Rüyada Çöl Görmek

Bakınız; Sahra.

Rüyada ne şekilde olursa olsun çöl görmek çok hayırlıdır. Her konuda çözüm, mutluluk ve gelişme işaretidir.

Rüyada çöl görmek her sorunun çözüleceğine, mutluluk ve gelişmeye işaret eder.

Rüyada ıssız bir çölde yürümek, fakirliğin işaretidir. Mal kaybına uğrayabilirsiniz. Fevkalade büyük para ve servettir. Çölün büyüklüğüne göre servetin miktarı belli olur.

Rüyada çöl görmek ne demek yalnızlığa işarettir. Rüyada ucu bucağı görünmeyen bir çölde yalnız başına kaldığını görmek, ailenizden uzaklaşıp tek başına yaşamayı istediğinize delalet eder. 

Rüyada çölde bir deve üzerinde seyahat ettiğinizi görmek, geleceğinizin garanti altında olmadığına, sonunun nasıl biteceğini bilmediğiniz istirapli bir hayat süreceğinize işarettir.

Rüyada çölde kervanla seyahat etmekte olduğunu ve su kalmadığı için, susuzluktan bitkin bir halde su bulmaya çalıştığını görmek, işsiz olduğunuza ve geçim sıkıntısı çektiğinize ve para kazanmak için birçok yere başvurup çareler aradığınıza delalet eder. 

Rüyada çölde bir suya rastlayıp kanarak su içtiğini görmek para kazanacak bir işe girdiğinize ve sıkıntınızın kalmadığına delalet eder. Bu rüya manevi şekilde gönül sıkıntılarınız olduğuna da yorumlanır. Bu takdirde çölde suya kavuştuğunuzu görmeniz bu iç sıkıntılarınızdan da kurtulacağınıza işarettir. 

Rüyada çöl görmek ne demek sakin bir hayata delalet eder. Rüyada bir çölde yalnız başına yürüdüğünü görmek, sakin ve sessiz bir hayatı sevdiğinize; çölde kaybolduğunu görmek, geleceğinizden kaygı duyduğunuza; çölde birkaç arkadaşınızla bulunduğunuzu görmek, arkadaşlarınız tarafından sevildiğinize; çölde bir deve üzerinde gittiğinizi görmek, sıkıntı içinde olduğuna işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada çölde olduğunu gören kimsenin kendi başına yaşamaktan memnun olduğuna işarettir. Fakirliğe işarettir. Mal kaybına uğrayabilirsiniz.

Çöl

“Rüyada Çöl Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda gayet güzel bir çöl gördüm… Gidiyorken yanıma çok ünlü bir adam geldi. Yalnız çölde değil sanki çizgi çekilmiş çölden ayrılmış bir alanda yürüdüğümü gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir