Rüyada Çörek Görmek

Ayrıca bkz: Çörek Otu, Ekmek Görmek

Rüyada çörek görmek bir vesileyle yaşanacak sevince, sınırlı kazanca ve hastalıktan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada çörek pişirmek veya yemek özel hayatınızda mutluluk anlamındadır.

Rüyasında çörek yiyen kimse fırsatı değerlendirirse zengin olur veya ani bir kararla evlenir. Çörek görmek kısmetle yorumlanır. Rüyada çörek yediğini gören büyük bir nimete kavuşur. 

Rüyada çörek pişirdiğini görmek mutluluğa ve bolluğa işarettir. Çörek menfaat ve nimete delalet eder. Yağ ve yumurta ile yapılmış ise daha iyidir. Çörek yumuşak olursa kolaylıkla elde edilen nimete; kuru ve katı olursa zorlukla elde edilen menfaate işarettir. Bazılarına göre, bir tek çörek görmek bir evlada delildir. Çöreği parçalamak, bir topluma erzak dağıtmaya delalet eder. 

Rüyada çörek pişirdiğini görmek, para kazanmak düşüncesi ile yeni bir işe atıldığınıza delalet eder. Çörek yemek ise, o işten kazanacağınız parayı daha verimli bir işte kullandığınızı gösterir. Bir misafirinize çörek ikram ettiğinizi görmek, bir kimse ile iş ortaklığı yaparak, yeni bir kazanç vasıtası aradığınıza delalet eder.

Çörek

“Rüyada Çörek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Düşmanlar saldırıyor, oğlumda yanımda imiş. Bizans askerleri üzerimdeki elbiseye kezzap atılıyor, elbise yansın, bedenim çıksın diye. Ama elimi tutuyorum, yakmıyor, elbisemde yanmıyor. Amaçları çıplak edip, oğlumu çileden çıkartmakmış. “Annem aldırma, olsun” diyorum. Ama elbisem yanmıyor, çıplak edemediler. Birden uyandım.

  2. Arkadaşlarla çörek yapalım demişiz ama unutmuşum. O arada başka yere giderken, bakıyorum, arkadaşım çörekleri tepsiye diziyor. “Aman! Unuttum” diyorum. Sonra yanına gidiyorum,

  3. Rüyamda bir okul gibi bir yerdeyim çocuklara çörek dağıtıyorlar, onlar alırken bir öğretmen bana da veriyor. 5 tane büyük çörek alıyorum sonra da onları çocuklara veriyorum. O arada ne olduğunu hatırlamıyorum ama sonra da küçük çöreklerden alıyorum. Sonra onları yere düşürüyorum ve sonra da suyun altında yıkıyorum onları ama yağmur da o kadar çok yağıyor ki. Sonra kendimi evde görüyorum sonrasını çok hatırlamıyorum. Acaba ne anama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir