ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek

(Bakınız; Devlet Başkanı) Rüyada, kişinin bulunduğu yerin cumhurbaşkanını görmek murada ermek ile yorumlanır. Mesut ve bahtiyar olmaya, arzularınızın gerçekleşeceğine işarettir. Umduğunuzdan da fazla mutlu olacaksınız demektir. İnsanın yaşamda yükseleceği ve iyi duruma geleceği anlamına gelir. Bir kimse rüyada Cumhurbaşkanını dargın görürse, rüyayı görenin namaz ve ibadetinde yaptığı bidata veya gördüğü dargınlık kadar dininin bozukluğuna işarettir. Rüyada görülen cumhurbaşkanı güler yüzlü ve sevinçli ise, ondan emin olduğu miktarda din ve dünyaca erişeceği hayır ve yüksekliğe, ucuzluk ve bolluğa ve halinin düzgün olduğuna işarettir. Cumhurbaşkanının kendisiyle konuştuğunu gören kimse, şeref ve yüksekliğe nail olur. Rüyasında cumhurbaşkanı ile yemek yediğini gören kimse şereflenir ve yediği yemek miktarı kurtuluş ve zafere erer.

Cumhurbaşkanı rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

32
63
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Mrt

Ben Cumhurbaşkanımızı rüyamda gördüm fakat kendisi son evrede kanser yataktan bile kalkamıyormuş fakat kendileri çok mütevazı ve iyi biriymiş. Hep beni yanında istiyor. Bana yaveriymişim gibi davranıyormuş ve bana özen gösteriyormuş. Ne demek olabilir acaba?

29.06.2013 01:38:52

Ayse D.

Rüyamda rahmetli cumhurbaşkanı Turgut Özal’la beni evlendireceklermiş. Turgut Özal’la konuştum, “Rahmetli eşimle sizi çok seviyorduk, destekliyorduk” dedim. Danışmanı da vardı. “O kişi de tam aradığımız kişi” diyordu benim için. Benim üzerimde açık mavi, beyaz, uzun bir elbise vardı. Başım kapalı, makyaj da yoktu. Normalde de ben kapalı bir bayanım, 53 yaşındayım ve de dulum. Evde 31 yaşında iş bulamayan çok dindar bir oğlum var. İşsizlik yüzünden evlen demiyorum. Bana bu rüyamı açık açık yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla.

12.02.2015 14:15:02

A. cok

Ben de Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bey’i gördüm. Beyaz, uzun önlüklü yani hastanede doktorların giydiği önlüktendi. Bana güler yüzlü “Sarı ya da kırmızı renk” diyor. Ne anlama gelir? Merak ediyorum. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

08.11.2013 02:30:03

Nergis

Ben evdeydim. Kapı çaldı, içeri önce yabancı adamlar, ardında cumhurbaşkanımız içeri girdi. Ve ben cumhurbaşkanımızla tokalaştım. Yüzünde her zamanki gibi tebessüm vardı.

29.12.2013 10:01:35

Osman

Ben Cumhurbaşkanımızı gördüm beraber bir seyahate çıktık. Güler yüzlü, olgun ve sakin konuşuyordu.

08.05.2014 11:39:12

Serdar

Düşümde şu anki cumhurbaşkanını ve gelecek cumhurbaşkanını gördüm çok samimi, içten gülen, yüzlerle sohbet ettik.

05.07.2014 11:39:43

Gülcan T.

Ben 12 yaşındayım. Bu gece rüyamda yeni cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ı gördüm. Makam aracındalardı ve eşi Emine Hanım beni arabaya davet ediyordu ve ben de binmiştim. :))

01.10.2014 19:46:47

Mes

Rüyamda Recep Tayyip Erdoğan beni evimde ziyarete geliyor. Heyecanlanıyorum, sevinçle karşılıyorum. Bir koltuğa oturuyor. Hemen kendi terliklerimi ona geçici veriyorum. Yeni misafir terliklerini bulmaya ayakkabılığa gidiyorum. Uyandım.

25.10.2014 09:15:31

Volkan

Cumhurbaşkanıyla ve ailesiyle yakın sohbette bulundum, çok samimi bir sohbetti. Ne anlama gelir?

20.11.2014 16:09:22

Esra

Merhaba, rüyamda eski cumhurbaşkanı Abdullah gül bana muska yapmış veriyor, benle hiç konuşmadan kürsüye çıkıyor konuşmak için. Ben, annem ve ablam ne olduğunu merak edip muskayı falcı gibi bir kadına veriyoruz bize ne olduğunu söylesin diye. Kadın dönüyor ve benim bir sırrımı söylüyor, annem ve ablam hiç kızmıyor bana. Ben kadına gelecekle ilgili birkaç şey soruyorum cevap vermiyor. Annem kötü bir şeyler söyleyecek diye pek ilgilenmek istemiyor. Benim tırnaklarımı kesiyor, falcı kadın bana “Muskada Fatiha yazılı” diyor. Görmek istiyorum, gösteriyor gerçekten Fatiha yazılı. Yorum gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

30.11.2014 03:02:27

Tolga T.

Ben dün gece rüyamda doğduğum ama 35 yıl önce çıktığım köyümdeydim. Ben, asker olan oğlum sonradan da Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan vardı köyde. Daha önce bize ait olan yerlerde büyük genişçe kanallar açılmış. Ben de “Bu ne, niye açılmış bu kanallar?” diye söyleniyordum. Sonra köyü olduğu gibi su basıyordu, sel değildi deniz de değildi ama saf, berrak sanki köy adeta deniz oluyordu. Köyün alt tarafında dedemlerin kaldığı bir tepe var. Alt tarafı olduğu gibi büyükçe bir ova gibi bir yer var, sular o kadar yükseliyordu ki adeta deniz gibi görünüyordu. Ben, oğlum o suyun kenarında hem yürüyor hem izliyorduk. Ben “Ne oluyor burada, bu deniz nerden çıktı?” diyordum. Ama o kadar harika, berrak, temiz görünüyordu ki hayranlıkla izliyordum. Sonra cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan yanımıza geliyordu ne üzgündü, ne neşeliydi, normal bir moral halı vardı. Bana bir şeyler diyordu ama şuan için hatırlamıyorum ve bunu çok merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

03.12.2014 14:02:59

Cakd61

Merhaba, günümüzün cumhurbaşkanını gördüm sahile yakın bir ofisinde eşi ve kızı da vardı. Karım ve bana iyi davrandılar. Konuştuk, kızına bir şeyler söyledi. Sonra bizi arabasına bindirdi.

23.12.2014 09:42:44

İhsan Ü.

Merhaba, rüyamda milli piyango bileti satıyordum. Cumhurbaşkanımızdan iki defa bilet satışında bana destek olmasını istedim; O da her ikisinde de geldi ve bana destek oldu. İkincisinde özellikle telefonla destek olmasını isterken bunca işinizin arasında bana destek olmanızı istemekten de sıkıntı duyuyorum ifadesini kullandım. Bu rüya nasıl yorumlanır. Kendisi de bunlara kafanı takma mealinden bir şey söyledi.

26.12.2014 09:43:05

Shadow

Cumhurbaşkanımız bir kutlama için “Yurttan ve dünyadan 3.500 kişi davetli gelecek” diyor. Yorumlarsanız sevinirim.

09.01.2015 12:57:24

Deniz

Ben cumhurbaşkanımızın ayaklarını yıkıyordum ve kendisi kısmı mahcup hissetti. Benim bir tarlam var içinde şuan yaşadığım evimdeyim. Cumhurbaşkanımız yanıma geldi, “Yerin büyük, evi biraz daha büyük yapsaydın” dedi.

20.01.2015 18:12:50

Yasin

Rüyamda cumhurbaşkanımız Tayyib Erdoğan’ın oğluymuşum. Otobüslerle bir alana geliyoruz. Cumhurbaşkanımız konuşma yapıyor 15-20 kişiye. 3 hafta önce de elimde mavi ak parti bayrağını sallarken gördüm.

25.01.2015 05:47:46

HASAN

Rüyamda cumhurbaşkanının arkasında koruma görevinde bulundum ve ona ateş eden birini öldürdüm ve bundan çok memnun olduğunu ifade etti. Yorum yapar mısınız?

14.02.2015 12:11:34

ABİDİN E.

3 kez oluyor recep tayip Erdoğan’ı rüyamda görüyorum. 1cisinde umreden gelmiş, umre giysileri üzerinde gördüm. Diğer her iki rüyamda namaz kılarken gördüm. Yüzünde nur vardı, huzur vericiydi. Bir anlam veremedim. Bunu tabir edecek kimse var mı, ne almama geliyor?

09.03.2015 14:27:27

Hasan K. Yozgat

Bir mağazadayım, oraya cumhurbaşkanı geliyor. Ben de küçük kızımla birlikte mağazadayım önce kızım sonra da ben cumhurbaşkanının elini öpüyoruz. Cumhurbaşkanı bizim hatırımızı soruyor.

17.03.2015 10:27:31

Kemal

Cumhurbaşkanının elini öpmek ne ifade eder?

05.04.2015 11:56:21

Nazlı

Cumhurbaşkanı beni ve bir arkadaşımı bir yere onunla gitmemiz için seçiyordu. Ben de telaşla “Kıyafetim uygun değil” diyor, şal bakıyordum mağazalardan. Güzel bir eşarp takmak istiyordum.

22.04.2015 17:27:33

Sezer

Cumhurbaşkanımızın elini öpüyordum, o da yüzümü öpüyordu.

11.05.2015 11:34:22


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook