Rüyada Çınar Görmek

Ayrıca bkz: Çınar Ağacı, Bahçe Sulamak

Rüyada çınar ağacını görmek kadri yüce, çevresi ve yakınları çok insana işarettir. Büyük çınar ağacını yapraklı görmek, devletin ve ülkenin büyümesine; onun dallarını rüzgarda sallanırken görmek savaşa; çınar ağacının dalı, kişinin çocuk ve torunlarına; çınar ağacının altında oturmak, devletten gelecek hayırlı bir işe delalet eder.

Rüyada çınar ağacını görmek ne demek yaşamınızın uzun süreli olduğuna, sermayenizin devamlı büyüyeceğine işarettir. Hayırsız, kötü evlada da yorumlanır. Kurumuş çınar görmek, çok önemli para kaybına uğrayacağınızı belirtir. 

Rüyada devrilmiş çınar ağacı görmek birisinin haksız yere suçlanacağına işarettir. Rüyada çınar ağacından düşmek, iş yaşamınızda yaptığınız hatalar nedeniyle para durunuzun bozulacağına ve sıkıntılar yaşayacağınıza yorumlanır.

Rüyada ulu çınar görmek üstün değerli, güçlü dost olarak yorumlanır. Çınar murat, iyilik, huzur sayılır.

Rüyada çınar ağacı görmek, evladı bol, kuvvetli, güçlü bir insanla tefsir olunur. Bu çınar ağacını sallamak, kuvvetli bir düşmanla mücadele etmek demektir.

Çınar

“Rüyada Çınar Görmek” için bir yorum

  1. Büyük ve dalları başka şehirlere kadar uzanan bir çınar ağacının altında barınmış insanlar, tavuklar ve çeşitli hayvanlar var. Ağacın sahibi bir kadın ve çok merhametli ama onun kızıl bir atı var bağlı ve sürekli kişniyor. Kadın da onu yatıştırmaya çalışıyor. Yorum yapar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir