Rüyada Cop Görmek

Rüyada cop görmek, haklı olduğunuz olma kendinizi savunmadığınızı, toplum içinde sizi üzecek eleştirilere maruz kalacağınızı, kendinize yakın gördüğünüz biri tarafından küçük düşürüleceğinizi, haksızlıklara karşı susacağınızı delalet eder. Rüyada cop gördüyseniz, bu rüya sevdiğiniz birinin size destek olmaması, önerilerinizi, kabul etmemesi ve sizi dinlememesi olarak yorumlanır. 

Ayrıca bkz: Kamçı

Rüyada cop görmenin başka bir anlamı ise yalnız kaldığınızı düşünüp psikolojiniz bozulması, bazı kişilerin üzerinizde otorite uygulamaya çalışması, mağlup olacağınızı düşünüp pes etmeniz, nasıl olsa ben bu kişiyi yenemem deyip geri çekilmeniz anlamına gelir.

Rüyada Cop ile Dövüldüğünü Görmek 

Rüyada cop ile dövüldüğünü görmek sevdiğiniz kişiden sadakatsizlik göreceğinize, sırlarınızı kimseye açmayacağınıza, kimseye güvenmeyeceğinize delalet eder. Rüyada cop ile dövüldüğünü görmenin bir başka yorumu ise yüz kızartıcı suç işleyip toplum içinde dışlanmak anlamına gelir. Özellikle ailenizi utandıracak bir işe kalkışacağınız, sevdiğiniz insanların sizi soyutlayacağını, üzerinizdeki baskıların artacağını, yaptığınız şeylerin hoş karşılanmayacağını ve bu yüzden huzursuzluk çıkacağını rivayet eder. 

Rüyada Birini Copladığını Görmek 

Rüyada birini copladığını görmek, kolay yoldan para kazanmaya çalışmayı ve bunun sonucunda hiçbir şey elde edememeyi ifade eder. Rüyada birini copladığınızı gördüyseniz, bu rüya güçlükler karşısında pes ettiğinizi, hep dünya malını çoğaltmak için uğraştığınızı, maneviyata hiç yönelmediğinizi ancak doğru yola gittiğiniz takdirde kısmetinizin artacağını ve hayırlı kapıların açılacağını gösterir. 

Rüyada Polisin Cop ile Vurduğunu Görmek 

Rüyada polisin cop ile vurduğunu görmek, otoritenizin sarsılacağı, sözünüzü kimsenin dinlemeyeceği, lafınızı geçirmek için çok uğraşacağınızı ancak asla yılmayacağınızı ifade eder. Binbir zahmet ve emekle geldiğinizin rütbenizin başka kimseler tarafından alaşağı edilmeye çalışıldığı, ülkedeki bakanların görevlerini ihmal edeceği, sizden güçlü olanların üzerinizde kontrolsüz güç uygulayacağı fakat bu kimselerle tek başınıza mücadele edemeyeceğinizden bir arkadaşınız ile güç birliği yapacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Yakın Arkadaşının Cop ile Dövüldüğünü Görmek 

Rüyada yakın arkadaşının cop ile dövüldüğünü görmek, bir arkadaşınızın yardıma ihtiyacı olduğunu ve sizin de ona yardım edeceğiniz şeklinde yorumlanır. Çok sevdiğiniz birine hem maddi hem de manevi yardımda bulunacağınız, sevdiğiniz birini kötü yola düşmekten kurtaracağınız, vereceğiniz destekle o kişiye daha konforlu ve rahat bir hayat yaşaması için katkıda bulunacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Polis Copu Görmek 

Rüyada polis copu görmek gücü, kuvveti, sağlamlığı işaret eder. İş yaşantınızda büyük başarılara ulaşacağınızı, zaferlerle dolu bir hayatınız olacağını, adından söz edilecek makam ve mevki sahibi olacağınızı, iş arkadaşlarınızın bu başarınızı kutlayacaklarını, ailenizin sizinle gurur duyacağını, patronlarınızın sizi her konuda takdir edeceğini ve geleceğinizi garanti altına alacağınızı gösterir. 

Rüyada Elinde Coplu Birini Görmek 

Rüyada elinde coplu birini görmek, aile içinde önemli bir karar alınacağını, bu kararda söz sahibi olacağınızı, karara karşı çıkan aile büyüklerinin olacağını, sonrasında yaşanacak tartışmalara alamet eder. Oy birliği ile sizin kararınızın kabul edileceği ve çıkan sonuçları görünce herkesin sizi takdir edeceği anlamına gelir.

 

Rüyada Cop Görmek İslami Anlamı

Rüya cop görmek İslami anlamı, dini otoriteler tarafından ayıplanmak ve aşağılanmak anlamına gelir. Savunduğunuz görüşlerin bazı dini kesimlerce kabul görmeyeceği, inanmadığınız bir şeye inandırılmaya zorlanacağınız, çevrenizde batıl itikatlara çok inanan kimseler olduğu ve belli bir süre boyunca işitmekten hoşlanmadığınız sözler duyacağınız anlamına gelir. 

Rüyada cop görmek İslam düşünürü İbn-i Şirin’e göre; toplum içerisinde hor görülmek, uzaklaştırılmaya çalışılmak, sözü geçen kimselerin baskı kurması ve cebren hiç tasvip etmediğiniz bir şeyi kabul etmeye zorlanmak olarak yorumlanmaktadır.

Cop

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir