Rüyada Çiğ Görmek

Rüyada çiğ görmek farklı şekillerde yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi peş peşe farklı olaylar ile karşılaşacak, her şey hızlı bir şekilde olup bitecektir. Rüya sahibi beklenmedik bir olay yaşayacaktır.

Ayrıca bkz: Yemek / Yemek Pişirmek

Rüyada çiğ şeyler görmek, yakınlarınız yüzünden başınıza dert gelecek ve sıkıntılar yaşayacaksınız demektir.

Rüyada pişmemiş yahut yarı pişmiş et yahut gıda yemek, hayra; bunları sadece görmek üzüntülü bir duruma delalet eder.

Rüyasında yerlerin çiğ içinde kalmış olduğunu gören, insanın hayatında ve iş hayatında olumlu gelişmeler olacağını gösterir.

Rüyada Çiğ Et Görmek

Rüyada çiğ et görmek genellikle hastalık, sıkıntı ve hüzün olarak ifade edilir. Bazı yorumculara göre çiğ et ciddi bir hastalıktır. Eğer görülen et koyun eti ise bu dedikodu, kuş eti ise o kişinin muradının olacağı anlamına gelir.

Rüyada Çiğ Et Yemek

Rüyasında çiğ et yiyen kişi etin türüne göre farklı anlamlara gelir. Öküz eti yeniyorsa rüya sahibi zengin olacaktır. Sığır eti ise helal kazanç elde edecektir. Koyun eti yemek ise hastalık manasına gelir.

Rüyada Çiğ Et Kesmek

Rüyada çiğ et kesen kişi kasap ise bu durumda kişinin ailesinde sorunlar görülecektir. Bu tür rüyalar çoğunlukla yok edici ya da yıkıcı bir güçten korku duymak manasına gelir. Ayrıca güçlü olan insanlara karşı üzüntü duymak da bu rüyanın yorumlarından biridir.

Rüyada Çiğ Tavuk Görmek

Rüyasında çiğ tavuk gören kişi nazik, güçlü, yardımsever ve kudretli biri ile tanışacaktır. Bu kişi varsa çocuklarının başarıları ile mala mülke kavuşacak, samimi olacaktır. Rüya sahibinin düşleri gerçekleşecektir.

Rüyada Çiğ Tavuk Yemek

Rüyada çiğ tavuk yemek, genelde mutluluk veren mal olarak ifade edilir. Rüya sahibi saygınlık ve itibar kazanacaktır.

Rüyada Çiğ Balık Yemek

Rüyada çiğ balık yemek, rüya sahibinin yapmak istemediği işleri yapmak zorunda kalmasıdır. Bu rüya zorunluluklar olarak da tabir edilir. Ayrıca rüya sahibi ailesinin baskısı altında kalacak, onların dediklerini yapmaya çalışacaktır.  

Rüyada Çiğ Köfte Görmek

Rüyasında çiğ köfte gören kişi ailesine ve kalabalığa hasretlik çekmektedir. Bu kişi kalabalık ve eğlenceli ortamlara girecektir. Alacağa bazı haberlerden mutlu olacaktır.

Rüyada Çiğ Köfte Yapmak

Rüyada çiğ köfte yapmak, kişinin çok çalışması ve emek vermesi manasına gelir. Bu kişi yoğun çaba göstererek kısa süre içerisinde istediği yerlere gelecektir.

Rüyada Çiğ Kıyma Görmek

Rüyada çiğ kıyma görmek, el sanatları, güzel rızık gibi anlamlar taşır. Bazı yorumculara göre ise bu rüya, rüya sahibinin keder, üzüntü, halsizlik ve zafiyet yaşayacağını gösterir.

Rüyada Çiğ Kırmızı Et Görmek

Rüya çiğ kırmızı et görmek, hastalık ve üzüntü olarak tabir edilir. Bu rüya zor kullanılarak menfaat elde etmek ve haram mal gibi manalar da taşır.

Rüyada Çiğ Et Görmek Diyanet Tabiri

Diyanete göre rüyada çiğ et görmek farklı anlamlara gelir. Pişmemiş olan et üzüntü ve dedikodu olarak yorumlanır. Eğer çiğ et görülüyorsa ve bu et yenmiyorsa o rüya iyi anlamlara gelmez.

Rüyada Çiğ Ciğer Görmek

Rüyasında çiğ ciğer gören kişi çok emek verdiği bir işin kısa süre içerisinde karşılığını alacaktır. Bu kişinin üzerinden bir yük kalkacak, hayatı daha kolay hale gelecektir.

Rüyada Çiğ Dana Eti Görmek

Rüyada çiğ dana eti görmek, rüyayı gören kişi zorluk ve hastalık yaşayabilir. Bazı yorumcular çiğ dana etini hayır olarak ifade eder. Ancak genelde bu rüya bulaşıcı hastalığa işaret eder.

Rüyada Çiğ Tavuk Budu Görmek

Rüyada görülen çiğ tavuk budu rüya sahibinin az ve öz kazanç sağlayacağını gösterir. Bu kişi tanıdığı birinden beklemediği bir söz duyacaktır.  Eğer et pişmişse şansı yolunda gidecektir.

Rüyada Çiğ Koyun Eti Görmek

Koyun eti genellikle gıybet şeklinde yorumlanır. Bu kişi haksızlık yapacak ve insanların arkasından konuşacak, onların günahını alacaktır.

Rüyada Çiğ İnek Eti Görmek

Rüyasında çiğ inek eti gören kişi cesaretli davranarak büyük işlere girişecektir. Bu kişi ferah ve güzel bir geleceğe sahip olacaktır.

Rüyada Çiğ ve Pişmiş Et Görmek

Rüyada çiğ et görmek, sıkıntı ve üzüntü iken pişmiş et görmek genelde mutluluk olarak yorumlanır. Pişmiş et hayırlı rüyalar arasında yer alır.

Rüyada Çiğ Pirzola Görmek

Bu rüya kişinin sevdikleri ile hoş zaman geçireceğini ve huzur dolu bir hayat yaşayacağını gösterir. Rüya sahibi mutlu olacaktır.

Rüyada Çiğ At Eti Görmek

Rüyada çiğ at eti görmek, rüya sahibinin kısa sürede hayalindeki her şeye kavuşacağı, elindeki paranın artacağı şeklinde yorumlanır.

Çiğ

“Rüyada Çiğ Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda karın üstünde yatıyorum yüzüyor gibi, yukarıdan çığ geliyor üstüme ama ben kurtuluyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir