Rüyada Çöplük Görmek

Rüyada çöplük görmek, muhtelif yönlerden gelecek olan dünyalığa delalete eder. Çöplüğe malik olduğunu, evinin çöple dolduğunu yahut çöplükte bulunduğunu gören bekar ise evlenir. Rüyayı gören yoksulsa mirasa yahut mala kavuşur, üzüntüde olan bundan kurtulur.

Rüyada çöplük görmek ne demek, herkes için değişik yönlerden gelecek hayır ve iyiliğe; çöplükte çıplak olarak bulunmak, kişinin durumunda meydana gelecek üzücü durumlara delalet eder. Çöp, bulunduğu yer için dünyalıktır. 

(Ayrıca Bakınız; Çöpçü, Çöp, Toz)

Rüyada çöplük görmek anlamı, mala işarettir. Bir kimse rüyada çöplükte olduğunu görürse veya çöplüğü satın alırsa, o kimse eğer hastaysa veya öleceğinden korkuyorsa kurtulur. Yahut da dünya malını toplamaya başlar. Eğer bu rüyayı gören fakirse, zengin olur veya bir mirasa kavuşur. Eğer bekarsa, evlenir. Şayet bunların hiçbiri onda yoksa o çöplük onun han ve dükkanına işarettir. Eğer o kimse hakimliğe ehilse, hakim olur. Bazen çöplük, hakim için emin bir şahsın evine işarettir. Çöplük üzerinde çıplak olduğunu gören kimse memur ise, vazifesinden alınır. Hasta ise ölür, zengin ise fakirleşir.

Rüyada çöplük görmek ne anlama gelir çöplük, muhtelif yönlerden gelecek olan dünyalığa delalete eder. Çöplüğe malik olduğunu, evinin çöple dolduğunu yahut çöplükte bulunduğunu gören bekar ise evlenir. Yoksulsa miras yahut mala kavuşur; üzüntüde olan bundan kurtulur. Çöplük, herkes için değişik yönlerden gelecek hayır ve iyiliğe; çöplükte çıplak olarak bulunmak, kişinin durumunda meydana gelecek üzücü durumlara delalet eder. Çöp, bulunduğu yer için dünyalıktır.

Çöplük

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir