Rüyada Çarpmak Görmek

Ayrıca bkz: Çarpışmak, Çarpışma, Çarpılmak

Rüyada bir duvara, ağaca yahut bir nesneye çarpmak yanlış yol ve yöntem tutmaya delalettir.

Rüyada tanıdık biriyle çarpışmak, bir dostla karşılaşmaya; tanımadık biriyle çarpışmak, bir sıkıntıya düşmeye delalet eder.

Rüyasında kendisine yakın bir kimseye çarptığını gören kimsenin, maddi problemler yaşar.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak; sanatsever birisine, maddi ve manevi problemlerin baş göstermesine, hatırınıza geldiğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, kişinin hayallerini sürekli olarak ertelediğine, kişinin hayatına yeni bir yön vereceği ve hayatının bir anda değişeceğine, yanlışın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Çarpmak

“Rüyada Çarpmak Görmek” için bir yorum

  1. Merhabalar, birkaç akşam evvel rüyamda enteresan bir şekilde bir otobüste şoförün yanında oturuyor olduğumu hatırlıyorum ve şoför aslında iyi niyetli ancak inatçı birisine benziyor. Ağzında purosu otobüs kullanıyor. Ancak hatırladığım nokta itibari ile otobüs şehir içerisinde, yol kenarında, park cebinde duruyor ve önüne gerisin geriye yavaşça bir araba park etmeye çalışıyor. Bu araba park ederken de otobüsün ön tamponuna değmeyi/ezmeyi ihmal etmiyor ve benim inatçı kaptan hemen ardından park cebinden çıkarken tampon sürte sürte “İlk o çarptı nasılsa” diyerek ağzında purosu hafif bir sırıtma ve gülümseme arası bana sesleniyor bu şekilde. Azıcık gidip caddenin sonunda sola (Normal hızlarda) doğru döndüğümüzde yoldan çıkıp bir yere çıktığımızı/çarptığımızı hatırlıyorum. Ardında da otobüsün ön dışındayım. Bu rüyada nasıl bir anlam çıkarmalı? Şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir