Rüyada Çökme Görmek

Ayrıca bkz:  Harap, Yer Yarılması / Çökmesi

Rüyada çökmek görmek, rüyayı gören kişinin hayatında değişiklik meydana geleceğine delalet eder. Bu değişiklikler genellikle iyi yönde gelişmektedir. Rüya sahibinin hayatında olabilecek tehlikelerden uzakta olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada çökmek görmek ne demek: Rüyayı gören kimse dünyada ve ahirette hayırlı işler ile karşılaşacağına delalet eder. Rüya sahibinin sadece kendisinin değil ailesi içinde hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin ailesi üzerinde dolaşan kara bulutların kısa bir zamanda dağılacağına işarettir. 

Rüyada Ev Çökmesi Görmek

Rüyada ev çökmesi görmek, hayatının alt üst olacak şekilde yorumlanmaktadır. Kendini artık güvende hissetmemeye veya çevresindeki birisinden hainlik göreceği anlamına da gelmektedir. Rüya sahibinin kalbinin kırılmasına, işini kaybetmesine, başınızın ağrıyacağı olayları yaşamınıza veya gözyaşı dökeceğiniz sıkıntılara gireceğiniz şekilde de yorumlanmaktadır. 

Rüyada Toprak Çökmesi Görmek

Rüyada toprak çökmesi görmek, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı kötü ve zorlu günlere delalet eder. Yakın zamanda art arda alacağı kötü haberlere de yorumlanmaktadır. Sevdiği kişinin başına gelebilecek hastalık veya kaza haberinin duyacağı anlamına gelmektedir. Yaşayacağı zor ve sıkıntılı günlerin kendisinde kalıcı hasarlar ve hastalıklar bırakacağı anlamına da gelmektedir. İstenmeyen sorunlarla karşı karşıya kalacağına ve bu sorunlarla baş edemeyeceği anlamındadır

Rüyada toprak çökmesi görmek ne demek: Bu rüyanın genel anlamlarına bakıldığında hep kötüye yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören kimsenin çevresine ve kendisine daha hassas bir şekilde davranması gerekmektedir. 

Rüyada Çatı Çökmesi Görmek

Rüyada çatı çökmesi görmek, iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. İlk olarak rüya sahibini zor duruma sokan her şeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder. Rüya sahibinin yaşadığı maddi bir sıkıntıyı en yakın zamanda çözülebileceği anlamına gelmektedir. Hayatınızda en kısa zamanda değişiklikler yapacağınız anlamına da gelmektedir. Bu yaptığınız değişikliğiniz hayatınızı daha kaliteli yaşayacağınız anlamına da gelmektedir. İnsanların takdirini kazanarak rüya sahibinin yaşayacağı şöhrete delalet eder.

Rüyada çatı çökmesi görmek ne demek, bu rüyanın diğer anlamı ise geleceği için emek sarf edeceği anlamına gelmektedir. Gösterdiği bu emek doğrultusunda büyük başarılar elde edeceği anlamı da taşımaktadır. 

Rüyada Tavanın Çökmek Üzere Olduğunu Görmek

Rüyada tavanın çökmek üzere olduğunu görmek, rüya sahibinin kendisini zor duruma sokacak her şeyden kısa zaman içerisinde bir bir kurtulacağı anlamına gelmektedir. Sıkıntılarını en yakın zamanda ortadan kaldıracağına ve sorunlarını çözüme kavuşturacağı anlamı taşımaktadır. Yakın zamanda kişinin oturmuş ve kurulu bir düzen kuracağına delalet eder.

Bu rüya, rüya sahibinin yeni arkadaşlıklar edineceği şekilde de yorumlanmaktadır. Yaptığınız bu yeni arkadaşlıklar iyi niyetli temiz insanlar anlamındadır. Bu insanlarla ömürlük dostluklar yaşayacağınıza, bir araya sık sık geleceğinize ve güzel anılar biriktireceğiniz anlamına gelmektedir. 

Rüyada Çökmek Üzere Olan Bina Görmek

Rüyada çökmek üzere olan bina görmek, bina sahibine göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Eğer rüya sahibi çökmek üzere gördüğü binanın kendisine ait olduğunu veya o binada kendisi yaşadığını görürse, kötü anlama geldiğine delalet etmektedir. Rüya sahibinin yakın günlerde zor günler geçireceğine, acı çekeceğine, üzülmeye ve sorunlarının artmasına delalet eder. Bu anlamı dışında sıkıntılara göğüs gereceği anlamına da gelmektedir. Uzun zamanlardan beridir özlem duyduğu yüksek mertebeye, kazandığı dolgun maaşa ve çabaların sonunda ulaştığı beceriye delalet eder. 

Rüyada görülen çökmek üzere olan bina başkasına ait ya da herhangi bir bina ise farklı şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi eğer bekar ise dengi olmayan birisi evleneceği anlamına gelmektedir. Yaptığı bu evliliği baştan sona mutsuz geçeceğine ve sorunlu bir yaşama delalettir. Rüya sahibi eğer evli ise iç huzurundan yoksun yaşayacağı ve uzunca bir süre moralsiz hissedeceği anlamı taşımaktadır.

Rüyada binanın çöktüğünü görmek, iş hayatında ise arkadaşları ile problemler yaşayacağına ve mevkiinin azalacağına anlamındadır. İş ve evlilik hayatında yaşayacağı bu olumsuzluklar yavaş yavaş sosyal yaşantısını da olumsuz yönde etkilemektedir.

Çökmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir