Rüyada Çocuklar Görmek

Ayrıca bkz: Küçük Çocuklar, Bebek Emzirmek

Rüyada görülen çocuklar, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.

Rüyada hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun sağlıklı olacağı anlamına gelir. Ama bu rüya, başka sorunların habercisi de olabilir.

Çocuklar

“Rüyada Çocuklar Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyada erkek çocuğu dövmek diye bakıyorum ama sadece bir iki kelimeyle yazılmış. Daha açıklık getirerek yorumlarınızı yapsanız, daha sevindirici olur. Teşekkürler.

  2. Çocuklarımın ufaklık hallerini görüyorum. İkisini de bir beşiğe yatırıyorum, yemek yediriyorum.

  3. Kızım rüyasında karışıklıklar görmüş. Ailece herkes bir yere giderken ben ve en küçük kardeşi evde kalmışız. Küçük kardeşini de sonra yanlarına almışlar ama altını ıslatmış kardeşi. Onun altını değiştirmişler. Ben kedi kovalarken kedi ona zıplamış sonra bir odada 3 küçük çocuk varmış. Biz himaye edecekmişiz kimsesizlermiş. Sonra kızım gelmiş. “Oh annem iyi ki geldin” demişiz. Kızım uzakta okuyor. Bu yüzden sevinmişim. Bunlar ne anlama geliyor? Kızım biraz ürkmüş.

  4. Şehit çocuklar kahve içiyor ve ben de fincanlarını topluyorum. Bir tanesi konuşuyor, kahvesi bitmediği için “Ben içeceğim” diyor. Korkarak onun fincanına dokunmadan odadan ayrılıyorum.

  5. Rüyamda evime bir sürü çocuk misafirliğe gelmiş ama haberim olmadan. Eve geldiğimde işyerinde ki çalışan birisi (önemli pozisyonda) bu çocukları getirmiş. Her birisi sevinçle oynuyordu. Yemek yatacak yer ayarladım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir