Rüyada Cuma Suresi Görmek

Ayrıca bkz: Cuma Namazı, Cuma Görmek

Rüyada Cuma suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu veya kendi üzerine okunduğunu görmek, cuma namazına gidenlerin sayısı adedince sevaba delalet eder.

Rüyasında Cuma suresi okuyan kimse hayra, güzel ve salih amele muvaffak kılınır.

Rüyada Cuma suresini okuduğunu görmek, esnaf için kar ve kazancının artmasına; memur için ücretine zam yapılacağına ve cuma namazındaki sevaplara aynen nail olacağına işaret eder.

Bu süreyi rüyasında tamamen veya kısmen okuyan veya okuyandan dinleyen kimse, Allah’ın (C.C.) katında makbul olup halk arasında da ünlü bir kişi olur.

Cuma Suresi

“Rüyada Cuma Suresi Görmek” için bir yorum

  1. S.a. istihare amaçlı bir rüyaya yattım. Rüyamda kalabalık bir camideyiz. Cuma günüymüş Kur’an-ı Kerim’den bir yeri okumamı söylüyorlar. “Önce cuma suresi mi?” diyorum cuma günü olduğu için. Okudukları surenin adını söylemiyorlar. Sonra büyük bir Kur’an-ı Kerim gördüm içinde hangi sure olduğunu anlamaya çalışıyorum okunan sure 367. Sayfadaydı, büyük harflerle yazılıydı. Gerçek hayatta bu sayfa şuara suresinin bir parçası idi. Şimdi bu rüyaya yatarken niyetim benim için hayırlı mı, değil mi, diye yattım. Tam olarak bir manaya erdiremedim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir