Rüyada Çamaşır Yıkamak Görmek

Ayrıca bkz: Çamaşırcı, Çamaşır Makinesi, Çamaşır Görmek, Çamaşır Suyu

Rüyada çamaşır yıkamak; günahlardan tövbe etmeye, iman güzelliğine, insanları rahatsız eden durumları ortadan kaldırmaya, şeref ve itibara delalettir.

Rüyada yıkanan çamaşırı sermek veya kurutmak, insana sıkıntı veren şeylerden kurtulmaya işaret eder.

Rüyada insanların gözü önüne iç çamaşırları sermek ayıplı bir iş yapmaya ve aile sırlarını açığa vurmaya delalet eder.

Çamaşır Yıkamak

“Rüyada Çamaşır Yıkamak Görmek” üzerine 16 yorum

  1. Efendim bu sitedeki reklamlar yüzünden hiçbir şey okuyamıyorum. Bu nasıl reklam verme tarzı?

    1. Merhabalar,

      İşletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz.

      Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize? Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz.

      Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      İyi günler dileriz.

  2. Rüyamda kızımın evindeydim. Banyosunda kocaman bir leğenin içinde, kendi kot pantolonlarıyla benim kot pantolonlarımı ıslayıp aynı yere koymuştu. Bunun anlamını açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  3. Rüyamda bir leğenin içinde kot pantolon yıkıyordum. Bunun anlamı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

  4. Rüyamda eşimle beyaz küçük bir uçağa binmişiz. Yeşil, beyaz çakıl taşları olan bir adaya gitmişiz. Eşim bir ara yanımdan ayrılmış. O sırada ağacın altında oturan bir berduş adam varmış. Benim kolumda 6 tane kalın bilezik varmış. Bu bilezikleri o berduş adama vermeye çalışmışım ama almamış. Ben de bir tanesini koynuna kalbi tarafına atmışım. Eliyle tutmuş, başını o tarafa yaslamış, gözüyle bana bakmış, gözlerini kırpmış ve hiç konuşmamış. Daha sonra eşimle uçağa binmiş gitmişiz. Rüyamda biz çok mutlu, o berduş adam çok sıkıntılı saçı sakalı birbirine karışmış imiş. Bu rüyayı eşimle sorunum vardı. Hiç kavuşamadığım ilk sevdiğim vardı. Benim halim ne olacak, sonum ne olacak, o sevdiğimle ne olacak niyetiyle rüyaya yatılmıştı. Lütfen yorumlar mısınız? Teşekkür ederim.

    1. Rüyanızı yazalı bir süre geçmiş. Yorumum doğru mu merak ediyorum. Eşinizle sorunlarınızı çözecek, maddi manevi mutlu olacaksınız. Kavuşamadığınız ilk aşkınıza kendinizden çok üzülüyorsunuz. Sizin kolunuzda altın bileziğiniz, bolca mutluluğunuz var. Bir parçasını ona vererek onunda rahatladığını bilmek istiyorsunuz, ancak elinizden gelen bu kadar. Uçağa binip gidiyorsunuz, sizin yolunuz ayrılmış, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Boşuna vesvese etmeyin!

    2. Allah rüyanızı hayırlara çevirsin. Artık eşinizle önünüze bakmanız, eşinizi idare etmeniz ve ona hiç kavuşamadığınızı önce beyninizden sonra kalbinizden çıkarmanız gerekiyor, Allah’a duâ edin, şöyle edin: Allah’ım hakkımda hayırlı olanı gönlüme râzı kıl. Allah’a emanet olun kardeşim.

  5. Rüyamda banyo kanalının içinden önce tavuk etleri çıktı sonra da elbiseler ve sular da çıkıyordu. Ben o çamaşırları yıkamaya başladım.

  6. Rüyamda 6-7 km uzaklıktaki bir arazimizde beyaz çarşaflar yıkadım ve astım ve daha da kız kardeşimle yıkıyoruz. Birden ince ince yağmur yağmaya başladı. Kız kardeşime “Koş çamaşırları ıslatmadan toplayalım” dedim ve gittik ama hafif ıslandılar. Yorumlarınızı okudum ama ıslanması ile ilgili bir şey göremedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  7. Selam, rüyamda eteğimi yıkıyorum yeşil bir etek ama boya veriyor, suyu hep yeşil akıyor koyu yeşil renkte.

  8. Onu mu demek istediniz? Rüyada çamaşır asmak için evden uzak bir yere gidiyorum çamaşır leğende değil. Kardeşime “Leğen getir” diye sesleniyorum. Komşularla konuşuyorum. Kardeşim ana caddede otobüs tam yanından geçiyor. Ben korkup bağırıyorum “Görmüyor musun?” diye.

  9. Yüksek bir yamaçtan bakıyorum karşı tarafta evler var çok güzel bir şekilde çamaşırlar asılmış balkona etrafta kar var çok güzel bembeyaz her yer yorumlarsanız çok sevinirim.

  10. Rüyamda beyaz çamaşır yıkadığımı görüyorum. Ben çocuklarla ilgilenirken kayınvalidem bana yardım olsun diye çamaşırları üstü kapalı olan terasa çamaşırları seriyor ama yarısını yerde toprak var onun üstüne koyuyor. Bende yanına geliyorum ve çok kızıyorum yıkadığım çamaşırları mahvetmişsin düzgün asmamışsın yarısı kirlenmiş bir daha yıkamak zorundayım deyip alıp tekrardan makinaya arıyorum yorumunuzu bekliyorum lütfen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir