Rüyada Çocuk Görmek

Ayrıca bkz: Çocuk Emzirmek, Çocukluk, Küçük Çocuklar

Rüyada çocuk görmek dünyanın süsü ve neşesine, fitne ve sıkıntılarına işarettir. Kadının kucağında çocuk görmesi -çocuğu yoksa- anne olmaya; anne ve babanın kendi çocuğunu kucağında görmesi, şefkat ve merhamete; başkasının çocuğunu sevmeleri, yetimleri himaye etmeye ve kimsesiz çocuklarla ilgilenmeye işarettir.

Rüyada çocuk görmek ne demek kucakta taşınacak kadar küçük çocuk görmek üzüntü ve kedere, büluğ çağına yaklaşmış çocuğu görmek müjdeye, çocuk bazen kusura, günaha ve suç işlemeye delalettir.

Rüyada okula giden bir çocuğu olduğunu görmek, tövbe etmeye; küçük bir çocuk olduğunu görmek, anne tarafından mirasa kavuşmaya; yoksulun annesinden doğmuş bir çocuk olduğunu görmesi, rızka ve zenginliğe işarettir. Rüyada hasta kimsenin çocuk olduğunu görmesi vefatına; zengin bir kimsenin çocuk olduğunu görmesi olumsuzluğa ve işlerinin kemale ermemesine delalettir.

Rüyada çocuğu arkasına aldığını (sırtına bindirdiğini) görmek, üzüntü ve kedere; evlenmediği halde çocuğu olduğunu görmek, ilerlemeye, sıhhat, emniyet ve şerefe; küçük çocuklar, basit ve küçük üzüntülere; cami, sokak gibi bir yere bırakılmış olan çocuğu görmek, düşmana yahut olumsuz değişikliklerin giderek artmasına, her şeyin eski haline avdet etmesine, üzüntü ve kederin gitmesine işaret eder. Rüyada çocuk öldürdüğünü görmek birçok ilim elde etmeye delalettir.

Rüyada birden çok oğlan çocuğu görmek mala, hanıma ve birbiri ardınca çıkacak çok hayra; küçük çocuğunun serpilerek büyüdüğünü ve adam olduğunu görmek, güç ve kudrete; erkek çocuk müjdeye, kız çocuğu rızka ve hayırlı nimete işarettir. 

Rüyada kesilmiş çocuk göbeği görmek, nikaha; çocuğunu kaybettiğini görmek, mahzunluktan sonra gelecek ferah ve sevince yorumlanır.

Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere, kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir . Hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı, fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada çocuk görmek ne demek haberdir. Erkek çocuk iyi haber, kız çocuk ise eğlenceli haber veya dedikodudur.

Rüyada çocuk görmek ne anlama gelir sevince yorumlanır. Rüyasında erkek çocuk görmek, sevince, mutluluğa; kız çocuk görmek, sıkıntılı habere ve sonrasında bu sıkıntıdan kurtulmaya; bir bebeğin süt emdiğini görmek, rüyanın görüldüğü eve bereket ve rızık yağacağına işarettir. 

Rüyada çocukla oynadığını görmek, iyi bir haber alacağına; kendisinin çocuk olduğunu görmek, uzun bir ömür süreceğine; bir okulda çocuklarla birlikte oyun oynadığını veya bir sıra teşkil edip geziye çıktığını görmek, ev halkından hayır göreceğini; sokakta bırakılmış bir bebek bulup evine getirdiğini görmek, o eve kismet ve mutluluk geleceğine; yetimhaneden bir çocuk aldığını görmek, bulunduğu mevkiden daha üstün bir yere çıkacağına delalet eder.

Rüyada birçok güzel çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Hasta bir çocuk, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı anlamına gelir. Fakat bu rüya başka sorunlarla karşı karşıya kalacağınızın habercisidir.

Çocuk

“Rüyada Çocuk Görmek” üzerine 169 yorum

  1. Öğleden önce saat 10 civarı gördüm bu rüyayı. rüyamda bir erkek çocuğum olmuş, esmer yüzü. Bir yetişkin gibi sanki kucağıma alıyorum ama bu bana benzemiyor diyorum etrafımdakilere. Hayır olur inşallah cevap yazarsanız sevinirim, teşekkürler.

    1. Sevgili Tarık,
      Eğer çocuğunuz olacaksa, yani eşiniz hamileyse veya çocuk yapmayı düşünüyorsanız bu çocuğunuzu doğru yetiştirip yetiştiremeyeceğinize karşı duyduğunuz endişeden kaynaklanmaktadır. Yani hayırlı bir evlat olacak mı, siz ona gerekli imkanı ve sevgi dolu bir aileyi sağlayabilecek misiniz konularındaki endişeler, size benzemiyor oluşu hayırsız büyüdüğünde hayırsız bir evlat olacağından korkuyorsunuz demektir. Eğer çocuğunuzun olma durumu yoksa bu bir işin sonucu ile ilgili beklemediğiniz ve başarısızlığa sebep olacak bazı gelişmelerin olabileceği anlamını taşımaktadır. Yeni doğmuş bir bebeği büyümüş olarak görmeniz bu yukarda yazdıklarımın sadece korkulardan ibaret olduğunu göstermektedir. Bu durumda yapılması gereken iş veya çocuklar konusunda nasıl daha iyi bir çocuk yetiştiririm konusunda veya nasıl işimin daha başarılı olmasını sağlarım konusunda kafa yormak ve çalışmaktır. Hayır olsun inşallah.

    2. Rüyamda 19 yaşındaki kızımı 6-7 yaşlarında gördüm. Bizi zengin Araplar gezdirme amacıyla götürüyorlar. Yalnız biz yokuz. Bir sürü insanlar var ama ben bunların insanları esir alacağını düşünüp oradan ayrılma arayışı içine giriyorum. Kızımı arıyorum ama o oraya buraya koşturuyor. Sonra bir tuvalete gidiyorum. Tuvaletin her yeri açık ahşaptan, oraya tuvaletimi yapmak istemiyorum sonra oradan da inmeye çalışıyorum. Sonra kurtulup kurtulmadığımızı bilemiyorum, uyanıyorum.

  2. Erkek çocuğu buluyorum topaç gibi çok sevimli. Âmâ kucağımda bir türlü taşıyamıyorum onu çok ağır geliyor. Hep uyuyor. Onu evde bırakıp çıkıyorum eve gelirken bir adamın kucağında örtü içinde yılan olduğunu söylüyor. Çocuğu boğacakken öldürmüşler, yanında da bir köpek. Köpeğin ön patisinin birisi yok bana doğru yürüyor, korkuyorum. Eve gidiyorum. Çocuğun başında örtü var herhâlde öldü yüzü yara diye açıyorum ama uyuyor. Hiç bir şey olmamış. Daha sonra yıllar önce ölen eski patronumu görüyorum beraber yürüyoruz, konuşuyoruz ama hiç yüzüme bakmıyor gülmüyor. Hayırlara vesile olsun diyorum. Yorumunu çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

  3. Rüyamda uzun süre bol miktarda çiş yaptığımı gördüm ve bu rüyamı defalarca gördüm en son 7 yaşındaki kız çocuğumu karşımda çıplak gördüm acaba rüya tabirim nasıldır? Teşekkürler.

  4. Rüyamda bir kız çocuğu görüyorum hep kimsesiz ve tek başına ve artık bu rüya sıkça görmeye başladım. Çocuk bir sandalyede oturuyor ve bazen ağlıyor. Güldüğü zaman sanki dünya benim oluyor. Boynuma sarılıyor, seni çok seviyorum diyor usulca bir sesle. Lütfen beni bilgilendirin bu rüyanın anlamı ne?

  5. Rüyamda ölü erkek çocuk gördüm, kucağıma alınca canlandı. Yorumlarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda birlikte olduğum bir kadından, bana benzediği söylenen ve hatta vücudumda benzer özellik taşıyan bir çocuk gördüm yorumlar mısınız?

  7. Rüyamda erkek çocuğu doğurduğumu gördüm. Çok güzel bir bebekti ve adını boran koymuştum ve o isime o bebekte gülerek tepki vermişti anlamı nedir acaba? Teşekkürler…

  8. Merhaba babam rüyasında küçük iki tane çocuk görmüş birisiyle herkes ilgilenirken, diğeriyle sadece babam ilgilenmiş ona bakmış ve etrafındakilerden sürekli tepki almış sonrasındaysa çocuk birden 5-6 yaşlarında olup birkaç kelime konuşmuş. Hayır olsun da bu ne anlama gelir acaba?

  9. Rüyamda erkek çocuk gördüm ölmüş. İş yerimin önüne cenazesi geldi ama cenazesi de çıplak çocukta zenci oluyor. Cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler.

  10. Merhaba rüyamda 2 erkek çocuğu kardeşlermiş. Biri 2 diğeri 3 yaşındaymış. İkisi de hasta ve çok çok zayıf, yerde yatıyorlardı. Gelene kadar kimse ilgilenmiyor ben bakıyorum. Acıyorum onlara bir şey olmasın diye dua ediyorum. Kanlar akıyor ikisinden de doktor bakıyor önce “Yaşıyor” diyor sonra “Ölmüş” diyor. Yorumlarsanız sevinirim…

  11. Rüyamı sabah 10 gibi gördüm. Eski eşimin bir oğlu olacak ve onun doğum yaptığını gördüm. Kimse görmeden bebeğin yanına gidiyorum falan ondan öncede bir iş yerindeyim. 3 kişi var ishal olmuşuz 1 tanesi altına yapıyor. Her yer pis kokuyor sonra bir eve gidiyorum üstümü değiştirmeye orada öğrenmiyorum bebeğin doğduğunu, çok etkilendim. Teşekkürler.

  12. Rüyamda 7 aylık kız çocuğumun alt iki dişinin çıktığını ve yetişkin insan gibi konuştuğunu gördüm. Bu rüyayı yaklaşık 15 gün arayla 2 defa gördüm. Ne anlama geldiğini yazabilir misiniz?

  13. Bir yakınım rüyasında çocuğunu bir başkası tarafından kurban edercesine kesmişler. Çocuğunun bir hastalığı varmış ve öldürülmezse yayılacağını söyleyip kesmişler. Bu durumu açıklar mısınız? Acil lütfen!

  14. Bir arkadaş benimle ilgili bir rüya görmüş. Gerçekte ben evliyim ama çocuğum yok. Bir bebeğimi doğumdan bir kaç saat önce kaybettik, şimdi 55 yaşındayım. Rüya şöyle, benim bir kız, bir erkek, iki yetişkin çocuğum varmış ve evimde büyük bir ziyafet sofrası ve bu arkadaş ta bizdeymiş. Benim aslında 7 kedim var. O rüyasında 2 köpeğimin ve iki kedimin olduğunu ve kedilerimin yüzlerinin insan yüzü olduğunu görmüş. Yorumlar mısınız, rica etsem?

  15. Merhaba rüyamda hemşire ya da doktor çocuğum olacağını söylüyordu. Anlamını öğrenebilir miyim? Not: Evliyim, çocuğum yok. 🙂

  16. Rüyamda arkadaşımın çocuğu vardı, kucağımda. Pencereden baktırıyordum, sürekli kucağımdaydı. Yorumlarsanız sevinirim.

  17. Bir çocuğun denize düşmesi ama boğulmuyor, oradan kurtuluyor, bir tele tutuluyor, ağlıyorum.

  18. Dün sabaha karşı kocamın bebeğimin başını bıçakla keserken gördüm. Bunun anlamı nedir?

  19. Hayırlı günler. Bugün çok garip bir rüya gördüm.  4 yaşında bir kızım var rüyamda, onun odasını toplarken beyaz bir fare çıktı sonra ortadan kayboldu. Ben de evin alt katına indim mutfakta kahvaltı hazırlarken fare merdivenlerden bakıp ses çıkarmaya başladı. Ben fareyle uğraşırken kızımın elinde bir hamam böceği gördüm, oynuyordu onunla. Bağırdım, attı elinden. Böceğin üstüne sandalye bastırıyorum, kabuğu o kadar kalın ki ölmüyor. O arada kızım da farenin peşinde koşuyordu. Çok garip bir rüyaydı. Yorumlarsanız sevinirim.

  20. Gece rüyamda bir erkek, beyaz tenli, mavi gözlü, 1 yaşlarındaki erkek çocuğunun sürekli bana bakıp gülüp alkış çaldığını gördüm ve daha sonra ağlayıp annesini istediğini ama sürekli bana bakıp birden kahkaha atıp alkış çalarak gülmekteydi. Sevdiğim kızla beraber aynı evdeydik ve o çocuk sözde bizim çocuğumuzmuş daha sonra da ağlamaya başladı. Çok etkilendim bu rüyadan yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

  21. Rüyamda sokakta balık satan 8-10 yaşlarında erkek çocuğu görüyorum, ondan hamsi balığı satın alıyorum daha sonra bir balıkçının tezgahına gidiyorum. Orada rafta büyük palamut balıklarını görüyorum ve iki tane palamut balığı alıyorum. Birde palamut balıklarının yanında camdan iki adet vazo satın alıyorum ve vazoları kağıda sardırıyorum. Vazolar balıkların yanında balıkçı satıyor sonra o gördüğüm balıkçı çocuk el arabasını ittirerek sokakta balık sataraktan gidiyor ve ben onun arkasından bakaraktan “Maşallah bu yaşta tek başına balık satıyor” diyorum. O esna da sabah namazının geçmesine 15 dakika kala uyandım. Bana rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Hayırlıdır inşallah. Teşekkürler.

  22. Bir evdeydik. Küçük çok tatlı bir erkek çocuğunun doğum günü vardı. Samimi olduğum arkadaşım lambaları kapattı ve lazer gösterisinde çocuk oynamaya başladı. Tam camın önündeydi, herkes alkışlıyordu. Birden çocuğun kaybolduğunu anladık, perdelerin arkasına baktık. En son camdan aşağı baktık, çocuk düşmüş, ölmüş. Yukarıdaki kalabalık aşağıda ağlıyor. Ben de çok ağladım. Arkadaşım “Benim yüzümden oldu, ben camın önünde oynattım, düştü çocuk” diye ağladı. Acaba neye yorumlanır, bu rüya? Şimdiden teşekkür ederim.

  23. Rüyamda geniş bir dere yatağının kıyısında bulunuyorum. Bir grup erkek çocuk (kız görüp görmediğimi anımsamadım )birden gelen su artıyor, yukarıda bir baraj patlıyor gibi dere suyunda yürüyen çocuklar birden suyun içinde kalıyorlar. Çocukların ellerinde bando aletleri var, genelde davul bunlar parçalanıyor ve çocuklar kucaklarını davullara dayayarak akıntıya karşı yüzüyorlar. 3-4 metre yüzünce ayakları yere değdiğinden ayağı kalkıp yürüyorlar. Önce yakışıklı ve tatlı bir erkek çocuğu ulaşıyor, hemen ardında şişman bir erkek çocuğu sırtında bando davulu ile suyun içinde akıntıya karşı yüzüyor, yoğun mücadele ediyor. 2-3metre yüzüp ayakları yere değdiğinde ayağa kalkıp yürüyor, bu esnada arkasındaki davullarında şeklinde üç tane ip bağlı ve her ipten bir çocuk tutuyor, bu sayede onlarda sudan çıkıyorlar. O çocukların şişman çocuğun sırtındaki davula bağlı ipten tutunduklarını görünce ben ve diğer çocuklar kahkahalarla gülüyoruz. O an uyandığımda yüzümde gülümseme devam ediyordu. Dere geniş ve derindi. Suyun rengi az bulanıktı, civarda ağaç yoktu. Sadece derenin içini görüyordum. Kıyılarda kayalar ve temiz çakıl taşları vardı. Saygılarımla.

  24. Rüyamda çok küçük olmayan bir erkek çocuğu gördüm ve çocuk uyuduğunda onun yanına gittim ve gözlerini uzun uzun inceledim, çok garipti ve hiç göz bebeği yoktu ve masmavi ve çok büyüktü. Sonra birine onun gözlerine baktım ve onun gözlerinde geleceği gördüğümü söyledim. Bugün boyunca hep gözümün önündeydi o gözler, hiç aklımdan çakmadı. Umarım hayırlıdır. Lütfen cevap yazın.

  25. Rüyamda bir gün önce ayrıldığım erkek arkadaşımın erkek bir çocuğunun olduğunu ve onu kucağında tutarak bana gösterdiğini gördüm.

  26. Şuan görüştüğüm erkek arkadaşımın evlilik dışı bir çocuğu olduğunu başka bir evde arada onların yanında gidip kaldığını gördüm rüyamda. Sizce neye işarettir bu? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  27. Annem rüyasında benim küçüklüğümü görmüş. Bizim karşı evin çatısından kendi terasımıza atlıyormuşum. Bu halim ile de annemin yanında duruyormuşum. “Düşeceksin atlama” demiş ve düşmüşüm. Kendimi kendim alıp eve çıkmışım. Üstümdekiler düşerken hep uçmuş ama ölmemişim. Ne anlama geliyor acaba?

  28. Sabah namazından sonra gördüm. Evli değilim fakat benim çocuğum çok güzel bir erkek çocuktu. Fakat bebek arabam kırıktı, öyle dolanıyorduk. Sevdiğimin yanına gittik. Bizim çocuğumuz oldu, o bir anda. Şu an ayrıyız bugün beni aylar sonra arayıp bir konu hakkında kızdı. Erkek çocuk müjde derlerdi ama anlamadım bu rüyayı. Ve size bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Ben sevdiğimi gördüğüm her rüyada gerçekmiş gibi hissedebiliyorum. Gözyaşını bile sildiğimde o ıslaklığı hissediyorum. Bu rüyaların manası nedir acaba?

  29. Rüyamda 3 tane kendi çocuğumla beraber oynuyorum. Çocuklar daha 2 veya 3yaşlarında onlarla oynuyor ve öpüyorum, kokluyorum, çok seviyorum. Bu rüyayı gündüz öğlene doğru gördüm.

  30. Rüyamda eşimin hamile olduğunu ve 5 erkek çocuğum olacağını gördüm. Ama ben evli değilim ve çocukların doğduğunu görmeden uyandım. Ne demek şimdi bu?

  31. Merhaba benim rüyamda bir kız çocuğu vardı, bir kadının kucağında. Çocuk dışarıda kalmış, elleri buz gibiydi, bembeyazdı, ağlıyordu hep. Ben ellerine dokundum sustu. Sonra annesi geldi, aldı, götürdü. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  32. Rüyamda kucağımda bir erkek çocuk gördüm ve sonra onu bir kadının kucağına bıraktım. Üç kere çocukla ilgili rüya görüyorum.

  33. Dün gece rüyamda 2 kez farklı kıyafetlerle kendi çocukluğumu gördüm. Birden bire kendimi kalabalıkta istiklal marşını okurken buldum. Daha sonra yakın bir arkadaşımın oğlu olduğunu fakat kız çocuğu gibi gözlerine kalem çekildiğini gördüm. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

  34. Merhabalar ben dün sabaha doğru rüyamda trene binip bir yere gittiğimi ve gittiğim yerde kardeşlerimle birlikte 3-6 yaş arasındaki çocuklara hurma dağıtıp onları sevdiğimi gördüm. Gerçekten tabirini merak ediyorum. Yorumlarsanız inanın çok sevinirim. Teşekkürler.

  35. Kızımı anneannesinin evinde görüyordum. Dedesi, anneannesi, annem vardı. Annem çocuktan bir şey istiyordu. O da gülerek veriyordu. Çocuk 2 yaşında. Hayırdır inşallah. Yorumlarsanız.

  36. Kendi küçüklüğümü videoda izliyorum. Videoda kalabalık bir düğünde elimde bir havai fişek türünden bir şeyi patlattıktan sonra küçük mumun ucundaki alevi gibi bir alevi ağzımla söndürüyorum. Ve burada 4 yaşındayım. Haydi, bakalım yorumlayabilen yorumlasın.

  37. Selamünaleyküm. Ben rüyamda hep hamileyim, hep emziriyorum. Hep bir çocuk var, kucağımda. Ben bekarım ve nişanlı da değilim, yaşım 19. Anlamı nedir, bu rüya neye işaret? Yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

  38. İstihareye yattığım rüyada bir sürü çocuk gördüm. Kız ve erkek çocuğu ikisi de vardı. Bu ne anlama gelir? Bilgi verirseniz, sevinirim.

  39. Rüyamda annesinin elini tutmuş, çok güzel bir çocuk ve çok güzel genç bir annesi. İçten gülümseyerek bana doğru geldiler. Çok mutlu idiler. Ve uyandım. Ne anlama geliyor?

  40. Çok medeni Müslüman ve bir tarikat lideri nur yüzlü, kimya öğretmenim. Hilmi I. Hocamı gördüm. Nurlu bir yüzle, bana gülümsüyordu. Ne anlama gelir?

  41. Benim sevdiğim çocuk aynı zamanda amcamın oğlu, nişanlandı. Şu an askerde, yaza büyük nişan yapacak. Buna çok üzülüyorum ve çok kafaya takıyorum. Her gün rüyama giriyor. Bugünde rüyamda onun nişanlandığı kızın hamile olduğunu duyuyorum ve amcam yani sevdiğim çocuğun babası, annemi arayıp, “Ne isim koyalım” diyor. Telefonu ben alıp adını “Muhammet deniz koyun” diyorum, ağlayarak. Çünkü sevdiğim çocukla evlenseydik çocuğumuzun adı deniz olacaktı. Fakat amcam benimle konuşmayıp telefonu kapatıyor. Öbür yandan sevdiğim çocuk askerden benimle konuşuyor. Beni unutmadığı çok sevdiğini ama o kızla evleneceğini söylüyor. Bunun yorumu nedir?

  42. Gece uykusunda gördüğüm rüyamda, 2 yaşındaki kızımı terastan düşmüş ve betona çakılarak öldüğünü gördüm. Rüyanın devamını göremedim. Çünkü kızımın ismini bağırarak uyanmışım. Hala etkisindeyim. Lütfen bunu yorumlar mısınız? Teşekkür ederim.

  43. Bir başkası, benim bir yaşlarında çok güzel bir erkek çocuğum olduğunu görmüş. Ben çok neşeliymişim. Çocukta bıcır bıcır konuşuyormuş. Yorumu nedir. Teşekkürler.

  44. Bekar 26 yasında bir erkeğim. Rüyamda yeni doğmuş bir çocuğu kucağıma alıyorum. Yüzü beyaz, kaş yapısı bana benziyor. Çocuğa bakınca, beyaz yüzlü bir bebek ve benim simamı andırıyor ve benim çocuğummuş bu bebek. Birileri öyle diyor. Rüyada baba olmak çok güzel bir duygu. Şimdi bu çocuk benim mi diye garip bir sevinç doldu içime. Oysa şuan evli bile değilim. Bu rüya neye delalet eder?

  45. Rüyamda benim oğlum yanıma geldi ve yattı ve evime tanımadığım birisi girdi. Bana mı veya çocuğa mı bilemiyorum bir şey yapmaya çalışıyordu ama ben izin vermiyordum. Boğuşuyordum ve yalvarıyordum. “Küçük çocuk var burada. Seni duyarsa veya görürse korkar. Sen git.” Bağırıyordum eşim duysun diye. Çok korkunçtu.

  46. Hocam ben 23 yaşındayım. Üniversite bitmek üzere ve bekarım. Kendimi lisede ve 5 yaşlarında bir çocuğun babası olarak gördüm. Annesi çocuğu benden gizlemiş ve bu yaşta bana bırakıp gitmiş. Anneyi hiç görmedim. Çocuk sanırım şeker hastası vücuduna cihaz bağlı ama iyi sağlığı yerinde. Sınıfta geziyor çocuk herkes çok seviyor. Ben de çok seviyorum ama derste çocuğu ayağımın dibinde yerde buluyorum. Alıyorum kucağıma kendine geliyor. Annesi kötü davranmış. “Artık olmayacak” falan diyorum.

  47. hocam ben 23 yaşındayım üniversite bitmek üzere ve bekarım. kendimi lisede ve 5 yaşlarında bir çocuğun babası olarak gördüm. annesi çocuğu benden gizlemiş ve bu yaşta bana bırakıp gitmiş. anneyi hiç görmedim.çocuk sanırım şeker hastası vücuduna cihaz bağlı ama iyi sağlığı yerinde.sınıfta geziyor çocuk herkes çok seviyor ben de çok seviyorum ama derste çocuğu ayağımın dibinde yerde buluyorum alıyorum kucağıma kendine geliyor annesi kötü davranmış, artık olmıyacak falan diyorum

  48. Rüyamda yürürken, bir küçük bir çocuk en fazla 1-2 yaşlarında kırmızı kıyafetli peşime takılıyor. Alışveriş merkezi gibi bir yere giriyorum. 1. kata çıkıp dışarı çıkıyorum. Balkon gibi bir yer korkulukları yok. Sonradan fark ediyorum ki, çocuk hala peşimden gelmekte. Tam kapının orda görüyorum. Çocuk koşarak aşağı doğru gidiyor. Tüm gücümle koşuyorum. Kapüşonuna hamle yapıyorum ama çocuğu yakalayamıyorum. Çocuk aşağı düşüyor ve ölüyor. Hayır, olsun inşallah. Çok etkilendim. Tabirlerde de cevabını bulamadığım için sormayı tercih ettim. Zahmet edip yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  49. Rüyamda bilmediğim bir yerdeydim. Önümde büyük bir tabak vardı, içinde de çok büyük çekirgeler. Elime alıp bakıyordum bunlara. Büyük olmaları şaşırtıyordu beni. Daha sonra bir arı elime kondu. Olağandan iriydi. Yorumlarsanız sevinirim.

  50. Ben henüz 14 yaşıma yeni gireceğim. Rüyamda bir bebek doğduğunu ve o bebeğin benim olduğunu gördüm. Daha 1 günlük bebek ile bakkala gittiğimi gördüm ve insanların arkamdan konuştuklarını duyuyordum. Eve geldiğimde ise annemler bu duruma karşı oldukları için kapıda elimde bebeğimle oturuyordum. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  51. Ben şu anda okuyorum ve bebekleri çok seviyorum. Rüyamda, bir tane öğretmenim kız bebeğini okula getiriyor ve ben o bebeği market arabalarına koyup seviyorum, oynatıyorum. Bu rüyamın anlamı nedir acaba?

  52. Çocuk sevdiğimden kucağıma alıyorum 3-4 yaşında. Sevdiğim de hep yanımda sanki evlenmişim de gizli bir hayat yaşıyorum. Sevdiğimi babasının evinden zorla alıyorum kimse karışmıyor. Yürüyoruz caminin bulunduğu sokakta tanıdık bir çocuk görüyorum. Kucağımdaki çocuğu emanet ediyorum. “Geleceğim diyorum” Giderken aşağı doğru rüya bitiyor.

  53. Rüyamda bir erkek oğlum varmış 7-8 yaşlarında, sarışın ve mavi gözlü ama o kadar bağlıyım ki ona 1 dakika bile yanından ayrılamıyorum. Bunun manası nedir?

  54. Bu sabah gördüğüm rüyadan dolayı sıkıntı içinde uyandım. Çok yakın üç arkadaşımdan biri kucağa alınma döneminde olan bir çocuğu korumak için saklanıyordu. Biz de ona yardım ediyorduk. Sanırım çocuğu evlat edinmişti. Bir süre sonra çocuğu saklandığımız yerin yanında ki havuza yatırıp nazikçe bıçaklayarak öldürdü ama bu yaptığı çocuğu korumak içindi. Çocuğu bizimle birlikte saklanan diğer arkadaşımdan korumak istemişti bu yüzden çocuğun ölümünden onu sorumlu tutup arkadaşımla konuşmayı tamamen kestiler. Bunun üzerine arkadaşım üzülmekten çok zevk alıyordu. Ben de iki kişinin arasında kalmış arkadaşlığımız bittiği ve arkadaşımın masum bir çocuğun ölümünden sorumlu olduğu düşüncesiyle hüngür hüngür ağlıyordum. Rüya cidden içime çok sıkıntı verdi. Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim.

  55. Rüyamda evimizin kenarında olan cadde bilim kurgu filmlerindeki gibi kötü ve pisti cadde de çocuklar görüyorum. Kız çocukları, üstleri kirli, fakir, mutsuz. Onlara bakıyorum içim acıyor üzülüyorum. Caddenin başından bir at arabasında 10 yaşlarında üstü çok temiz giyimli zengin bir kız çocuğu geliyor ama o da çok mutsuz. Yanımdan at arabası ile geçerken bana arkamda yerde olan bir erik büyüklüğündeki beyaz renkli tapayı göstererek “Onu aç” diyor. Tapayı açtım. Serçe parmağım kalınlığında tapayı açtığım yerden temiz su gelmeye başladı. Bu sudan her tarafı suladım. Bir sürü bidon doldurarak insanlara, çocuklara dağıttım. Suyun miktarı gittikçe arttı ve kolun kalınlığına ulaştı. O kötü pis olan çevre sebze tarlası ve yan tarafım her türlü meyvenin olduğu meyve bahçesine dönüştü. Diğer yan tarafımda bir apartman belirdi. Bu apartmanın alt katı bakıcımın eviymiş ve bu eve de bidonla camdan su verdim. 10 yaşında olan kendi kızım bu evden çıkarak meyve bahçesindeki meyvelerden yemeye gitti. O anda etrafıma baktım herkes çok mutluydu. Bu rüyanın etkisinden günlerdir kurtulamıyorum. Hayır olur inşallah. Cevap yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

  56. Merhaba, dün gece rüyamda sevgilim ile birlikte Moskova'da bir metro istasyonu girişindeydik, balkon altı bir kaldırımdı. Tam merdivenlerden inmek üzereydik ki ben kenara çekilip yere kusmaya başladım, beyaz ve sulu ekmek içi gibiydi! Sevgilim görmesin diye yüzümü saçlarımla gizlerken kusmuk saçlarıma bulaştı! Fakat sevgilim elini ağzımın önüne koydu ve avuçlarına biraz kustum. Sonra “Çek elini. Beni böyle görmeni istemiyorum” dedim. Sevgilim de tiksinip kusmaya başladı. Etrafımızda ki sokak çocukları çantamdan para çalmaya çalışırken, sevgilim beni korumak için çocukları etrafımdan uzaklaştırmaya çalıştı. Kusmam bittikten sonra ayağa kalktım ve birkaç sokak çocuğu üzerime doğru yürüyordu. Saçlarımı gözlerimin önünden alamıyordum, önümü göremiyordum. Sevgilime seslendim onu bulamadım. Kaybetmiştik birbirimizi! Sokak çocuklarından biri ile mücadele ettim ve ondan kurtulmayı başardım. Sevgilimi sesi ile çağırıyordum "Eren, Eren, Eren" diye! Onu bulamadım ve aniden uyandım! Yorumlar mısın? Saygılarımla, Yeliz.

  57. Ben her gece ağlayan bir çocuk görüyorum. Bana yorumlarsanız sevinirim. Çok teşekkür ederim. Esenlikler dilerim.

  58. Rüyamda bir erkek çocuğunu kucağıma almıştım ama çocuk başkasının çocuğuydu ve onu bir yere yetiştirmeye çalışıyordum. Bu arada onu götürmeye çalışırken bir dükkan açılışına katıldık ve yolumuza devam ettik.

  59. Her zaman ki gibi yine tuhaf rüyalarımdan biriydi. 3-4 yaşlarında öldürülmüş bir kız çocuğu gördüm. Katilleri rüyamda tanıyorum rüyamda katiller komşum oluyor ama gerçek hayatta hiç tanımadığım yüzler. Arabalarına cesedi yüklerken yakalıyorum ve yakalamam üzere tehdit alıyorum. 3-4 yaşlarında olan kız yeğenimin peşine düşüyorlardı. Beni, onu öldürmekle suçluyordu. Daha sonra uyandım. Şimdiden teşekkür ederim.

  60. Merhaba, ablam rüyasında beni görmüş ahırdaymışız, ortada bir direk, direğe yaslanmış bir bayan, elinde yular, yulara bağlı eşek ve katır gibi hayvanlar direğin etrafında dolanarak yularla o kadını bağlıyorlar. Ben çocukmuşum bir eşeğin ardından gidiyorum. Ablam köşeden seyrediyor. Bu rüyayı yorumlar mısınız?

  61. 2 gün önce gece gördüğüm rüyayı uzun zamandır görmedim. Yakın arkadaşımı gördüm erkek bu kışı, oğlu çok hastaymış “İlik nakli gerek. İyileşmesi için senden benim çocuğum olacak. Beraber olacağız” diyor. Zorla bir yerde tutuyor beni. Benim oğlum mu, kızım mı bundan emin değilim küçük, yanımda onun çocuğunu doğurmamı istiyor ama hamile değildim, beraber de olmadık. Sabaha kadar çok kez uyandım, uyudum ve aynı rüyayı gördüm hep. Nedir yorumu? Aydınlatırsanız sevinirim. Saygılar.

  62. Rüyamda arkadaşın çocuğunu görüyorum. “Abla sen babamı tanıyorsun. Ben gitmek istemiyorum. Beni babama götürür müsün?” diyor. Bazı kişiler geliyor yanıma “Hayır veremem ben ailesine götüreceğim” diyorum. Çocuk bana yalvarıyor. “Beni uçakla götürecekler, ben gitmek istemiyorum. Babama götür beni” diye. Yorumunuzu bekliyorum.

  63. Rüyamda evimizin bahçesinde kafesin içinde çocuk gördüm, hareket etmeden öylece duruyordu. Bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim.

  64. Rüyamda yeni doğmuş erkek bebeğim var ayağına iğne vurulmuş sarılmış sonra çıkarmışlar ve ben kucağıma aldım “Senin adın Muhammed efe olacak” dedim. Ve “Kim kulağına ezan okuyup ismini söyleyecek” diyordum. Bu rüyanın yorumunu çok merak ediyorum cevaplarsanız.

  65. Peşimden gelen terk edilmiş ve kimsenin sahip çıkmadığı bir erkek çocuk gördüm, peşimde dolaşıyordu. Bir müddet sonra inşaata girdim ve yüksek katlarda dolaşırken bir anda çocuğun inşaattan aşağı düştüğünü gördüm.

  66. Rüyamda bir oda vardı orda da hastane sedyesi vardı 3 aylık kızım ve ben bekliyorduk daha sonra ben kızımı kucağıma alıp odadan çıkıp “Off ya nerde kaldı bu doktor?” diye bağırdım ve hemşire geldi. Doktor bey “Buyurun” deyip bebeğimi hemşireye verip ben beklemeye başladım kapının önünde, kapı açıldığında doktorun kızımın saçlarını makine ile kel yaptığını gördüm. Tekrar kapı kapalı ve açıldı benim kızım 5 veya 6 yaşların olmuş doktorun elinden tutup yürümeye başlıyorlar. Daha sonra kızım arkasını dönüp bana el sallıyor ve bende ona el saklıyorum ama sanki yüreğimin ortasında ağır taş varmış gibi içim sıkılıyor, konuşmuyorum sadece bende kızıma el sallıyordum. Allah’ım hayırlara çevirsin. Sizce nedir bu?

  67. Rüyamda 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu görüyorum. Üzerinde gelinlik gibi bir elbise var. Etrafımdakiler çocuğun ölü olduğunu söylüyor. Benimle hiç konuşmuyor, gülmüyor. Kollarında bacaklarında arı ve böcek benzeri haşereler var. Ona dokunuyorum ellerime arı yapışıyor. Ne demek? Çok merak ediyorum.

  68. Bir anne bebek olan kız çocuğunu başkasına vermek istiyor ve annesine buna çok üzülüp vermesini istemiyor. Anlamı nedir?

  69. Merhaba. Ben rüyamda kız çocuğu doğurmuşum ve onu elime alıp seviyormuşum ve eşimin gözlerine benzesin istemiştim. Ve aynı eşimin gözleri gibi çıkmış. Çocuğu elime alıp gözlerini hep böyle olmasını istemiştim diye onu seviyormuşum. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  70. Sabah uyanmaya karşı gördüğüm rüya şöyle; babamın evine gitmişim evde kimse yok sanıyorum bir gürültü duydum. Bahçe kapısından 6 yaşlarında sevimli, şımarık bir oğlan çocuğu bana Ha bire bağırıyor, taş atıyor, zıplıyor. Sinirlendim üzerine gittim kaçtı. Geri dönüp tekrar sataşmaya çalıştı. Taş attım sonra uzaklaşırken içeri girdim. Sessizdi odaları dolaşırken banyonun kapısı aralıklıydı analık ve iki torunu 1,5 ve 3-yaşlarında iki oğlan çocuğunu yıkıyordu hepsi çıplaktı. İçeri girip “Sen ne milleti topluyorsun buraya zilli?” diye bağırdım. Üstüne çöküp boğazlarken uyandım. Bunun manası nedir öğrenmek istiyorum. Teşekkür. Saygılar.

  71. Rüyamda erkek çocuk 4,5 yaşlarında ve benim kapıma geliyor sanki hacda Mekke’de giyilmiş kıyafetleydi beyaz ve bir omuzu açık. Benimle evlenmek için ve kapımın yanında duruyor ve ben camdan bakıyorum, o daha küçük diye düşünüyorum. Kapıysa kapalı açmamıştım. Hayırlısı inşallah cevap bekliyorum. 1 sorum daha, arkadaşım beni rüyasında hamile olduğumu görüyor.

  72. Rüyamda ikiz çocuklarımın olduğunu daha sonra birinin uyandığını gördüm. Bu ne anlama geliyor, lütfen biri bana söylesin.

  73. Rüyamda benim kızımın öldüğünü ve onu sırtımda taşıdığımı gördüm. Hayırdır inşallah Allah’ım gecinden versin. Cevaplarsanız sevinirim.

  74. Rüyamda tanımadığım küçük kız çocuğunun doğum yapmış olduğu çocuğu parçalaması.

  75. Sabaha karşı rüyamda 7 yaşındaki kız çocuğum sözümü dinlemiyor, dışarıya bir yerlere gitmek istiyor ha bire, hatta evden kaçmaya çalışıyor. Annemi görüyorum o sıra annem, “Yeter, uğraşma deli edeceksin çocuğu “diyor. Tekrar peşine düşüyorum kızımın sonra gardırop çekmecesinden çakımı alıp kızımı yakalıyorum o ise hala huysuzluk yapıyor. Bir anda sanki cinnet geçirip avazım çıktığı kadar bağırıyorum ama bir şey yapmıyorum. O halde uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

  76. Rüyamda çok güzel bir bayanla evliymişim (bekarım şu an) fakat nasıl olduysa bir erkek çocuğumuz varmış.

  77. Merhaba, ben arkadaşımın gördüğü bir rüyayı yorumlamanızı isteyeceğim. Arkadaşım rüyasında torunu olan kız çocuğunu baştan aşağı kıllanmış olarak görmüş. Bana bunun anlamını yazar mısınız?

  78. Cemaat evi gibi bir yerdeyim sadece kızlar var, birde elinde asası olan 2 yaşlarında kıvırcık, siyah saçlı bir çocuk var. Ben ve birkaç arkadaşım çocuktan kurtulmak için plan yapıyoruz. Ancak ben korkup vaz geçiyorum ve çocuğun asası bende kalıyor plan gereği. Ve diğerlerinin çocuğu diri diri yakmış olduğunu öğreniyorum ve asayı ne yapacağımı bilemiyorum. Çocuk kutsal bir çocuk olduğu için ruhunun gelip beni cezalandırmasından korkuyorum ve panik oluyorum. Öldürenler ise çok rahat “Bir şey olmaz” diyorlar ve umursamıyorlar bile. Asayı bir şampuan şişesi içine saklıyorum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

  79. Rüyamda annemin küçük bir çocuğu sobanın başında ısıtır gibi yaparak, ayaklarını yanağını yaktığını gördüm. Pek yorum yapamadım.

  80. Merhaba, ben çok nadir rüya görürüm ve genelde gördüğüm rüyalar çıkar! Bu gece iskeleden bir yolcu gemisi ayrılırken koşa koşa bir çocuk geldi ve ben de “Bin hemen” dedim. Çocuk tam bineceği sırada gemi iskeleden ayrıldı ve denize düştü. Ben de bunu görür görmez suya atladım ve çocuktan önce dibe düşüp çocuğu kucaklayıp sudan çıkardım. Çocuk da bana gözlerini büyükçe açarak teşekkür edercesine baktı. Cebimdeki telefonumun ıslandığını görmeme rağmen hiç üzgün hissetmedim kendim, aksine çocuğu kurtardığım için çok mutluydum. Bunun yorumu nedir acaba? Şimdiden teşekkür ederim. 🙂

  81. 9 yaşındaki kızımı kırmızı bir araç içerisinde kırmızı bir kıyafetle kucağımda, öpüp seviyorum bebek haliyle ve çok mutluyuz. Oğlum ve eşim de yanımda. Yorumlarsanız sevinirim.

  82. Merhaba, rüyamda sürekli 8 aylık olan kızımın yürüdüğünü görüyorum… Hayır, olur inşallah. Cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  83. Rüyamda kendi genç çocuğumu yaşı küçülmüş halde gördüm ve hiç konuşmuyor. Torunumun elinden tutmuş ve sessiz, hiç konuşmuyor. Açıklayabilir misiniz?

  84. Daha yeni evliyim. Eşim rüyasında erkek çocuğunu ayaklarıyla sallarken görmüş. Açıklamasını yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

  85. Bir kız çocuğu var yanımda dışarıdayız. Muhtemelen çocuk 2 yaşındaki kendi yeğenim tam hatırlayamıyorum. Annesi yok, çok küçükken gitmiş. Çocuk annesini istiyor sürekli onu sayıklıyor. Kız çocuğunun üst dişleri yok. Bu arada ben de sürekli ona sarılıp öpüyorum ve aşırı derecede üzülüp ağlıyorum. Bunun anlamı nedir? Cevap yazarsanız sevinirim.

  86. Akraba ve arkadaşlarım çocuğum olduğunu sık sık görüyor. Yorumlayabilir misiniz?

  87. Evli ve 1 yaşında oğlu olan arkadaşımın rüyamda bir de kızı olduğunu görüyorum. Meğer ikiz bebekleri varmış… Birde ben evleneli 1 sene olmadı. Rüyamda tekrar evlenecekmişim aynı kişiyle. Hazırlıklar yapıyoruz, gelinliği üstüme giyip giymediğimi tam hatırlamıyorum ama kilo aldım, gelinlik nasıl olacak tekrar diye düşünüyordum.

  88. Ben evli değilim. Rüyamda annem, amcam ve 2-3 yaşlarında bir kız çocuğuyla yemek masasındayız. Bir nişan merasimi için herkes dışarı çıkacak, ben de diyorum ki “Ben kızımla kalayım, gelmeyeyim.” Kız çocuğu benimmiş ve babası da masada bizimle oturan amcammış. Sonra bu kız çocuğuna kucağımda yemek yediriyorum.

  89. Ben evli değilim fakat rüyamda 2 tane erkek çocuğum olmuştu. Biri 9, diğeri 10 yaşında ve gerçek hayatta sevdiğim kişiden olmuş bu çocuklar ve rüyamda sevdiğim kişiyle evliyiz. Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.

  90. Saat 11 civarı gördüm. Annemin bir bebeği oluyor, ismi deniz daha sonra bir düğüne gidiyoruz. Bebek benim kucağımda ağlıyor, sakinleştiriyorum. Daha sonra aynı anda bana görücü geliyor. Çocuk sevdiğim kişi olmasına rağmen sırf ailesinden dolayı reddediyorum. Yorumlarsanız sevinirim?

  91. Merhaba, ben rüyamda sevdiğim bir kadının çocuğunu görüyorum. Ben yatakta uyku halindeyken birden odaya girdi ve ben korktum ama sonra çocuk benim yanıma geldi. “Neden artık beni sevmiyorsun, neredesin?” gibi sorular sormaya başladı. Bu neye işarettir?

  92. Ben evliyim ve henüz çocuğum yok. Rüyamda çok çirkin bir erkek çocuğum olduğunu gördüm. Çocuğun galiba altını giydiriyordum bu sırada.

  93. Rüyamda büyük oğlumun daha 1 yaşında olduğunu gördüm, doğum gününü kutluyorduk. Onu o kadar çok seviyordum ki, korkuyordum, gözümden koruyordum. Yüksek bir yerde oturuyorduk sonra kalabalık bir yerde pasta kesiyoruz.

  94. Bir alışveriş merkezindeyim. Yürüyen merdivenlerin başındayım, elimde bisiklet. Merdivenler o kadar dar ki birine bağırıyorum “Bu bisikletle inemem. Ne olur alin bisikleti. Korkuyorum” diye yalvarıyorum. O ara bisiklet kayboluyor ve önce bir erkek çocuk merdivenlerden aşağı düşüp ölüyor. Daha sonra bir kız çocuğu tam düşeceği dakika tutuyorum. Kıvırcık saçlı, esmer bir kız. Ben onu tutuyorum ama o arada başka bir erkek çocuğu daha düşüyor. Nasıl kahroluyorum, kendimi yerlere vuruyorum tutamadım diye. Sonra birden evde elimde telefon, evde ailemle evin eşyasını topluyoruz görmeye başladım. Çok karışıktı ama çok etkisinde kaldım. Bu arada 3 yıldır evliyim ama çocuğumuz yok, istiyoruz ama olmuyor. Çok sıkıntıya girdim lütfen cevap yazın. Teşekkür ederim.

  95. Merhaba, annem rüyasında yetişkin kızını çocuk olarak görmüş ve uçurumdan düştüğünü aradan zaman geçtikten sonra yerden aldığını aldığında bembeyaz bir şekilde almış ev olmadığı kadar kalabalıkmış ve ekmek ile tavayı silip o ekmeği komşuya verdiğini görmüş. Bu rüya neye işaret eder?

  96. Rüyamda kavgalı olduğum bir arkadaşımın çocuğunu sevdiğimi gördüm. Yanıtlarsanız sevinirim.

  97. Rüyamda 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu sarılıp sürekli öpüyor. İhram içindeki babası onu çağırıyor ama o beni almadan gitmeyeceğini söylüyor.

  98. Temiz suda kucağımda bir erkek çocuğunu suya daldırıp daldırıp çıkarıyor onu adeta yıkıyor temizliyorum.

  99. Rüyamda bir kız çocuğu bana ekmek veriyordu, ben de yedim ve bana “Ekmek çok lezzetlidir” diyordu. Annesi daha önce bu kelimeyi hiç duymadığını ve ilk defa söylediğini dedi ve yanan bir sobaya yüzünü yaklaştırdı. Ben de “Dikkat edin, çocuğun yüzü yanacak” diyordum ama sobaya yüzünü sürdü ve yanmadı. (Bu rüyayı öğlen vaktinde gördüm.)

  100. Rüyamda arkadaşımın çocuğunun boğazına ekmek kaçıyor, ben elimi sokup çıkartıyorum çocuk önce çırpınıyor ve daha sonra kendine geliyor. Bu neye çıkar acaba?

  101. (Bebek eski eşimden) yorumlarsanız sevinirim. Bebek rüyalarını çok sık görüyorum.

  102. ((Uyandığımda saat 5.23tü çok etkilendim bu rüyadan. Biliyorum çok uzun yazdım ama yorumlarsanız çok sevinirim.)) Rüyamda sanki bir plaza restoranında garsonluk yapıyorum. Bir masayla bayağı ilgileniyorum. Masada 3 erkek, bir kadın oturuyor. Erkeklerden 2 si dizi oyuncusu. Masadan kalkarken 700 liraya yakın bahşiş veriyorlar. Ben de o anda çok şükür paramız oldu diye düşünüyorum. Ondan sonra bir bakıyorum evin salonuymuş orası. Müşteri değilmiş de misafirmiş güya. Sonra bana disko-bara gitmeyi teklif ediyorlar. Ben de gelemeyeceğimi dedemle teyzemin kocasının misafir geldiğini onlarla ilgilenmem gerektiğini söyleyerek reddediyorum. Sonra mutfağa geçiyorum bir şeyler yemek için. Sonra dışarı çıkıyorum bir bakıyorum, bir üniversite kampüsü içerisindeyim konser gibi bir şey var. Sahnenin önünde bir kadın görüyorum, kucağında bir erkek çocukla çok yorgun gibiydi. Ben de gidip kadına “Verin biraz da ben kucağımda taşıyayım” dedim. “Siz yorgun gözüküyorsunuz” dedi. Çocuğu bir kucağıma alıyorum çok ağır olduğunu fark ediyorum. Çok zorlanıyorum taşırken hem ağır, hem de kucağıma sığmıyor. Annesinin gittiğini görüyorum yanına gidip “Buyurun çocuğunuz” diyorum. “Biraz daha sende kalsın” diyor ve gidiyor. Ben de merdiveni görüp merdivenden çıkıyorum. “Gidip bir yerde oturup dinleneyim” diyorum. Bu arada bunlar olurken çocuk hep beni ne kadar sevdiğini ve kendisiyle ilgilenmemden ne kadar memnun olduğunu söylüyordu. Ben de bir koltukta oturduktan sonra merdivenlerden aşağı inerken arkadan bir ses duyuyorum. Bir bakıyorum, bir çocuğu sedyeye koyuyorlar sonra kucağıma bakıyorum çocuk yok. Merdivenden genç bir çocuk iniyor ve bana çocuğun yere düşüp kafasını yere çarptığını ve beynine kan gitmediğini ama yeniden bunu sağladıklarını anlattı. Ben de tam merdiven koşarak çıkıp çocuğu almaya gidecektim, sırtımda leş gibi ağır bir çanta belirdi, beni çok yavaşlattı. Çocuğu ambulansa koydular ama yetişmek için çok büyük emek sarf ettim, bağırdım, çağırdım ama duymadılar ve gitti.

  103. Eşim rüyasında küçük bir kız çocuğunun yeni yürümeye başlayan, kapıdan içeri girerek kendisine doğru gelip kucağına oturduğunu görmüş. Kız daha doğru dürüst konuşmaya başlamamış henüz, yani 1-2 yaşları arasında.

  104. Yeni doğmuş bir bebeğin 4 aylıkken oturduğunu sonra gayet güzel yürüdüğünü gördüm. Ablam yanımdaydı. Çocuk bir yakınımındı kimin belli değil kız çocuğu ve hayretle izledik. Altında bezi ile yürüyordu. Çok mutluyduk.

  105. Ablamın kızının bebeğine yardımcısı çocuğa bakan kadına “Bebeğe şarap ver” diyorum. Bebeğin annesiyle yeğenimle yani dudak dudağa öpüşüyoruz.

  106. Beni dolandıran bir kadının erkek çocuğu güldüğünü, çok sevdim onu fakat hep sırtım dönük duruyorum sanki bir şeyden korunuyorum.

  107. Bu aralar rüyamda 5 yaşlarında erkek çocuk görüyorum ama rüyamda “Benim çocuğum yok” diyorum ama çocuk bana hep “Anne” diyor. Hiç kız çocuk görmüyorum. Ben evliyim ama çocuğum yok. Cevaplarsanız çok sevinirim.

  108. Erkek çocuğumun tecavüze uğradığını gördüm yakalamak için çok çaba sarf ettim sapığı ama yakalayamadım.

  109. Rüyamda ben başka bir araba içindeyken 3-4 yaşında bir çocuğun bir arabanın altında kalmak üzere olduğunu görüp yardım istiyorum. Eşim çocuğu arabanın altından çekip kurtarıyor.

  110. Ben daha 16 yaşındayım. Rüyamda sarışın erkek annesi olduğumu gördüm anlamı nedir acaba? Not: Bebeğin kafası çok büyüktü bebek olmasına rağmen.

  111. Rüyamda sanırım doğumevi gibi bir kuruluşta çalışıyormuşum. Bebekler doğuyormuş ailelerine teslim ediyormuşum. Aynı şekilde yine bir çocuk doğmuş ama annesi sahip çıkmamış o da yetmezmiş gibi kaçmış, kadın çok varlıklı bir kadınmış. Kadının numarasını bulup aramışım onu ikna etmeye çalışıyormuşum. Bazen ağlıyormuş bazen yok istemiyorum diyormuş. Çocuk ağlaya ağlaya perişan olmuş ben de bu çok üzülmüşüm bu duruma. Hayır olur inşallah cevap yazarsanız sevinirim, teşekkürler.

  112. Bu rüyayı sabah saat 8 civarı gördüm. Rüyamda ikiz erkek çocuklardan biri kanala düşüp boğuluyordu. Yorumlarsanız sevinirim.

  113. 4 yaşında kız çocuğum var memleketimizdeki denize gitmişiz. Kızımın berrak mavi içi çok temiz hatta şuan ki denizden daha da temiz denize düştüğünü ve denize düşer düşmez fark edip arkasından kimse atlamadı babası bile ama ben hemen atlayıp çıkardığımı biraz su yutmuş olduğunu biraz zorlandığını zor nefes aldığını kurtulduğunu denizden çıkardığımı gördüm.

  114. Rüyada öteki dünyayı, ölen oğlumu ve cenneti ve de cehennemi gördüm sizce bu nedir?

  115. Eşim hamile erkek çocuk bekliyoruz, bende rüyamda gördüm eşim doğum sancıları çekiyor hastaneye götürüyorum eşimi dışarı çıkıyorum geri geldiğimde 3 tane erkek çocuk 1 tanesi eşimin kucağında 1 tanesi ayağının ucunda 1 tanesi de yanında doktor diyor eşiniz yediz doğuracak hepsi de bir birine benziyordu ve sonra uyandım.

  116. Rüyamda nerden aldığımı görmedim ama bir lokantanın kapısından girerken kucağımda üstü kirli yani sokak çocuğu olduğunu tahmin ediyorum. 2-3 yaslarında bir kız çocuğunu gördüm zayıf değildi yani yanakları al al’dı. Babam önden gitti oturdu masaya ben tam girerken lokantanın sahibi babama ya bit falan olmasın İsmail gibi şeyler söyledi. Babamda ya o bize bağlı değil dedi. Ben bir şey söylemeden geçtim babamın yanına. Çocuğu oturttum yanımdaki sandalyeye lokantanın sahibi de masamıza oturdu babamla sohbet ediyorlardı. Ne olduğunu hatırlamıyorum tam sonra rüya boyunca çocuğu bir dizimde görüyordum. Bir sandalyede masamıza köy börekleri geldi domates cay hem onu yediriyordum hem kendim yiyordum. Ben çay içiyordum ona Cola doldurmuştum. Uyandığımda rüyamda börek yediğim parmaklarımı hâlâ aynı tutuyordum. Hayırdır inşallah cevabinizi bekliyorum yazarsanız çok sevinirim.

  117. Selam. Bende simsiyah gölge gibi şekli erkek çocuğu biraz büyük arkasını dönmüş bize küsmüş. Eşimle ben üçüncü çocuğum ama siz beni istemiyorsunuz bende gideceğim diye söylüyor ama arkası dönük simsiyah, gittiği yolda siyah ben ağlıyorum gitme diyorum gidiyor yetişemiyorum o siyah yola. Ne anlama geliyor ağlayarak uyandım küstü gitti diye iki tane de çocuğum var normalde.

  118. Merhaba. Ben bekârım rüyamda kısa bir süre önce ayrıldığım eski sevgilimden bir kız çocuğum olduğunu 7 yaşında esmer bir kızdı ben hapishaneden çıkmışım kızımı başkası büyütmüş çıkınca da eski sevgilimi arıyorum ve 7 yaşında bir kızımız olduğunu söylüyorum o ise başka biriyle 7 yıldır evliymiş. 2 gün önce ise güzel bir erkek çocuğu bana doğru koşuyor tam kucaklayacakken uyandım.. Tüm bunların anlamı ne olabilir yorumlar mısınız?

  119. Rüyamda bir çocuk gördüm havuzdayız, çocuk bana dikleniyor küfür etti arkadaşım geldi çocuğu aldı.

  120. Eşim hamile… Rüyamda çocuğumuz doğmuş yatağın üzerinde çocuğumu sevip kokladığımı gördüm ve bir sevinç bir mutluluk kapladı. Rüyam neye delalettir?

  121. Rüyamda iki yaşlarında bir erkek çocuk ölüsünü rahmetli dedem kefenleyeyim diyor. Sonra uyandım. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  122. Bir arkadaşımı gördüm rüyamda biz hastaneye görmeye gidiyormuşuz bir oğlu olmuş adı Ömer. Ne anlama geliyor acaba?

  123. Bir arkadaşımı gördüm rüyamda. Biz hastaneye görmeye gidiyormuşuz bir oğlu olmuş adi Ömer. Ne anlamına geliyor acaba?

  124. Bana ihanet eden sevdiğim kızın kucağında bir bebekle gelip ağlayarak beni affet bebeğime sarılayım demesi ve ağlaması ne anlama gelir? Lütfen acil!

  125. Sahurdan sonra gördüm arkadaşımın çocuğu sel olmuş bir dereye doğru koşuyor ve suyun içerisine girip kayboluyor daha sonra derenin suyu çekiliyor bizde aramaya başlıyoruz ve derenin içeresinde devamlı çatal buluyorum..

     

  126. Rüyamda babamın başka bir kadından çocuğu vardı ve o kadın annemi hep üzüyordu babaannemi evden atmıştı ve beni dövmeye çalışıyordu o bebeğin adı sevgili kuzenimin adı olan Ebubekir idi.

  127. Rüyamda çocuğun köpeğin sırtına bindiğini ve kaçtıklarını gördüm. Herkes kaçıyordu bende köpeğe kıyamıyorum ve çağırıyorum çocuğu alıyorum köpekte yanımda kaçıyoruz.

  128. Rüyada ablamın bir çocuğu var henüz çok küçük, ev gibi bir yerden yürüyerek çıktığını görüyorum. Ablam bak derken ben bir yokuştan aşağı doğru koşuyorum çocuğun pesinden. Ama ben yetişmeden çocuk bulanık bir nehire düşüyor. Peşinden atlıyorum tutuğumu zannediyorum ama baktığımda, çocuğu bulmuyorum. Suyun içinde çocuğu arıyorum ama suda ilerlediğini tahmin ediyorum. Ablama işaret veriyorum bulamadığımı. Su bulanık olduğu için dibini göremiyorum. Sonradan üzüntü içerisinde ablamla ilgilenmeye çalışıyorum ama çocuğun kaybı beni çok üzüyor.

  129. Rüyamda, memleketten tanıdığım, yılardır görmediğim hiç evlenmemiş 60 yaşlarındaki bir kadının sesini duyuyorum. Adıyla hitap ediyorum küçük bir çocuğu varmış bende seviniyorum onunla ilgileniyor, oynuyorum. Toza ve çamura bulandırarak oynuyorum annesine çocuğun bu ortamlara da alışması gerektiği gibi laflar ediyorum o ara bir şeyler oluyor o ortamdan uzaklaşıyoruz çocuğun bir yakınımla oynadığını zannederken yanımızda olmadığını anlıyoruz annesi benden hesap sorarken çok geçmeden çocuğu yine toza çamura bulanmış bir şekilde buluyoruz. Şimdiden teşekkürler.

  130. Bu rüyayı akşam gördüm. Bir tanıdığım çocuk seviyorum onu işte sonra annemleydik bana makarna yaptı sonra ortadan kayboldu. Ben makarnayı yiyince de bir yere saklanmış korkuttu sonra şaka yaptım dedi sarıldı oturduk koltuğa sonra bir sure zarfı geçti bir baktım çocuk yok sonra dışarıdan sesler gel kuzenleriyle birlikte geldiler sonra kuzenleri gitti beraberdik evde sonrada rüya bitti. Lütfen bu rüyayı yorumlar mısınız?

  131. Hayırlı geceler. Rüyamda ergenlik çağına yaklaşmış bir çingene erkek çocukla konuşuyor onun elinde bana ait bir nesne var onu almaya çalışıyorum fakat o vermek istemiyor sonra alıp almadığımı hatırlamıyorum. Bu rüyamı yorumlarsanız memnun olurum. Hayırlı geceler.

  132. Rüyamda deniz isimli çocuğun bana genel müdür olmana 1 hafta kala öleceksin demesi ne anlama gelir?

  133. Rüyamda bir erkek çocuğu 2,3 yaşlarında, biz eşimle odadayız çocukta elinde yasıkla bize doğru geliyordu. Yastığı bıraktı gidecekken bana baktı aynı benim küçüklüğüm gibi eşime diyorum ki "bak bu bizim çocuğumuz" diye çocuğu aldım kocağıma nasıl sarılıyorum, seviyorum, üzerinde de krem renkte bir içlik vardı. Birgün öncede evin halısını kurt basmış meyve kurtlarından büyüklü küçüklü sonra babamın kafasında görüyorum o kurtlardan 3-4 tane. Hayırlısı olsun inşallah yorumlarsanız çok sevinirim.

  134. Rüyamda karlar içinde bir anne çoçuğuna "şurada kal ben gelcem" diyordu. Sonra kadın biraz gittiğinde çocuk çok hızlı bir şekilde koşup annesinin yanına gidiyordu. Bu birkaç kez tekrar etti ve sonunda annesi ile beraber gitti. Çocuk 3 yaşlarındaydı…

  135. Rüyamda sabah gün ışımaya yakın yolda yürürken küçük bir çocuğun 5 yaşlarında koşturarak geldiğini gördüm ve nereye gittiğini sordum. Bana camiye gidiyorum dedi bende bir çocuğa birde kendime baktım utandım. Küçük çocuk namaza gidiyor bense gitmiyorum diye. Bunu açıklar mısınız? Hikmeti nedir?

  136. Bir kalabalık toplanmış. Ben topluma yaklaştığımda küçük bir bebeği soğuk su ile yıkadıklarını görüyorum. Çocuğa acıyorum üzülüyorum. Topluluğu kınıyorum ve kızıyorum. Çocuğu yıkayan adamın elinden su fıskiyesini alıyorum. Suyu biraz fazla açıyorum. Soğuktan uyuşmuş bebek irkiliyor ve hareketleniyor. Ben çocuk daha fazla üşümemesi için çocuğun vücudunu ve sırtını yıkayıp çocuğu kuruluyorum.

  137. Rüyamda kapıya bırakılmış hasta bir erkek çocuk buldum. Not vardı birde üstünde bir tek sen bakabilirsin yazıyordu. Ne yapacağımı şaşırmıştım. Yorumlamanızı rica ediyorum.

  138. Merhabalar. Ben bekâr bir erkeğim. Halamın oğlu rüyasında benim kucağımda çok güzel bir erkek çocuğu olduğunu görmüş. Benimle konuşmuş ancak cevap vermemiş sadece çocuğa ve güzelliğine bakmışım. Rüyayı yorumlayabilirseniz sevinirim. İyi günler.

  139. Ablamın 5 yaşındaki kızı arabamın arka koltuğunda uyuyordu. Arka kapıya hafifçe motosiklet vurdu bakmaya gittiğimde gitmişti. Adresini bilen bir amcadan adresini almaya gittiğimde kümesin içinde garip bir tavşan ve fazlasıyla civciv vardı. Civcivlerden birisi ölüydü. O ara ben panikle kız yeğenime bakmaya gittim hâlâ arabada uyuyordu. Tam olarak rüyam bu bana yardımcı olur musunuz?

  140. Rüyamda evin yıkıldığını ve eşimin ve çocuklarının yıkıntının altında kaldığını ya da öldüklerini daha sonra bir kız bir erkek çocuk bulup sahiplendiğimi gördüm. Eşimin ölümünden dolayı çok ağlamak. 

  141. Sabah saatlerinde iki küçük torunumu gezdirirken bir vitrin önünde onlara küçük güzel ceketler görüyorum ve eşime de göstermek isterken esim meğer hamileymiş bir erkek çocuğumun olduğu müjdesini alıyorum.

  142. Rüyamda basamaklı bir yerden iniyoruz üstümüz kapalı 2 kişiyiz diğer kişiyi hatırlamıyorum kim olduğunu bilmiyorum neyse iniyoruz aşağıya doğru önümüze 2 yada 3 yaşlarında erkek çocuğu çıktı.Yalnız yüzüne ve kere benzer birşeyle kapatmıştı çocuğu yakalamaya çalıştık ama çocuk sanki bizimle dalda geçiyormuş gibiydi devamlı gülüyordu tam yakalayacağımızı anlayınca tıpkı bir hayalet gibi içimizden geçti ve gitti bende besmele çekerek uyandım. Cevabını acil yollarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

  143. Rüyada 2 tane yüzük gördüm. Biri tek büyük taşlı yüzük, diğeri beş taşlı parmağımdaydı. Kaldırımda oturan 3 ve 4 çocuk gördüm üstleri biraz kirliydi. Bir kız çocuğu ayakta benim önümde duruyordu diğerleri oturuyordu. Sanırım 2 kız bir erkek parmağındaki yüzüğü annem çok beğendi kardeşlerim de çok beğendi dedi, mutlulardı. Acaba ne anlama geliyor?

  144. Evli cocuklu bir bayanim sabaha karsi gormus oldugum ruya : yere comelmis oturur vaziyetteyim kucagim yatan ciplak bir cocuk kalkip hoplaya ziplaya az ileri gidiyor ardindan birtane ve birtane daha (bu sekilde 3 cocuk cinsiyetlerini bilmiyorum ) az ilerde birlikte oynayip egleniyolar nedir anlami simdiden tskler

  145. rüyada evlilik dışı bir erkek çocuğumun olduğunu gördüm ama 7 yaşlarında falandı.Ben ailemin evine getiriyorum bu çocuğu.Sevdiğim bir adamdan oluyor ama bu çocuk ve biz evlenmeye karar veriyoruz ben onun annesiyle aynı yerde oturuyorum ama kadın sadece gülüyordu benimle konuşmaya çekiniyordu.Ben ise nasıl evli olmadan çocuğum olur diye kendimi pişman olmuş hissediyordum.Böyleydi yorumlarsanız sevinirim.Bu arada ben bekarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir