Rüyada Çocuğunu Kaybetmek Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Kaybetmek

Bir kimsenin rüyasında çocuğunu kaybetmiş bir kadın görmesi; ferahlığa, sevince ve yüceliğe delalet eder. Bazen de bu rüya, evlat ve annenin kaybolması ile tabir olunur.

Rüyada çocuğun başında çıkan bir çıbanı görmek, temizlik ve paklığa alamettir.

Çocuğunu Kaybetmek

“Rüyada Çocuğunu Kaybetmek Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Hanımım ve ben yemek yemek için oğlumuzu bir yere bırakıyoruz. Yemekten sonra oğlum anne diye bağırıyor. Fakat gittiğimizde oğlumuz başkası tarafından kaçırılmış oluyor. Uzun aramalar sonucu oğlumuzu buluyoruz. Tabirini yapar mısınız?

  2. Rüyamda kız çocuğum kaybolmuş ve ben onu heyecan ve tedirginlikle ararken uyandım.

    Tabirini yapabilir misiniz?

    Saygılarımla.

    1. Merhaba, Ailelerin çocuklarının kaybolduğu şeklindeki rüyaları genellikle onların çocukları için duyduğu genel endişeden kaynaklanmaktadır. Çocuğumun başına bir şey gelir mi, çocuğumu doğru bir şekilde yetiştirebilecek miyim ve bunun gibi bir çok soru. Endişeleriniz rüyanızda bile kendini gösteriyorsa bu konuda biraz daha sakin olmanız konusunda kendinize bir ders çıkarabilirsiniz. Her ne kadar geleneklerimizden nasıl çocuk yetiştireleceğini bilsek de çocuğunuzun yaşına göre çocuk yetiştirmek ve onları hayata karşı korumaya dair yazılmış çalışmaları ve kitapları okuyarak size yol göstermelerini sağlayabilir, biraz olsun üstünüzdeki baskıyı azaltabilirsiniz.

  3. Bu aralar tek oğlumun üzerine sık sık rüyalar görmeye başladım. Hayır olur inşallah. Bir gün bir araba çarptığını, bir gün de oğlumun kaçırıldığını gördüm. Sizden ricam bana aydınlatıcı bilgi vermeniz. Oğlumun başına bir şey gelmesinden korkar oldum.

  4. Rüyamda çocuklarımı kaybettim daha sonra buldum. Bu neye delalettir? Sizden açıklama bekliyorum.

  5. Rüyamda Usa başkanı Obama çocuklarını bana emanet ediyor. Çocuklar kayboluyor, bulamıyorum.

  6. Normalde bir oğlum olmasına rağmen rüyamda 1 yaşlarında bir oğlumun daha olduğunu görüyorum. Evimizin balkonunda diğer oğlum veya ben elimizden düşürüyoruz ya da ben düşeceğini görüyorum ama yakalayamıyorum. Net değil ama sonuçta düşüyor. Aşağıya bakıyorum kafasının parçalandığını görüyorum ama kan hatırlamıyorum ve uyanıyorum. Tabirini yapar mısınız? Teşekkürler.

  7. Merhaba, ben bir durum için istihareye yattım ve rüyamda 4 veya 5 katlı bir inşaatın balkonunda kendimi buldum ve yanımda kendi oğlum bir kız yeğenim ve birde erkek kardeşim vardı. Aşağı inmek için merdiven yoktu balkondan atlamamız gerekiyordu ve ilk önce kardeşim atladı. Sonra yeğenim, oğlum küçük olduğu için korktu ve aşağıya onu ben attım. Kardeşim ve yeğenim ayağa kalktı ama oğlum kalkmadı. Ben de korktum ve uyandım. Tabirini yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  8. Ben babayım annesi bizi bıraktı gitti çocuk bendeydi fakat annesin ve oğluma dayanamadım annesine verdim rüyamda ablam eniştemle bir yere gideceğiz. Oğlumu arabayı almak için bir yere bıraktım fakat bir daha bulamadım oğlumun sesini duyuyorum ama ulaşamıyorum sağa sola koşuyorum ama bulamadım ne anlama geliyor lütfen cevaplar mısınız?

  9. Rüyamda başkasından çocuğum oluyordu. 6,5 aylıkken solunum sorunu yaşıyor ve ölüyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir