Rüyada Çadır Görmek

Ayrıca bkz: Branda Çadır, Padişah çadırı

Rüyada çadır görmek, tüccar için yolculuğa; ehil olan için yöneticiliğe; bekar için evlenmeye; diğer kimseler için mal ve dünyalığa işarettir.

Rüyada yeni çadır almak, sevinçli haber almaya; yırtık ve eskimiş çadır üzüleceğiniz durumların olduğuna işarettir. Rüyada çadırda oturmak, mülk ve saltanata; çadır kurmak ise ev edinmeye delalettir.

Rüyada çadırı söküp götürmek taşınmaya yahut görevden alınmaya; yeşillik bir alanda görülen çadırlar şehit kabirlerine yorulur. 

Rüyada kıl ve keçeden yapılmış çadır görmek, halis kulluğa ve bunun sonucu kazanılacak ahiret mutluluğuna; çadır direğinin çökmesi, ev reisinin hastalanmasına yahut namazı aksatmaya işaret eder. Çadırın orta direğinin kısa olduğunu görmek, İslam kurallarına uygun yaşamamaya delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Oba, Otağ.)

Rüyada çadır kurmak güzel bir olayın pek yakında meydana geleceğine ve bir işin sonuçlanacağına işaret eder. Çadırdan içeri girmek ummadığınız birinden bir kötülük göreceğinizi belirtir. Çadırda uyumak ise sevdiğinden haber geleceğini belirtir.

Rüyada çadır görmek ne anlama gelir; yolculuğa, kabre, kadına ve eve işarettir. Bu rüyalar farklı birkaç şekilde yorumlanır. Çadırdan içeri girmek, hiç beklemediğiniz birinden bir fenalık göreceksiniz demektir. 

Rüyada çadır kuran erkek yakında iş sahibi olur, eli ekmek tutar. Çadırı toplayan erkek ise, kendi işinin sahibi olur. Çadırda uyumak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.Çadır ne kadar büyükse o kadar iyidir. Çadırda oturmak güzel bir olayın pek yakında gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada çadır kurduğunuzu gördüyseniz hayatınızda birtakım değişiklikler olacağı anlamına gelir. Yorucu bir yolculuğun işaretide olabilir. Çadır ne kadar büyükse o kadar iyidir. Rüyayı gören kişiye göre yorumlanır.

Çadır

“Rüyada Çadır Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba, ben dün rüyamda beyaz çadırlar ve yer yer askerler olan bir yerdeydim. Önümdeki çadır diğerlerinden biraz daha büyük ve orta direğinin üstünde yeşil renkte Arapça yazılı bir bayrak asılıydı, dışı beyazdı. Dışında bir nöbetçi, eliyle içeri girmemi işaret etti kibarca. Ben de girdim. Ortada büyük bir sini ve yemekler vardı (pilav ayran bıldırcın eti ) hepsinden yedim. Sonra dışarı çıktım karşıdan takım elbiseli şık giyimli fakat ukala diye tabir edeceğim biri çadıra girdi ama diğer taraftan yerde sürüklenerek dışarı atıldı. Atılırken üstü başı yırtık çok kötü bir haldeydi. Bana bu rüyanın tabirini yapabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir