Rüyada Çukur Görmek

Ayrıca bkz: Yer, Sarnıç, Kuyu Kazmak

Rüyada çukur kazmak, insanların dilinden sıkıntıya düşmeye; kazılmış yahut doğal olarak bulunan çukurun içine girdiğini görmek, başa gelecek bir sıkıntıdan sonra düze çıkmaya, güzel bir duruma gelmeye delalet eder.

Rüyada çukur görmek dikkatli olmanız gerektiğine, işlerinizin kötüye gidebileceğine işarettir. İş yaşamınızda temkinli olmanız gerektiği anlamına gelir. Hayatın sonunun geldiğine, yaşamınıza çeki düzen vermeniz gerektiğine işarettir.

Rüyada derin bir çukura baktığınızı gördüyseniz, iş hayatında gereksiz risklere gireceğiniz, aşk hayatınızda da dürüst davranmayacağınız anlamına gelebilir.

Rüyada çukur görmek ne demek engel, sorun, anlaşmazlık olarak yorumlanır. Çukur kazdığını gören kimse, duygularına dikkat etmelidir.

Rüyada çukur görmek tabiri iyi değildir. Rüyasında bir çukura düştüğünü ve çıkamadığını görmek, işlerinin bozulacağına; çukurdan çıktığını görmek, bozulan işlerinin düzeleceğine, bir çukur kazdığını görmek, işlerini ihmal ettiğine, kendisini eğlenceye kaptırdığına; bir çukuru doldurduğunu görmek, durumunu düzeltmeye çalıştığına; bir çukurdan atladığını görmek, bir tehlike geçireceğine; su dolu bir çukur görmek, tehlikenin uzaklaştığına; içinde (akrep ve yılan gibi) tehlikeli hayvanların bulunduğu çukur görmek, iflas edeceğine delalet eder. 

Rüyada derin bir çukur içinde gittiğini gören kimseye, sonunda genişlik ve güzel bir geçim ümit edilen bir güçlük veya bir keder isabet eder. Rüyada derin bir çukur kazdığını gören kimse, tahkir edilerek kuvvetten düşürülür.

Çukur

“Rüyada Çukur Görmek” üzerine 7 yorum

    1. Kardeş yaşıyormusun? Ben de daha bugün bi çukur gördüm..sen yaşıyorsan ben de yaşarım.yoksa ben ölüyormuyum..bouuu😱

  1. Rüyamda çukur var, çukurun üstünde tahta var, karşıya geçeceğim elimde güzel çıplak bir oğlan çocuğu var. Karşıya geçeceğiz ölen babam yanımızda bizim, karşıya geçersek düşeceğiz diye bizi bırakmadı, karşıya geçmedik. Oturdum kaldım çocukla.

  2. Mezarlık ziyaretinde tanıdık birisinin mezarında Fatiha okumaya giderken birden ayağımın altındaki toprağın çöküp belime kadar toprağın içine düştüğümü ve beni gören arkadaşlarımın bana yardım etmesiyle çukurdan çıktığımın anlamını sormak istiyorum.

  3. Rüyamda çukurdan çıkan insan gördüm ve benim üstüme geldi. Anlamı nedir? Cevap bekliyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

  4. Rüyada oğlum çukura düşmüş ve çıkarıyorum başı şişmiş anlamı ne acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir