Rüyada Çalışma Görmek

Ayrıca bkz: Çalışmak Görmek

Rüyada kişinin kendini çalışırken görmesi, işinde başarılı olacağına işarettir .

Rüyada kişinin kendini iş başında görmesi işi yaşamında başarı elde edeceğinin işaretidir. Yeni bir aşk yaşayacağınıza ya da hayattaki başarılarınızın devam edeceğine işarettir.

Rüyada çalıştığını görmek zahmetlerin, gayretlerin karşılıksız kalmayacağına ve zamanla her şeyin güzel olacağına işarettir.

Rüyada durmadan bir işte çalıştığını görmek, hayatta başarılı bir iş insanı olur; bir başkasını çalıştırarak, kendisinin sadece ona gözcülük ettiğini gören, hükümete verdiği büyük bir projesine olumlu cevap alır. 

Rüyada bir odaya kapanıp masa başında kalemle veya cetvelle resim yaparak veya yazı yazarak çalıştığını görmek, ömrünün uzun olacağına ve yaşadığı müddetçe sıkıntı yüzü görmeyeceğine delalet eder. 

Rüyada bir bahçede ekim işleriyle veya bir fabrika bedenen çalıştığını görmek; sağlığa, zenginliğe, bolluk ve berekete delalet eder.

Çalışma

“Rüyada Çalışma Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda bir küçük kafe gibi bir yerde çalışıyordum. Sonra oradan çıktım. Yol çok kalabalıktı. Sonrasında yürüyerek yoldan geçtiğimde bir küçük fabrikaya gittim. İşçiler çalışıyordu. İp, makineleri vardı. İplik üzerine çalışıyorlardı. Rafta rengarenk ipler vardı, işçilerin yaptığı. Sonra oradan çıktım. Halamın evine geldim. Ben yurt dışındayım ve halamın evi de çok kalabalıktı. Bir kadınla sarılıp, öpüştüm. Yaşlı kadındı. Sanırım o kadın ölmüş, yaşamıyor. Çok ölmüş kişi gördüm. Gördüğüm kişilerin çoğu hayatta değil, bildiğim kadarıyla. Tanıdıklar ama ölmüşler ama ben hepsini halamın evinde gördüm. Tek bir kadınla sarılıp öpüştüm. Yaşlı teyzemin kaynanasıydı. Çok karışık bir rüya. Bana bu rüyalarının anlamını söyleyebilecek birileri var mı, acaba? Şimdiden sağ olun. Teşekkürler. Allah’ın selamı üzerinize olsun.

  2. İlk başları bir bankada çalışıyorum benim gibi işe yeni başlayan baya bir kişiler var.  Sonra ben bankadan ayrılıyorum kendi işimi yapmaya başlıyorum. Diğer bankada kalan arkadaşları ziyarete gidiyorum herkes çok yoğun olarak çalışıyor banka dışında çalışan birkaç kişi ile konuşuyorum içerde kimse takmıyor çok hızlı bir şekilde çalışıyorlar sonra benim telefonum çalıyor bana iş gelince uyanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir