ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek

(Bakınız; Devlet Başkanı) Rüyada, kişinin bulunduğu yerin cumhurbaşkanını görmek murada ermek ile yorumlanır. Mesut ve bahtiyar olmaya, arzularınızın gerçekleşeceğine işarettir. Umduğunuzdan da fazla mutlu olacaksınız demektir. İnsanın yaşamda yükseleceği ve iyi duruma geleceği anlamına gelir. Bir kimse rüyada Cumhurbaşkanını dargın görürse, rüyayı görenin namaz ve ibadetinde yaptığı bidata veya gördüğü dargınlık kadar dininin bozukluğuna işarettir. Rüyada görülen cumhurbaşkanı güler yüzlü ve sevinçli ise, ondan emin olduğu miktarda din ve dünyaca erişeceği hayır ve yüksekliğe, ucuzluk ve bolluğa ve halinin düzgün olduğuna işarettir. Cumhurbaşkanının kendisiyle konuştuğunu gören kimse, şeref ve yüksekliğe nail olur. Rüyasında cumhurbaşkanı ile yemek yediğini gören kimse şereflenir ve yediği yemek miktarı kurtuluş ve zafere erer.

Cumhurbaşkanı rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

23
63
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Mrt

Ben Cumhurbaşkanımızı rüyamda gördüm fakat kendisi son evrede kanser yataktan bile kalkamıyormuş fakat kendileri çok mütevazı ve iyi biriymiş. Hep beni yanında istiyor. Bana yaveriymişim gibi davranıyormuş ve bana özen gösteriyormuş. Ne demek olabilir acaba?

29.06.2013 01:38:52

A. cok

Ben de Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bey’i gördüm. Beyaz, uzun önlüklü yani hastanede doktorların giydiği önlüktendi. Bana güler yüzlü “Sarı ya da kırmızı renk” diyor. Ne anlama gelir? Merak ediyorum. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

08.11.2013 02:30:03

Nergis

Ben evdeydim. Kapı çaldı, içeri önce yabancı adamlar, ardında cumhurbaşkanımız içeri girdi. Ve ben cumhurbaşkanımızla tokalaştım. Yüzünde her zamanki gibi tebessüm vardı.

29.12.2013 10:01:35

Osman

Ben Cumhurbaşkanımızı gördüm beraber bir seyahate çıktık. Güler yüzlü, olgun ve sakin konuşuyordu.

08.05.2014 11:39:12

Serdar

Düşümde şu anki cumhurbaşkanını ve gelecek cumhurbaşkanını gördüm çok samimi, içten gülen, yüzlerle sohbet ettik.

05.07.2014 11:39:43

Gülcan T.

Ben 12 yaşındayım. Bu gece rüyamda yeni cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ı gördüm. Makam aracındalardı ve eşi Emine Hanım beni arabaya davet ediyordu ve ben de binmiştim. :))

01.10.2014 19:46:47

Mes

Rüyamda Recep Tayyip Erdoğan beni evimde ziyarete geliyor. Heyecanlanıyorum, sevinçle karşılıyorum. Bir koltuğa oturuyor. Hemen kendi terliklerimi ona geçici veriyorum. Yeni misafir terliklerini bulmaya ayakkabılığa gidiyorum. Uyandım.

25.10.2014 09:15:31

Volkan

Cumhurbaşkanıyla ve ailesiyle yakın sohbette bulundum, çok samimi bir sohbetti. Ne anlama gelir?

20.11.2014 16:09:22

Esra

Merhaba, rüyamda eski cumhurbaşkanı Abdullah gül bana muska yapmış veriyor, benle hiç konuşmadan kürsüye çıkıyor konuşmak için. Ben, annem ve ablam ne olduğunu merak edip muskayı falcı gibi bir kadına veriyoruz bize ne olduğunu söylesin diye. Kadın dönüyor ve benim bir sırrımı söylüyor, annem ve ablam hiç kızmıyor bana. Ben kadına gelecekle ilgili birkaç şey soruyorum cevap vermiyor. Annem kötü bir şeyler söyleyecek diye pek ilgilenmek istemiyor. Benim tırnaklarımı kesiyor, falcı kadın bana “Muskada Fatiha yazılı” diyor. Görmek istiyorum, gösteriyor gerçekten Fatiha yazılı. Yorum gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

30.11.2014 03:02:27

Tolga T.

Ben dün gece rüyamda doğduğum ama 35 yıl önce çıktığım köyümdeydim. Ben, asker olan oğlum sonradan da Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan vardı köyde. Daha önce bize ait olan yerlerde büyük genişçe kanallar açılmış. Ben de “Bu ne, niye açılmış bu kanallar?” diye söyleniyordum. Sonra köyü olduğu gibi su basıyordu, sel değildi deniz de değildi ama saf, berrak sanki köy adeta deniz oluyordu. Köyün alt tarafında dedemlerin kaldığı bir tepe var. Alt tarafı olduğu gibi büyükçe bir ova gibi bir yer var, sular o kadar yükseliyordu ki adeta deniz gibi görünüyordu. Ben, oğlum o suyun kenarında hem yürüyor hem izliyorduk. Ben “Ne oluyor burada, bu deniz nerden çıktı?” diyordum. Ama o kadar harika, berrak, temiz görünüyordu ki hayranlıkla izliyordum. Sonra cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan yanımıza geliyordu ne üzgündü, ne neşeliydi, normal bir moral halı vardı. Bana bir şeyler diyordu ama şuan için hatırlamıyorum ve bunu çok merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

03.12.2014 14:02:59

Kemal

Cumhurbaşkanının elini öpmek ne ifade eder?

05.04.2015 11:56:21


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook