Rüyada Cinsi Münasebet Görmek

(Daha geniş yorum için Bakınız; Sevişmek, Livata, Zina.)

Rüyada cinsel ilişkide bulunduğunu görmek, kişinin, din ve dünyalık olarak istediği şeye kavuşmasına; lezzete, menfaate, rahatlamaya ve iç huzuruna ermeye işarettir.

Kendi eşinle cinsi münasebette bulunduğunu görmek, eşinden arzu ettiği şeye nail olmaya, eşinin de kendinden umduğu şeye kavuşmasına delalet eder.

Bir çocukla cinsi münasebette bulunmak bir bilaya duçar kalmaya, bir delikanlı ile cinsi münasebette bulunmak sonsuz bir meşakkate uğramaya vesiledir.

Çirkin ve eski elbiseli bir kadınla cinsi münasebette bulunmak şerre; mütesetter ve iyi giyimli bir kadınla bu işi yapmak hayra yorulur.

Erkek kardeşiyle cinsi münasebette bulunmak, onun tarafından aşağılanıp horlanmaya delalettir.

Yoksul kimsenin oğluyla cinsi münasebette bulunması, onu ilim tahsili için hocaya/okula göndermesine; zengin ise oğluna mal ve dünyalık bırakmasına delalet olur.

Kendi kendine cinsi münasebette bulunduğunu görmek, kimseye himmet etmemeye, iyiliğini bekleyenlerden bunu esirgeyerek cimrilik etmeye ve bunu yapan kimse fakir ise hastalanmasına yahut nikah düşmeyen bir yakınına yaklaşmasına vesile olur.

Bir kadının başka bir kadınla cinsi ilişki kurduğunu görmesi, onun sırlarına vakıf olmaya, eğer bu kadını tanımıyor ise boş ve anlamsız bir işle meşgul olmasına delalettir.

Cinsel münakaşayı arka uzuvdan gerçekleştirmek, olmayacak şeyi arzu etmeye ve bu yolda malını harcamaya yorulmaktadır.

Kadının ölmüş erkekle, erkeğin de ölmüş bir dişi ile ilişkide bulunduğunu görmesi yahut ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görmek vefat edip o ölünün bulunduğu mezarlığa defnedilmeye delalet eder. 

Rüyada cinsi münasebet görmek yardımla yorumlanır. Rüyada bir kadınla sevişmek çok büyük bir mevkiye çıkmış bir kişiden büyük bir yardım göreceğine; tanımadığı bir kadınla sevişmek ve cima etmek hükümet tarafından bir yardım göreceğine, bir düşmanla cinsi münasebette bulunmak ona karşı üstünlüğe ve zafere işarettir.

Herhangi bir hayvanla zina ettiğini görmek, hayır için başladığı bir işi tamamlayamayacağına delalet eder. Îbni Kesir’e göre: rüyada birleşme (cinsi münasebet) görmek hayra ve sevince delalet eder.

Nikah geçmeyen biriyle birleşmek, meşru olmayan çocuğa; düşmanının kendisi ile birleştiğini görmek, ona üstün geleceğine delalet eder.

Cafer-i Sadik (RA) ‘a göre: rüyasında bir kimse ile birleşip üzerine gusül etmesi gerektiğini görmek rüyasının tabiri, eğer rüyada tatmin olmuşsa batıldır. Çünkü bu rüya şeytanidir. Zina rüyası hıyanete delalet eder.

Komşusunun karısı ile birleşme yaptığını görmek hayırlı değildir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada cinsi münasebette bulunmak büyük bir rütbeye işaret eder.

Rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse bu rüya batıl bir rüya olduğundan tabir edilmez.

Düşmanı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlarının birisiyle cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, onlara iyilik eder. Tanımadığı bir adamla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, malca israf eder.

Ayrıca cinsi münasebette bulunmak borcu ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına işarettir.

Rüyada cinsel ilişki de bulunmak istediği bir kadının erkek olduğunu gören kimse, memur olmak istiyorsa olamaz ve ümit ettiği şey de vücuda gelmez.

Rüyada küçük bir kızla cima ettiğini gören kimse, bakire bir kızla evlenir. Bazı tabirciler de demişlerdir ki rüyada bir çocukla cinsi münasebet yaptığını gören kimseye, bir musibet ve bela erişir. Bir delikanlı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir meşakkat isabet eder.

Bir kimse rüyada kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse ve o kadın da örtülü olsa, hayra işarettir. Bir insanın rüyada tanımadığı bir kadınla cinsi münasebette bulunması, o kadının görünüşünce o insana anz olacak işlere ve o nispette işinin tamamlanmasına işarettir. Eğer o kimse zengin ise çocuk için birtakım şeyler bağışlamasına ve malik olduğu şeyleri ona vasiyet edip ve buna dair de vasiyetname yazmasına işarettir.

Rüyada cinsi münasebette bulunmak; yolculuk, harp, yapma gitmek, sefere çıkmak, savaşmak ve insanın din ve dünyaca istediği şeyden muradına kavuşmasına işarettir. Rüyada hanımı ile cinsi münasebet yaptığını gören kimse, hanımından umduğu şeye veya hanımı kendisinden ümit ettiği şeye işarettir.

Zina eden bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, haram bir mal isabet eder. Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, o kadının güzelliği nispetinde dini emirleri yerine getirir. Ayrıca cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, sevinç ve ferahlıkla dini bahislerden hayırlı bir şey duyar. Bir kadın rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kadının münasebette bulunduğu kadının sırrına muttali olmasına, fikir ve hareketlerinde bulunduğu kadını tanımıyorsa, boş bir isle uğraşmasına işarettir.

Evli bir kadın, rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocasından ayrılacağına işarettir.

Bir kimse rüyada mezarlıkta bir ölüyle münasebette bulunduğunu veya ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kimsenin öleceğine işarettir.

Bir kimse rüyada cinsiyet organı ile kendi kendine cinsi münasebet yaptığını görse, o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazım gelenler için cimrilikte bulunmasına, malini israf ederek sarf etmesine ve eşini boşamasına işarettir. Eğer bu rüyayı gören fakirse onun şiddetli bir hastalığa yakalanmasına, bazen de kendisine nikahi haram olan kadına yaklaşmasına işarettir.

Cinsi Münasebet

“Rüyada Cinsi Münasebet Görmek” üzerine 34 yorum

  1. Rüyamda kız kardeşimle babam ilişkiye girmiş ve bunu kardeşim bana anlatıyor ben de bağırıyorum “Nasıl olur” diye kardeşim “Mecbur kaldım” diyor .(Hemen cevap gönderirseniz sevinirim.)

    1. Ferahlayıp açığa çıkacaksınız ama birde kötü bir haber alacaksınız bu sizi çok etkileyecek.

  2. Rüyamda 2 seferden beri görüyorum. Eşim benim yanımda, başka bir erkekle ilişkiye giriyor. Karşı tarafın cinsel organını falan görüyorum. Ne anlama geliyor?

  3. Rüyamda eşimle cinsel ilişkiye girerken, eşimin cinsel organından aşırı bir şekilde kanama olduğunu gördüm. Ben kendi organımı görmedim, onun organını gördüm. Rüyanın ne anlama geldiğini yazar mısınız?

  4. Merhaba rüyamda yaşlı ve zayıf bir adam kendisiyle ilişkiye girilmesini arzuluyor. Bunu bir ortamda ortaya belli ediyor. Şahsımdan istemiyor ama “Ben yaparım” diyorum. Soyunuyoruz ama yapmıyoruz. Cinsel organım büyüyor, hazırlanıyoruz falan, birleşme yapmıyorum. Yorumlarınızı mail olarak atmanızı rica ederim.

  5. Eşim benim yanımda başka bir erkekle ilişkiye giriyor. Karşı tarafın cinsel organını falan görüyorum. Ne anlama geliyor.

  6. Rüyada, annemin başkasıyla cinsi münasebetini görmek ne demektir, lütfen yorumlar mısınız?

  7. Rüyamda hiç tanımadığım genç yaşta bir kız tanımadığım bir erkekle cinsi münasebette bulunuyordu. Ve ben onları izledim. Bu ne anlama gelir? Merak ettim.

  8. Eşimi bir arkadaşıyla beraber gördüm rüyada. Herhangi bir cinsel ilişki falan yoktu ama yakınlardı. Sitem ediyorum ikisine de “Neden yapıyorsunuz?” diye. Gayet rahatlar durumdan. Hiç umursamıyorlar beni. Cevap verirseniz sevinirim.

  9. Ölen abim ve erkek kardeşim ile ilişkiye girerken görüyorum. Bu tarz rüyayı sık sık görüyorum. Her gece mutlaka okur yatarım. Anlam veremiyorum. Ne olur cevap verir misiniz? ):

  10. Merhaba, ben evli bayanım. Ben kendi oğlumla cinsel ilişkiye girdim. Ne anlama gelir? Ama benim erkek çocuğum yok, kız çocuğum var. Cevabınızı bekliyorum.

  11. Rüyamda kocaman kırmızı ahşap bir köşkteyim. Köşk genelev ve kumarhane olarak kullanılıyor. İçerde birçok insan bulunmakta ve bu insanlar benim arkadaşlarım. Ama ben sadece olayları izliyor gibiyim ve sadece kumar oynuyorum. Sonra bir vakit sonra eve polis baskın yapıyor. Bir bölüm insanı tutukluyor ama beni tutuklamıyorlar. Polis üst katlarda bulunan 2 sakat erkekle zorla cinsi bir münasebete giriyorlar ve polisin dizlerinde de cinsel organları bulunuyor. Bu olaya şahit olduktan sonra oradan uzaklaşıyorum. Ve boş ve dağınık köşkten çıkmaya çalışıyorum. Ve bu şekilde de son buluyor rüya. Lütfen benimle değerli yorumlarınızı paylaşın. Teşekkür ederim.

  12. Ablamın rüyası. Kendini boş bir yerde çimenler üzerinde yatarken karnının üzerine erkeğin cinsel organı düşüyor. Çok beyaz olarak görüyor, onu alıp çimenlerin üzerine atıyor. Rüyanın ne anlama geldiğini yazar mısınız?

  13. 38 yaşındayım, şimdiye kadar gördüğüm rüyalardan yalnız bir tanesi gerçekleşti. Her gördüğüm rüya iyi veya kötü yalnızca rüya olarak kaldı.

  14. Rüyamda vefat etmiş babaannemle ilişkiye girdiğimi gördüm. Tabirde öleceğim yazıyor. Hepsi bu kadar mı?

  15. Rüyamda eşim başka birisiyle cinsel ilişkiye giriyor ve sonra benimle ilişkiye giriyor.

  16. Rüyada tanıdığım bir erkekle cinsel ilişkiye giriyorum ama erkekte vajina var bir kadın gibi. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  17. Hocam ben rüyamda eşim bir erkekle cinsel yaparken gördüm bende sordum ki memnun musun? Dedim o da dediki evet dedi acaba ne hayra gelir açıklamasını istiyorum

  18. Rüyamda kızlığı bozulmamış bir kıza ben senin kocan olacağım deyip ilişkiye giriyordum ilk başta kız istemiyor falan sonrada bana sarılıyor (Hemen cevap gönderirseniz sevinirim.)

  19. Eşim ve önceki baldızı rüyamda ilişkiye girmişlerdi. Eşim şuan cezaevinde acil cevap verebilir misiniz?

    1. Rüyamda 2 tane kadın görüyorum biri arkadam bi erkekle ilişkiye giriyor diğer bayan ise önden cinsel ilişkiye giriyor. 2 bayanında cinsel organlarını tam görüyorum nasıl ilişkiye girdiklerinide

  20. Bunlar hepsi şeytani rüyalar bunu sormanız bile saçma bu rüyanın anlamlarindan ne bekliyorsunuz boş rüyalar allaha sığın güvenin bitti bundan ötesi yok güvenip inanirsan sırtın yere gelmez

  21. Rüyada yabancı bir kadınla birleşecek iken kadın bana dönüyor ve hamile eşim olduğunu görüyorum ve uyanıyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

  22. Rüyamda imam nikahlı eşim bana çok kızarak çirkin yüz ifadesiyle anal yapmaya çalışıyordu lütfen bana tabir edermisiniz çok korktum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir