Rüyada Çöp Görmek

Rüyada çöp görmek, bayağı işler yapan kimse için hayra; yoksul için zenginliğe, zenginler için yöneticiliğe, mal ve eşya çokluğuna işaret eder. Çöp, herkes için izzet ve şerefe delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Çöplük, Toz)

Rüyada çöp görmek ne demek iş hayatında başarısızlığa ve adınızın bazı kötü olaylara karışacağına işarettir. Kadınlar için bu rüya, aşk hayatında sıkıntı demektir.

Rüyada çöp görmek anlamı, iş hayatında başarısızlığa ve birtakım skandallara işarettir. Erkekler için bu rüya, günlük hayatında yaşanacak sorunlara işaret eder. Kişinin sabretmesini, çünkü onu bekleyen bir kısmetin olduğunu işaret eder.

Rüyada çöp görmek ne anlama gelir hayra yorumlanır. Rüyasında çöp görmek, işinde başarılı olmak için gayret sarf ettiğine işarettir.

Rüyada bir çöpçü tarafından çöplerin toplandığını veya çöpçüye çöp verdiğini görmek, kendisine yeni bir kazanç yolu tavsiye edildiğine; çöpçünün bağırarak sokaktan geçişi ve çöplerini almadığını görmek, işlerinin bozulacağına; çöp verirken çöplerin kapısının önüne dağıldığını ve orayı kirlettiğini görmek, rızkın bereketine işarettir.

Çöp

“Rüyada Çöp Görmek” üzerine 16 yorum

  1. Babamın rüyasına bir adam girmiş ?senin kaç tane kızın var? diye sormuş. Babamda ?3 tane? demiş. Adam babama ?sen kızlarından birini çöpe atıyorsun, çok kızın var galiba?? demiş. Bende sözlenmek üzereyim. Lütfen açıklar mısınız?

    1. Sevgili Aslı su,

      Babanın rüyasında bu tarz bir şey görmesi senin için endişelendiğini gösterir. O noktada ailenin yani aile büyüklerinin sen ve sözlün arasında aile yapısı gibi uyuşmazlıklar olacağını düşünen birileri varsa bunları dikkate almak gerekir. Eğer aileler yapıları ve sen ve sözleneceğin adamın kişilikleri birbirine uyumluysa ve benziyorsa, o taktirde bu rüyayı sadece kızını seven babanın onun sözlenmesi arifesindeki normal kaygıları olarak bakabilirsin.

      Hayır olsun inşallah.

  2. Evimin balkonundan hanımım çöp atmış ve bekçi görmüş. Beni uyarıyorlar “Atmasın bir daha” diye.

  3. Rüyamda çöp karıştırıyordum sonra mola verdim, bir sigara içtim. Geri döndüğümde çöpler yoktu. Bunun anlamı nedir, acaba?

  4. Ben aslında bir restoranda komi olarak çalışıyorum. Rüyamda yine restorandaydım, çöp taşmıştı ve çöp kovasının yanında ağızlarına kadar dolu çöp torbaları vardı. Hatta torbalardan biri patlamıştı. Ben ise çöp torbalarıyla ilgilenmiyordum. Masalardan çöp toplarken bu kez ekmek toplamaya başladım. Ekmekler taze ve temizdi. Bir sürü ekmek toplayıp “Ben ekmekleri akşam evime götüreyim” demeye başladım ama ekmeklerden hiç yemedim…

  5. Annem kendi çöplerini benim işyerimin içine doğru süpürüyordu. Ben de kendisine kıymadığımdan bir şey söylemeden, yanından geçip gittim.

  6. Rüyamda medcezir dizisinde çekilen villaların ordaydım. Önce villada kahvaltı yapıyoruz sonra oradan çıkıp yandaki villaya geçerken, elimde çantam var ve çantamın içinden bir sürü çöp çıkartıp, çöp kutusuna atıyorum. Çöp tenekesinin içinde de çok sevdiğim şemsiyemi görüyorum ve şemsiyemi oradan alıyorum. ( Gerçekte çalıştığım işyerinde birim değiştirme talebinde bulundum. Bununla ilgisi olabilir mi?)

  7. Rüyamda iç çamaşırımı çöpte gördüm ve annemin attığını düşünüp çokta önemsemiyorum. Anlamı nedir acaba?

  8. Rüyamda evimin ve iş yerimin anahtarını çöpten çıkarıyordum… Hayırlara gitsin inşallah.

  9. Rüyamda birinin evinden çöp kovasını çalıp hiç tanımadığım birinin evine bırakıyorum ve rüyamda yalan söylüyorum ortaya çıkıyor, çok zor durumda kalıyorum. Kalktığımda sıkıntı ile uyandım. Etkisinde kaldım. Lütfen açıklar mısınız? Çok teşekkürler.

  10. Evde bazı fazlalıkları tencereleri, fazla elbiseleri kapının önüne attığımı gördüm çöp olarak yorumladım ama fazla bilgi öğrenemedim. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  11. Annem rüyasında evimizi çöpler içinde görmüş meyveler çürümüş her tarafta çöpler varmış vefat eden erkek kardeşimle beraber evdeki çöpleri topluyor ve atıyorlarmış bide bundan önce oturduğumuz evde görmüş ben ve kız kardeşim çöpleri attıkları için kızıyormuşuz ve sıkılmışız vefat eden erkek kardeşim annemle hiç konuşmamış sadece yardım etmiş.

  12. Merhaba.ben ruyamda kizimi coplukler icinde gordum elimi uzatib onu ordan cekib cikardim.bu nr anlama gelir.bu arada kizim kucik 2.6 yasinda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir