaldırıp bana bakmaya başladı. Ayağımla ittirdim. Ayaklarımı tutup cimciklemeye başladı. Ama bakışları çok korkunçtu.

  113. Rüyada oyuncak bebeğin büyü yoluyla içine bir şey girip hareket etmesi sonradan da ablalarımın “Bu evde büyü var. Sende de bir tuhaflık var” demesi ne demek oluyor? Acil yardım eder misiniz?

  114. Rüyamda tam yatacaktım bir cin gördüm ve kalktım. Etrafımda ailem oturuyordu, televizyon izliyordu ama o cinin kız olduğu belliydi ve elinde bir gül vardı. Bana uzattı, kırmızıydı gül. Aldım ben de ve cin yanıma yaklaştıkça nefesim kesiliyordu. Yatağıma girdim o da yatağıma girdi ama nefes almakta zorluk çekiyordum ve konuşamıyordum, hareket edemiyordum.

  115. Rüyamda bir cinin beni boğmaya çalıştığını gördüm. Sürekli “Boğmak boğmak” diye bağırıyordu ve elleriyle boynumu sıkıyordu ama beni öldüremeden uyandım uykudan. Bunun bir manası var mıdır?

  116. Yatağımda uyurken bir cinin yanıma geldiğini gördüm insan kılığında sonra kalktım yatağın köşesine sindim sonra uyandım yani rüyamda da aynı şekilde uyuyordum. Rüyada cini görünce uyandım sonra gerçek uyandım. Tam hatırlamıyorum ama genç bir kız kılığındaydı. Ben uyanıp yatağın köşesine çeklince çıktı odadan sonra uyandım.

  117. Rüyamda bir arkadaşımın içine cin girmiş. Ben de Nas ve Felak surelerini okuyarak cini çıkartıyorum. Anlamı nedir?

  118. Rüyamda eşimi hem mutfakta, hem banyoda aynı anda gördüm. Ona seslenmeye çalıştım ama banyodaki boğazıma kilitlenip beni öldürmeye kalktı. Nefes alamadım, ölecektim nerdeyse. Sonra onun eşim değil üç harfli olduğunu anlayıp Ayetel Kürsi okudum. Okurken de uyandım. Hala zor nefes alıyordum… Acaba neye işarettir bu rüya?

  119. Arkadaşım beni rüyasında cinler tarafından bir kuyuya gömüldüğümü ve oraya hapsolduğumu görmüş. Cin'e “Onu neden oraya gömdünüz çıkarın” dediğimde O “Artık burada onu asla çıkarmayacağım” demiş. Ve beni asla o kuyudan çıkaramamış. Bu ne anlama gelir?

  120. Rüyamda yaşlı, kadın bir cin gördüm. Ayakları çarpık, kısa boylu et yığını gibi bir şeydi. Ben gece banyoya gusül abdest almak için girmiştim tabi rüyamda. Sonra kapı çalındı, havluya sarılı kapıyı açtım. Karşımda gördüğüm cindi ve yanında insan, bir erkek vardı. Cin bana evimde beşik olup olmadığını sordu. Ben de olmadığını söyleyip hızlıca kapıyı basıp kilitledim. Eşim de bana seslenerek kapıdakinin kim olduğunu soruyordu ki ben uykudan uyandım. Acaba ne demek oluyor?

  121. Rüyamın içinde rüya gördüm. Aynı şekilde yatıyorum ve balkondan içeri ters ayaklı biri giriyor fakat yüzünü görmüyorum. Sonra üstüme doğru geliyor ve onunla resmen savaşıyorum. Odanın kapısından çıkacağım an kolumdan tutuyor ama ben hızla odadan çıkıyorum. Kaç defa dua ettiğimin, Allah dediğimin haddi hesabı yok. Acil yorumlar mısınız lütfen?

  122. Rüyada cin mi bilmiyorum ama siyah insana benzemeyen bir yaratık gördüm, hiçbir şey yapmadan oturup sadece pis pis gülüyordu.

  123. Merhaba; ben rüyamda bir eve zorla götürüldüm ve o evde kör bir adam cin çağırdı ve cinin gelmesiyle herkes kayboldu. Ben tek başıma orada kaldım. Cinin geldiği yer cami gibi bir yere benziyordu ve ben onun sadece sağ elini ve 2 gözünü gördüm. Eli koyu gri ve siyaha dönüktü ve tırnakları uzundu, kirli bir ele benziyordu. Gözleri de kirpikleri uzun ve göz çevresi simsiyahtı. Güzel gözlere sahipti ama bir o kadar da korkutucuydu. Cinden kaçarken hangi kapıyı açarsam açayım aynı noktaya geri dönüyordum ve nas suresini okumaya başladım ama hiçbir tesir etmiyordu. Cine “Git buradan ne olur” diye yalvarıyordum ve cin benim sağ elimden tutup bedenime sarılıp bir yere götürmeye başladı. Tam o sırada nas suresine tekrardan başladım ve cinden kopup sanki gökyüzüne çıkıyormuşum gibi o aşağıda ben yukarıda kaldım ve rüyam bu şekilde son buldu. Rüyamı yorumlayabilir misiniz?

  124. Rüyamda bir dükkana gidiyorum. Bir adam sandalyede gözleri kapalı oturuyor. “Kolay gelsin” diyorum. “İsmin ufuk mu?” diyor. “Yok” diyorum. “Uğur geç karşıma otur” diyor. Oturuyorum sonra yaşlı bir adam geliyor, onunla konuşuyorlar ve o esnada ben bulanık görüyorum ve az duyuyorum. Sonra bana ne oluyor diye üç harfli ile iletişim kuran adama doğru yürüyorum ve o bana bakıyor, hemen yanıma koşuyor. “Çabuk 3 defa Fatiha oku” diyor. Okuyorum o anda uyanıyorum. Bu ne anlama geliyor? Çok etkilendim.

  125. Rüyamda düğün oluyormuş, ailem ve ben düğün akşamı ikindi zamanları direk dibinde oturuyoruz. Yanımızda başka akrabalar ve komşular da oturuyormuş. 45 yaşlarında, örtülü bir kadın, elinde kireç taşından yapılmış, üstünde masonic işareti olan bir yüzük gösteriyor. Diyor “Bak bunu buraya koymuşlar atılması gerek, iyi bir şey değil” diyor. Ben elimde inceliyorum ve onu inşaatın önüne bir atıyorum, kireç taşı parçalanıyor. Neyse akşama düğün oluyor ve ben 5. kata çıkıyorum. Düğün evinin balkonundan izliyorum. O attığım yerde polisler böyle özel adamlar geliyor. Orada 3-4 tane karanlıkta kırmızı kırmızı gözler parlıyor ve hırıldıyorlar. Aşağıdan biri bana bakıyor ve üzerime saldırıyor. Sonra bir uyandım saat 3müş, ter içinde kalmışım. İnsanlara saldırıyorlardı ama bana zarar vermemişti. Saldırmaya çalışıyor ama ben içeriye kaçıyordum. 🙁 🙁 🙁 Çok korkmuştum ve bu rüyayı 2. kez görüyorum ben. 🙁 🙁

  126. Rüyamda bir cin bana aşık olmuştu ve çocuk sahibi olmuştuk. Anlamını söyler misiniz? Zaten sabah tuhaf şeyler yaşamıştım. Korktum.

  127. Selamünaleyküm. Rüyamda hafif karanlık bir evde gece beni ve kardeşimi korkutmaya çalışan bir cin gördüm. Sonrasında ben cini tuttum, köz kömürlü sobanın içine koydum. Cini sobaya biraz zorla koydum ve sobanın üstünü çaydanlıkla kapattım. Cini sobaya koyar koymaz soba alev aldı ve cin bir bez gibi yandı. Cin yandıkça alev daha çok yükseliyordu ve sobanın etrafındaki eşyalara da zarar verir oldu. Ben de sobanın etrafındaki alevleri su ile söndürmeye çalışıyordum. Bunun tabiri nedir? Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  128. Ben rüyamda üç harfliler tarafından duvardan duvara vuruluyordum. Bir bilginiz varsa cevap verin.

  129. Rüyamda bir evde cin çıkarmak için dua ediyorduk kadının birisiyle ve annemle. Duadan sonra hızlı bir şekilde gökyüzüne bir şey yükseldi kaçarmış gibi. Bu rüya ne anlama geliyor?

  130. Rüyamda cinin bana doğru yükselerek arkadaşlarımdan birinin ismini söyleyerek “O yapıyor bunları sana” dediğini gördüm ve iki arkadaşım ellerimden tutuyordu, korkuyordum.

  131. Rüyamda eskiden oturduğum evde uyanıyorum babamla aynı yatakta. Babamın ayakları benim başucumda benimkiler de onun. Hiç kımıldamıyor ben onun yüzünü hiç görmüyorum ama onun olduğuna inanıyorum. Kalkıp mutfağa yöneliyorum eşimin varlığından haberdar olarak. Mutfağa girdiğimde babamı eşimin sağ üst çaprazında düz duvarda tavana yakın oturduğunu fark ediyorum. Eşimi yokluyorum “Bir gariplik falan var mı?” diye gayet normal konuşuyoruz. Eşim onu görmüyor. Eşimi bir bahaneyle içeriye yollayıp babamla konuşmaya başlıyorum. “Ne oldu, ne yapıyorsun orda?” gibi sorular soruyorum hafif bir tebessümle. Fakat hiç cevap vermiyor ben sordukça suratı garipleşmeye başlıyor, göz kapakları bozuluyor, gözleri kızarıyor. Ben korkmaya başlıyorum o da uçarak üstüme gelmeye. Yüzümü ondan çevirmeden geri adımlarla kaçmaya başlıyorum fakat 3-4 adım sonra bağırmaya çalışıyorum, bağırıyorum da sanırım. Uyanıyorum, eşim son birkaç çığlığımı duymuş. Tam beni uyandırmak üzereymiş. Ben evleneli 1 sene oldu o evden ayrılalı 6 sene oldu. Rüyamda evde değişen en ufak bir şey yoktu. Kimseye anlatamadım babamın başına bir şey gelecek diye çok tedirginim. 3-4 saattir rüyamın yorumunu aramakla uğraşıyorum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

  132. Rüyamda cin görüyordum benimle uğraşıyordu, korkutuyordu ve kanımı içiyordu. Sanki beynimin içinde konuşuyorlardı. Kuran-ı Kerimi yaktığımı gördüm ne demek?

  133. Rüyamda tuvalete girecekmişim sonra tuvaletten sesler geliyor. Bir bakıyorum, bir komşumuzun oğlu birde tanımadığım küçük bir kız, abi kardeşlermiş. Diyorlar ki “Ben burayı çok seviyorum” sonra erkek olan kaçmaya başlıyor yere düşüyor. Onu yerde boğazından yakalıyorum, küçük olanı da saçından. Anneme bağıramıyorum, ses gelmiyor benim sesim yani. Sonra annem geldiğinde “Sakın bunlara dokunma bir kötülük yapma” diyorum. Bize sürekli büyü yapan birisi var gerçekte “Sizi filanca kişi bizi korkutun diye mi gönderdi?” diyorum. Ses yok ama biliyordum ki bir bıraksam kaçacaklar ama annem küçük olana çok dikkat etti yani zarar vermemi en çok ona istemedi.

  134. Rüyamda annem gelmiş, sarılıp öpüşüyoruz, çok seviniyoruz. Annem genç ve dinç, mutlu bir şekilde konuşuyoruz. O anda küs olduğum biri de geliyor. Ben annemle ilgileniyorum. Biraz sonra annemin değişik birine dönüştüğünü görüyorum ve “Sen cinsin” deyip yakalayıp Felak, Nas surelerini okuyorum kayboluyor. Annem şu an yaşamıyor.

  135. Ben gerçekte cinlerden çok korkarım. Bugün rüyamda Peygamber efendimiz “Bana cinlerden korkmana gerek yok” falan diyordu. Beni bir cinle tanıştırmıştı görünümü çok korkunçtu ama çok iyi biriydi.

  136. Rüyamda 3 kişi ama cin olduğunu hissettiğim kişiler bir kıza “ALLAH yok” diyerek kendilerine çektiler. Ben bildiğim duaları “YA ALLAH” diye diye kızı yanıma çektim. Bana da kabul ettirmek için çok uğraştılar. Uyuduğumun farkındaydım ama uyanamıyordum. Bir an cesaret geldi eşime seslendim ışığı yakmasını istedim ve hala “ALLAH BİR YA ALLAH” diyerek tekrarlayarak uyandım. Sizce bu yaşadığım nedir?

  137. Rüyamda bir arkadaşımın ailesine cin bulaşmıştı, o cinler bütün aile fertlerini ayakta uçuruyordu. Ne anlama geliyor?

  138. Ben rüyamda dolapta kirli bir yüklüğü boşaltınca küçük bir kapı gördüm, dolabın içinde. Sonra bütün bir duvar kocaman bir kapı olup içinden korkunç dev gibi kötü bir cin gelip pide ıspatulası gibi bir şeyle yüzüme bütün gücüyle vurdu. Kabus gibiydi, uyandım. Anlamı nedir?

  139. Rüyamda tanımadığım birinin içine cin girmişti gayet normaldi ve ben Ayetel Kürsi’yi ezbere bildiğim halde bir anda başına başlarken ezan okumaya başladım hem de iki elimin arasına başını alıp içine cin girmiş kişiye, sizce nedir?

  140. Selamünaleyküm. Ben rüyamda sürekli farklı şekillerde cinlerle korkutuluyorum ve kalbimin üstünde Kur’an-ı Kerim duruyor, ilk baslarda dilim tutuluyor daha sonra sürekli besmele ve Fatiha’yı okuyorum.

  141. Rüyamda sevgilimle dua okuyup cinleri kovuyorduk zarar vermesin diye anlamı nedir? O da yardımcı oluyordu cinleri kovmak için bana rüyamda. Duayı da beraber ediyorduk Elham’ı rüyada.

  142. Rüyamda tek katlı bahçeli bir evdeyiz. (beyaz) Orta yaşlı bir erkeği ziyarete gitmişiz. Yanımda bir erkek, kucağımda çocuk var.(Bu arada bekarım) Evden çıkarken uzun boylu, şişman, uzun siyah saçlı, bıyıklı, kırmızılı bir erkek geliyor. Onun 3 harfli olduğunu biliyoruz sonra o beni telden arıyor. Ekranda güneş 2 yazıyor. (böyle bir tanıdığım yok) Kucağımda çocuk olduğu için açamıyorum ve korkuyla uyanıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  143. Peki, rüyada iki cinin oturduğunu görmek ne demek? Merak ettim araştırırsanız sevinirim veya bilgisi olan söyleyebilir mi?

  144. Rüyamda kuzenim kucağımda oturuyordu bir anda ayağa kalkıp bana acayip bir şekilde güldü sonra bir köşeye geçti. Cin çıkmıştı dayım onu alıp götürdü. Kuzenim de bu arada ağlıyordu. Lütfen açıklar mısınız?

  145. Rüyamda evimden farklı başka bir yerde tanımadığım insan kılığına girmiş cinleri gördüm. Sürekli korkutmaya çalıştılar, aileme zarar vermeye başladılar. İki tanesi iki kolumdan girerek sıkmaya başladılar. Ben felak süresini okudum ve en sonunda bağıra bağıra salavat getirdiğimde uzaklaştılar. Ama bunun öncesinde biri bana ismini söyledi bayandı ve konuşmak istiyordu. İsmi de İlberta saçma ama rüya bu.

  146. Rüyamda eski bir ahırda cinlerin kutlama yaptığı bir yer gördüm, bisikletimi almışlardı. Ben de vermelerini istedim o sırada bana “Yarın kaz burayı.” Ahırın köşe tarafını göstererek “Kaz burayı” dedi ama ne anlama geliyor efendim?

  147. Rüyamda ellerimin üstüne beyaz toz döktüğüm an eriyordu ve tanıdığım insanlar “Sana da cinler musallat oldu” diyorlardı. Ne anlama geliyor?

  148. Selam. Ben uykuya dalacağım sırada cin bana vurdu ben de kalktım yattığım yerden karşımda oturuyordu, çığlık attım boğazım yırtıldı korkudan. Bu 4 ay öncede olmuştu aynısı. Neden oluyor, ne yapmam lazım kurtulmak için? Gördüğüm kişi de uzun saçlı bir bayandı. Normalde kedi veya köpek gibi görünürler bende insan kılığında görünüyorlar. Çıldıracağım yoksa psikolojim bozulacak.

  149. Cin gibi sadece kafasını görüyorum benim ön organımda ilişkiye hazırlıyor beni. Ben de o an Ayetel kürsi okuyorum anında kafa parçalanmış yok oluyor.

  150. Rüyamda beni cinler dinimden vazgeçirmeye çalışıyorlardı. Sonra Felak ve Nas sürelerini okuduğumu gördüm ama yine bana sıkıntı veriyorlardı.

  151. Rüyamda cinlerin benden kaçtıklarını gördüm. Bunun anlamı nedir? Teşekkürler, saygılarımla.

  152. Rüyamda 3 küçük çocuğun içine girmiş ve annem beni zorla onların yanına götürüp onları okuyup içlerinden çıkarmamı istedi. Bu ne anlama gelir?

  153. Selam. Rüyamda evin içinde oyuncak arabalar hareket ediyordu, çok korktum. Ne anlama geliyor?

  154. Ben rüyamda cin gördüm ve yolculuk yapıyorduk ama görünmüyordu, varlığını hissediyorduk. Ne anlama gelir?

  155. Rüyamda bizim bahçedeki eski eve gidiyordum birden bir ışık geldi. Orda durmuşlardı bana bakıyorlardı. Lütfen bunu da açıklayın.

  156. Rüyamda insan kılığında cinler bana telefon ediyordu.3 kişi arıyordu ve bir tanesi benim de aralarına katılacağımı söylüyordu. Bir tanesi de “Ben aslında senim” dedi. Sonra evime gelip beni almaya çalışıyorlardı. Ben de kaçıyordum. Bir tanesi de “Benimle evleneceksin” diye bağırıyordu.

  157. Rüyamda cin gördüm ve cinleri yönettiğim oldu. Ve beni liderleri olarak gördüler. Arada birde Kur’an’dan bazı ayetler okuduğumu çoğunlukla Fatiha suresini okudum ve kötü insanlar ve kötü cinlerle savaştım. En sonunda da içimde bir cin vardı uzun boylu, zayıf. İçimden çıkınca ben yaşlı biri oldum ve rüyamda hep siyah sarıklı siyah bir elbise ile geziyordum. En sonunda topluluk kurmuş bir cin kabilesi gördüm. Bu kadar.

  158. Ben 17 yaşındayım ve bir küçük bebeğim olduğunu gördüm. Camideyiz, hoca namaz kıldırıyor ve ben bebeğimle arkadayım ama namaz kılmıyorum. Çünkü bebeğime tam üç kere arka arkaya cin giriyordu ve ben her defasında bebeğime çok yaklaşarak besmele okuyordum ve her defasında da cin çıkıyordu ama cin bebeğime girdiğinde bebeğimin gözleri siyahtan böyle bir altın veya sarı rengine değişirdi ve göz bebeğinde şekli değişirdi. Sonra ben kalktım ve safta duranlara seslendim: "yardım edin “Bebeğimde cin var.” diyerek yere yığıldım. O gece kalktığımda arka arkaya hep “Ya rabbi, beni şeytanın şerrinden koru.” Fatiha, Felak, nas, ayetel kürsi okudum ve bunları okuduğum halde birkaç sefer uyuya kaldım ve her kalktığımda tekrar ettim ama yine de devamlı uyuya kalıyordum, ayetin ortasında… Ben bebekleri çok severim ve onlarda beni çok sever ve Allah’ıma hep dua ederim “İnşallah benim de bir bebeğim olur” diye. O rüyayı gördüğümde ilk çok sevinmiştim. Benim bir bebeğimin olduğunu ama sonra cin girdiğinde hayal kırıklığına uğradım. Bebeğime sıkıca sarılarak besmele çektim ve cin çıktığını, bebeğimin gözlerinden anlardım. Bana bu olayda lütfen yardım edebilir misiniz?

  159. Ben bugün rüyamda bir cinin benden kaçtığını gördüm. Ben cini yakalamak istiyordum ama yakalayamadım. Evimde iken alt kata kadar koştum onu yakalamak için ama çok hızlıydı yakalayamadım. Sonrasında uyandım. Bu rüyanın tabiri nedir acaba, mailime yollar mısınız?

  160. Rüyada cinleri kovmak için bir gurup arkadaşla Felak Nas ve taban diye bir sure okuduk. Bu ne anlama gelir?

  161. Merhaba, rüyamı anlatayım. Göçük harabe bir evdeyiz yalnız ev yerin altında ve bir tane odanın içine aydınlık var. Bizi cinler kovalıyor. O aydınlık odaya girdiğimizde bir tane iskelet var üstünde yırtık çürümüş elbise var. Kırmızı elbise, kot pantolondu sanırım sonra o konuştu. “Ben bir cinim. Kaçın, sizi yakalarlarsa öldürecekler” dedi ve o anda uyandım. Gecenin 3 ü idi. 2 gün uyuyamadım.

  162. Ben rüyamda bir odanın içinde cinleri gördüm. Kanlar vardı sanırım ben de ordaydım ve korkuyordum. Bir anda ezan okunmaya başladı ve Allahu Ekber denmesiyle odanın içi bomboş oldu.

  163. Çok sık onları rüyamda görüyorum çok fazla rahatsız ediyorum duaları okuduğum halde uzaklaşmıyorlar. Ya insan olarak görüyorum ya da peçeli. Oturduğum evdeler hep. Dünkü rüyam ise eşimin cin olarak gördüm. İnsan görünümlü 5-6 yaşlarında erkek çocuğum vardı ve etrafımda hep onlar vardı. Çocuğumu korumaya çalışıyordum eşimde cin olduğundan o da onları uyarmaya gidiyordu. Gerçek hayatta ise evli değilim ve 21 yaşındayım. Uyurken ise duamı edip normal uyuyorum ama hep rüyamdalar. Bu arada rüyalarımın içinde rüya olduğunu biliyorum ama dünyayı da yaşıyorum. Yani istediğim zaman rüyadan uyana biliyorum. Anlamlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

  164. Ya ben aslında cin mi gördüm anlamadım. Aslında sandalyede uyuyorum rüyamda. Arkamdan birisi üflüyor. Bazı şeyler beni korkutuyor ben korkmamaya çalışıyorum. Ama ne anlama geldiğini anlayamadım.

  165. Rüyamda sabah kalkıp işe gitmek için tuvalete yöneliyordum. Tuvaletin ışıkları kapanıp sönüyordu. Annemin yanında koşarak gidiyordum ve yanında erkek yeğenimle daha hiç görmediğim ve bilmediğim bir kız çocuğu yeğenimin yanında yatıyordu. Daha yeğenimden küçük en fazla bir yaşında vardı kız çocuğu ama o kız çocuğu sanki hep bildiğim biriymiş gibi geliyordu bana. Daha sonra tuvaletten sesler gelmeye başladı. Annemi uyandırıyordum “Anne kalk, tuvaletin ışıkları kapanıp açılıyor” diye. Annem hiç ses çıkarmıyordu ve ben tuvaletin kapısının önüne gittim. İçerden beni çağırıyorlardı. Korktum ve o kız çocuğunu kucağıma alıp (bebekler melek olur düşüncesiyle kız çocuğunu kucağıma almıştım) “Hadi gel, gelebiliyorsan” diye bağırıyordum ve birden sesler, ışıkların yanıp sönmesi durmuştu. Korkudan yataktan fırladım işe gitmek için kendi odamın kapısını açtım ve sonra odamdaki kutunun bir tanesi kapağı kendi kendine örtüldü ve çok korkuyorum. Rüyamda da kalktıktan sonra sürekli Nas okuyordum. Sizce bunun yorumu nedir? Lütfen bana yardımcı olun. 🙁

  166. Rüyada bir anda birileri geldi karşıma, hırsızlardı ses çıkmıyordum, bağıramıyordum. Neden?

  167. Rüyamda yengemi ve eski komşumuzu cin olarak gördüm ve bana “Sana da gelecekler” dedi. Bu neye işarettir?

  168. Rüyamda cinler benle uğraşıyordu. Başka bir evdeyiz. Ders çalıştığım masayı yıkıp balkona atıyorlar. Kağıda “Allah” yazmışım onu siliyorlar ama rüyamda onlardan korkmadığımı söylüyorum ve bildiğim duaları okuyorum. Acaba bunun anlamı nedir? Cevap verirseniz sevinirim.

  169. İki tane gördüm. Onlarla baş edebileceğimi sandım üzerlerine yürüdüm. Dualar okudum, bir tanesini yakaladım ve bana “Sen kimsin ki bizimle baş etmeye çalışıyorsun? Biz istersek sana neler yaptırırız” dediler ve yaptıra bileceklerini gösterdiler. Sanki vücudumu ele gecirmişlerdi ve onların her istediğini yapıyordum. Yanımda yatan o da arkadaşıma yöneldim ve çıplak ellerimle göğsünden kalbini söktüm. “İşte biz istersek bunları yaptırırız” dediler ve o korkuyla uyanmam gerektiğini anladım. Çok zor da olsa uyanmayı başardım. Şimdi bu nedir, tabiri neye işarettir?

  170. Gece teheccüd namazı kılıp yattıktan ve 7 Felak, 7 nas, 7 Fatiha, 7 ihlas okuduktan sonra rüyamda bir cin tarafından bacağımın ısırıldığını, ondan kurtulmak için çabaladığımı ve Felak, Nas okuduğumu sonra eşimden yardım istediğimi sonrasında “Rüyaymış” diyerek uyandığımı, eşime rüyamı anlattığımı gördüm. Aslında rüyadan uyanmamıştım. Rüya içinde rüya gibi. Rüyamda Çok korkmuştum ve sürekli dua ettim. “Niye geldiler?” diyordum. Rüyamda cinin suratını görmedim. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  171. Rüyamda evdeydim uyumak için ışığı kapattım ve o anda üç harfliler vücuduma girdiler ve nefesim kesildi. Vücuduma kramplar girdi sonra elim ışığa gitti, ışık yandığında hepsi yok oldu. Ne anlama geliyor acaba? Yardımlarınızı rica ederim.

  172. Merhaba, rüyamda annem ile ev bakıyoruz. Bu eve geçmek için denizden sandal kullanmamız gerekiyor. Bir kere gidiyoruz, bakıp dönüyoruz sonra akşamüstü tekrar gitmemiz gerekiyor. Bu sırada bir adam bize “Dikkatli olun, buralarda cinler var” diyor. Sandala kayalıklardan ulaşılıyor o sırada 3 tane karartı şeklinde cin kayalıklardan iniyor, görüyorum. Anneme “Bir şey olmaz gel gidelim sandala” diyorum. Sandala gittiğimizde cinler bebek siluetine girmiş, sandala binmiş oluyorlar. “Biz de gelmek istiyoruz” diyorum. Bizi almıyorlar ve gözden kayboluyorlar. Yorumlayabilir misiniz acaba rüyamı? Teşekkür ederim.

  173. Rüyamda cinlerin şehrimizi yıktıklarını gördüm. Bunu bilen Allah’ını seviyorsa söylesin.

  174. Rüyamda cin geldi ve yakınımda hissettim, yanındaki insanlar sanki ondandı. Bu ne anlama gelir?

  175. Ben evimizin bahçesinde yan komşumdaydım yani. Okuldan bir arkadaşım boyu kısalmış bir şekilde bana gülüyordu. Ben de “Sen cin misin?” dedim. “Evet“ dedi. Sonrasında arkadaşım geldi, ondan iki tane var gibiydi. “Bu cüce olan kim?” dedim arkadaşıma. “O benim cinim, peşimi bırakmıyor” dedi. Daha sonra ben o cüce cinden kaçınca o cin kuş olup üstüme doğru gelmeye çalıştı ama ben her seferinde onu itiyordum. Anlamı nedir söyler misiniz?

  176. Rüyamda evimizi gezdiriyorum ve evin bir odası cinli, içeri giremiyorum, kapıyı açamıyorum yakınlaşınca sanki onları rahatsız etmişim gibi diğer odaların ışıklarını açmakta zorlanıyorum. İçimi korku kaplıyor ve bu rüyayı 2-3 defa gördüm.

  177. Rüyamda cinin varlığından ben ve herkes haberdardı, yalnız cin görmedim. Sadece şu şekilde oluyordu; rüyamdaki kişilere cin giriyormuş ben de dua ederek cinden kurtarmaya çalışıyordum ki uyandım… Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (NOT: Bilinçaltımda bir korku yahut o gün ya da kısa bir süre önce hayatımda geçen konuşma vs. olmadı.)

  178. Rüyamda sol bacağımla ağızımın felç geçirdiğini gördüm. Yerlerde sürünüp derdimi anlatmaya çalışıyordum ama olmadı. Daha sonra dışarıda süründüğümü görürken, görünmeyen bir gücün beni sol bacağımdan kaldırıp kaldırıp yere vurduğunu gördüm. O esnada iş yerinden bir abim kendi oturduğu semti söyleyerek “Ben sizi kovmadım mı, gidin, defolun buradan” dediğini duydum ve besmele çektiğini duydum. Sonrasında rahatladım, düzeldim ayağa kalktım ve koyun boynuzu olan bir köpek bana yaklaştı, tanımadığım biri taş attı ve taş köpeğin içinden geçti o ara anladım bu cindi. Ve çok korktum beni kovalamaya başladı. Ağlıyordum Allah’a yalvarıyordum ve besmele çekiyordum, hemen arkamdaydı küçük bir pencereden atlamak istedim sıkıştım. O esnada uyandım. Kendime geldiğimde nefesim daralmış hızlı hızlı nefes alıyor ve bağıra bağıra “Allah’ım yardım et” diyordum ve yine besmele çekiyordum. Çok korktum. Bu rüya ne anlama gelir?

  179. Rüyamda gördüğüm esmer bir adam, hafiften uzun saçlı, yerde yatan başka bir esmer adamın ağzını elleriyle kapatmış ve kollarını tutuyor. Yerde yatan adama rüyamda cin çarptığını görüyorum.

  180. Rüyamda üç defa farklı tasvirlerde cin gördüm. İkisi daha önce, üçüncüsü dün gece oldu. Bir kadın vardı, baya konuştuk, cine dönüşeceğini biliyordum, rüyada olduğumu da biliyordum ama uyanamıyordum. Sonra o kadın yere düştü, “Kemiklerim ağrıyor” falan dedi. Ben ona korktuğum için çok iyi davranıyordum. O yerde dönüşürken ben aşağıya hızlı inmek için kendimi merdivenlerden attım. Aşağıda annemle babam vardı onlara gidiyordum ama merdivenin yarısını bitirmeden bana yetişti. Beni savururken bir anda uyandım ama zıplamadım. Yüzünü azıcık görmüştüm ama az biraz hatırlıyorum. İkinci de, otobüsteydim. Çok kötü bir koku vardı. Kokunun nerden geldiğine bakmak için kafamı çevirdiğimde yeşil bir cinin bana el salladığını görüp kaçtım. İlk gördüğümde uykuyla uyanıklık arasında gülerek ses çıkartıp beni korkuttu ve uyandım. Daha önce de rüyalarımda küçük çocukları camdan atardım, tokat falan atardım. Tesadüfen rüyada küçük çocukların cinler olduğunu okudum. Lütfen yardımcı olun. Bunların anlamı ne?

  181. Rüyada birinin bana “Sana cinler musallat olmuş ama sen onları hapsetmişsin. Saçlarını onların dişlerine geçirmişsin” dedi. Bunun anlamı nedir?

  182. Ben rüyamda cin gördüm ama gölgeden oluşup sonra insana dönüşüyor ve beni peşliyor. Rüyamda babama anlatıyorum sonra yine aynı şekilde ilk gölgeden kollar oluşuyor sonra vücudu sonrada insan gibi çıkıyor. Babam onun üzerine doğru gidiyor bir şeyler söylüyor. O anda bir ışık çıkıyor ve o şey bir kaza dönüşüyor eve girmeye çalışıyor. Ben ona vurdukça o hala direniyordu sonra kaz görünümü yok oluyor, yine eski haline geliyor. Felak suresini okuyorum ilk başta kıvranmaya başlıyor sonra bana bağırıp peşlemeye başlıyor… Çok karışık bir rüya. Bunu bana iyi olarak anlatırsanız sevinirim çünkü ben onlardan korkuyorum. Lütfen acil yanıt verirseniz sevinirim.

  183. Rüyamda bir arkadaşım vardı ve ben ona “Cin çağırma duasını biliyor musun?” dedim ama oku demedim. O da lambayı söndürdü, okuyacağını bilmiyordum. Sonra bana sarıldı, tuttu kulağıma duayı okumaya başladı gülerek. “Suusss” diyordum, yalvarıyordum ama susmuyordu. Sonra sus derken dilim tutuldu sanki konuşamamaya başladım, zorlandım, boğazım kilitlendi. Ve o kişi sevmediğim bir arkadaşımdı. Bu yorumun yorumu nedir? Lütfen cevaplayın arkadaşlar, lütfen. 🙁

    1. Ben rüyamda cinlerin olduğu bir yere giriyordum. Herkes konuşuyorlar fakat beni hiç biri duymuyor ve görmüyordu. Seanslar yapılıyor, onlarla konuşuyorlar fakat beni kimse duymuyor. Cinler beni görüyor fakat hiç yokmuşum gibi davranıyorlardı ve ben böyle şeylerden çok korkuyorum. Haftalardır uyuyamıyor. Ne olur yardımcı olun.

  184. Rüyamda bir şeytan beni bir odaya soktu bar tipi bir masa vardı oraya ayakta dayanmış iki eşofmanlı adam vardı. “Bunlar kim?” diye sorduğumda şeytana “Ef ya da evf cini” gibi bir şey dedi, tam anlamadım. Belleri ileri doğru gidip geliyordu, gözleri korkunç bakıyordu. Ne anlama geliyor?

  185. Rüyamda 3 arkadaş define arıyorduk ve kazı yaparken bir cin sadece beni öldürmeye çalışıyordu. Ben de kaçmaya başladım ama kaçarken Nas ve Felak surelerini okuyordum. Bu ne anlama geliyor acaba?

  186. Rüyamda eşim ile bir cin bayanın bahçesinde giriyoruz. Orada sancaklar görüyorum ve onlar normal sallanmıyor yüz derece dönüyor. Eşim hipnoz olmuş gibi cin yaklaşıyor bize. Ben eşime “Hadi çıkalım buradan” diyorum kolundan tutup. O arada arkamda beyaz bir siluet belirliyor ve “Oku” diyor ve ben Fatiha suresini okuyorum ve cin kadın korkuyor ve ben bir haz duyuyorum bundan daha sıkı okuyorum sonra o siluet tekrar omzumun üzerinden “Yeter” diyor ve ben okurken uyanıyorum. Bana bunun ne anama geldiğini yorumlayabilir misiniz?

  187. Rüyamda içime cin girmişti ve babam beni kurtarmak için şah damarımın üstüne masaj yaparak dua ediyordu. Bu ne anlama geliyor?

  188. Ben rüyamda cin gördüm ama birinin suretinde idi. Belli olmuyordu ve devamlı Felak Nas suresini okuyordum rüyamda. Ne anlama geliyor?

  189. Rüyamda evde tanımadığım 4 veya 5 erkek yetişkin vardı. Bunlar bir odadan balkona ellerinde bir şeyler taşıyordu. Şaşırdım, daha önce görmediğim tanımadığın insanlar. Bir anda ayaklarına baktım ayaklarının biri ters biri düzdü. Korkup evden dışarı çıktım. Komşu zillerine basıp evlerine girmeye çalıştım tam o esnada uyandım.

  190. Selamünaleyküm. Bir bayan arkadaşım şöyle bir rüya gördü hayırlara vesile olması dileğiyle inşallah. Bunu yorumlarsanız ve mail olarak atarsanız çok müteşekkir olurum. Şimdiden ALLAH razı olsun. Bir akşam gördüğü rüyada rüyanın içinde yatağından uyandığında 2 farklı kişiyle olgun bir kadın ve bir erkek ile karşılaşmış ve bu kişilere kim olduklarını sorduğunda ailesi olduklarını söylemişler. Bu cevaba şaşırıp yataktan inmiş ve onlara gerçek ailesinin onlar olmadığını söylemiş ama bu kişiler tekrar aynı cevabı vermişler. O anda karnında bir ağrı hissetmiş. Bunun üzerine orada duran kadın yaklaşıp karnına dokunup karnı şiş olmadığı halde hamile olduğunu ve doğum yapacağını söylemiş. Gören kişi, karnım şişmeden nasıl hamile olabilirim diye sorunca buna karşılık aynı kadın “Bizim ailemizde böyle oluyor” diye cevap vermiş. Hemen sonrasında rüyayı görene bir erkeği gösterip kocasının bu kişi olduğunu söylemiş. Dönüp baktığında bir karartı görmüş ve üzerine ilerlemeye başlamış ve kaçmaya çalışırken sadece gelen karartının gülümsemesini görebilmiş. Bundan birkaç gün sonra başka bir rüyada rüyadayken arkasında birinin yattığını fark etmiş ve dönüp baktığında aynı karartının olduğunu görmüş ama bu kez de sadece gözlerini görebilmiş. Bir süre uyanmaya çalışmış zorlanmış ve uyanmış. Bunlar 2 hafta içerisinde gördüğü rüyaların bir kısmı. Bu rüyayı gören arkadaşım geceleri uyuyamaz oldu, odasında yalnız kalamıyor ve özellikle odasının penceresine yaklaşamıyor, bir gücün onu tuttuğunu söylüyor.

  191. Dün akşam bir rüya gördüm. Ben dünden yani bugüne plan hazırlamıştım, arkadaşlarımla çarşıya çıkacaktık. Akşam uyudum. Rüyamda biz bir mağazanın çatı katındayız, hepimiz dinlenmek için bir koltuğa oturmuşuz ve bir büyücü kadın bize bir şeyler söyledi. Sonra biz inanmadık ben evime gittim büyücü yaşlı kadın tül gibi bir şeyin altına girdi ve içinden korkunç bir şey olarak çıktı. Biz kaçıştık, ben evime gittim. Büyücü yaşlı kadın, hem de benim odamda. Benim odamda da PC var tabi şalterler de salonda. Ben kaçtım karşıda ananemin evi var tabi. Kardeşlerime söyledim “Kaçın hemen” diye. Sonra biz kapının önünde dururken o kadın kapıyı açtı, herkes sokağa kaçtı ben de annemin evine sonra ben hemen kapıları kilitledim. Onların kapısı da pencereli birkaç dakika sonra bir baktım o kadının suratını benim kardeşim almış bembeyaz suratlı, kapının önünde, elinde de kitap var benim hikaye kitabım! Ben hemen onların tuvaletine kaçtım, kapıyı kilitledim, bir baktım tuvaletin yanında bir delik var böyle aşağı doğru bir delik içine atlayıp kurtulmayı düşündüm ama sonra uyandım. Bunlar ne anlama geliyor?

  192. Rüyamda cinler bir aileye musallat oluyordu, ben de onları cinlerden kurtarmaya çalışıyordum.

  193. Yaklaşık iki senedir cinler tarafından rahatsız ediliyorum. Sürekli rüyama giriyorlar. Bu sefer bir cini karanlık bir odada üstüme atlarken gördüm. Bu ne anlama geliyor açıklar mısınız?

  194. Rüyamda bir kadının bir evde fal bakması o evde topluluk halinde her odada cinlerin bulunması. Ben o eve girdim, kapıdan girmemle her yerde cinler doluydu. Fal bakan kadının yanına girdim ama ona fal baktırmadım ve oradan çıkmak istedim. Tam kapıdan çıkarken bütün cinlerim bir araya toplanıp ve hepsi de tanıdığım kişilerin yüzlerin şeklindeydi ve bana “Bizi kurtar” diyordu. Ben çok korktum ve evden çıktım ama orda uzaklaşana kadar eve baktım. İşte böyle bir rüya.

  195. Ben rüyamda cin gördüm fakat biri “Ben iyiyim” diyor. İyi olan da “Yanındaki de kötü” diyor. Bana cevap yazar mısınız?

  196. Rüyamda sabah daha güneş doğmadan kalkıp tuvalete gitmiştim, burnumdan kan geldi bir damla. Sonra annemle babamın dışarı çıktığını gördüm. Tekrar sağ baktığımda annemin içine cin girmişti ve üstüme doğru koşuyordu, beni yatağa düşürmüştü. Açıklar mısınız lütfen ne anlama geliyor?

  197. Rüyada cinlerin hepsini tutup tutup bağlamak ne demek? Bir cini de tutup bağlayacakken bana gülümsemesi, insana benzer kambur kemikleri gözüküyor, gözleri yemyeşil, dişleri büyük ve çok çirkin. Ne anlama geliyor? Lütfen açıklayın.

  198. Rahat bir sandalyede oturarak kızımın eşyalarını dürüyordum ve cinler de beni sandalyede sağa sola götürüp duruyorlardı. Ne anlama gelir lütfen söyleyin…

  199. Rüya içinde bir rüya gördüm ve uyandığımda üstüme giydiğim elbiselerim değişmişti, ıslanmıştım, elbise üzerime dikilmişti, cinler yapmıştı. Durmadan Nas suresini okudum rüyamda. Bu ne anlama geliyor?

  200. Rüyamda arkadaşımın evindeydik. Bir başkan seçmiştik, o başkan hepimize numara vermişti 20 den 30 a kadar. Sonra birimizi seçmişti. O seçilen kişi bendim. Sonra benden onları (arkadaşlarımızı) korkutmamı istemişti. Ben de “27 numaralı kişiyi öldüreceğim” diye bağırmıştım. Sonra kimsede 27 numara yoktu, kendi numaramın 27 olduğunu öğrenene kadar. Sonra birden “Cin var! Cin var!” dediler. Bir abi bizi bir dolaba götürdü. Orada güvenli olduğumuzu sanıyorduk ama dolabın üzerinde bir cam vardı dikdörtgen. Orada onları görebiliyorduk. Gerçekten çok korktum. Sonra rüyada mıyım diye kendimi cimcikledim ve uyandım. Bir baktım, üstüm açık yatmışım. Ne anlama gelir?

  201. Ben rüyamda çok yakın bir arkadaşımın kılığına girmiş cin gördüm. Bir teknedeydik, beni bağlamıştı ellerimi falan hareket edemiyordum. Cinin önünde 2 kedi ölüsü vardı. Bana “Satanist ol, seni serbest bırakacağım” diyordu. Ben ağlıyordum “Olmam” diye bağırıyordum. O da hep kahkaha atıyordu. Birde gözüm açıkken de dolabımın üstündeymiş. Sözde o anda rüyanın içindeydim. Bana “Ben kaç gösteriyorum?” dedi. Ben de önce “30” dedim sonra “20” dedim oda “Salak, yüzüme bak da konuş” dedi kahkaha attı. Acaba bunlar neye işaret?

  202. Rüyamda babamın cin gördüm çığlığı ile uyandım. Gece boyunca karma karışık birçok rüya görmüştüm.

  203. Merhaba, ben bugün rüyamda bir kadını gördüm, kendisini tanımıyorum. Bana gülerek dedi ki “Bak şimdi nasıl cin çağıracağım” dedi. Geçti gardırobun önündeki aynasına ve çağırmış. Bir oğlan gelmiş, sarılmış. İçine girdiğini gördüm sonra da çıkmış bir şey söylemiş ama o söylediğini hatırlamıyorum. Bunun yorumunu bana yapar mısınız? Çok memnun olurum.

  204. Rüyamda cin olduğunu düşündüğüm siyah, yavru kedi gördüm. Beni korkutuyor, üstüme atlamaya çalışıyordu. Çok korkmuştum. Anlamını tam öğrenemedim. Acaba anlamı hakkında yardımcı olur musunuz?

  205. Rüyada karanlıklar içinde başını kaldırıp kırmızı azazil diye bir yazı okumak ne anlama gelir?

  206. Ne rüya gördüğümü hatırlamıyorum ama kalktığımda içimden cin cin cin diye söylüyordum. Bu neye işarettir?

  207. Ben rüyamda bir ev gördüm. İlk gördüğümde boştu ama cinli bir ev olduğunu biliyordum. Sonra başka bir zaman kuzenim beni o eve götürdü ama ben o evin cinli olduğunu bildiğimden korkuyordum. Ertesi gün yine rüyamda o evi gördüm. Bu sefer ben annemi oraya götürüyordum annem ve ben korkup çıkıyorduk o evden. Başka bir zamanda yine o evi gördüm, ev terkedilmiş olmasına rağmen birileri evin ışıklarını yakmıştı ve ben yaklaşık 2 haftadır sürekli rüyamda o evi görüyorum. Bu ne demek oluyor?

  208. Rüyamda evdeydim ve evin her yerinde garip garip insan yani ben onları cin olarak algıladım, her yerde onlar vardı. Nereye gitsem farklı bir tane çıkıyordu. Hatta rüyamda yatıyordum, birden uyandım ranzadan indim. Elimde bebek var. Karşıma yine onlardan bir tane çıktı ve bana bir yere gelmemi söyledi. Ben gitmedim.

  209. Merhaba, ben rüyamda en yakın dostumu ve yanında hiç tanımadığım iki kişinin cin olduğunu görüyordum. Ben onların cin olduğunu anlayıp üzerlerine iki tane bardak fırlatıyordum, kaçmıyorlardı. Gülerek bana bakıyorlardı. Sonra gerçek arkadaşlarım odaya girdiğinde kaçıyorlardı. Ama daha sonra onların melek olduğunu hissetim rüyamda. Ama yine de onlardan korkuyordum ve aniden kar yağmaya başlıyordu. Acaba yorumlar mısınız bu rüyayı? Teşekkürler.

  210. Rüyamda bir restoranda masada oturuyoruz. Karşımdakiler insan, hemen yanımda pembe bir ayakkabı ucu, çiçekli. Yalnız bu ayakkabı neden burada kimin diye baktım. Az bir şey masada yana kaydım. Yanımda birinin olduğunu hissettim. İçimden “Bu bir cin” dedim. Hissedersiniz ya. O sırada yan masadan biri kalktı, 25 veya 30 yaşlarda yakışıklı bir genç. O da bana bir tebessümle baktı. Kapıdan çıkarken onunda cin olduğunu hissettim. Birden kendimi bir olimpik havuzda kaydırak tepesinde buldum. Önümde bir bayan vardı, arkası dönük ve çırılçıplak. Evet, bu masada yanımda oturan bayan cindi, yüzünü görmedim ama buğday tenli ve siyah saçlıydı. Kafamı sağa çevirdim havuza baktım. Orda da 2 tane bayan cin vardı. Bana bakmıyorlardı, yalnız yüzüyorlardı ama simsiyah saçları kuruydu. Havuza girdiğimi gördüm. Kaydıraktan kaymadan birden kendimi kalabalık bir yerde buldum. Bir kavga bir dövüş olmuştu ve aniden hastanede kendimi buldum. Ben de hiç bir şey yoktu, sağlamdım. Yalnız karşımda bir yatakta bir babayiğit bir genç yatıyordu. Yanında ailesi vardı. Onun karşı tarafında da bir genç vardı ve yanında ailesi vardı. Birden yanımda o bayan cini hissettim. Kendini bana göstermedi. Birden yatakta yatan gence saldırdı ve onu tuttu. Ben de aniden gence 4 yumruk attım yüzüne, morardı. Karşıdaki yatan gence de cin saldırdı ve tuttu. Ona da 4 yumruk attım, yüzü morardı. Daha sonra bayan cin bana döndü, kendisini görmüyordum ama hissedip sesini duyuyordum. Bana dedi ki “Her ne zaman nerde olursa olsun şu kelimeyi söyle; “Biz seni gelir bulur. Sana yardım ederiz” dedi. Uyandım kelimeyi düşündüm hatırlayamadım.

  211. Rüyamda bir bayanın da cinleri olduğunu ve bana görünmeden konuştuğunu gördüm. Ve aynı zamanda bir şeffaf bir erkeğin saçı (beyaz hissettim) ama rüyada kalbimden geçirdiğim şey iyi biri olduğunu, bir anda gelip kolumu tuttu ve ben bayıldım. O an rüyadan uyandım. Yorumlayabilir misiniz? Teşekkür ederim.

  212. Rüyamda cinden kaçtığımı gördüm. Nereye kaçsam gitsem önüme çıkıyordu. Saklanıyordum yine beni buluyordu. Rüyam hakkında hatırladıklarım bu. Bu rüya ne anlama gelmektedir?

  213. Rüyamda sevgilim cindi ve onunla deniz kıyısındaydık. Ve ben birini öldürmüştüm o da bana neden öldürdün neden yaptın diye sürekli soruyordu, cevap veremiyordum. Sonra bir anda uyuduğum odada çığlık atarak yürümeye başladım. Sonra kardeşimi cin olarak gördüm. Çok korkunç hareketler yapıyordu. Sonra Besmele çektim ve yataktan kalktığımda burnum kanıyordu. Sizce ne olabilir?

  214. Ben bir süredir rüyamda hep cin görüyorum ve bu beni korkutmaya başladı. Ne anlama geliyordur?

  215. Rüyamda ailecek annemi, babam, ben ve kız kardeşim oturuyorduk. Ve salona doğru ters ayaklı ve aynı annemin şekline bürünmüş kıyafeti falan da aynı biri içeri girdi. Daha sonra ilerleyen zamanlarda aynı şekilde babamın da kopyasını gördüm gene ters ayaklıydı. Daha sonra benim aynım geldi ve kardeşimin de. Daha sonra biraz vakit geçirdiler. Ben korkuyorum ama aileden kimse korkmuyordu. Bana hiç yaklaşmadılar ama ailemin yanında duruyorlardı, onları seyrediyorlardı yani. Daha sonrasında salonun kapısından gittiler. Ben de uyandım.

  216. El ve ayakları olmayan fakat büyük 2 adet gözleri olan ve uçarak yanımdaki bayanı yok eden mavi-beyaz renkli cin ne anlama gelir?

  217. Rüyada arkadaşımın evindeyim ve sobanın yanında oturuyorum. 2 kişi de tanıdık ve namaz kılıyorlar. Sonra sobanın başında biri var arkası dönük ama cindi, namaz kılıyordu. O namaz kılarken ben ona bakıyordum sonra o bana bakmaya başladı, deliriyordu. Sobanın yanındaydım oda sobanın yanındaydı. Karşı karşıyaydık, deliriyordu. Acayip acayip şeyler yapıyordu. Sonra ben “ALLAH ALLAH” diyordum deliriyordu. Bu rüya bana ne işaret veriyor? Lütfen, çok merak ediyorum. Bana bir işaret mi bu?

  218. Rüyamda tanıdığım birkaç kişi toplanmış şeytanı çağırmak için ayin yapıyordu. “Oluyor, geldi” diyorlar. Ben ise sadece bir siyah duman gördüm. İnanmıyordum ve korkmuyordum.

  219. Ya ben rüyamda cinlerin seslerini duydum. Tam hatırlayamıyorum ama cin bir bebek sesi duydum ama cinler yoktu görünmüyordular. Acaba bu neye işarettir?

  220. Cinler tarafından esir alındığımı gördüm ve bana “Ateist olmalısın Müslüman değil” dedi ve bir tane de beyaz kedi görmüştüm lanet okuyordu bana cin. Anlamı nedir acaba?

  221. Merhabalar, ben rüyamda yeşil gözlüydüm. Ben bunu internetten araştırıp ne demek olduğunu buluyordum ve yeşil gözlünün anlamı 3 harflinin bana bulaşacağıymış ben bunu öğrendikten sonra çok korkuyordum. Bunu anne ve babama söylüyordum. Babam da “Evet, ben internetten görmüştüm” diyor. Ben anneme “Beni hocaya götürün” diyordum. Annem de “Yarın” diyordu. Lütfen hemen cevabını gönderin ne olur.

  222. Ben Eskişehir’de öğrenciyim ve yalnız yaşıyorum. 2-3 saat önce bir rüya gördüm. Ben Eskişehir’de kalmadığım sürece teyzemlerin yanında yaşıyorum. Rüyamda teyzemlerin yanından teyzeme haber vermeden Eskişehir’deki evime gittim. Evde teyzemin sesini duydum benle konuştu. Ben de orada olduğuna şaşırdım ama sadece sesini duyuyordum. Daha sonra gölge şeklinde teyzemi gördüm ve 3 harfli gördüğümü anladım. Çok korktum benim korktuğumu görünce 3 harfli kendi şekline büründü ve 4-5 yaşlarında, sarışın, açık tenli, çok güzel bir kız oldu. Bana “Benden korkma sana zarar vermeyeceğim. Bak ben çok güzelim değil mi” dedi. Gerçekten çok güzeldi ve bana yakın davrandı. Ben de bu kızı yanağını saçlarını okşadım sevdim. Ben onu severken odanın içinde kızın 3 harfli annesi belirdi. Kıza zarar verdiğimi düşündü ama kız ona arkadaş olduğumuzu söyledi. Annesi de sarışın, kıvırcık saçlı, açık tenli, çok güzel bir kadındı arada uçarak eve girip çıkıyordu. Ben annesine “Ben giderken evi Allah'a emanet ettim. Nasıl girebildiniz?” dedim. O da “Biz girebiliriz. Bak suyu açık bırakmışsın oradan girip çıkıyoruz” dedi. Aslında ev benim evimden biraz farklıydı ama banyoya baktığımda gerçekten de musluktan su akıyordu. Anne ve kız beni gezdirdiler, bana çok iyi davrandılar. Bende teyzemlerin yanına dönerken onlara “Evimde kalabilirsiniz ama zarar vermeyin evime” dedim. “Tamam” dediler. Arkadaş olduk ve ben uyandım. Çok merak ettim lütfen tabirini bilen varsa bana ulaşabilir mi?

  223. Rüyamda sadece birkaç küçük çocuk gördüm (onlar ama şüpheli olmayın) tam bir şeyler yapacaklardı ki uyandım. Bu ne demek? Rüyamı tam olarak anlatmayacağım onlardı çünkü havaya fırlatıldım sonra yere düştüğümde 4-5 tane küçük çocuk ve 7-8 yaşlarındalar, kravatları (takım elbise) vardı. Ne olur yardımcı olun.

  224. Merhaba, rüyamda bir odada bir arkadaşımla yatıyoruz (erkek) yan yana. Tuhaf bir karaltıyla biri arkadaşımın üstüne çullanıyor ve dudaklarından öpüyor. “Eyvah, cin bu” diyorum. “Arkadaşım da benim yaptığımı zannedecek çünkü oda da bizden başka kimse yok” diyorum. Sonra arkadaşım da uyanıyor o da odada cin olduğunu anlıyor. Karanlık bir şekilde pencerenin önünde duruyor. Dua okuyup üstüne üflüyorum gitsin diye. Bize zarar veremiyor ama yok olmuyor da. Arkadaşımla beraber onu göndermek için uğraştık. En son uyandım. Çok korkmuştum, odamdan çıktım.

  225. Rüyamda annem ve abim görünmeyen cinlerden dayak yiyordu fakat ben besmele çekiyordum ve bana bir şey yapmıyorlardı. Ne anlama gelir?

  226. Merhaba, ben rüyamda cin gördüm. Siyah giyimliydi ve beni boğarak öldürmek istedi. Ne anlama geliyor acaba?

  227. SLM. Rüyamda kanepede uyuyordum. Başucumda ise annem vardı ama cin suretinde gözüküyordu. Uyandığımda anneme baktım, annem bana “Cinlere mi tapıyorsun, Allah’a mı?” diye sordu. Ben de “Allah’tan başka ilah yoktur” diyerek Ayet El Kür-si’yi okudum üç defa. Arkadaşlar ne anlama geliyor, pek çözemedim?

  228. Ben alt komşumuzun evine annemle beraber gitmiştik. Daha sonra alt komşu evini bana emanet etti ve annemle beraber başka bir komşuya sohbet etmeye gittiler. Daha sonra sesler duymaya başladım. Hırlama, değişik acayip sesler duydum. Koridora gittiğimde 5-6 yaşında küçük bir kız bana saldırdı. Ben onu dehşet verici bir şekilde dövdüm. Daha sonra ona Allah dedirtmeye çalıştım. Allah diyemiyordu. “Ayya” diyordu. Fakat kız bebek değildi, demesi lazımdı. O sıra annemler de geldi. Kalanını ne kadar uğraştımsa hatırlayamadım. Lütfen bu yorumun tabirini söyleyiniz. Birde başka bir rüyamda bu daha önceydi. Yatağımda gerilim müzikleri dinliyordum playstation takılı olan televizyondan dinliyordum. Korkmaya başlayıp anneannemin yattığı yere oturma odasına gitmeye başladım. Kapıyı itiyordum ama açılmıyordu. “Anneanne” diye seslendim kapı aralığından ama yorgan açılmış bir vaziyetteydi ve anneannem yoktu. Korktum. Var gücümle kapıyı ittirdim ve açtım. Oturma odasına girdiğim ve kanepeye yaklaştığım an biri beni ittirdi o ittirmeden sonra sağa sola dengesizce vurmaya başladım. Sonrada o varlığı buldum ve dengesizce attığım yumruklardan biri ona geldi. Daha sonra kapı açıldı ve bir yüzü belirsiz cin geldi, beni yere düşürdü. Ben “Yatacaktım” dedim. O da “Yatacaksın” diye bağırdı. Ne olur hemen cevaplayın.

  229. Kapımızda 4 tane cin vardı ve insan kılığındaydılar ama hiç birini tanımıyorum. Ve sürekli yanlarına ya beni ya da erkek kardeşimi alıp kapının önünde bekliyorlar. Bu ne anlama geliyor, lütfen yorumlar mısınız?

  230. Rüyamda bir cin gördüm gözbebekleri yoktu ve gözleri beyazdı, kanlıydı, büyük dişleri vardı. Bana “Kurtulamayacaksın” dedi. Bu ne anlama gelebilir ki?

  231. Rüyamda aynaya baktım ve hareket ederken yansımamın hareket etmediğini gördüm ve korkarak babamın yanına bunun bir cin olduğunu söyledim ve hıçkırarak ağladım.

  232. Rüyamda bir arkadaşla arabaya giderken aniden arabanın ön camından içeri girdi. Besmele çekince hemen kayboldu aniden. Yorumlarsanız sevinirim teşekkür.

  233. Az önce gördüm hemen araştırdım, bulamadım. Rüyamda annem ile yürüyoruz. Bizim evin alt katında üç harfliler dans ediyor, oynuyor. İnsanlar duyuyor etkisinde kalıyor, gidiyor. Biz annemle onlar olduğunu biliyoruz, kaçıyoruz. Lütfen iyi bir yorumu olsun. Çok korktum.

  234. Ben de birinde cin olduğunu gördüm, bir erkeğin kardeşi ama aslında kız kardeşi yok. Bunu ama ben bir alışveriş yerinde gördüm ve arkadaşımlaydım. Abisi buna dayanmadı ve kardeşini kesti ki, cin çıksın ve oldu. Ben bir arkadaşımla kaçtım ve öbür arkadaşım o andan beri kayboldu, başka bir tanımadığım adama geçti o cin ve onunla aynı asansöre bindik. Öbür arkadaşım da kayboldu. En aşağı indik ve ben kaçtım ama kaktığımdan daha yavaştım sonra dışarıya çıktım ve iki bodyguardı gördüm ve onlara dedim, fazla ilgilenmediler ama sonra o kişi geldi ve ben onu gösterdim. Ben kaçarken o adamları öldürmüş. Yine en üst kata çıktım ki, cini öldüreyim ama aklıma gelmemişti başkasına geleceğini ve onu fazladan kestim o da öldü. O cin yine başkasına girdi ve bu birkaç kez tekrarlandı ama hep ben kestim onları ve onlar gerçek insan olarak öldü. Çok kötü düşüncelerim var. Lütfen cevaplayın.

  235. Yahu rüyamda eve girdiğini gördüm, çok korktum. Birde gözlerimi açamıyordum rüyamda. Kalktığımda ise elim uyuşuktu. Çok korktum.

  236. Rüyamda biriyle evliyim, cin çağırıyor ve aynı odadayız. Ben de Ayetel kürsi okuyorum?

  237. Ben rüyamda neresi olduğunu bilmediğim bir yerde tanımadığım kişilerle bulundum ve içlerinden biri cin oldu. Tam o zaman da uyandım ve sabah ezanı okunuyordu.

  238. Kız arkadaşımı camın dışında görüyorum. İsmimi söylüyor, içerde bir başkasını görüyorum. “Ben o değilim” diyor. Cin onun görüntüsüne girmiş, ben korkuyorum. Dua okumaya Ayetel kürsi, Felak, salavat getiriyorum. Duaları söylerken şaşırdım ama gözlerimi açtım uyandı. Fakat içerde gezintilerini hissediyorum. Eşime korkuyorum demeden, hiç duymadan birden bir horoz sesi duydum. İkili dualar okurken uyumuş. Yardımcı olun lütfen.

  239. Rüyamda bana bir büyü yapıldığını ve bu büyüyle evlendiğim gün ev halkından birinin ölmesine neden olacağını gördüm. Nas suresini bağırarak okudum ve birden kurumuş yüz ifadesi ve kör gözüyle cine benzeyen bir varlık defalarca gözlerimin önünde belirerek bana güldü. Bu rüyanın yorumunu yazabilir misiniz?

  240. Rüyamda kocamı ünlü birisiyle aldatıyorum ve bunu kocam dışında herkes öğreniyor. Daha sonra aldattığım kişi beni denediğini söylüyor. Sonra kendimi bir anda annemin evinde buluyorum. Gerçek hayatta bir ameliyat geçirdim. Rüyamda da annemlerin komşuları beni ziyarete gelmiş. Herkesi sıra sıra öpüyorum ve bir kadını öperken elimi sırtımdan kalbimin üzerine koyuyor ve beni okumaya başlıyor. O okudukça hem kalbim hızla çarpmaya başlıyor, hem de dilim şişiyordu. Kendisini görmediğim bir ses, ismimle seslenerek “Seni bu evde bekleyen bir kişi daha var” diyor. Ben “Kim?” diyorum. Yanımdakiler beni duymuyor sonra korkarak uyandım. Ama hala etkisindeyim. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

  241. Rüyamda evime küçük bir kız çocuğu olarak giren cin gördüm. Kimseye zarar vermiyordu, bazen görünür oluyor bazen görünmez. Rüyamda dualar okuyup onu evden uzaklaştırmak istedim, o çıkmak istemedi. Hoca çağırıp onu evden çıkarmak istedim. Tanıdığım biri ile karşılaştım o bana yardımcı olabileceğini söyledi. Beraber eve gittik, kapıyı açtığımızda benim çocuğum ile aynı yatakta uzanıyorlardı. Arkadaş olduklarını ve kimseye zarar vermeyeceğini söylüyordu. Ben onun varlığından rahatsız olduğumu evden çıkarılması gerektiğini düşünüyordum. Tanıdığımız kişi dualar okumaya başladı, ısrarla evden dışarı çıkmak istemiyordu. Sonunda kolundan tutup dışarı çıkarmak için hamle yaptım, bana güldü. Güldüğünde küçük ve yeni doğan köpeğin dişlerine benzeyen dişlerini gördüm, ağzı kocamandı. “Ben iyi bir cinim, her evde bizden mutlaka bir tane olur. Lütfen beni dışarı çıkarmayın” diyordu. Kapının dışına çıkardım ve eve girdim fakat evde gene onlardan vardı tavanda, perdelerin üzerlerinde dolaşıyordu. Birini yakaladım bacağından kapıdan dışarı fırlattım. O arada da uyandım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  242. Rüyamda cinleri gördüm ve 10-15 kişiydik. İki araba vardı bizde biri kango tipindeydi, diğeri büyük kamyonetlerdi. Yarısından fazla kişi hepsi kamyonete bindi ve ben de binecektim kamyonet beni almadan gitti ve ben diğer arabaya gidecektim. O arabayı tam hatırlamıyorum ve ben orda kaldım. Aradım ve seni almaya geleceğiz. Ben yalnız kayalıklar aralarında ve cinleri tam göremiyordum. Sadece cin geldi gelecek hisleriyle çok korkuyordum. “Cinlen evleneceksin evleneceksin” diyorlardı…

  243. Rüyada tanımadığım birini gördüm, bana bir şeyler söylüyordu. Üstüme üstüme geldi. Ben de Allah’a dua ettim, yok oldu.

  244. Rüyamda bir denizin kenarının orda masalar hazır, her şey güzel oturuyorduk. Ben altta yazı gördüm yani oyun yazıları gibi Arapça yabancı yazılar. Arkadaşım “Cin mi?” falan dedi. Ben de birden ayağa kalktım “Deme lan öyle” dedim. Sanki o ben değildim, kaşlarım havada falandı. Ne anlama geliyor acaba?

  245. Rüyada içime bir cin girmiş ve bir kadın o cini çıkarmaya çalışması ne anlama gelir?

  246. Çevremde gördüğüm insanlardan korkarak yardım istiyorum ve daha sonra bunların cin olduğunu şekil değiştirdiğini görüyorum. Aynı zamanda “Bismillahirrahmanirrahim” diyorum defalarca. Ancak halen daha evimde gezdiklerini görüyorum. Birde dua edemiyordum. Evimin bir köşesindeki Kuran-ı Kerim’i alıp okumak istiyorum fakat Kuran-ı Kerim’i boş kağıt parçasına çevirdiklerini görünce uyanıyorum. Korkup beni izliyorlar korkusuyla tekrar uyudum ve rüya kaldığı yerden devam etti. Lütfen, kendim de değilim yardımcı olun.

  247. Rüyamda annemin cin olduğunu gördüm. Dudaklarımı kıpırdatamıyordum, dua okuyamıyordum. Lütfen okuyun.

  248. Rüyamda dişi cin gördüm, onunla konuştum, ondan yardım istedim. “Acele etme, her şey yoluna girecek. Ben yardımcı olurum sana” dedi.

  249. Rüyamda sosyal bir kız arkadaşımla bir odadayız, akşam vakti. Arkadaşıma bir tane cin musallat olmuş, içine girmiş yani. Sabah olup uyandığımızda iyi bir hocaya götürecektim sonra canının yandığını hissettim. Kalktım, başında dua etmeye başladım daha sonra arkadaşımın karşısına geçtim, Nas suresini okumaya başladım. Arkadaşımın çenesini tutup gözlerine doğru okuyordum, birden ağırlaştım duayı tamamlayamadım. Gözleri kıpkırmızı olmuştu, farklı sert bir ses tonuyla “Senin gücün bana yetmez” dedi. Sonra sinirle ayağa kalkıp “Seninle sabah görüşeceğiz” dedim. Sonra da sabah ezanıyla uyandım. Bu rüya ne anlama gelmektedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

  250. Rüyamda gezerken birisiyle, hocanın birini göğsüme elini koyup Fatiha suresini okumamı söylüyor. Okurken nefesim kısılıp dermansız kalıyorum, göğsüme ağır baskı hissediyorum. Ve hoca cin olduğunu söylüyor. Ne manaya gelir hocam?

  251. Ben 11 yaşında bir çocuğum. Rüyamda banyodaydım, bir yanda yanımda mutfakta olan kola ve bazı şeyler belirdi. Ağzım fulden açıldı öyle kaldı. Anneme “Anne! Yardım et” dedim ve bu cin meselesini akrabalarımıza anlattığımızı gördüm. Daha çok lütfen yardım edin abiler, ablalar…😐😧😵 Çok ağır bir rüyaydı 11 yaşındaki bir çocuk için. Ve bu lafı anne yardım etti çok ama çok zor söyledim. Karabasandı…

  252. Cin ile cinsel ilişkiye giriyordum. Onu istemiyordum, beni yakalıyordu. Annenin elinde Kuran-ı Kerim vardı ve yazılar 3 boyutlu gibiydi. Adamın yüzünde şeytan gibi bir şey çıkıyordu ve bana zorla sahip oluyordu.

  253. Rüyasında bir bayanın, komşusu bayan ile evinde iken çocuk halde cin görmesi neye işarettir? (Kendisi görüyor fakat komşusu göremiyor ve dua okuyarak uyanması.)

  254. Rüyamda cin mahkemesine çıktığımı (sanık olarak) gördüm ve suçsuz olduğum halde neden buraya getirildiğimi söyledim ve peşinden de “Sizin gücünüz bana yeterli değil. Ben buraya insanları neden korkutuyorsunuz, sebebi nedir?” diye sordum ve mahkeme bir anda yok oldu ve ben bulunduğum büyük evin zeminine doğru yavaş bir şekilde indim. Bunun yorumu nedir?

  255. Rüyamda annemle bir şey almak için yaşlı bir teyzenin evine gidiyoruz. Kim olduğu hakkında bir fikrim yok fakat kadın tanıdık birisiymiş gibi gidiyoruz. Alacağımız şey çok alakasız ama proje gibi bir şeydi. Böyle ufak maket gibi bir şey vardı inşa edilmiş şekilde onu almaya gelmiştik. Annemle onu ararken evinin en son katına çıktık, apartman çatısı gibi bir yerdi. O bizi orda gördü ve hızlı şekilde hiçbir şey demeden aşağıya indi. Onu aşağıda ararken içimde hep bir ürperti falan vardı. Sonra onu bir odada gördüm, etrafında cinler vardı kara ve ufak bir şeyler uçuşuyordu kadının etrafında. Fotoğrafını çektim telefonla sonra onun bilgisayarını açtım ne var, ne yok diye. Evde bir süre daha dolaştık durduk sonra hiçbir zarar almadan uzaklaştık oradan. Geçen gördüğüm rüyada evin içinde siyah, sert kabuklu akrepti.

  256. Rüyamda sokaktayım, karşıdan geçen kızlara bakıyorum. Kadın cin geçiyor. "Git" diyorum beni çağırıyor.

  257. Rüyamda biz yeni bir eve taşınıyoruz. Ve bir cinin kardeşimle konuştuğunu gördüm ve kardeşim ağlıyordu. Cin kardeşime “Eski evinize geri dönün, taşının” gibi şeyler söylüyordu. Ve kardeşime elini uzattı, beni görünce de kafasını çıkarttı dışarı. Ben kardeşimi alıp kaçtım. Bunu bana yorumlayabilir misiniz?

  258. Ben sürekli rüyamda belirli aralıklarla insan kılığına bürünmüş cin görüyorum ve onlardan çok korkuyorum ve sürekli onlara “Allah de, peygamber de” diyorum. Besmele çekmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum, besmele çekerken. Sürekli “Allah birdir” deyip dua etmeye çalışıyorum. Ve bu rüyayı sık sık görüyorum.

  259. Ben rüyamda cinlerin evin içine girip gece yarısı beni uyandırıp dövdüklerini gördüm. Bu ne demek, lütfen söyleyin?

  260. Bana bir alim, rüyamda duş almamı söyledi fakat eve gittiğimde suratıma tavandan kan akıyordu, çeşmeyi açamadan uyandım. Anlamı nedir?

  261. Rüyamda bir evdeydim ama kimin evi bilmiyorum evde tek başımayım, dolaşıyorum. Bir anda simsiyah uzun bir şey görüyorum inanmıyorum, gözümü açıp kapatıyorum sonra yoktu evde, dolaşmaya devam ediyorum. Bir yerden ses geliyor, oraya doğru gidiyorum ama hiçbir şey yok, çıkıyorum oradan. Solumda bir oda var oraya giriyorum. Birden bu simsiyah uzun şeyler koridor baya uzun başından bana doğru geliyorlar. Ben de odaya girip kapıyı kapatıyorum, kapıya falan vuruyorlar. Bir anda başka yerde buluyorum kendimi, inşaatı daha bitmemiş yerdeyim, üst kata çıkıyorum sonra bunu gördüm tekrar, bu sefer sayısı daha fazla. Her üst kata çıktığımda sayıları artıyor, kaçıyorum tabi bide ve hayatımda korkmadığım kadar korkuyorum. En üst katta uyanıyorum. Sanki gerçek gibiydi o kadar çok korkmuştum.

  262. Rüyamda kuzenimle boş bir inşaata giriyorduk, orda 1. katta bir eve girdik, eşyalar vardı oyuncaklar falan sonra o oyuncaklara falan bakarken ben korktum ve gittiğimi söyledim. Ben eve vardığımda çığlıklar duymaya başladım sonra kapının önüne çıktığımda cami gördüm. Caminin arkasında bir binada en üst katta sürekli ışıklar yanıp sönüyordu ve kuzenim bağırıyordu evin içinde. Sonra ablam, ben ve diğer kuzenim o eve doğru yola çıktık, kuzenimi kurtarmak için ve o ev sandığımız bir eve geldik. Zile bastık ama binaya girmeden önce bir güç beni onun 2 yanı binaya çekti ve orada yanıma bir kahverengi, beyaz bir av köpeği geldi. Köpeğin başını okşadım ve “Bu bina da” dedim. ilk içeri ablam girdi. Binanın hemen içinde sağda bir kapı kendiliğinden açılıp kapandı ve sonra kuzenim girdi. Ben de bismillah çektim tam girerken uyandım, saat 04.00dı.

  263. Rüyamda kocamın içine cin girmişti ve bana bakarken kocamın olmadığını anlayınca Ayatel Kürsi’yi yüzüne karşı sesli şekilde okuyordum.

  264. Öncelikle herkese merhaba, benim rüyam biraz karışık. Neredeyse her ay aynı rüyayı görüyorum. Rüyamda bir ormandayım ve bir kuyu var, birçok siyah gölge o kuyuya giriyor ve bir tane duman gibi olan bulut cismi yanıma gelip “Sen de buraya gireceksin. Sadece zamanı var” diyor ve bana şimşek gibi çarpıyor. Sonra her yer karanlık oluyor ve çok uzakta mum kadar yanan bir ışık görüyorum. Sürekli oraya doğru koşuyorum ama bir türlü ulaşamıyorum o ışığa. Sonra o gölgenin sesi her yerde çınlıyor “Goaj artık sen karanlığın içindeki gölgesin” ve sürekli “Goaj” diyor. Bunun anlamı nedir? Lütfen yardımcı olun. E-mail adresimden bana ulaşırsanız çok sevinirim.

  265. Ben rüyamda cin gördüm ve bir konser alanında mikrofonu bir anda eline aldığında bir anda bütün insanlar kaçıyordu ve bana gülümseyerek şarkı söylüyordu. Anlamı nedir?

  266. Rüyamda kız kardeşimin görünümünde bir cin bizimle uğraşıyordu dua okumaya başlayınca kıvranmaya başladı ve bana saldırma çabasındaydı.

  267. Ben rüyamda bir cini misafir ediyordum ve o biraz durup durup bana bakıyordu. Ben de bu kadından şüphe duyuyordum ama o bizde kalmak için ısrar etti. Ben de korkarak “Tamam” dedim ve gece uykum kaçmıştı ve odamdan dışarı çıktığımda o karşımdaydı. Gözleri kırmızı, başından aşağıya kanlar dökülmüş, bana kötü kötü gülümseyerek “Öleceksin” diye haykırıyordu. Ben de camdan aşağıya kendimi attım. Öylece rüyam bitti.

  268. Merhabalar, benim eşim evde uyurken sürekli dış kapının aralığından bir cinin içeriyi izlediğini görüyor ve bu ben evdeyken oluyor. Ben dışarda olduğum zamanlar da böyle bir olay olmuyormuş. 2. rüyası da, eşim bir otobüs kullanıyor ve yolda hızla ilerlerken kontrolü kaybedip arabayla bir duvara sürtüp duruyor. Daha sonra yolcular telaşlanıp konuşurlarken geri geri çıkmaya çalışıyor fakat aracın önüne kırmızı tişört giymiş bir cin duruyor. Eşim geri geri gitmeye çalışsa da cin ön cama yapışıyor ve eşim uyanıyor. Lütfen kısa zamanda yorumlarsanız çok memnun oluruz.

  269. Rüyamda cinle ortak işbirliği yapıyordum ama iyi niyetli bir cindi konuşuyordu benle ama ne dediğini hatırlamıyorum baya gülüyorduk. Bir evden birilerini kurtarıyorduk, bir şeyler oluyordu ama ev büyüktü, biraz da ürkütücü. Lütfen yardım edin, ne anlama geliyor bu?

  270. Rüyada bir oda içerisinde 3 köşede 3 adet cin görülmesi ve bir sonraki rüyada cinlerin sizi taşıyıp evin kapısına kadar getirdiğini gördüğümüzde ve bu cinleri o an görmediğimizde ve rüyada Ayetel Kürsi duasını okuduğumuzda rüyanın sonlanması neyi işaret eder?

  271. Rüyada biri bana cinlerin ona musallat olduğunu söylüyor. Ben de onu alıp hocaya götürüyorum. Hoca tam okumaya başlayacakken götürdüğüm kişi şeklinde görünüp hocayı ve götürdüğüm kişiyi öldürüyor. Götürdüğüm kişi ve hocanın yüzlerini tanımıyorum.

  272. Rüyamda bir kız ile cinsel ilişkiye gireceğim sırada kafamı çevirdiğimde odada uzağımda olan yorgan havalandı, kendi yerinde dönüp durdu. Daha sonra yeniden yerinden oynadı. Ben kapıya doğru kaçarken omuzumdan tutup beni içeri çekmeye çalıştı Besmele çekip şehadetimi getirdim. Odadan kurtuldum ama nefes nefese uykudan uyandım. Bu nedir? Akli dengem bozuldu acil :((

  273. Rüyamda, odamda yerde otururken bir kadın cinin beni kapıdan gözetleyip onu gördüğümde ise beni korkuttuğunu gördüm ve uyandım… Bunun anlamı nedir?

  274. Rüya gerçek karışımı bir şeydi. Uyku esnasında cinler tarafından rahatsız ediliyordum euzu besmele çekiyordum, “Allah’u Ekber” diye bağırıyordum. Sanki söylemeyeyim diye dilimi tutuyorlardı. Tam söyleyemiyordum yine de beni rahat bıraksınlar diye okuyordum sürekli ve uyandım. Uyandığımda az önce cinlerle cebelleştiğim gerçek hissi vardı.

  275. Ben böyle yılda en az 1 kez cinli rüya görüyorum. Tabi cin şeklen ve madden görmüyorum hissediyorum, korkuyorum. Dün gece de tam hatırlamıyorum rüyayı ama rüyada yatağımda uzanırken geliyor, içim daralıp içime korku giriyor. Sonra benim bir ayağımdan tutup çekiyor, bir şeyin altına doğru. Ben de mücadele ediyorum çekemiyor sonra besmele, ihlas, euzu falan okuyorum ve bırakıyor. Sonra da uyanıyorum ama diğer ayrıntıları hatırlamıyorum.

  276. Rüyamda, bir mahzende cinlerle karşılaşıp nas suresi okuyarak kendimi ve arkadaşlarımı kurtardım neye işaret?

  277. Ben bir hastanedeydim bir bayan tanıdığımı arıyorum. O ara bir cin ailesini bağırarak dışarı çıkarmaya çalışıyordu, elimde bir havluyla onunla mücadele ettim. Daha sonra hastaneden dışarı kaçtım bir müddet sonra tekrar geldim. Havluyu alıp hastaneye girdim cinle kapışmak için. O ara aradığım kişiyi sordum eşimi gördüm, merdivende ağlıyordu. Aradığım kişinin öldüğünü duydum.

  278. Merhabalar, ben rüyamda elimi yıkamaya giriyorum banyoya tam o sırada annem galiba bana birini geleceğini söylüyor, tanıdık arkadaşlarımdan biri. Tam arkamı dönerken birinin geçtiğini görüyorum biri kaçarak geçti ve gördüm “Aa ne zaman geldin?” dememe kalmadan ayaklarına bakmak içime doğdu ve baktım ters olduğunu görünce bana saldırdı, dövüşür gibi. Çok korktum. Ne anlama geliyor sizce?

  279. Rüyamda bir arkadaşımın çocuğu vardı ve ben çocuğun içinden cini çıkarmaya çalışıyordum. Tam hatırlamıyorum ama ara ara uyandım rüyadan karşımda bana gülümseyen bir erkek vardı, daha sonra dişleri sivrileşip korkunçlaşıyordu. Gülüşü, gözümü kapattığımda tekrar rüyaya devam ediyordum.

  280. Rüyamda cinleri görüyordum ben, çevremdekiler de, onlar korkuyordu ama ben korkmuyordum hatta onlara sakin olmalarını söylüyordum. Ve birde aynı rüyamda ben yatağımda yatarken o benim yüzüme dokunuyordu. Böyle bir rüyaydı. Tam olarak ne olduğunu anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  281. Rüyamda evdeydik ve annem cinleri görüyordu, onlardan kaçıyordu. Ben görmüyordum ve yanımda olduğunu düşünerek gelmesin diye her dakika besmele çekiyordum. Bunun anlamı nedir?

  282. Ben rüyamda eski çıktığıma cin musallat olmuş gördüm onun yanındaydım, çok korkuyordum. “O anlamadan kaçayım” dedim, sonra o geldi. O anlamasın diye hiçbir şey yokmuş gibi yaptım. Nedir bu?

  283. Son zamanlarda rüyamda sürekli cin görmeye başladım bana zarar vermiyorlardı ama okuduğum halde uzaklaşmıyorlar. Ayrıca bağırmaya çalıştığımda sesim çıkmıyor, canavar ve cadı olarak da gördüğüm oluyor. Çok güçlüler, yıllardır esir etmişler güya ama onları yeniyorum. Neden bu tür rüyalar görüyorum?

  284. Ben yataktayım külotum çıkartılmıştı, küfür ediyorum onlara. Sonra çarpıyorlar beni. Yardım edin.

  285. Rüyamda cin annemi çekiyordu ve ben bırakmıyordum ve dua okuyordum ve bağırarak uyandım. Ne anlama geliyor?

  286. Rüyamda hamile gibiyim karnımda yumru gibi bir şey hareket ediyordu. Sonra kadın doktor karnımdan o yumruğu tutup çekti, çok güzel bir erkek bebek kafası çıkardı. Bebeğin gözleri kapalıydı, gözlerini açtı ve “Ben senin cininim” dedi. Doktor bıraktı, yeniden karnıma girdi. Trende yolculuk yaptım. Bu rüya neye yorulur? Çok korktum, ne olur mantıklı bir şey söyleyin.

  287. Ben rüyamda kapıdan bana doğru koşmaya çalışan ama gelemeyen siyah bir aile gördüm. Biri seccadenin üzerine oturmuştu ve sonra birden yok oldular. Işığı açtığımda da seccade içe doğru kıvrılmış bir halde gördüm. Bu ne anlama geliyor, lütfen söyleyin?

  288. Rüyamda annemle birlikte uzanmıştık. Biblolar vardı, ben onlara bakıyordum sonra anneme doğru döndüm. O an o annem değildi, gözlerinden alevler fışkırıyor ve nefes almamı engelliyordu. Bileğimden yakaladığında ağırlığını tüm vücudumda hissettim. Nas Felak, Ayetel Kürsi okumaya başladım. Duaları şaşırıyordum ve şaşırdığımda daha da saldırıyordu. Okuyabildiğimde o alevler alıyordu. Uyandığımda hala üstümde o ağırlık vardı.

  289. Ya şimdi biz dışarda oyuyoruz, çok kalabalık bir gurup “El cin” diyerek bağırıyor. Biz de saklanıyoruz etrafımızı da eski bir bezle örtüyoruz, görünmemiz imkansız ama bizi görüyorlar sonra dalga falan geçiyorlar. Benim halamın kızı geliyor bisikletle “Ne oluyor?” falan diyor, onu görünce ona koşuyorlar ama gerçekten çok hızlıyım arkama bir bakıyorum hemen arkamda sonra bir bakmışım ben bisikletteyim dengemi kaybettim yere düşüp kafamı vurdum. Onlar da öldüm sandı gittiler sonra uyandığımda bahçedeydim bizim bahçede gizli geçit gibi bir yer vardı acil durumlar için, hiç kimsenin özelikle hiç kimsenin giremeyeceği yer var. Sonra bir bakmışım abimlerle bir yere çıkıyorum abimler “Mınecraft oynayalım” diyor. Eski terk edilmiş bir ev oraya kurmuşlar, arada gidip oynuyorlar. Tabi ben durur muyum, “Bende oynayacağım, bende oynayacağım” diye tutturuyorum ama saat 3 te hep gidiyorlar çünkü 3 te orada bir şey oluyormuş, oradaki insanları öldürüyormuş. Ben oyuna dalıyorum saat 3 oluyor, abimler gidiyor ben orda kalıyorum. Sonra bir varlık beni çekti, evden çıkamıyordum gerisini hatırlayamıyorum. Sonra saat 2.30 gibi ezan sesine uyandım tekrar yattım bu sefer her yeri dolaşıyordu o adamlar, “El cin, el Allah” diyerek gidiyordu.

  290. Rüyamda wc deyim arkamda bir cin var, benim elimde ayna var. Beni tutuyor, zarar vermek istiyor, ben de aynayı çevirip yüzüne bakmaya çalışıyorum. Kolumdan ve sırtımdan tutuyordu.

  291. Rüyamda kırmızı gözlü bir köpek görüyorum eşim, ben ve ablam yerde otururken Arapçadan Allah yazısını görüyoruz. O sırada ben o köpekten bizi korumak için dualar okuyorum önce besmele sonra Fatiha sonra “Allahu Ekber” diye bağırıyorum, “La ilahe illallah” diyorum böyle bağıra bağıra diyorum ve bizden kaçıyor, rahmetli ananemin yanına gidiyor. Ve enteresan olan şey,  o köpek anneanneme aitti rüyada. Sanki o göndermiş bizi korkutsun diye öyle bir surat ifadesi vardı. Karışık, çok karıştı kafam bu rüyada. Yorumlar mısınız?

  292. Rüyamda bir cin arkadaşım oluyor. Diğer cinlerin seslerini duyuyorum, dini sözler söylüyorlar. Arkadaşım olan diğerlerini göstereceğini ve yaşadıkları yeri gösterecekti. Bu ne anlama gelir?

  293. Rüyamda sürekli cin görüyorum okuyup yatsam bile sürekli korkuyorum rüyamda, bazen bana musallat olmuş oluyordu, bazen birisini cin olarak görüyorum ya da paranormal olaylar oluyor. Şu sıralar her gün görmeye başladım ne yapacağımı bilmiyorum.

  294. Rüyamda hamile kalıyordum ve biri bana bu hamileliğin cinlerin okuduğu dualar sayesinde olduğunu söylüyordu, ne anlama gelir acaba?

  295. Rüyamda suretini bilmediğim cinler beni korkutuyordu ve koşarken bir telefona rastladım telefon çalıyordu, ver aly yazıyordu telefonda ve arkasından yeğenime rastladım bunun anlamı nedir?

  296. Rüyamda ben uyurken bir cin tarafından korkutulduğumu ama sureti yoktu, karartı vardı gördüm. Anneme bağırıyordum, yanına gitmeye çalışıyordum ama hareket edemiyordum. Ayaklarım cin tarafından yere sabitlenmişti. Lütfen ne anlama geldiğini anlatır mısınız?

  297. Cin ile ikimiz bir odadaydık. Cin kadın ve doktordu, dayımı tedavi için gelmişti ona eziyet etmek için ağır şeyler yaptıracaktı. Odadan çıkmak istediğimde “Yerinde olsam bunu yapmazdım” dedi. Tam yüzünü bana dönecekken uyandım.

  298. Uyudum ve uzun zamandır böyle rüyalar görmüyordum. Çok korktum eve bir şey girmişti. Birinci katta oturuyoruz. Annem, abim, ben salonun kapısını ve camını sıkıca tutuyorduk içeri girmesin diye. Yukardan da evin içinden de sesler geliyordu. Abim eline mum gibi bir şey aldı ve dua okuduk hepimiz orda uyandım. Bir beş on dakika etrafa bakındım. Korktum, hareket etmedim. Bunu açıklar mısınız?

  299. Selam, rüyamda yüzlerce sineğin uçuştuğu bir odada yürürken cin çarmış küçük bir kızı havada asılı olarak gördüm. Bu kızı tutup kulağına ayetler okuyup cin çarpmasından kurtardım ve çok güzel, renkli gözlü bir kız çocuğuna dönüştü. Rüyam hakkında bilgi vermenizi rica ederim.

  300. Merhabalar 2 – 3 gün önce 4 yaşındaki oğlum aşırı derecede huysuzluk yapmaya en ufak şeye kızıp bağırmaya başladı haliyle bizi çok sinirlendirdi. Annem nazar olabileceğini ayet-el kürsi’yi okumamı söyledi. Ben de 3 kez okudum o gece rüyamda oğluma ve bana ismini yanlış hatırlamıyorsam oğul ya da oğun isimli bir cinin saldırdığını gördüm. Ben de elimde tuttuğum anahtara benzeyen demir bir şeyle cini kovaladım. Koluna değdirince bağırarak kaçtı. Acaba bu ne anlama geliyor? Değerli yorumlarınızı bekliyorum

  301. Rüyamda gördüğüm cin bir bebekti. Her yerde bebek vardı ve biz cinli bebeği arıyorduk. Sonra olgun bir adam vardı sürekli cin çağırıyor, onlarla savaşıyor ve kaybediyordu. Ben onu vazgeçirdim. Bir odaya geçtik, küçük bir kız içi boş olan televizyona bir şey okuyordu. Ekranı olmayan TV’nin içinde Arapça bir yazı çıktı. Sonra kıza zarar verdiler ama bana hiç dokunmuyorlardı. Bir kadın cinli bebeği siyah çarşafa sardı götürdü. Sonra da uyandım.

  302. Ben iki kere cinle ilgili rüya gördüm 1.Yeğenim cine dönüşüyor ve bize zarar vermeye çalışıyor ( BEN NAS SURESİNİ OKUYORUM. ) 2. Cinlerin olduğu bir yere gidiyoruz ablamla ve burada cinler bana saldırıyor ama o zaman ablam yok ( YİNE BEN NAS SURESİNİ OKUYORUM.)

  303. Rüyamda cin bir kardeşimin olduğunu gördüm ve küçücüktü. Cebe filan sığabiliyordu. Yüzü de tuhaftı. Anlamı nedir?

  304. Rüyamda evime cin girdi odama kadar gelip beni uyandırdı ve bütün evi dolaştı sonrada evin tam ortasına siyah bir bezde sarılı bir şey bırakıp gitti.

  305. Rüyamda son 4 aydır cinler tarafından rahatsız ediliyorum. Ama şuana kadar ne suretlerini neden onlara ait başka bir şey gördüm. Tabii dün akşam uyurken bana çok çirkin ve çok korkunç bir resmini gösterdi. Ama bu resmi gösterdiğinde kendini görmedim sadece o resmi gördüm. Lütfen bunu bana açıklar mısınız? Ne oluyor ne yapmış olabilirimde bana böyle şeyler oluyor.

  306. Öncelikle selamlar. Ben rüyamda ailemle birlikte evimizde olan bir çerçevenin içinde omuzlarına kadar görünen bir adam kafası gördüm. Annem bize ondan kurtulmamız için kelimeler söylüyordu. Hepimiz oturmuş o kelimeleri sayıyorduk ve (bunun kesin olduğunu bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla cin beni seviyordu ama tam emin değilim) bu rüyanın yorumunu anlatabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

  307. Öncellikle rüyamda arkadaşlarımla iyi vakit geçiriyordum. Sonra tarla gibi bir yere gittik orası balonlarla kaplıydı. Birkaç balon alıp oynadık sonra sürü geldi adamın köpekleri vardı bunlar bize zarar verir mi dedik vermez dedi. Gece oldu ahır kenarıydı orda belli belirsiz üç kişi oturuyordu ben orda beklemiştim. Arkadaşlarım kim diye bakmaya gittiler bir ışık açıldı bir anda orda oldum kayboldular ve ahırdan işinize gidin diye bir ses geldi.

  308. Merhaba ben rüyamda kuzenimi gördüm. Kuzenim yanımda oturmuştu ve bana arkamda bir Cin’in olduğunu ondan korkmamam gerektiğini söylüyordu. Ben korkuyordum ama kuzenim ona bakmam için çok ısrar ediyordu ve bana zarar vermeyeceğini söylüyordu. İlk arkamı döndüğümde onu görmedim ama çok yakınımda hissettim. Daha sonra 8-9 yaşlarında sarışın mavi gözlü bir kız çocuğu olarak bana göründü. Daha sonra ondan korkmadım ve kendimi ona yakın hissettim. Bu gördüğüm rüya ne anlama gelmektedir?

  309. Rüyamda bir bebekten cin çıkmış gördüm, hem de iki tane cin. Sonra o cinler ölmüş ve su dolu bir banyonun içinde yatıyordu. Birisi köpek şeklinde korkunç bir şeye benziyordu diğeri de başka tuhaf bir şeydi. O bebek için çok üzülüyordum ve onu herkesten korumak istiyordum. Anlamı ne demek olabilir? Çok etkilendim.

  310. Rüyamda ya ikindi ya da akşam namazı kılıyorduk cami dışında tabii cemaatle son bir kadın topluluğu geldi. İçlerinden bir kızın içine cin girmiş, kız küçüktü bana baktı. Benim içimden çıkar dedi 3 senedir içinde olduğunu söyledi ben gözlerine bakmayayım diye kafamı eğdim aşağı doğru sonra oradan kaçtım. Rüyamda Felek suresi Nas suresi Ayet el Kurs-i dualarını okuyordum bu kadar bir cevap verirseniz sevinirim.

  311. Rüyamda 5-6 kişilik içinde bir kız çocuğunun olduğu bir cin ailesi gördüm bir şeyden ya da birinden kaçmak için benden yardım istiyorlardı daha sonra rüya değişti. Sanki bir apartmanda merdivenlerden iniyorum her yer zifiri karanlık boşluktan karaltıdan bembeyaz tombul bir el bana uzanıyordu sanki el veriyor gibi bu gördüğüm rüya nedir neyin nesidir? Korkunç korkulması gereken bir rüya idi ancak ben hiç korkmamış gibi uyandım sabah ezanına karşı. Bayram arifesi diye de gece gusül alıp yatmıştım.

  312. Rüyada bir dükkâna özellikle evli cin almaya gidiyorum. Bir kutuda veriyorlar. Kutu elimden düşüyor ve cinler ortaya çıkıyor. İlk başta korkuyorum fakat daha sonra benim yanımda olup, kötü insanlara karşı duruyor. Zarar vermiyorlar. Benimle birlikte birçok yere geliyorlardı.

  313. Rüyamda çocukken oturduğumuz mahalleyi gördüm. Karanlıktı ortalık sessiz ve korku içindeydim. Arkama baka baka kaçarken birden biri beni tuttu ve 2 katlı evin çatısına kadar havaya yükseltti Allah deyince yine yola indim yokuş aşağı kaçarken birden korkum geçti ve aniden arkama döndüm. Cin boğazımı sıktı bende cinin boğazını sıktım ellerimde acı çekiyordu ve uyandığımda masanın üstündeki su kapağı birden kapıya doğru fırladı gitti bunu yorumlaya bilir misiniz?

  314. Merhabalar. Yaklaşık bir hafta önce rüyamda bilmediğim bir evde ama ailemin içinde olduğu yeğenlerim dahil, otururken yan odadan bir seslerin geldiğini duyar gibi oluyoruz abim benden önce bakmaya gidiyor fakat bende hemen kalkıp bakıyorum ve odanın giriş sağ tarafında sureti belli olmayan siyah ve gölgeli bir varlık abimi içeri çağırıyor ben hemen önüne geçip abime tokat atıyorum ve kendine gelmesini sağlıyorum daha sonra onun cin olduğunu anlayıp dua okumaya başlıyorum heyecanla Kureyş Suresi ve benzeri duaları okurken gülerek beni bunlarla mı korkutacaksın diye gülüşüyordu ardından aklıma hemen Nas Suresi geliyor ve onu okuyunca korkmaya ve bağırmaya başlıyor duayı bitirdiğimde yüzü daha belirgin hale geliyor ve yumruk atıyorum yüzüne ve tüm ailemden uzak durması için bağırıyorum. Odada başka bir cini daha fark ediyorum kaç kişisiniz dediğim de tekim diyor ama dua okumaya başlayınca diğeri de beliriyor ve neden bu eve geldiklerini soruyorum aynı zamanda bütün ailemi korumaya çalışıyorum. Korkuyorlar ve çok eskiden babaannemi çok beğendiğini söylüyor sonradan ortaya çıkan cin. Derken daha sonra beni ve tüm ailemden uzak durmaları ve bir daha hiçbir zaman hiçbirini rahatsız etmemeleri için uyarıyorum ve söz alıyorum bütün bunlar olurken ailem komple arkama alıyorum ki onlara zarar gelmesin diye. Biraz uzun olmuş olabilir ama lütfen yorumlarsanız sevinirim hala etkisindeyim.

    1. Seni birisi çok kıskanıyor babaannene musallat olmuş bir cin varmış sana bir zarar gelmez sakın korkma sen korkarsan rüyandaki cin sık sık rüyana girer.

  315. Ben rüyamda bir grup cin topluluğunun benden Müslüman olmak istediklerini gördüm daha sonra başka bir evde nenemin alzheimer ve görmüyor kendisi bahçeden o eve doğru yürüdüğünü gördüm. Eve bir daldım nenem cin olmuş bir cin topluluğu kanepenin üzerinde oturmuş Müslüman olmak istediklerini bana söyledi ben ise onları camiye benzer bir yerde Müslüman yaptım ve onlara Kur’an-ı Kerimle ders veriyordum.

  316. Bir grup cini öldürmeye çalışıyordum ateş yakıp onları öldürme niyetindeydim.

  317. Rüyamda duvarda uzun boylu böyle kolları vücuduna birleşmiş gibi yani tek vücut halinde bir gölge gördüm duvarın yanında bir hoca vardı bunun 19 yaşında genç bir cin olduğunu söylüyordu bu ne anlama gelir peki?

  318. Rüyamda, cin bir insanin canını aldı ondan sonra bana geldi, yüzü gözükmedi ama bana dedi ki hayır sen iyi birisin seni almayacağım dedi ve gitti bu ne anlama gelir?

  319. Rüyamda iki kuzenim ve anneannemle evdeyiz anneannem, namaz kılıyor ve kuzenlerimi görünmeyen varlıklar fırlatıyor benim pembe kazağım var onun üstünde Arapça kırmızı ve siyah yazılar var kazağı tutup anneannemi korusun diye üstüne atıyorum ve bir de rüyamda daha önceden akrabamın evindeyim ev sallanıyor deprem oldu diyorum bana diyor ki ufak oğlana musallat oldular çocuk geliyor ailesini öldürüyor ben kaçıyorum eşimi arıyorum gel beni al diye eve de gelme diyorum takip ederler bize de musallat olurlar diyorum.

  320. Ben rüyamda araba ile giderken yol üzerinde cin olduğunu ve bana baktığını gördüm.

  321. Rüyamda içime cin girmişti beni kimse zapt edip durduramıyordu. Eşim karşımdaydı onun karşısında garip garip hareketler yapıp oynuyordum. İçimde cin olduğunu söylüyordum ona.

  322. Rüyamda cin olarak gördüğüm kadın bana, beni koruduğunu ve benim ondan korktuğumu bana zarar gelmeyeceğini söyledi. Rüyamda aynı bayan 1 hafta sonra çalıştığım yere gelip fotokopi aldı ben kadını görünce şok oldum. Çıkarken bundan çoğaltıp sizde alın dedi arkadaşa sordum neydi diye cin mektubu çoğaltmış (bende aldım 4-5 adet) ama sinirlerim çok bozuldu.

  323. Rüyamda daha önce hiç tanışmadığım birinden korkuyor ve çekiniyordum, resmen içim daralıyordu. Bu şahsa Müslüman olduğumu söylemeye korktuğumu fark ettim. (ben İngiltere’de yaşayan bir gurbetçiyim.) Sonra benden uzaklaştı, gitti. Ayrıca yanımda saçı ve sakalı olmayan üç yabancı erkek adam da (muhtemelen İngiliz’di.) diz çökmüş oturuyordu ve önlerinde Kuranı Kerim vardı. Subhaneke duasını okumaya çalışıyorlardı ve telaffuzları çok kötü idi. Yardımcı olmam hatta öğretmem gerektiğini düşünürken bir taraftan bu korkunç adam geri gelirde bizim Kuran okuduğumuzu görürse diye irkildim. İçimden ya Rabbi bunlar daha telaffuz edemiyorlar ben nasıl öğreteceğim diye içimden geçirdim ve bu üç şahıs birdenbire Subhanekeyi harika bir şekilde okumaya başladılar. Sure biter bitmez ve o korkunç adam birden geri geldi ve bu sefer ben ve o üç adam ayni anda tekrar subhaneke duasını 2. kez hep bir ağızdan okumaya başladık. Sure tam biterken o korktuğumuz adam (bu arada adam diyorum ama cin olabilir çünkü korkudan yüzüne bakamıyorduk ve bana her yaklaştığında resmen nefesim daralıyordu cin de olabilir yani.) neyse bu yaratık duman olup yok oldu biz duayı bitirmek üzere iken. Sizce tabiri nedir?

  324. Rüyamda daha önce hiç tanışmadığım birinden korkuyor ve çekiniyordum, resmen içim daralıyordu. Bu şahsa Müslüman olduğumu söylemeye korktuğumu fark ettim. (ben İngiltere’de yaşayan bir gurbetçiyim.) Sonra benden uzaklaştı, gitti. Ayrıca yanımda saçı ve sakalı olmayan üç yabancı erkek adam da (muhtemelen İngiliz’di.) diz çökmüş oturuyordu ve önlerinde Kuranı Kerim vardı. Subhaneke duasını okumaya çalışıyorlardı ve telaffuzları çok kötü idi. Yardımcı olmam hatta öğretmem gerektiğini düşünürken bir taraftan bu korkunç adam geri gelirde bizim Kuran okuduğumuzu görürse diye irkildim. İçimden ya Rabbi bunlar daha telaffuz edemiyorlar ben nasıl öğreteceğim diye içimden geçirdim ve bu üç şahıs birdenbire Subhanekeyi harika bir şekilde okumaya başladılar. Sure biter bitmez ve o korkunç adam birden geri geldi ve bu sefer ben ve o üç adam ayni anda tekrar subhaneke duasını 2. kez hep bir ağızdan okumaya başladık. Sure tam biterken o korktuğumuz adam (bu arada adam diyorum ama cin olabilir çünkü korkudan yüzüne bakamıyorduk ve bana her yaklaştığında resmen nefesim daralıyordu cin de olabilir yani.) neyse bu yaratık duman olup yok oldu biz duayı bitirmek üzere iken. Sizce tabiri nedir?

  325. Cin, otobüste önümde oturuyordu benden sana görüneceğim diyordu ve benden altın renkli taşlı kolyeyi getirmemi istiyordu.

  326. Teyzem bana cinlerin musallat olduğunu rüyasında görmüş Ayet-el Kursi okumuş elimde bıçak teyzemin üzerine yürümüşüm “okuyorsun diye seni öldürmemi istiyorlar” demişim ne anlama geliyor?

  327. Rüyamda birkaç cinin üzerime doğru gelip yok olduğunu ve bir cinin de beni takip ettiğini gördüm.

  328. Rüyamda biriyle birlikte bir ormanda kaybolmuştum. Yardım çağırdım. Benimle birlikte kaybolan, bir kapı gösterdi. Onun yanına gideceğim dedi. Ben de seni sevmeye başladım gitme dedim. O da gideceğini söyledi. Bizi kurtarmak için bir adam geldi. Bana da birini bulacağını söyledi. Ve zorla o kapıdan girdim. Girince etraf karardı. Korkmamalısın dedim kendime. Sonra bir koltukta uyuyordum. Karşımda insan gibi bir cin vardı. O da uyuyordu. Sonra benim aklıma dua etmek geldi. Önce euzu besmele çektim birkaç defa içimden. Çok etkilemedi. Sonra yüksek sesle Nas suresini okumaya başladım. Cin uyandı. Sonra beni engellemek için üzerime doğru gelmeye başladı. Ben sureyi bitirdim ve her şey yok oldu yine o ormanda buldum kendimi. Birkaç defa daha okudum sureyi. Uyanana kadar nas suresini sayıkladım. Bunun yorumunu yaparsanız sevinirim.

  329. Merhaba, rüyamda hiç tanımadığım biri evimde geziyordu koridorda, bir o tarafa bir bu tarafa, sonra eşim beliriverdi birden, sonra biz uygunsuz bir durumdaydık ve bu adam tekrar koridorda dolaşmaya başladı. Omuzunda bir sürü örtü gibi bir şey vardı onu taşıyordu, tek omuzunda. Göz ucuyla bize baktı yürüdü eşim “buda kim böyle” dedi, biz toparlandık. O korktu, korkunca ben anladım “bu adam sabahtan beri burada bu kesin” dedim ve başladım euzu besmele çekmeye. O kadar hızlı ve seri söyledim ki… Bir baktım kapıya gitti açtı çıkarken arkasından kapıyı kapatmaya çalıştım eli sıkışıyordu. O an durdu korktum geri çekildim içeri girer diye ama girmedi gitti. Yani ben gidiyorum zaten senin kapıyı itmene gerek yok diyordu resmen. Çok korktum oğluma bakmaya gittim o uyuyor ve rüyasında gülüyordu. Ama daha büyüktü sanki şimdiki yaşından 2 yaş filan. İyi ona bir şey yapmamış dedim ve öylece uyandım. Şuan evde tek başımayım ve korkuyorum banyoya giremiyorum, ne anlama geliyor bu rüya? Ne olur yardımcı olursanız sevinirim.

  330. Rüyamda bir dağın yamaçlarında yanımda biri ama tanımıyorum yabancı da hissetmiyorum etrafta kırmızı gözler kırmızı suretleri ve beyaz ışıklar bize ulaşmaya çalışıyorlar ve ben bunların cin olduğunu biliyorum. Rüyamda ve onları kovmaya çalışıyorum zaman zaman azalıp çoğalıyorlar ama korkmuyorum şimşekler çakıyor, etraf belli oluyor sonra siyah atlarla kaçmaya başlıyorlar ve ben yayayım. Etrafımda atlı insanlar ama insan oldukları da belli değil sesleri geliyor benimle konuşuyorlar ben atlar kadar hızlı koşuyorum zaman zaman önümüzdeki siyah atlara yaklaşıyoruz. Ben daha da hızlanıyorum yaklaşıyoruz ama siyah atlılar birden hızlanıyor ve uzaklaşıyorlar ve aramızda savaş zırhları giyinmiş insan suretinde onlarla savaşıyorum ve arkamdakiler “gitme!” derken uyandım.

  331. İki aylık erkek çocuğumu rüyamda iki tane gördüm ve içine cin girmişti, sonra bir başka çocuk daha geldi oda cin olduğunu söyledi, sürekli nas suresini okuyup cini çıkarmaya çalıyordum ve gücüm bebeğime yetmeyecek derecedeydi sonra cin olduğunu söyleyen çocuğun içinden cini çıkarmaya çalışıyordum, teşekkür ederim.

  332. Ben rüyamda sürekli maceralarla uğraşıyorum. Bir ara eve geliyorum ve tanımadığım bir kadın yüzü ama bizim evin halkındanmış bir an ağlıyor ve birden o iblis suratına bürünüp kayboluyor ve ev ahalısı de ağlıyor. Daha sonra uyandım lütfen yorum yapar mısınız?

  333. Rüyamda bir kadın gördüm kadın benden onu bir adrese götürmemi istedi, götürürken kadın arkamdaydı. Arkamı döndüğümde kadının yüzü çok korkunçtu. Gözleri kıpkırmızı ve birazcık dışarı taşmıştı saçları dağılmıştı bir anda üstüme koştu, bende yumruk attım yere düştü. Eski haline geldi öldü sandım kadını gömmeye götürüyordum bir anda canlandı. “O geliyor kaç” dedi ben de “kim “dedim “cin ya da şeytan” dedi. Tam hatırlamıyorum yine korkunç bir hale geldi ve beni kovalamaya başladı ben de kaçarken uyandım uyandığımda hala bitmedi gibi sinyaller algıladım sanki. Sizce anlamı ne? Lütfen cevap verin hayırdır inşallah.

  334. Rüyamda cin görüyordum her bismillah dediğimde bir kalkan oluşuyordu ve bana dokunamıyordu. İyi biri olarak görünüyordu. En sonunda hafifçe bir tokat atıp gitti. Ne anlama geliyor lütfen yardımcı olur musunuz?

  335. Çimlerde kavga ediyorum kız kardeşime musallat oluyorlardı bende kavga ediyordum yerlerine gidiyorum beni kovalıyorlar kavga ediyoruz topluydu onlar sonra su lazım oluyor hamama giriyorum sular kesik vanayı açıyorum sonra su dolduruyorum eve geliyorum sevmediğim birinin yüzünü gördüm o esnada hamamda dayımda vardı dünde kavga ederken gördüm kendimi cinlerle anlamı nedir?

  336. Rüyamda ermiş bir kadın çocuk suretteki cinleri kendi çocuklarına öldürtüyordu beni görünce karnında var ama hamile olduğu için çıkartamıyorum dedi korktum dua ettim gerisini hatırlamıyorum.

  337. Kapının orda siyah bir el beni korkutmaya çalışıyordu el sallayıp çekiyordu dayanamayıp kapıya doğru gidip yumruk attım tam gözlerine bakacakken uykudan uyandım birden.

  338. Hocam etrafımı sarmışlar çevrelemişler bana baskı uyguluyorlar sol tarafımdan ama sağ tarafta da var. Çıkarttığım seslerden kız kardeşim gelip kaldırıyor ben uyanıyorum ama kafamı yastığa koyduğum gibi tekrardan başlıyor. Su içmeye gittim yatağa yatırtmadı. Evden çıktım sol tarafımda sanki hala hissediyorum.

  339. Rüyamda üç harflilerin yanımdaki bir bayana ilaç ismi veriyordu. Sonra birden gözleri parladı ve yanıma geldi kolumdan tutmaya çalışırken bayılmışım. Bayılmadan önce sarımsı bir atın bana baktığını görüyordum

  340. Rüyamda cin gördüm tanımadığım iki kişi vardı yanımda ve bunlar kardeşimmiş. Birinin içine cin girmiş çıkarmaya çalışıyordu siluet şeklinde sonra cini gördüm. Bana de diki sen hariç herkes bana bulaştı. Ben o kadar yakınım ki dış fırçanın içinde bile ben varım dedi. Eşyalarımıza kokusu bulaşmış ve bizi o şekilde buluyormuş. Ondan kurtulmak için ve kokumuzu bulmasın diye eşyalarımızı belli aralıklarla evden uzak yerlere bıraktık. Ki bir daha evimize gelmesin diye. Ne anlama gelir bu rüya?

  341. içime girmişti annem de çıkarmam için bana yardım ediyodu la ilahe illallah diyerek çıkardım çok zorlandım baya bi boguştum ve yere fırlattım cinmi şeytanmı suretini görmedim ama la ilahe illallah diyerek uyandım

  342. Gördüğüm rüya 2 aşamalı. Uykuya daldığım anda rüyamda kendimi odamın içinde uyanırken gördüm uyandığımda elimde saat vardı saate baktığımda zamanın geriye döndüğünü gördüm saatin geriye döndüğünü gördüğüm anda bir anda fenalaşmaya başladım ve. Bir anda olay değişerek kendimi gene odamda uyanırken gördüm ama bu sefer kendimi elim ayaklarım hareket etmiyordu ve bir anda insanın içine cin girermiş gibi çıldırmaya başladım odamda yer değiştirdim ve vücudum kasılarak yere diz çökmüştüm sadece gözüm suretini görmediğim bir cine odaklanmıştı bana bir şeyler söylemeye çalışıyordu o anda rüyam bitti ve uyandım kendimi çok tuhaf hissettim açıklayabilir misiniz?

  343. Rüyamda cin kolumdan tutup kaldırmaya çalışıyordu ve birkaç cin kendi aralarında tartışıyorlardı. Kolumdan zorla tutup kaldırmaya çalıyordu ben de dua ettim Allah a sığındım sonra uyandım

  344. Rüyamda birkaç cin gördüm onlarla birlikte namaz kılıyordum onların yaşamları hakkında soru soruyordum hepsini cevaplıyordu ve gördüklerim Müslümandı iyilerdi tabiri nedir bunun

  345. Ben rüyamda tanımadığım bir çocuğun Çin olduğunu ve benle yengemin yanından ayrılmadığını gördüm. Sonra yengemin onu kandırarak bizden uzaklaştırmaya çalışıyordu

  346. Rüyamda annemlerin yatağının altında yani bazanın altında bir el gidip geliyordu ve ben o eli tuttum sonra bir kafa çıktı ve cin olduğunu anladım. Yani sadece gözleri gözükecek şekilde başı kapalıydı. Gözerinin içi kırmızıydı ve cildi pürüzsüz değildi yani cin olduğu belli oluyordu. Daha sonra ben bağıracaktım ki şoka girip bağıramıyordum. Daha sonra uyandım sizce bu neyi işaret ediyor?

  347. Rüyada iken bir imam başımda okuyordu ve acayip bir şekilde içimden iki büyük insan çıktı bunlara rüyada vurmaya başladım. İmam içindeki cinleri çıkardım dedi. Ne anlama geliyor bilginiz var mı?

  348. Ben rüyamda bir evde birden fazla cinin dolaştığını ve sadece bir odaya yaklaşamadığını gördüm yanımda birisi daha vardı ama kim olduğunu bilmiyorum ama üstümüze hızlıca gelerek bize dokunmak istiyorlardı. Ama o odaya girdiğimizde bizleri korkutmak için her şeyi yapıyorlardı. Ben bunun ne anlama geldiğini bilmek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? İlk defa cin gördüm rüyamda.

  349. Ben zaman zaman rüyalarımda üç harflilerle uğraştığımı görürüm. Dün gece rüyamda eski metruk bir evin içinde şömine gibi bir yere oturmuş şarkı söyleyen genç bir kız görüyorum. Onun üç harfli olduğunu tahmin ettiğimden sesli bir şekilde Felak, Nas, Ayet’el Kürsi okuyorum yüzüne karşı. O da ayağa kalkıp uzaklaşıyor. Aynı şekilde odaya her girişimde bu şekilde şarkı söylüyor ve bende surelerle onu gönderiyorum. Genel olarak buna benzer rüyaları zaman zaman görürüm. Okuyarak uyandığım olur.

  350. Rüyamda cami bahçesinden içeri girdim sonra dar koridorlarda beyaz elbiseli imama benzeyen aksakallı bir dede gördüm dar bir odada oturduk onla az konuştuk nasılsın dedi elhamdülillah hamdolsun dedim. Bana korku dolu gözlerle baktı ve benim içimde sanki bir cin varmış gibi o bana o şekilde baktıkça istemsizce böğürüyordum sanki içimden bir cini kovuyor gibiydi. Hayırdır inşallah bir yorumlar mısınız, rica etsem.

  351. Merhabalar, eşimin rüyasını yazacağım. Yorumlamanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Eşim rüyasında büyük bir çarşaf varmış. Altındakini merak ediyormuş ve çarşafa doğru yürümüş etrafındakiler gitme diyormuş ama gidiyormuş. Etrafında birileri olduğunu söylüyor ama kim olduklarını bilmiyormuş. Çarşafı kaldırdığında altında 2,5 adet yaratık yatıyormuş. 2 tane tam 1 tanesi de yarımmış. Rüyasında yaratıkların cin olduğunu biliyormuş. Bir tanesinin üzerine basıp kaçacakmış. Orada uyanmış. Yaratık derisi yüzülmüş kaslardan oluşan 1 metre civarında elleri ayakları sivri kılıç gibi tek tırnaklı.

  352. Rüyamda bir cinin telefondan bana kötü laf söylemesi ve daha sonra cinlerin hastanesine gidip cin doktorun odasına girince cinin kapıyı kitlemesi nedir?

  353. Rüyamda onları görmedim ama yıkık dökük bir yerde ailemle kalırken beni bir kaç görünmez varlığın beni sürüklediğini ve kapı eşiğinde tutundum ve uyandım bu ne anlama geliyor?

  354. Rüyada aynaya baktığımda gözlerimin karasının gittiğini içimde cin olduğunu hissettim ve "Bismillahirrahmanirrahim" diyerek uykudan uyandım.

  355. Merhabalar. Rüyamda evime cin giriyor onu uzun uğraşlar sonunda buluyorum öldüresiye dövüp balkondan aşağıya atıyorum cin cansız bez bebek şeklinde idi.

  356. Rüyamda bir halı sahadaydık. Mazlum bir çocuk vardı ona zorla halı sahayı düzeltilmesi için emir verildi. Bende kötü suratlı çocukların yanından kalkıp uzaklaşıyordum ona öyle davrandıklarını gördüm ve geri dönduüm. Çocuğa yardım etmek için çocuk görevini yapıyordu ve o sırada bir yerde belirdik ve kötü suratlı çocukla yan yana duruyordum. Cin ona baktı nefesini çekti bana baktı yüzüme üfledi sonrada uyandım. Cevabını merak ettim bulamadım.

  357. Rüyada siyah bir gölge sinirli bir şekilde bana yer sofrasında zorla yemek yedirmeye çalışıyordu ve benim üzerimde beyaz bir elbise vardı. Ben duruyordum öylece ve o siyah gölge sürekli şekil değişiyordu çirkin bir şeydi benimle yemek yemek istiyordu. Acaba bu neye işaret?

  358. Sayın yorumcu, sabah ezanından sonra gördüm rüyayı, cinin eve geldiğini görüyorum. Onu kapı pervazının arasına sıkıştırıyorum. Sırtımla bastırıp bastırıp eziyorum ben bastırdıkça o küçülüp küçülüp ufalıyor bir nargile dumanı gibi odanın bir tarafına doğru süzülüyor. Masanın etrafında tekrardan eski formuna geri dönüyor. 2 metreden fazla gülen bir yüz ifadesiyle üzerime geliyor ilkinde korkmadım ama ikincisinde korkuyorum masanın etrafında yakalanmamak için oraya buraya kaçışırken yakalıyor beni, korkma diyor. Elini elimin üzerine koy diyor koymak istemiyorum sonra o kendi elinin üzerine elimi koyuyor bende koyuyorum tekrardan diğer elini de koy diyor koymayacağımı söylüyorum onun omuzuna elimi koyacağımı söylüyorum. Sonra ağzıma doğru yaklaşarak nefesimi içine çekiyor. Halsiz ve ölür gibi olup dizlerimin üzerine çöküyorum sonra tekrar bana üflüyor nefesini bunalmış ve ter içinde kalktığımı hatırladım yataktan. Sizce bu rüyanın yorumu nedir yardımcı olursanız sevinirim.

  359. Eşim rüyasında herhangi bir yerde bir koltuk olduğunu ve orada oğlumun oynadığını görüyor. Daha sonra koltuktan duman çıkıyor o ara oğlum kayboluyor yani yok artık. Sonra ateş çıkıyor daha fazla dumanlar, önce oğlumun yaktığını düşünüyor ama sonra cinlerin yaptığını anlıyor ama görmüyor daha sonra korkuyor tabi bunlara bulaştık diye falan ezan okunuyor bir ara sonra uyanıyor gerçekte oğlumun sesine.

  360. Ben rüyamda ayakları ters olan 3 tane muhabbet kuşu gördüm beni kovalıyorlardı ve omzunda da kendi kuşun vardı.

  361. Rüyamda dayımın cinli bir eve girdiğini öğreniyorum. Onu kurtarmak için bende akrabalarımla birlikte o eve gidiyorum. Oraya giderken yol üzerinde bir mezarlık oluyor ve mezarda akrabamın öldüğünü görüyorum ama mezarın başı açık akrabamın kafası gözüküyor ve etrafında bir sürü kırmızı karanfil var. Sonra anneannem cinler bunu da öldürmüş diyor, sonra o eve gidiyoruz. Anneannemler bir odada oturuyor dolabın içinden bir ses geliyor üstünüzdeki elektronik eşyaları buraya bırakın diyor,bende bırakmıyorum. Sonra koridora çıkıyorum ve koridorda eşarplı kısa boylu bir kadın oluyor fakat yüzü seçilmiyor.Sonra ben sen benim akrabalarımı öldürdün bende seni öldüreceğim diyorum ve kadını dövmeye başlıyorum.Fakat o bana hiç bir şey yapmıyor sonrada sıçrayarak uyanıyorum. Rica etsem yorumlar mısınız ?

  362. Rüyamda cinlerin bana doğru hışımla uçtuklarını görüyorum. Ama ben onların her birini ağzımla çekip çiğneyip tükürüyorum, siyah bir lastik parçası gibi sakıza benzer düşüyor ağzımdan. Ne onlar yılıyor ne de ben. Sürekli dualar okuyorum. Unutturuyorlar, yılmak yok tekrar başlıyorum. Yorumlarsanız sevinirim

  363. Rüyamda cin gibi yüzleri farklı kişiler beni rahatsız ediyordu. Evime geçiyordu korkutuyordu beni. Sürekli internetimi kapatıyorlardı bende yukarı dama çıkarak internetimi açıyordum, sonra da onlardan kaçmaya çalışıyordum bu tam olarak ne demek ?

  364. Rüyamda bir kadın vardı böyle korkunç cadı gibi böyle içine cin girmiş bana ve aileme zarar verecekti, öldürecekti. Sonra ben kapının orda bir gölge gördüm. Kadına orda biri mi var dedim oda onlar her yerde dedi. Bende güldüm sonra Felek Naz ve Elham okumaya başladım sesli bir şekilde bir kapı portal gibi bir şey açıldı kadın oraya sürüklenmeye başladı. Sonra yanımda annem ve kardeşim vardı onlar da okumaya başladılar, kadın gitti portalın içine bir şeyler daha oluyordu ama hatırlamıyorum.

  365. Rüyamda cin gördüm yüzü bulanıktı ve kan içiyordu. Sevdiklerime zarar vereceğini söylüyordu bunu da yorumlar mısınız ?

  366. Ben cin gibi varlıklarla çok uğraşan biriyim yani onlarla alakalı bilgileri araştırıyorum, bu 2 senedir böyle. Onlarla alakalı rüyalar görüyorum devamlı. Ya onlar beni öldürüyor ya da ben onları birbirimize zarar veriyoruz ve ben azda olsa acıyı hissediyorum bunu da yorumlar mısınız?

  367. Rüyamda, dolaba yarısı yok olmuş bebek bırakıyorlardı. Üzerimde namaz kılıyorlardı.Sürekli görüyorum.

  368. Selamın aleykum. Rüyamda bir masada oturuyordum karşımda bir adam var. Bu adam önünde küçük bir kabın içindeki temiz suya siyah mürekkep döküyor ve mürekkepler bir anda şekil alıp 3 parçaya bölünüyor. Bana bunlar sana musallat olan cinler diyor. Yani bana 3 tane cinin musallat olduğunu söylüyor. Bir tanesinin şekli sperme benziyor. Sonra hepsinin resmini gösteriyor ama korkunç değiller, çizgi film gibiler. (yaşım 21)

  369. Bir depodaydım ve her yer noel süsüyle dolu ve noel babanın küçük cinleri vardı ve içlerine cin girmiş gibi davranıyorlardı. Rüyamda babam, abim, ablam ve kardeşim bir de ben vardık. Benim gerçekte ablam ve kardeşim yok. Arabaya binip kaçtık ve bir sokağa yöneldik ve depo harici her yer karanlık sokağın ortasında arabadan indiğimiz anda siyah bir şey bana bakarak önümden geçti ve ablam kardeşim babam yok oldu sonra sokaktan geri aşağıya indik orada sokağın sonunda beyaz şeffaf aileler vardı dokunabiliyordum o ailelere burada ne olacak dedim ve içlerinde anne olanı hariç hepsi benden ölüm ölüm diyerek kaçtılar ama anne bana şöyle dedi. Burada cin ve silahların savaşı var dedi ben kaçtım yolun sonuna kadar kaçtım ve bir odadaydım önümde ayna var ve benim yansımam var benim yansımamda bana cin dokunuyordu ve bir şeyler söylüyor şunun gibi. Yakında neslinizi yiyeceğiz ve dünyayı ele geçireceğiz deyip güldü ve ardından kayboldu. Bunun açıklaması nedir? 

  370. Rüyamda babaannemlerdeydim, koridora çıkıyordum. Pencereden ağaçların yapraklarının sağa sola garip hareketlerini görüyordum sonra bir anda havada asılı kalıyordum bağırıyordum. Babaannem ayağımdan tutuyordu ama yere indiremiyordu sonra kendimi salonda dedeme olanları anlatırken buluyordum. Sonra babaannem soğukkanlı bir şekilde gelip halama bir şey olduğunu söylüyordu kapıdan gizlice bakıyordum ağzı yana doğruydu içine bir şey kaçmış diyordu. Babaannem sonra halam gelip benimle sohbet ediyordu. Babaannem ise yanına oturmuş dua ediyordu.

  371. Rüyamda cinlerin büyü yaptıklarını gördüm ateşe elleriyle odunumsu tarzda bir şeyler atıyorlardı. Bu ne anlama gelir?

  372. Rüyamda market vardı onun önüne geçiyordum gece vaktiydi karanlıktı. Sonra birden biri beni yere itiyordu. Ben bağırıyordum özür dilerim diye. Sonra tabure vardı onlar kendi kendine hava uçuşuyordu korkunç korkunç sesler vardı çok korktum ya bunun anlamı nedir, ki bence cinlerdi.

     

  373. Rüyamda evimize cin girmişti ama onlarla sokakta savaştım, önce nas ve ihlas okuyup onları zayıflatıyordum sonra onları öldürüyordum rüyanın sonunda hiç cin kalmadı bu ne anlama gelir?

  374. Rüyamda bir cine ne yapmasi gerektiğini söylüyordum o da yapıyordu hayranlıkla izliyordum. Ananem işe yapma diyordu. Ne anlama gelir?

  375. Rüyamda 1 şişe cini bir dikişte içiyordum. Sonra da miss turkey 2017 cin güzeli ile tanışıyordum.

     

  376. Rüyada annemmi cin olarak gördüm. Cin bana sopayla vururken ben de yumruk atıyordum. Sonra ailem geliyor, annem beni uzaklaştırıp ona hakaret ediyodu. Cin bana sürekli gel diyordu. Bir anlamı var mı?

  377. Rüyamda kardeşim böyle cine dönüşüyordu. Bir gözü falan mavi oldu. Şu an 10 yaşında ama cine dönüşürken anne karnındaki gibi oldu.

  378. Rüyamda plastik yarım penir suyu içindeki peynirlerin hızla oynadığını gördüm. İçimde rüyamda dedim ki cinler yemek yiyor. Sonrası ürperti ile uyandım.

  379. Gece vakti yatağımdan uyandım ve odanın kapısını açtım. Karşımda beyaz çarşaflı kadın gibi korkunç ve yüzü görünmeyen birinin kucağında oyuncak ayı vardı. Salona geçti ve ben yerde ona secde eder ve ağlar gibi Halim vardı. Ona bakmaya korkuyordum yüzümü yukarı kaldıramadım sonrada uyandım. Bunlar ne anlama geliyor?

  380. Rüyada duş alırken insan kılığına girmiş 16-17 yaşlarında ince uzun boylu cin üzerime doğru geliyordu. Ben de bağırdım uyandım.

  381. Rüyamda 2 tane çocuk cin yakalıyorum ve köşeye sıkıştırıyorum. Elimde çatal gibi sivri cisimle sizi öldüreceğim deyip hem nas suresini okuyorum hem çatalı gözüne batırmaya çalışıyorum. Ama çocuk cin ben nas suresini okurken benimle okuyor. Sonra arkadan anneleri geliyor. Evlatlarımı bırak diye yalvarıyor. Hayır ben onları öldüreceğim diyorum. Buna da nas suresini okumaya başlayınca benden önde gidip çok tilavetli okuyor ama kelimeleri atlıyor ve yanlış okudun deyince hemen baştan alıyorum deyip yine okumaya başlıyor. Sonra çocuk cinleri alıyorum sizi ancak ateşte yakarsam anlarsınız deyip ocağa yöneldiğim esnada uyandım. Hayırdır inşAllah.

  382. Rüyamda banyoda aynaya bakarken cinin suratı benim suratımda belirmişti. Cinin suratı benim suratımda belirdiği zaman ben besmele çekmekte çok zorlanıyordum sonra rahat bir şekilde zorlanmadan besmele çekince benim suratım normale döndü. Ama arkamda yaşlı dişi kısa boylu bir cin belirdi. O arkamda beliren cin de benim suratıma yerleşen cindi.

  383. Merhaba size gördüğüm ve etkisinden bir türlü çıkamadığım rüyamı anlatmak istiyorum yorumlarsanız çok sevinirim.
    Rüyamda dedemlerin diğer evindeyim bahçesi kocaman bir ev annemi dedemi gördüm bir tek.
    Tuhaf bir şeyler var hissediyorum orayı hatırlıyorum. Sonra çok çok küçük bir kız çocuğu gelip beni kurtaracağını söylüyor.
    O gelince bahçe bir anda insan suretine girmiş cinlerle doluyor ayrı ayrı çember kurup oturmuşlar bana bakıp bakıp gülüyorlar.
    Ben Ayetel Kürsi, Nas, Felak okuyunca gülmeyi kesiyorlar biraz geri çekiliyorlar.A ma Rabbena duasını okuyunca üzerime gelmeye devam ediyorlar.
    Sonra dedem kızı görüyor dolandırıcı defol burdan diye gönderiyor.
    Rüyamda tırnakla yapılan bir büyü gördüm sanırım kız beni korumak için yaptığını iddia etti.
    Küçük kızla dışarıya çıkıyoruz. Karşı komşunun bahçesinde 3 ceset var kanlar içinde, birinin bacağı yok çok korkuyorum. Sonra birden küçük kızın büyü yaptığı gözümün önüne geliyor. Cesedi bir yol üzerine yatırmış bacağını kesmiş büyü yapıyor. Orada uyandım, bunun anlamı nedir?

  384. Rüyamda cin gördüm kızdı ve kitap yazmıştı benimle ilişkisi olsun istiyordu. Hastalık olarak görüyorlardı, evlendirilmek isteniyordu. Ailem karşı gelmişti. Bunun anlamı nedir?

  385. Rüyamda cinle kavga ettim erkek Arap yüzlü 25 yaşlarında onun boğazını kestim öldü. Neye işarettir?

  386. Merhaba,
    Bilmediğim bir kadınla bir odadaydım. Bana cin varsa onları kilitleyeceğimi söyledi. Birkaç saniye sonra içimde bir cin girdi, ayetel ihlas okudum ve sonra çıktı. Sonra tekrar oldu ve tekrar ayetel ihlas okudum sonra yine gitti. Kadın içeri girdiğim için beni kilitlemek istedi, ama yapmamasını istedim. Sonra birkaç dakika sonra, iki büyük skelett hayvan geldi ve evimize gelmek istedi, ama tüm kapıları kilitledim ve daha sonra vefat ettikleri onlara karşı savaştım.

  387. SELAMLAR…RÜYAMDA BÜYÜK Bİ MALİKHANEDE EV İÇERİSİNDE KAPIDAN BAHÇEYE BAKARKEN BAHÇEDE BEYAZ ELBİSELİ BİR KIZ ÇOCUĞU GEZİNİYORDU. BEN DE DIŞARI ÇIKMA KORKUSUNDAN CİNLERDEN DOLAYI KAPI CAMINA VURARAK KIZI İÇERİ ÇAĞIRIYORDUM. BİR ANDA KIZ İÇERİ GİRİYORDU VE EVİN ÜST KATINDAN KURAN SESLERİ GELİYORDU. ÜST KATA ÇIKIP BAKARKEN VEFAT EDEN BABAM TECVİDLİ KURAN OKUYUP ELİNDE DE BİR ALETLE CİNLERİ YOK EDİORDU. BUNA YORUM LÜTFEN TŞKRLER.

  388. Rüyamda birbirine ters durmuş iki yarım ay -biri kırmızı biri bembeyazdı- aralarında durmadan isimler yazıyordu birden bir rüzgar hissettim, yanımdan hızla geçen bir gölge gördüm başımı döndürdüğümde arkası dönük beyaz kıyafetli havada duran bir cin gördüm köpeğim ona havladı. Sonra o da evimizin arkasındaki bir yarı tikili bir evde durup bana baktı ve ben de dua ederek korku içinde uyandım. Lütfen bunun ne anlama geldiğini bilen birisi varsa bana söylesin.

  389. BEN DEĞİL ANNEM RÜYASINDA CİNLERİ GÖRMÜŞ VE GİT BAŞIMDAN UYUCAM DEMİŞ CİN DE O ZAMAN KEDİNLE UĞRAŞIRIZ DEMİŞ. NEDİR NE ANLAMA GELİR BU TABİİ ONLARA KARŞI GELMİŞ.

  390. İlk önce ben evdeydim bir an bütün kardeşlerimin o son olan odaya gitmemi kötü bir şey olduğunu söylediler o odada küçük kardeşim vardı ben kötü bir ruh olduğunu hissettim elime sopa ya da zincir aldım ve birkaç dakika sonra onu mutfakta ve abim ve ablamın da orda olduğunu gördüm hemen koşup kardeşimin tişörtünü kaldırdım hani normalde cin insanın vücudunda yazılar yazar ya kardeşim de yorgundu yerdeydi ve Bi an hemen ablamın üstüme gelip konuştuğunu gördüm hemen zinciri ablamın suratına ve vücuduna vurdum cin daha da güçlendi o esnada üzerime geldi ve hemen uyandım… Çok korkunç bir rüya🙏

  391. ben rüyamda odanın ortasında oturan ve kitap okuyan sim siyah birini gördüm ve ona elimi uzattım uzatığım an bana şunu dedi bu işeler senden büyük

  392. Çocukken rüyamda sürekli evimizin balkonunda 3 tane kara kara adamlar görürdüm cin vs hayalet gibi ve balkona çıkamazdım ama bunlar korku dolu olduğundan hepsini hatırlamıyorum ve ben kolumu mermere yaslarken sapasağlam duran mermer düşmüştü boyum yetişmediğinden ben düşmedim ne zaman kolumu yaslasam arkamdan birisi beni itecek gibi hisle geri kaçardım ve 1 tane daha görürdüm babam ve amcam beyazlar içerisinde bi yerdeyiz bana sürekli gülerlerdi ve ben bundan çok korkardım ailemiz dağıldı bende o büyüdüğüm evden ayrıldım bu rüyaları artık görmüyorum rüya tabirinden ayrı panoramal olaymış gibi geldi sanki şimdi yeni oturuyor kafamda ve o evde kötü bişeyler olduğu kesin bana yardımcı olurmusunuz babam hayla o evde yaşıyor ve piskolojisi bozuk ailemiz dağılmış durumda

  393. Merhaba, ben bugün rüyamda arkadaşımla evimdeydim. Bir şey unuttuğumu söyleyip bir yere gittim ve döndüğümde arkadaşımın elinde bir hediye paketi vardı. Dedim sen bizim evden bir sey mi çaldın ama bana hiçbir şey demeden öyle baktı hemen paketi alıp açtığımda içinden çeyrek altın çıktı. Sonra arkadasımın içindeki cin çıktı ve benden o altını almaya çalıştı. Sonra bende cinle dövüştüm ve en sonunda altını alıp oradan uzaklaştım. Ne anlama gelir acaba? Açıklarsanız sevinirim…

  394. Rüyamda. Biri bizi kovalıyor du traktörle sonra ykık bir camiye girdim elimde makas vardı. Sonra kapıdan bir kadın girdi. Bİzi kovalayan kadın sonra onunla ilişkiye girdim. Çocuğumuz olmuş du 14 yaşlarında falan sonra ben bu kadın cin olduğunu sanıyordum evlenmiştik ve ben onu seviyordum. Sonra ben uçuyordum çatılardan sonra uyandım.

  395. uykumda birden sağım solum kitlenmiş kasılmış yarı uyanık gibi tutmuş çekiştiriyor gibi oldu kımıldıyamıyordum birden besmele ve kelimeyi şaadet getirdim o sıra kafamı çevirdim ve beyaz renk ve kanatlı bir yaratık gördüm yani biraz çirkindi sonra uyandım ne olabilir

  396. Rüyamda bir mezar etrafındaydım. Benimle birlikte bir de imam vardı. Ölen kişi için dua okuyordu fakat daha sonra bir papaz gelip ölen kişinin Hristiyan olduğunu söyledi. Bunun üzerine imam birkaç şey söyleyip geri çekilirken mezardaki toprakta harf harf adım yazılmaya başlandı. O kadar netti ki ismim A H M E T yazdığını çok rahatlıkla okudum. Korkup imama sordum ne yapacağımı. Bilmediğini ama benim için geldiklerini söyledi. İsmimi kimin ya da neyin yazdığını anlayamadım. Önce cin sandım ama bir anlam veremdim. İmam en son yapacak bir şey kalmadı Ahmet deyince uyandım. Bu rüya bana bir şey anlatmak mı istiyor?

  397. Rüyamda bir anda üzerimde bir ağırlık hissettim içimden besmele çektim iki defa o sırada yere düştüm secde edercesine secde edercesine yerden başımı kaldırdığımda soluma çevirdim bir suret bana bakıyordu tekrar besmele çekerek Ayetel Kürsi süresini okumaya başladım okuduktan kısa süre sonra uyandım. Bu rüyam ne anlama geliyor açıklar mısınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir