ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek

(Bakınız; Devlet Başkanı) Rüyada, kişinin bulunduğu yerin cumhurbaşkanını görmek murada ermek ile yorumlanır. Mesut ve bahtiyar olmaya, arzularınızın gerçekleşeceğine işarettir. Umduğunuzdan da fazla mutlu olacaksınız demektir. İnsanın yaşamda yükseleceği ve iyi duruma geleceği anlamına gelir. Bir kimse rüyada Cumhurbaşkanını dargın görürse, rüyayı görenin namaz ve ibadetinde yaptığı bidata veya gördüğü dargınlık kadar dininin bozukluğuna işarettir. Rüyada görülen cumhurbaşkanı güler yüzlü ve sevinçli ise, ondan emin olduğu miktarda din ve dünyaca erişeceği hayır ve yüksekliğe, ucuzluk ve bolluğa ve halinin düzgün olduğuna işarettir. Cumhurbaşkanının kendisiyle konuştuğunu gören kimse, şeref ve yüksekliğe nail olur. Rüyasında cumhurbaşkanı ile yemek yediğini gören kimse şereflenir ve yediği yemek miktarı kurtuluş ve zafere erer.

Cumhurbaşkanı rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

73
63
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Mrt

Ben Cumhurbaşkanımızı rüyamda gördüm fakat kendisi son evrede kanser yataktan bile kalkamıyormuş fakat kendileri çok mütevazı ve iyi biriymiş. Hep beni yanında istiyor. Bana yaveriymişim gibi davranıyormuş ve bana özen gösteriyormuş. Ne demek olabilir acaba?

29.06.2013 01:38:52

Ayse D.

Rüyamda rahmetli cumhurbaşkanı Turgut Özal’la beni evlendireceklermiş. Turgut Özal’la konuştum, “Rahmetli eşimle sizi çok seviyorduk, destekliyorduk” dedim. Danışmanı da vardı. “O kişi de tam aradığımız kişi” diyordu benim için. Benim üzerimde açık mavi, beyaz, uzun bir elbise vardı. Başım kapalı, makyaj da yoktu. Normalde de ben kapalı bir bayanım, 53 yaşındayım ve de dulum. Evde 31 yaşında iş bulamayan çok dindar bir oğlum var. İşsizlik yüzünden evlen demiyorum. Bana bu rüyamı açık açık yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla.

12.02.2015 14:15:02

Kamil.

İyi günler. Allah hayırlara çıkarsın, hayır diyelim hayır olsun. Rüyamda cumhurbaşkanını gördüm, güzel bir yerdi, yeşillikli, ağaçlık olan bir yer. Geldi çimlerin üzerine oturdu ve serinlemek için yüzüne pekmez döktü. Bende şaşırdım, su içmesi gerekirdi dedim içimden.

15.05.2017 09:36:30

A. cok

Ben de Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bey’i gördüm. Beyaz, uzun önlüklü yani hastanede doktorların giydiği önlüktendi. Bana güler yüzlü “Sarı ya da kırmızı renk” diyor. Ne anlama gelir? Merak ediyorum. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

08.11.2013 02:30:03

Nergis

Ben evdeydim. Kapı çaldı, içeri önce yabancı adamlar, ardında cumhurbaşkanımız içeri girdi. Ve ben cumhurbaşkanımızla tokalaştım. Yüzünde her zamanki gibi tebessüm vardı.

29.12.2013 10:01:35

Osman

Ben Cumhurbaşkanımızı gördüm beraber bir seyahate çıktık. Güler yüzlü, olgun ve sakin konuşuyordu.

08.05.2014 11:39:12

Serdar

Düşümde şu anki cumhurbaşkanını ve gelecek cumhurbaşkanını gördüm çok samimi, içten gülen, yüzlerle sohbet ettik.

05.07.2014 11:39:43

Gülcan T.

Ben 12 yaşındayım. Bu gece rüyamda yeni cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ı gördüm. Makam aracındalardı ve eşi Emine Hanım beni arabaya davet ediyordu ve ben de binmiştim. :))

01.10.2014 19:46:47

Mes

Rüyamda Recep Tayyip Erdoğan beni evimde ziyarete geliyor. Heyecanlanıyorum, sevinçle karşılıyorum. Bir koltuğa oturuyor. Hemen kendi terliklerimi ona geçici veriyorum. Yeni misafir terliklerini bulmaya ayakkabılığa gidiyorum. Uyandım.

25.10.2014 09:15:31

Volkan

Cumhurbaşkanıyla ve ailesiyle yakın sohbette bulundum, çok samimi bir sohbetti. Ne anlama gelir?

20.11.2014 16:09:22

Esra

Merhaba, rüyamda eski cumhurbaşkanı Abdullah gül bana muska yapmış veriyor, benle hiç konuşmadan kürsüye çıkıyor konuşmak için. Ben, annem ve ablam ne olduğunu merak edip muskayı falcı gibi bir kadına veriyoruz bize ne olduğunu söylesin diye. Kadın dönüyor ve benim bir sırrımı söylüyor, annem ve ablam hiç kızmıyor bana. Ben kadına gelecekle ilgili birkaç şey soruyorum cevap vermiyor. Annem kötü bir şeyler söyleyecek diye pek ilgilenmek istemiyor. Benim tırnaklarımı kesiyor, falcı kadın bana “Muskada Fatiha yazılı” diyor. Görmek istiyorum, gösteriyor gerçekten Fatiha yazılı. Yorum gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

30.11.2014 03:02:27

Tolga T.

Ben dün gece rüyamda doğduğum ama 35 yıl önce çıktığım köyümdeydim. Ben, asker olan oğlum sonradan da Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan vardı köyde. Daha önce bize ait olan yerlerde büyük genişçe kanallar açılmış. Ben de “Bu ne, niye açılmış bu kanallar?” diye söyleniyordum. Sonra köyü olduğu gibi su basıyordu, sel değildi deniz de değildi ama saf, berrak sanki köy adeta deniz oluyordu. Köyün alt tarafında dedemlerin kaldığı bir tepe var. Alt tarafı olduğu gibi büyükçe bir ova gibi bir yer var, sular o kadar yükseliyordu ki adeta deniz gibi görünüyordu. Ben, oğlum o suyun kenarında hem yürüyor hem izliyorduk. Ben “Ne oluyor burada, bu deniz nerden çıktı?” diyordum. Ama o kadar harika, berrak, temiz görünüyordu ki hayranlıkla izliyordum. Sonra cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan yanımıza geliyordu ne üzgündü, ne neşeliydi, normal bir moral halı vardı. Bana bir şeyler diyordu ama şuan için hatırlamıyorum ve bunu çok merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

03.12.2014 14:02:59

Cakd61

Merhaba, günümüzün cumhurbaşkanını gördüm sahile yakın bir ofisinde eşi ve kızı da vardı. Karım ve bana iyi davrandılar. Konuştuk, kızına bir şeyler söyledi. Sonra bizi arabasına bindirdi.

23.12.2014 09:42:44

İhsan Ü.

Merhaba, rüyamda milli piyango bileti satıyordum. Cumhurbaşkanımızdan iki defa bilet satışında bana destek olmasını istedim; O da her ikisinde de geldi ve bana destek oldu. İkincisinde özellikle telefonla destek olmasını isterken bunca işinizin arasında bana destek olmanızı istemekten de sıkıntı duyuyorum ifadesini kullandım. Bu rüya nasıl yorumlanır. Kendisi de bunlara kafanı takma mealinden bir şey söyledi.

26.12.2014 09:43:05

Shadow

Cumhurbaşkanımız bir kutlama için “Yurttan ve dünyadan 3.500 kişi davetli gelecek” diyor. Yorumlarsanız sevinirim.

09.01.2015 12:57:24

Deniz

Ben cumhurbaşkanımızın ayaklarını yıkıyordum ve kendisi kısmı mahcup hissetti. Benim bir tarlam var içinde şuan yaşadığım evimdeyim. Cumhurbaşkanımız yanıma geldi, “Yerin büyük, evi biraz daha büyük yapsaydın” dedi.

20.01.2015 18:12:50

Yasin

Rüyamda cumhurbaşkanımız Tayyib Erdoğan’ın oğluymuşum. Otobüslerle bir alana geliyoruz. Cumhurbaşkanımız konuşma yapıyor 15-20 kişiye. 3 hafta önce de elimde mavi ak parti bayrağını sallarken gördüm.

25.01.2015 05:47:46

HASAN

Rüyamda cumhurbaşkanının arkasında koruma görevinde bulundum ve ona ateş eden birini öldürdüm ve bundan çok memnun olduğunu ifade etti. Yorum yapar mısınız?

14.02.2015 12:11:34

ABİDİN E.

3 kez oluyor recep tayip Erdoğan’ı rüyamda görüyorum. 1cisinde umreden gelmiş, umre giysileri üzerinde gördüm. Diğer her iki rüyamda namaz kılarken gördüm. Yüzünde nur vardı, huzur vericiydi. Bir anlam veremedim. Bunu tabir edecek kimse var mı, ne almama geliyor?

09.03.2015 14:27:27

Hasan K. Yozgat

Bir mağazadayım, oraya cumhurbaşkanı geliyor. Ben de küçük kızımla birlikte mağazadayım önce kızım sonra da ben cumhurbaşkanının elini öpüyoruz. Cumhurbaşkanı bizim hatırımızı soruyor.

17.03.2015 10:27:31

Kemal

Cumhurbaşkanının elini öpmek ne ifade eder?

05.04.2015 11:56:21

Nazlı

Cumhurbaşkanı beni ve bir arkadaşımı bir yere onunla gitmemiz için seçiyordu. Ben de telaşla “Kıyafetim uygun değil” diyor, şal bakıyordum mağazalardan. Güzel bir eşarp takmak istiyordum.

22.04.2015 17:27:33

Sezer

Cumhurbaşkanımızın elini öpüyordum, o da yüzümü öpüyordu.

11.05.2015 11:34:22

Neso

Rüyamda cumhurbaşkanımızı gördüm bir binada, 4. Katta, kalabalık bir ortamda, cep telefonu aradı. Telefonda rrrr t e 44494 yazıyordu.

13.05.2015 10:43:17

Egeli

Ben bir bayanım sayın cumhurbaşkanımızı rüyamda gördüm ona dedim ki; “Bana çok baskı yapıyorlar, sizin bilmediğiniz çok işler var” dedim. O da bana “her şey hallolacak” deyip benim elime bir liste verdi alış veriş ve mazot “Bunları alacaksın, sana para vermiyorum ama buralardan rahatça işini göreceksin ve her şey çok güzel olacak” demiş. Bu rüya nasıl yorumlanabilir?

22.05.2015 10:42:48

ÜMİT

Rüyamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüm babası vefat etmişti ve çok üzgündü. Daha sonra bir grup adamla bir binanın önünden geçerken yanlarından kelepçeler içinde Abdullah Öcalan’ı götürdüler. Daha sonra Abdullah Öcalan serbest bırakılmıştı ve konuşma yapıyordu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tutuklanmıştı, kıyafetleri perişan halde ve “Ben bir şey yapmadım” diye kürsüde konuşma yapıyordu.

24.06.2015 08:46:40

Hilmi D.

Cumhurbaşkanının yanında yeni seçilmiş başörtülü bayan milletvekili var. Bu vekil başını açıyor fakat çok az saçı var diyor ki; “Bunları da kesip meclise dazlak gireceğim.” Bu şekilde ben buradan ayrıldım.

25.06.2015 15:28:18

Hülya M.

Cumhurbaşkanı bir toplulukta yerde oturmuş, ben de kucağımda çocuğumla geçiyordum görünce çok şaşırdım. Hocam diye hitap ediyordum. “Hocam çocuğumla bir fotoğraf çekilebilir misiniz?” dedim. İlk “Çok yorgunum sonra” dedi sonra “Ver ver” dedi ve fotoğraf çekildi, çekildikten sonra da bebeğimle oynamaya başladı.

26.06.2015 04:16:46

Güngör M.

Merhaba, cumhurbaşkanın elini 2 kere öpmek ne anlama gelir? Teşekkür ederim.

26.06.2015 14:33:43

Hüseyin

Bu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gördüm rüyada, sanki büyük tuzağın farkına varıp teftiş ediyormuş, inceleme yaptırıyordu.

28.06.2015 12:29:47

Barış

Rüyamda Cumhurbaşkanı geleceği söylüyorlar. Ben de takım elbiseyle eve giderken yolda Cumhurbaşkanımız arabasıyla geliyor. Kendisi araçtan inerek mahallemize misafirlik amaçlı gidiyor.

01.07.2015 10:20:14

Ahmet Fuat B.

Şimdiki cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ı gördüm rüyamda. Kalabalık sanki akşam veya gece idi, eşi yanındaydı yanında idim bana sarıldı ve kendisine bir çalışmamız hakkında o çalışmanın ve işin tamamlayıcısı ben olduğumu hatırlattım iyi ve vatanımız ve o zaman güzel bir çalışma idi. Memnun oldu sarıldı, konuşmadık. Uyandım. Bu rüyamın açılımını yazarsanız sevinirim. Sağlıkla kalın.

01.07.2015 14:15:02

Osman Haluk G.

Ben rüyamda cumhurbaşkanının öldüğünü gördüm.

04.07.2015 14:30:06

SEVDE

Cumhurbaşkanımızı ve eşini gördüm bayramlaştık ve bana ikisi de ayrı ayrı para verdiler. Gayet mutlu mesuttular. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

29.07.2015 10:18:37

Adnan

Rüyamda dedemi cumhurbaşkanı olarak görüyordum acaba tabiri nedir?

19.09.2015 01:44:26

Mustafa

Cumhurbaşkanımız bir kabın içinde parça parça et olurmuş onları dağıtıyordu bir tanede bana verecekti ben almadım. Elimde ekmek vardı ayaküstü onu yiyordum. Ve sonra cumhurbaşkanımız benimle tokalaştı bende elini öptüm hayırlı bayramlar dedim ayrıldık. Bu rüyam ne anlama gelir. Yorumlarsanız sevinirim saygılar.

20.09.2015 12:08:19

İbrahim Ö.

Rüyamda eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü gördüm çok üzgün olduğunu söyledi Yargıtay açılışında başbakanın arkasından gitmesi çok zoruna gitmiş.

08.10.2015 15:54:40

Kemal S.

Cumhurbaşkanı ile uçakta yolculuk yapıyordum. Herkesle resim çekildi ama benimle çekilmedi manası nedir?

30.10.2015 07:53:32

Sva gkr

Cumhurbaşkanımızla yananaydım bir evin odasında ve evliymişiz beni koruyordu daha sonra koltuğa oturdu ve gülümsüyordu. O odada tanımadığım başka birileri de vardı ve akrabalardan birileri de vardı. Kendimi gayet güzel gördüm saçlarım kısa, bedenim gayet narin zarif güzeldim. En çok Cumhurbaşkanımıza sevindim evliydik.

08.11.2015 16:42:26

Bedriye K.

Millet Meclisine rahatça girip oturuyordum. Salon Milletvekilleriyle doluydu ama ben Milletvekili değilim. Dinlemeye girmişim. Benden başka Milletvekili olmadığı halde orada oturanlar vardı. Cumhurbaşkanı kalkıyor, siz dışarı çıkın diyor birine, kızgın bir şekilde. Bana kimse bir şey demiyor fakat ben de kalkıp gülerek sessiz bir şekilde çıkıyorum. Sonra Millet Meclisine girdim diye anlatıyorum başkalarına.

17.02.2016 15:09:52

Hatice C.

Cumhurbaşkanımızla sohbet etmek ve bana güzel bir haber verdiğini söylemesi ve hep arkamda destek olacağını söylemesi ne anlama gelir?

19.02.2016 08:58:10

r.k

Rüyamda bir okuldayım. Sınıfımda eski başbakan Bülent Ecevit ve eski cumhurbaşkanı Süleyman Demirel var, ders işliyoruz. Sırada yanımda Süleyman Demirel oturuyormuş. Birara tenefüste Süleyman bey dışarı çıkıyor. Sonra bende sırada hafif bir kestireyim diyorum. Zil çaldı, benim gözlerim kapalıyken geldi beni dudağımdan öptü. Ben çok kötü oldum, midem bulandı, lavaboya gittim ama kusmadım geri geldiğimde Bülent Ecevit in arkasındaki sıraya geçtim sonra ders başladı. Bayan öğretmenimiz benim dururmumu gördü, yanıma geldi, öğütler verdi. Bende böyle uyandım. Çok merak ediyorum yorumunuzu. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok memnun olurum. Saygılarımla.

27.07.2016 07:54:07

a gani akın

Rüyamda cumhurbaşkanını gördüm hayır olsun inşallah

05.08.2016 14:12:20

Metin kumral

Rüyamda cumhurbaşkanımızın arkasında korumalarını askeri elbiseyle güvenliğini sağlarken de gördüm bunu cevabını Yazar mısınız?

15.08.2016 21:37:53

Anonim

Ben Cumhurbaşkanımızı rüyamda gördüm seccadesini seriyordum seccade kavuniçi kendinden gül desenli parlak işlemeli bir şeydi kıble yönünde Arapça harfler yazıyordu. Ne anlama gelir?

25.08.2016 09:25:26

Döner T.

Rüyamda Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı arabada o da arabayı sürmekte ve birlikte sohbet ederek bir çiftlik evine gittik orada bir kaç insanla sohbete daldık. Cumhurbaşkanının üzerinde 3ten ayrı ayrı pijama vardı belinden pijamaları gözüküyordu. Beni orada bırakıp gitti.

10.10.2016 10:43:34

Adem K.

Cumhurbaşkanımızla konuşuyoruz “sanki savaştan çıkmışız 6-7 tane ülke fethettim” diyor. Ben bu kadar ülke büyüyünce gıda tasarruf olsun yetsin diye fikir beyan ediyorum. “Ekmek fırınlarını kapatalım poşet ekmek çıksın ki israf olmasın herkes az küçük ekmeklerden tüketsin” diyorum. Sıcak bakmıyor. Sonra uzaktayken beni çağırmış koşarak gidiyorum bana matematikten numaralar veriyor “ezbere çıkarma işlemi yap” diyor ben de yapmaya çalışıyorum.

29.01.2017 12:51:00

Akbibi

Rüyamda Cumhurbaşkanı ile telefonda görüşüyorum, evrak istiyor ve benim ona arşive bakarak yapacağımı söylüyorum ama telefonu kapattıktan sonra ne numara ne de mail adresini almamışım ne yapacağımı diye düşünüyorum.

11.02.2017 07:47:57

bilal

Kendimi Cumhurbaşkanı olarak görüyorum. Yorumunuzu rica ediyorum.

07.03.2017 08:04:39

Osman K.

Muhterem beyefendi, Rüyamda; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Bey doğduğum köye gelerek evimize misafir oluyor. Yanında korumaları var. Ben öğretmenim (Şuan Şahsa Bağlı Eğitim Uzmanı/Milli Eğitim Müdürüyüm) ve yanımda ilk göreve başladığım zamanki (1994) yılı öğrencilerim var. Annem ve sanırım ailem var. Cumhurbaşkanımızla hal dili ile sohbet ediyoruz. Birbirimize derdimizi anlatmak istediklerimizi sanırım hal dili ile ve kalben anlatıyoruz. Konuşup konuşmadığımızı çözemiyorum. Ben utanıp sıkılıyorum, o ise sürekli tebessüm ediyor bana. Sonra nedenini bilmiyorum; O'nu amcamın evinde yatırıyorum. Sabah oradan alıyorum ve evimizde kahvaltı yapıyoruz. Yine neşe içerisinde. kahvaltıdan sonra kalkıyor, bahçeye çıkıyoruz, hava çiseli, ayakkabılarını giyip çıkıyor. Yağmur yağdığından geri dönüyor. Evin sundurmasında duruyoruz. Yağmur kesiliyor, sonra tekrar gitmeye niyetleniyor. ancak ayakkabıları yok. Efendim benim şurada iki çift ayakkabım var. beğendiğinizi giyin diyorum. Bir çiftini ayağına giyiyor, birazcık sıksa da ayağına oluyor. Sonra evden ayrılıyoruz, sokakta çocuklarla oynuyor, şakalaşıyor, bilgi soruları sorup cevap alıyor. Sonra yürümeye devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım, herkesle fotoğraf çekildiniz, benimle yok diyorum. Ama bu konuşmalar bile hal dili ile sanırım. O da tamam çekilelim diyor. Tlf. cebimden çıkarıyorum, bana sarılıyor ve selfie yapıyoruz. Fotoğraf bulanık ve şekilsiz çıkıyor. Sonra oradan geçen köylü bir kadına tlf. veriyorum ve abla bizi çeker misin diyorum. O da tlf. numu alıyor ve düşürüp kırıyor. Cumhurbaşkanımız bu duruma üzülüyor. Gazete ve tlf. muhabirlerine çekin diye hal dili ile işaret ediyor ve bana sıkıca sarılıp yanağımdan gülerek öpüyor. Sonra apar topar güvenlik gerekçesi ile arabasına binerek korumaları ile uzaklaşıyor. Giderken bana gülümsüyor ve böyle işte neden böyle apar topar gittiğimi anla diyor. Sonra geride kalan 3-4 koruması benim mail adresimi istiyorlar. 5 defa denemem rağmen becerip yazamıyorum, hep yanlış yazıyorum. Sonra beceriyorum. Benden hesap numaramı istiyorlar gülerek. Ben de sıkılarak veriyorum. Hoca hesabını kontrol et sana para gelebilir diyorlar. Seni Cumhurbaşkanımızda arayacak diyorlar. Sonra zamanlamayı bilmiyorum ama Cumhurbaşkanımız arıyor. Diyor ki hal dili ile; Kader sana cumhurbaşkanını gösterdi. Bu her insana nasip olmaz. Efendim diyorum, ben size doymadım, hayalmiydi bu, hiç konuşamadım, içimdekileri anlatamadım. O'da hal diliyle olsun sonra konuşuruz birbirimizi anladık diyor. ve sonra rüya başka ayrıntılarla sona eriyor. Lütfen rüya mı tabir eder misiniz? Ayrıca durumumdan söz etmek istiyorum. İbadetlerimi aksattığımdan dolayı vicdan azabından ölen bir insanım. Son zamanlarda harama da bulaşma riskim var. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

28.03.2017 19:10:15

Yyksell.

Rüyamda Cumhurbaşkanı’ymış bir kişi yaşlı bir teyzenin (annesi değil ama annesi kadar yakınmış) kucağına başını yaslamış dinleniyordu. Etrafta adamları vardı. Ben yanlarındaydım sonra bir bakıyorum Cumhurbaşkanı olan kişide babamın yüzünü görüyorum.

17.04.2017 08:46:59

Semra

Cumhurbaşkanı benim elimden tuttu yanına çekti ve ben onun yanağından öptüm.

24.04.2017 00:27:23

Serkan

Rüyamda Rahmetli Özal’ı gördüm. Mahallede dolaşıyordu, benim yanıma geldi bana tohum verdi. Tohumu elimle ovaladım içinden 3 yada 4 tane tohum daha çıktı.

08.05.2017 08:41:40

Ayşe

Cumhurbaşkanı tek eliyle göğsüme dokundu. Anlamı nedir?

28.05.2017 05:01:01

Sertsahin

Cumhurbaşkanımız R.T.Erdoğanı görüyorum, havaalanı bahçesindeyiz ve kendisi ihramlı, bana da bir ihram uzatıyor ve giymemi istiyor, ihramı kuşanıyorum namaz abdestimi tazeliyeyim derken uyanıyorum. Hayır olsun inşallah yorum yazarsanız sevinirim.

02.07.2017 12:58:50

Sezgin

Ben rüyamda cumhurbaşkanıyım. Beni cumhurbaşkanı yaptığını gördüm yani kendisinin yetine beni koydu.

27.08.2017 09:11:46

Bahriye D.

Recep Tayip Erdoğan evime misafir geldi sohbet ettik, bir avuç 20 tllik verdi, aynı rüyayı bir ay önce Emine Erdoğanı gördüm o da bana 20 tllik verdi ne anlama geliyor?

05.09.2017 09:19:36


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2017 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook