Rüyada Çorba Görmek

Ayrıca bkz: Ekşili Çorba, Bulamaç Çorbası

Rüyada kişinin sevdiği ve beğenerek yediği çorba, bahtın açılmasına, rızık yollarının kolaylaşmasına işarettir. Yazın sıcak, kışın soğuk çorba içmek üzüntüye; sığır etli çorba, hayır ve iyilik ehli birine; koyun etli çorba, şeref ve izzetli hayata; kuş etiyle bişirilen çorba, memuriyete yahut devletten gelecek ihsana, arzu ve isteğin yerine gelmesine delalet eder.

Rüyada çorba içmek maaşınızın artacağına, kendi işiniz varsa onun gelişeceğine işarettir. Rahat ve uyumlu bir hayatınız olacak demektir. Çorba içmek maaşınızın zamlanacağına, kendi işinizi yapıyorsanız onun büyüyeceğine işarettir. Rahat ve mutlu bir hayatınız olacak. Rüyada içilen çorba eğer temiz ve güzel ise kısmettir. Rengi kirli veya sarı ise hastalığa yorulur.

Rüyada çorba görmek, bugünlerde işlerinizin çok karışık ve içinden çıkılmaz bir halde olduğuna delalet eder. Çorba içtiğini görmek karışık bir iş içinde olduğunuza; çorbayı içerken üzerine düştüğünü görmek, çok kötü bir durumla karşılaşacağınıza; çorba pişirdiğinizi görmek, işleriniz hakkında bazı kötü şeyler düşündüğünüze; başka birine çorba ikram ettiğinizi görmek, başkaları tarafından işlerinizin karıştırıldığına delalet eder.

Çorba

“Rüyada Çorba Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Tuvalet ihtiyacının giderildiği bir leğenden çorba içtiğimi gördüm. O an leğen temiz ama aslında tuvalet ihtiyacında kullanıldığını biliyorum. Bunun ne anlama geldiğini öğrenebilir miyim?

  2. Merhaba ben rüyamda: Başkası eliyle çorba içiriyordu ve aynı kişinin yarama merhem sürmesi. Nasıl yorumlanır acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir